Първото ми качване в БМВ с баща ми
Модератори: mitaka7, Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- tontoni
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30-ка на 17-ки
- Мечтае да кара: на шефа колата
Първото ми качване в БМВ с баща ми
Момчета моита история не е страшна нито пък съм направил нещо невероятно.Скоро си купих е36 купе и поже баща ми до 94 маи е карал само бмв-та предимно е21 аз избрах модела и тои гледаше техническото състояние.Първото качване в новата ми придобивка беше малко след красна поляна пазара.Там баща ми спря колата и вика аиде качваи се да вида как караш да не се притеснявам.Аз до тогава бях карал един голф и предимно коли с предно предаване.Сичко добре качих се нагласих си седалката трагнахме нормално но на завоя където завива 72 за към ВМА-то преди голямото нанагорнище ми стана нещо и върнах от 3-та на 2-ра с газ до долу и влезнах с вратите.Първоначално баща ми много се стресна и ми се скара да не правя повече така докато не свикна на колата.Но после видях в очите му как ми се зарадва ,че и аз вървя по неговия път и ми каза ,че бмв-тата били като жените задницата им ходила каде и харесвало.Посмяхме се заедно и прибрах колата леко.Историята не е невероятна но това са ми първите впечатления от марката и първият ми "дрифт".
Последна промяна tontoni на 07 Сеп 2009, 11:04, променена общо 1 път
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
AЗ , бе бате , аЗ , майкоооо 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Супер си е историята... Аз знаеш ли с какво нетърпение чакам още година и половина да мине да си изкарам книжка и, живот и здраве, да подкарам заветното Е46..
Засега тия изпълнения ми се случват само с колите на приятелите ми
Както Бивола отбеляза, вземи се научи да пишеш бате, не е допустимо да пишеш аС
Иначе ти пожелавам много п*чки и много безаварийни километри с Бавареца!

Засега тия изпълнения ми се случват само с колите на приятелите ми

Както Бивола отбеляза, вземи се научи да пишеш бате, не е допустимо да пишеш аС

Иначе ти пожелавам много п*чки и много безаварийни километри с Бавареца!
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
внимаваи с дрифтовете по улицата, щото наи малкото с което ще се отарвеш е "купувам заден панел за е36 купе "
.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Проблема е че когато евентуално се изкарват книжки по конвенционалният начин,не се изисква грамотност
- tontoni
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30-ка на 17-ки
- Мечтае да кара: на шефа колата
Корегирах си правописната грешка която беше малко грубичка.Не съм я направил нарочно ,а е било механичко понеже пиша с латинските букви. 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
tontoni написа:Корегирах си правописната грешка която беше малко грубичка.Не съм я направил нарочно ,а е било механичко понеже пиша с латинските букви.
Очевидно си пич,но има някой условности,недей за сега с изпълненията,опитай се първо да научиш всички копчета по колата,освен това хубава кола се кара бавно за да те видят всички,никой не обича някой да бръмчи и да пили гуми,да създава шум и прочие тъпотии,научи се да караш бавно,когато спираш на светофара ,колата да не забива муцуна,когато возиш някой той да чуства увереност и спокойствие и да заспива при твоето возене,да паркираш правилно,да сменяваш скоростите все едно колата ти е автоматик и тн. и тн.
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Е.Димитров написа:tontoni написа:Корегирах си правописната грешка която беше малко грубичка.Не съм я направил нарочно ,а е било механичко понеже пиша с латинските букви.
Очевидно си пич,но има някой условности,недей за сега с изпълненията,опитай се първо да научиш всички копчета по колата,освен това хубава кола се кара бавно за да те видят всички,никой не обича някой да бръмчи и да пили гуми,да създава шум и прочие тъпотии,научи се да караш бавно,когато спираш на светофара ,колата да не забива муцуна,когато возиш някой той да чуства увереност и спокойствие и да заспива при твоето возене,да паркираш правилно,да сменяваш скоростите все едно колата ти е автоматик и тн. и тн.
Винаги съм знаел,че и ти си пич и с това мнение го доказваш , но когато поискаш само

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- ///Mpower6967
- кандидат ентусиаст
-
Незнам какво трябва да ти стане при положение че не си карал кола със задно в завоя да върнеш по малка предавка с газта до доло.. Точно от такива като теб който много бързат да напреднат с "дрифта" в завойте стават белите. Просто карай по леко за началото.. После не че няма да правиш задни панели и врати но е по-друго.
Слабите се стремят към порядъка,силните владеят хаоса.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
BMWPetar написа:Аз знаеш ли с какво нетърпение чакам още година и половина да мине да си изкарам книжка и, живот и здраве, да подкарам заветното Е46..
Офтопик: Човек със 1400 мнения почти в този форум, който е на 16, не кара кола, камо ли БМВ, не поддържа БМВ, няма книжка дори

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- nik4o_83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на ток
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Е.Димитров написа:tontoni написа:Корегирах си правописната грешка която беше малко грубичка.Не съм я направил нарочно ,а е било механичко понеже пиша с латинските букви.

Много уместни съвети! Моят съвет е да ги следваш.
Не бързай с изпълненията - така или иначе ще ти се случват - само чакай да видиш как ще се суркаш по завоите като падне дъждът или снегът...
Аз ако бях на мястото на баща ти щях да ти плесна един зад врата (независимо, че бих се подкефил), щото утре няма да е с теб, ще си пуснал радиото на 6 и като си се подкефил...и стават белите!
Карай си колата със здраве...но и мисъл вкарвай

- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Пък ако до тебе вместо бащати беше някое маце, сигурно от 3-та щеше на 1-ва да върнеш....ей така да види къв си мъж и как яко дрифтиш.
Първо се научете да ходите пък после се опитвайте да бягате
Първо се научете да ходите пък после се опитвайте да бягате

- Anny_Drift
- Потребител
-
- Кара: На изпереня
да наистина по спокоино с дрифтовевте по улиците за да няма злопоуки аи си има места където можеш да го правиш това
Пожелажам ти все приятни моменти с колата и много навртяни километри

Пожелажам ти все приятни моменти с колата и много навртяни километри

Магията продължава само докато гори желанието!!!
БМВ не е нито най-бързата кола,нито най-луксозната,сигурно не е и най-красивата, Тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!!!
БМВ не е нито най-бързата кола,нито най-луксозната,сигурно не е и най-красивата, Тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!!!
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2