...............
Модератори: mitaka7, Общи модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
...............
Ето я поредната скука.Пак ми е тежко на сърцето и няма къде да си излея душата, яд ме е на мен си , яд ме е на нея, яд ме е на всички и всичко не знам защо, нямам настроение за нищо освен да седя и да пиша простотии, като малоумните.Е, това и правя...Вместо да излезна сега навън да се напия колкото и трудно да е това в момента и да отида в дискотека и да ме бият или аз да бия реших да седя и да се само съжалявам.Аз съм безнадежден случай нищо не ми помага нито приятели, нито алкохол , нито...нищо...леле онзи поглед няма да го забравя.....мамка му какво ми става та аз съм мъж по дяволите М-Ъ-Ж как мога да се разрева като първокласна ученичка.... и да не мога да се спра?!!? КАК по дяволите??!? Пичка й майчина на нея.....как ми го каза с този поглед как после един смс не можа да ми пише извинявай така, така и така....все едно бях един голям тъпак...нима онези мигове бяха само просто ей така....нищо за нея......ЗАЩО АЗ ?!?!? Какво има ОНИЯ горе с мене....какви сметки не си е уредил с мен?!?Защо ме наказва така брутално за кой път? ЗА КОЙ? Какво да направя да спрат да ме наказват така...нима характера ми е такъв...Защо не съм като другите...как стана така днес да се целува с теб и да ходите като първите влюбени, а после съжалявам и да те гледа ПРАВО в очите.....Как се прави това..Как изведнъж всичко се обърна кой стои зад това КОЙ?!? Това са въпроси на които НИКОГА няма да си отговоря. Защо сега кокалчета ми са целите в кръв от толкова бой и опит за изхвърляне на яда...Отидох взех си душ плаках ли плаках сълзите ми се стичаха като водопад не можах да се спра да не цивря...Боли ме наистина ме боли...може да ме бият колкото се може повече хора търпя го мамка му, мамка им това не ме наранява...как едно „Крехко” създание може така без дори да ме е докоснала може да нанесе такава огромна болка право в сърцето ми.Защо го направи? Кой й каза да го направи нима всичко е била лъжа..Плаче ми се отново утешавам се с това че след някой месец ще напусна града няма вече да имам спомени.Не мога на НИТО едно кафе да отида с приятели...та ние всички ги обиколихме на всички ни беше забавно, на всички си прекарахме толкова хубави моменти...как да отида сегаа..спомням си за нея всичко ми навява за нея.Не мога да изляза от нас без да мина по друг път без да сме ходили заедно..всичко ми навява спомени.Нима утре като отидем да изпием по бира аз ще се сетя как седя до мен и се смееше как се шегувахме заедно...нима ще се разрева като пикльо на масата.Не, не мога повече така чакам няколко месеца и се махам от тук не издържам проклета да е тя и всичко свързано с нея...Нямам и сила вече да пиша и това не го мога пише ми се мамка му, но мозъка ми блокира не иска просто и не иска натискам това което ми дойде на ум.Няма смисъл просто незнам вече къде да отида, къде да се завря.Времето лекува?Не, не и при мен.Дано да ме разберете правилно момчета ще го оценя много.Спирах да пиша поне 2-3 пъти само и само защото ми текоха сълзи от очите...това човек ли е може ли да бъде човек....не знам за вас обаче аз съм едно лайно на такова се възприемам...
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
Re: ...............
Споко, брат! Нема да се плашиш, такъв е живота...несправедлив. Не се отчайвай, ми се опитай да вървиш напред, трудно е, но ако не го направиш -> жив се закопаваш! А за времето...не помага! Помагаш си сам, всички(почти де) са минали по тоя път
Ходи джиткай нещо колата...аз като съм накиселял отивам и сцепвам картингите на красна
или се сцепвам у Най 

- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
@sme666ko:
А времето.. предполагам, че помага всъщност, но при различните хора, е необходим различен период(понякога дори и години)... Съдейки по нещата за които си писал и начина, по който си ги описал, случката е съвсем прясна... Най-важното е да не се закопаваш, макар че е не е лесно, да си кажеш "зор, не зор.. продължавам!". Напълно нормално е в тоя момент, света да ти се струва празен и да не можеш да си намериш място никъде... Но както някой каза в друга тема - една врата се затваря, други няколко се отварят!
И както казах по-рано.. Важното е да не се отчайваш. Няма как, всички хора преминават през такива трудни моменти.
Успех!

