пълен креш...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
пълен креш...
пак една историйка,породена от поетото неприлично количество химични елементи в различен състав през една викендска вечер.
та седим си наскоро и си висим,жегата е налегнала навсякъде,макар че е тъмно вън и само загатва за това,което се случва или може да се случи.аз си бях пак тъжен,поради личните проблеми и се чудих как ще я изкарам и тая вечер-ни да покараш кенефа,щот няма кеф от него,а и куката дебне зад всеки ъгъл,ни да разцъкаш по фешънските заведения щот няма с кой,а и чалгийката не е оферта...но,в един момент по никое време тел-а почва да обажда.чудим се кой ще напира пък сега
,ало ало,отсреща пиянски простотии-ай бе скапан,идвай еди къде си и не се обяснявай
.бах маа му,то хубу ще разпусна,ама после кога се трезнее,пак ще е една тегава работата,ама да видим....
след 15мин съм в жълтото такси,след баня и с прилични дрешки,търкаляме към бара!оказа се доста добре изглеждащ,без наличието на фолк елементи и присъствието на нахакани момичета с интелект колкото щраус,боготворящи бемката на борис дали и селското излъчване на тони стругаро.викам ще се разпуска май тука,а и музичката бие на доста свежо
нападам вече напредналите в унищожаването на вредният алкохол авери,то само дето не ме понесоха на ръце,все едно съм бербата след гол на нац тийм..и вече ме чакаше най-вярната приятелка,тази коята никога няма да изневери,да излъже,да подведе,само ще подмами към възнасянето на пълния релакс-зелената бутилка
там съм отличник,бърже настигам останалите,макар дръпнали ме с няколко обиколки,тука няма вейрони,ес ел ар-и,аз съм най-яката турбина-2х200 на старта и нека размазването започне сега!
разговорът ни бе само викове,простотии,ръкомахане,то инак няма как да се разберем.така се редят минутите,чашите и след малко вече оглеждаме как е интериора-вече имаме друго око на това как е решен бара,доста са ни забелязали,че присъстваме и се веселим
и все нещо трябва да ни дръпне очото,че всичката тая лирика,къде ни се струпва на едно с пиенето у мозъка трябва се излива някъде-
морето ни е до колене,нас не ни требе жокер
опа,забелязваме нещо много крехко,то едно тяло малиии-ти си мой грех,тва ми е спасението за тегодбите си викам.една грация,едно такова присъствие,абе работата мноо сериозна,лейдито има излъчване.набелязяхме целта,нека послушаме малко хубава музика,да помучим още дето сме на бара и ще ходим се лансираме
тя пък мадамата има и аверки с нея,моите ги лепнаха и стана една...,само им викам-онази е моя цел,трябва аз да я отвратя и да й съсипя вечерта!
след малко вече сме тълпа там,всеки вика нещо,прави контакт, а у и аз да не съм по-назад,требе мъка да теша
пък пичката все повече ми се харесва,то няма такова лице,държание,нежно те докосва,красиво се смее,а дупето
,там падаме на колене!за мое учудване не е слушала простотии скоро и се радва много.то тръгнаха едни весели песньовки,едни танци такива ала-бала,взе да отпийва от зелената магия
,викам-тая е от нашите,евала.после го обърнахме на целувки-милувки,пък викам то ся едно носово разпускане да имаше,прая ся на фешън и тя ми вика-ела с мен
.бам в 00,бърка в чантичката-то само скъпарски нещица вътре,викам-тая къде се занимава с мене,не ходи по ибиза да дъне яко
,вади чертае и двамата сме напудрени след малко и се връщаме...то там станало мазало-всички избухнали и след малко време и доста зеленикави пийвания пълната избухвация.после ми разправят имало на бара,на масата,на сепаретата,под бара, по пода
леко забравям....
по никое време се осефервам,че ходим нанякъде,дърпа ме,целуваме и до един вход ме нападна
ей,чай ся ти покажа кой е бате шефе и отде ми идва силата-по врата,гърдите-а те едни малки и стегнати,по тялото..надолу,все игра на езика-а той зелен и голем!
обаче гърлата курназ и ме отблъсна,взе инициативата и ме натисна-стигна до малкия палавник и там вече се омаза положението-то такъв кеф не е имало,то направо профи работа баси,по едно време се усещам,че ще има взрив и я спрях.набързо я лепнах,езика по пъпчето и с ръцете се мъча да свалям гащичките и нещо твърдо се напипва
,ааааа кво става тука бе,баси вагинката,а тя пъшка ли пъшка и като пообарах малко
-то било пишка!
кво става тука бе,а тя ми отговаря-ми не знаеш ли,е кво да знам,ми-транс съм...лелелелеелелее баси резила,момиче си прешила пишка и аз налитам на нея,че щях да я и вкуся..оттам бърз бяг,проесмисляне на всичко,отрезвяване в движение и вкъщи хоп и умирачка .на другия ден се чудя кво става,пълна мъгла!ту се смея сам,ту ми е тъпо...след дни ми обаждат моите,питат кво станало ала-бала,то там все били с весели полове,смеят се,аз им викам,че съм се прибрал и се правя на разсеян-сметката била ужасна,мадамите я платили с охота
,добре че не запомних как се казва бара
от доста време ме е страх да пия,че незнам в къв филм ще вляза,ама и лесно му се давам на алкохолеца
та седим си наскоро и си висим,жегата е налегнала навсякъде,макар че е тъмно вън и само загатва за това,което се случва или може да се случи.аз си бях пак тъжен,поради личните проблеми и се чудих как ще я изкарам и тая вечер-ни да покараш кенефа,щот няма кеф от него,а и куката дебне зад всеки ъгъл,ни да разцъкаш по фешънските заведения щот няма с кой,а и чалгийката не е оферта...но,в един момент по никое време тел-а почва да обажда.чудим се кой ще напира пък сега

