Как се троши БМВ 745i E65
Модератори: mitaka7, Общи модератори
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
Как се троши БМВ 745i E65
Ето съвсем прясна история . Прибирам се преди няколко дена аз в България и като нормален човек реших тая вечер да разпусна по кръчмите . И така разпускахме си ние и реших че е време да се прибирам , прибрах се аз и с ужас видях че кофата с боклука е пълна и тръгнах към казана който е на 100-тина метра от нас да я хвърлям . Почти стигнах аз до казана и гледам в тъмното 2 лапеца човъркат някаква лъскава 7-ца и както съм си фен на БМВ си представяте какво ми мина през акъла . И така зарязах аз торбата с боклука и реших да ги гоня лапетийте . Добре че беше тъмно и не ме видяха , тръгнах аз да ги гоня и ония като ме видяха тръгнаха да бягат , едното явно бая се стресна и се препъна в бордюра а другото избяга . Хванах го вандала и тръгнахме към колата и познайте кво видях с мъка на очите - левите врати и калника надрани яко с нещо и задния стоп изкъртен с отвертка . Викам му ... "ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ БЕ ИДИ*Т" - лапето мълчи и ми говори как ако не съм го пуснел да си ходи щял да извика татко си заедно с адвоката му и щели да ме арестуват
И така звъня аз в 3 часа вечерта на човека с БМВ-то , звъня 1,2 пъти и никой не излиза . Вече отчаян звъня 3-ти път и излиза някакъв мъж привидно на 30-35 години и ме пита кво става , аз му отговарям "Слизай , натрошиха ти колата " За няма и 30 секунди човека вече беше долу . Като си видя колата , горкият прибледня и заби един шамар на лапето . Чудихме се какво да правим и звъннахме на куките . След 5-6 минути пристигат и те . Малкия като ги видя и веднага ревна че са го били и много го боляло . Полицайте като разбраха как стоят работите го окротиха малкия ДРИС**О и го разпитаха .
Лапето веднага наака гащите и почна да набутва приятелчето си . Полицайте пратиха още една патрулка до другия хулиган да го вземат и него с родителите му . В това време пристига баща му на тоя дето го хванах и като видя какво трябва да плаща по 7-цата не издърва и той шибна един тупаник на сина си . След малко пристига патрулката с другия и почна разправията . Полицайте писаха квото писаха , разпитаха ме и мене . Накрая се оказа че на тия 2мата им било скушно след като са се напили и решили да начупят някоя кола
. Незнам защо точно бяха избрали БМВ за хиляди левове , но знам че ще плащат като попове за ремонта . Айде лека вечер .

И така звъня аз в 3 часа вечерта на човека с БМВ-то , звъня 1,2 пъти и никой не излиза . Вече отчаян звъня 3-ти път и излиза някакъв мъж привидно на 30-35 години и ме пита кво става , аз му отговарям "Слизай , натрошиха ти колата " За няма и 30 секунди човека вече беше долу . Като си видя колата , горкият прибледня и заби един шамар на лапето . Чудихме се какво да правим и звъннахме на куките . След 5-6 минути пристигат и те . Малкия като ги видя и веднага ревна че са го били и много го боляло . Полицайте като разбраха как стоят работите го окротиха малкия ДРИС**О и го разпитаха .
Лапето веднага наака гащите и почна да набутва приятелчето си . Полицайте пратиха още една патрулка до другия хулиган да го вземат и него с родителите му . В това време пристига баща му на тоя дето го хванах и като видя какво трябва да плаща по 7-цата не издърва и той шибна един тупаник на сина си . След малко пристига патрулката с другия и почна разправията . Полицайте писаха квото писаха , разпитаха ме и мене . Накрая се оказа че на тия 2мата им било скушно след като са се напили и решили да начупят някоя кола

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Как се троши БМВ 745i E65
best_buy написа:...Незнам защо точно бяха избрали БМВ за хиляди левове , но знам че ще плащат като попове за ремонта . Айде лека вечер .
прочети темата за поколението Y (тя е малко стара) и ще се ориентираш.
Новото поколение е толкова тъпо и не знае какво да прави че просто си нямате на представа, а това е само един пример.

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
баси,тия келеши скучно им било,ми да идат да скачат от високо да се разнообразят
иначе,голяма постъпка от твоя страна,евала
иначе,голяма постъпка от твоя страна,евала
- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
best_buy написа:Накрая се оказа че на тия 2мата им било скушно след като са се напили и решили да начупят някоя кола![]()
напили

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Браво за постъпката.
Нещо не мога да разбера, колко тъп трябва да си, че да натрошиш някоя нова кола.
Дано бащите им да ги натрушат от бой.

Дано бащите им да ги натрушат от бой.

- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Късмет е и че колегата ги е видял,че тогава нямаше да ги хванат и кой знае какво ще измислят другия път хлапетиите 

- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
lowshow написа:best_buy написа:Накрая се оказа че на тия 2мата им било скушно след като са се напили и решили да начупят някоя кола![]()
напили![]()
ти за колко годишни пишлемета говориш
Привидно бяха някъде на 14-15 годишна възраст , а това което дойде после с 2рата патрулка беше бая напред с алкохола .

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
имам бивш съученик, който като се напиеше скачаше по на хората колите... хей така за забавление
п.с. няма значение дали колата е за 1000лв или за 100 000лв., какво сте се хванали за това, че колата била нова, не знам...

п.с. няма значение дали колата е за 1000лв или за 100 000лв., какво сте се хванали за това, че колата била нова, не знам...
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- NikShtain
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 M57TU2D30 235hp
- Мечтае да кара: Chevrolet Chevy Impala Coupe
- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
best_buy написа:lowshow написа:best_buy написа:Накрая се оказа че на тия 2мата им било скушно след като са се напили и решили да начупят някоя кола![]()
напили![]()
Привидно бяха някъде на 14-15 годишна възраст , а това което дойде после с 2рата патрулка беше бая напред с алкохола .
значи не те ами бащите им са били за бой

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
С нашийник ли да ги вържат...?lowshow написа:best_buy написа:lowshow написа:best_buy написа:Накрая се оказа че на тия 2мата им било скушно след като са се напили и решили да начупят някоя кола![]()
напили![]()
значи не те ами бащите им са били за бой14 годишни л**ненца пияни при това посред нощ разбиват кола и каде е родителския контрол в този случай
![]()
![]()
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3