А времето.. предполагам, че помага всъщност, но при различните хора, е необходим различен период(понякога дори и години)... Съдейки по нещата за които си писал и начина, по който си ги описал, случката е съвсем прясна... Най-важното е да не се закопаваш, макар че е не е лесно, да си кажеш "зор, не зор.. продължавам!". Напълно нормално е в тоя момент, света да ти се струва празен и да не можеш да си намериш място никъде... Но както някой каза в друга тема - една врата се затваря, други няколко се отварят!

И както казах по-рано.. Важното е да не се отчайваш. Няма как, всички хора преминават през такива трудни моменти.
Успех!

- Ангелинов
-
Млад си още, колко много дръвца има да гризнеш от тоя род .....
Важно е да претръпнеш първите няколко
Я се качвай на колата , петък е , и оди обери неколко аха-пълнолетни госпоици от най-близкото тийн парти и си спретнете едно "не се сърди човече"
Да видиме болката дали ше мине

Важно е да претръпнеш първите няколко

Я се качвай на колата , петък е , и оди обери неколко аха-пълнолетни госпоици от най-близкото тийн парти и си спретнете едно "не се сърди човече"

Да видиме болката дали ше мине

- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
@Ангелинов: Ахъй, толкоз лесно да ставаше, нямаше да има алко'ол
Цени си здравето и нервите, колега! Слагай себе си на първо място в повечето случаи - доволен ша останиш!
Иначе не е приятно, това си е ясно!
П.П. Ангелинов, внимавай с "не се сърди, човече"-то с непълнолетни, че да не играеш същото със закоравели типове в ЦСЗ

Цени си здравето и нервите, колега! Слагай себе си на първо място в повечето случаи - доволен ша останиш!

Иначе не е приятно, това си е ясно!

П.П. Ангелинов, внимавай с "не се сърди, човече"-то с непълнолетни, че да не играеш същото със закоравели типове в ЦСЗ

Момчета Благодаря Ви наистина много, знаех си че винаги мога да разчитам на вас дори и без съвсем малко да ви познавам.. Така е по добре, като някой се опитва да те утеши..Наистина петък е не ми е сега до ку**оляци и такива купони нямам настроение просто.Единственото нещо, което може да ме утеши сигурно в тази петъчна вечер е колата и балади яко късно вечерта...но все още няма и 8 и 30 така, че има да изчаквам закъснелите киеци прибиращи се и млади рейсърчета да се махнат от терена да не ме изнервят още толкова да си покарам само двамцата с моята машинка... а до тогава мога да отичам до някой приятел да му се оплаквам малко или да се самосъжалявам, какъв тъпак съм...Божее искаше ми се да не се бях запознавал с.... ТОВА НЕЩО.....

- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
vankata01 написа:...... в тази вечер е колата и балади яко късно вечерта...но все още няма и 8 и 30 така, че има да изчаквам закъснелите киеци прибиращи се и млади рейсърчета да се махнат от терена да не ме изнервят още толкова да си покарам само двамцата с моята машинка...
Цяло лято бях така

vankata01 написа:......Божее искаше ми се да не се бях запознавал с.... ТОВА НЕЩО.....![]()
![]()
Замисли се и ще установиш, че това не го мислиш, ами просто в момента го казваш в момент на гняв..

Няма какво да се замислям, ако не беше тя щеше да ми е много по добре..Аз разбирам да сме ходили дълго време и аз да съм сгрешил-да, а то от нейна простотия незнае какво иска разглезеното момиченце.КОЛАТА й давах да кара КОЛАТА, която и баща ми неможе да я пипне та някой друг до такава степен й се доверих учих я да карам на МОЙТА кола...ах лелеее...умира ми се...направо света в момента ми е тесен наистина все едно е празен знам какво ще ми помогне ама не е правилно това така, че ще се въздържа давай да се изчиства трафика, че не знам къде се намирам просто..... искам сега да отида при нея да й кажа какво съм изпитал заради само ако знаеше колко мъжки сълзи потекоха... заради нея.......
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
Женските не знаят кво искат, не можеш да им се довериш, не са лоялни!/това за скромния ми опит
/ Прави сметка...
Сложи си я на кура да оди пеш 

- speedsteraaa
- Потребител
-
Пич, въобще не се впрягай.. бил съм като тебе, и не сме двамата само, ми още милиони... тва женските колкото те правят щастлив, толкова те и наскърбяват.... Точно в такива моменти си пускаш любимата музика, качваш се на "любимата" (тази която няма да ти забие нож в гърба) и подкарваш накъдето ти свие волана.. Изобщо не я мисли тая шаврантия, преглъщаш сълзите, и продължаваш... Не зацикляй, с теб сме!
P.S. Супер рядко пиша в тоя готин форум, но тая твойта тема ме трогна просто..