след 15мин съм в жълтото такси,след баня и с прилични дрешки,търкаляме към бара!оказа се доста добре изглеждащ,без наличието на фолк елементи и присъствието на нахакани момичета с интелект колкото щраус,боготворящи бемката на борис дали и селското излъчване на тони стругаро.викам ще се разпуска май тука,а и музичката бие на доста свежо

нападам вече напредналите в унищожаването на вредният алкохол авери,то само дето не ме понесоха на ръце,все едно съм бербата след гол на нац тийм..и вече ме чакаше най-вярната приятелка,тази коята никога няма да изневери,да излъже,да подведе,само ще подмами към възнасянето на пълния релакс-зелената бутилка

там съм отличник,бърже настигам останалите,макар дръпнали ме с няколко обиколки,тука няма вейрони,ес ел ар-и,аз съм най-яката турбина-2х200 на старта и нека размазването започне сега!
разговорът ни бе само викове,простотии,ръкомахане,то инак няма как да се разберем.така се редят минутите,чашите и след малко вече оглеждаме как е интериора-вече имаме друго око на това как е решен бара,доста са ни забелязали,че присъстваме и се веселим

морето ни е до колене,нас не ни требе жокер

опа,забелязваме нещо много крехко,то едно тяло малиии-ти си мой грех,тва ми е спасението за тегодбите си викам.една грация,едно такова присъствие,абе работата мноо сериозна,лейдито има излъчване.набелязяхме целта,нека послушаме малко хубава музика,да помучим още дето сме на бара и ще ходим се лансираме

тя пък мадамата има и аверки с нея,моите ги лепнаха и стана една...,само им викам-онази е моя цел,трябва аз да я отвратя и да й съсипя вечерта!
след малко вече сме тълпа там,всеки вика нещо,прави контакт, а у и аз да не съм по-назад,требе мъка да теша

пък пичката все повече ми се харесва,то няма такова лице,държание,нежно те докосва,красиво се смее,а дупето

по никое време се осефервам,че ходим нанякъде,дърпа ме,целуваме и до един вход ме нападна

ей,чай ся ти покажа кой е бате шефе и отде ми идва силата-по врата,гърдите-а те едни малки и стегнати,по тялото..надолу,все игра на езика-а той зелен и голем!
обаче гърлата курназ и ме отблъсна,взе инициативата и ме натисна-стигна до малкия палавник и там вече се омаза положението-то такъв кеф не е имало,то направо профи работа баси,по едно време се усещам,че ще има взрив и я спрях.набързо я лепнах,езика по пъпчето и с ръцете се мъча да свалям гащичките и нещо твърдо се напипва

кво става тука бе,а тя ми отговаря-ми не знаеш ли,е кво да знам,ми-транс съм...лелелелеелелее баси резила,момиче си прешила пишка и аз налитам на нея,че щях да я и вкуся..оттам бърз бяг,проесмисляне на всичко,отрезвяване в движение и вкъщи хоп и умирачка .на другия ден се чудя кво става,пълна мъгла!ту се смея сам,ту ми е тъпо...след дни ми обаждат моите,питат кво станало ала-бала,то там все били с весели полове,смеят се,аз им викам,че съм се прибрал и се правя на разсеян-сметката била ужасна,мадамите я платили с охота

от доста време ме е страх да пия,че незнам в къв филм ще вляза,ама и лесно му се давам на алкохолеца