P.S. Супер рядко пиша в тоя готин форум, но тая твойта тема ме трогна просто..
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
стига с тези коли,все едно са смисъла на живота
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Момчета безкрайно ви благодаря за милите думи...поне знам, че тук намирам малко утеха... стрелката на бензина вече ми светна нямам възможност да я заредя сега чак края на другата седмица и не можах да карам истински
но поне малко ми стана по добре...докато не се прибрах пак вкъщи.... не спирам да слушам такива сдухващи песни...Леле как не си заслужава тва "момиче", но ще го превъзмогна поне ме учи занапред какво да очаквам...

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Пич, думите че не си е залслужавала няма да те отешат. Защото съм адски сигурен, че си е заслужавала! За теб! Само ти можеш да знаеш как и защо. Няма да те отеши да изричаш думи които не мислиш по нейн адрес. Повярвай ми има щастие в живота, щастие което не си готов да повярваш дори че го има. Защото нея я няма, а тя беше перфектната в твоите очи, сигурен съм. Самата ти тема във форума го доказва. Но повярвай ми, точно някъде зад ъгъла те чака такова момиче което така ще ти завърти главата че дори няма да се осъзнаеш. Просто заживей с мисълта, че нищо не е вечно. Наслади се на мига, когато го имаш. Не мисли какво ще стане след него. Защото всяка следваща ще е перфектната, повярвай ми! И това ще бъде само и единствено в твоите очи! Всъщност трябва и да е точно така. Чудил ли си се някога какво ни дават жените, как ни допълват? Аз мога да отговоря по мой си начин - ние съществуваме. Просто трябва да се появи ТЯ, за да ни даде една искрица от нея за да започнем да ЖИВЕЕМ. Отвори сърцето си пич, така това което чувстваш в момента ще излезе по-бързо и ще е готово да приеме ново предизвикателство. И ако трябва да си сърдит на някой, сърди се на времето. Именно заради него нещата не са вечни, а не заради нас.
А да, и най-вече сам прецени дали да се вслушваш в думите на човек, който не знае какво се случва с него в този миг, само знае че дяволски му липсва един човек, който го кара да живее
А да, и най-вече сам прецени дали да се вслушваш в думите на човек, който не знае какво се случва с него в този миг, само знае че дяволски му липсва един човек, който го кара да живее

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
Spit-Fire написа:Пич, думите че не си е залслужавала няма да те отешат. Защото съм адски сигурен, че си е заслужавала! За теб! Само ти можеш да знаеш как и защо. Няма да те отеши да изричаш думи които не мислиш по нейн адрес. Повярвай ми има щастие в живота, щастие което не си готов да повярваш дори че го има. Защото нея я няма, а тя беше перфектната в твоите очи, сигурен съм. Самата ти тема във форума го доказва. Но повярвай ми, точно някъде зад ъгъла те чака такова момиче което така ще ти завърти главата че дори няма да се осъзнаеш. Просто заживей с мисълта, че нищо не е вечно. Наслади се на мига, когато го имаш. Не мисли какво ще стане след него. Защото всяка следваща ще е перфектната, повярвай ми! И това ще бъде само и единствено в твоите очи! Всъщност трябва и да е точно така. Чудил ли си се някога какво ни дават жените, как ни допълват? Аз мога да отговоря по мой си начин - ние съществуваме. Просто трябва да се появи ТЯ, за да ни даде една искрица от нея за да започнем да ЖИВЕЕМ. Отвори сърцето си пич, така това което чувстваш в момента ще излезе по-бързо и ще е готово да приеме ново предизвикателство. И ако трябва да си сърдит на някой, сърди се на времето. Именно заради него нещата не са вечни, а не заради нас.
Пич, наистина твоя съвет ме накара да се почуствам по добре...мамка му....ти си способен да дигнеш човек на крака и в най-тежкото му положение...

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3