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Re: пълен креш...
павката написа:пак една историйка,породена от поетото неприлично количество химични елементи в различен състав през една викендска вечер.
та седим си наскоро и си висим,жегата е налегнала навсякъде,макар че е тъмно вън и само загатва за това,което се случва или може да се случи.аз си бях пак тъжен,поради личните проблеми и се чудих как ще я изкарам и тая вечер-ни да покараш кенефа,щот няма кеф от него,а и куката дебне зад всеки ъгъл,ни да разцъкаш по фешънските заведения щот няма с кой,а и чалгийката не е оферта...но,в един момент по никое време тел-а почва да обажда.чудим се кой ще напира пък сега,ало ало,отсреща пиянски простотии-ай бе скапан,идвай еди къде си и не се обяснявай
.бах маа му,то хубу ще разпусна,ама после кога се трезнее,пак ще е една тегава работата,ама да видим....
след 15мин съм в жълтото такси,след баня и с прилични дрешки,търкаляме към бара!оказа се доста добре изглеждащ,без наличието на фолк елементи и присъствието на нахакани момичета с интелект колкото щраус,боготворящи бемката на борис дали и селското излъчване на тони стругаро.викам ще се разпуска май тука,а и музичката бие на доста свежо![]()
нападам вече напредналите в унищожаването на вредният алкохол авери,то само дето не ме понесоха на ръце,все едно съм бербата след гол на нац тийм..и вече ме чакаше най-вярната приятелка,тази коята никога няма да изневери,да излъже,да подведе,само ще подмами към възнасянето на пълния релакс-зелената бутилка![]()
разговорът ни бе само викове,простотии,ръкомахане,то инак няма как да се разберем.така се редят минутите,чашите и след малко вече оглеждаме как е интериора-вече имаме друго око на това как е решен бара,доста са ни забелязали,че присъстваме и се веселими все нещо трябва да ни дръпне очото,че всичката тая лирика,къде ни се струпва на едно с пиенето у мозъка трябва се излива някъде-
морето ни е до колене,нас не ни требе жокер![]()
опа,забелязваме нещо много крехко,то едно тяло малиии-ти си мой грех,тва ми е спасението за тегодбите си викам.една грация,едно такова присъствие,абе работата мноо сериозна,лейдито има излъчване.набелязяхме целта,нека послушаме малко хубава музика,да помучим още дето сме на бара и ще ходим се лансираме![]()
след малко вече сме тълпа там,всеки вика нещо,прави контакт, а у и аз да не съм по-назад,требе мъка да теша![]()
пък пичката все повече ми се харесва,то няма такова лице,държание,нежно те докосва,красиво се смее,а дупето,там падаме на колене!за мое учудване не е слушала простотии скоро и се радва много.то тръгнаха едни весели песньовки,едни танци такива ала-бала,взе да отпийва от зелената магия
,викам-тая е от нашите,евала.после го обърнахме на целувки-милувки,пък викам то ся едно носово разпускане да имаше,прая ся на фешън и тя ми вика-ела с мен
.бам в 00,бърка в чантичката-то само скъпарски нещица вътре,викам-тая къде се занимава с мене,не ходи по ибиза да дъне яко
,вади чертае и двамата сме напудрени след малко и се връщаме...то там станало мазало-всички избухнали и след малко време и доста зеленикави пийвания пълната избухвация.после ми разправят имало на бара,на масата,на сепаретата,под бара, по пода
леко забравям....
по никое време се осефервам,че ходим нанякъде,дърпа ме,целуваме и до един вход ме нападна![]()
обаче гърлата курназ и ме отблъсна,взе инициативата и ме натисна-стигна до малкия палавник и там вече се омаза положението-то такъв кеф не е имало,то направо профи работа баси,по едно време се усещам,че ще има взрив и я спрях.набързо я лепнах,езика по пъпчето и с ръцете се мъча да свалям гащичките и нещо твърдо се напипва,ааааа кво става тука бе,баси вагинката,а тя пъшка ли пъшка и като пообарах малко
![]()
-то било пишка!
кво става тука бе,а тя ми отговаря-ми не знаеш ли,е кво да знам,ми-транс съм...лелелелеелелее баси резила,момиче си прешила пишка и аз налитам на нея,че щях да я и вкуся..оттам бърз бяг,проесмисляне на всичко,отрезвяване в движение и вкъщи хоп и умирачка .на другия ден се чудя кво става,пълна мъгла!ту се смея сам,ту ми е тъпо...след дни ми обаждат моите,питат кво станало ала-бала,то там все били с весели полове,смеят се,аз им викам,че съм се прибрал и се правя на разсеян-сметката била ужасна,мадамите я платили с охота,добре че не запомних как се казва бара
Колега, да беше и дал да ти извърти една свирка.Нямаш си на представа колко са добри .След това всяко момиче ще ти се стори като аматьорка ....

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: пълен креш...
sineok_pi4_ написа:Колега, да беше и дал да ти извърти една свирка.Нямаш си на представа колко са добри .След това всяко момиче ще ти се стори като аматьорка ....
Не смея да запитам от къде знаеш?

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Това вече си страхотна история. Наистина ми хареса, точно на място.
П.С. Ако те бяха спрели с алкохол, сигурно нямаше да си вземеш такава поука за вредата от него.
П.С. Ако те бяха спрели с алкохол, сигурно нямаше да си вземеш такава поука за вредата от него.

- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Аааа е тва е ебаси ташака честно
Дървиш се, дървиш се и накрая, мама му да е.а се оказва и че оня ( в случая оная
) насреща - се дърви! Ебати !

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Леле...... не е истина.... чей че настръхвам като си помисля.... мани.... мани....
Si non confectus, non reficiat.
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
-
ха много сте чертали май
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4