Голф Фитипалди
Модератори: mitaka7, Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- bavarcheto.su11
- кандидат ентусиаст
-
Голф Фитипалди
Снощи патувам с жена ми и малкия към село Ръжево Конаре кадето трябваше да се видя с баща си по един въпрос, след като минах село Граф Игнатиево карайки с 80км. понеже говорехме с жена ми и за никаде не барзахме гледам отзад ме настига някаква кола ама с много много зор кара вече точно зад мене и иска да ме изпреварва но от среща идват коли. Аз тъй като не карах бързо карах по в дясно и гледам Голф 3 влиза в насрещното и се чува страшно силен трясък набирам се на курмилото и поглвда в огледалото отново гледам хварчат пласмаси стакла абе стана нещо като облак и аз
жената вика " кво стана да не би някой да ни удари " а аз и викам че нещо друго стана, Голфа кара след нас аз намалих още някаде кам с 60км. гледам няма му предната продя та си викам да не би като ме е изпреварвал да се е закачил в задницата и да му е паднала бронята. След 100-на метра отсечка, аварийни и спирам а отзад и Голфа спира слизам и гледам една цуцуланка седи зад волана и се оплашила, та и викам "как си бе жена какво стана много опасно излизаш ще направиш беля". Тя оплашена не може да слезне от колата мажа с който беше тя слезна до огледа щетите, а тя като иска да ме изпревари и като излиза по наляво удря на насерщно движещата се кола огледалота и от там на Голфа огледалото счупено от задната врата до отзад всичко компот джантата чак скасана. Мажа започна да се ядосва а пак аз му викам " пак малкия дявол не стана още по лошо". След като се уверихме че всичко е свършило само с щети по колата се качихме с жена ми в нашата кола и потеглихме. Малкия много се оплаши та цяла вечер сам,о за това говореше хайвана.
П.П Нека да не правиме така че другите участници в движението да страдат поради наши неоправдани причини.

П.П Нека да не правиме така че другите участници в движението да страдат поради наши неоправдани причини.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Още едно потвърждение на теорията, че колкото и да си внимателен все ще се намери някой тиквеник да прецака работата и да те надене изотнекъде си... Затова на моменти като видя такива индивиди по пътя решавам с цената на малко нарушение от моя страна да го/я оставя назад. Колкото по-далече от такива - толкова по-добре.
Si non confectus, non reficiat.
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Хем голф, хем с жена вътре... Неочаквано добра комбинация 

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
BMWPetar написа:Хем голф, хем с жена вътре... Неочаквано добра комбинация
Ааааа Има и още по-лошо.. И с десен волан да е

- bavarcheto.su11
- кандидат ентусиаст
-
uricatoli написа:BMWPetar написа:Хем голф, хем с жена вътре... Неочаквано добра комбинация

- тъчи
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30 м10б18,е36 м52б20
bavarcheto.su11 написа:uricatoli написа:BMWPetar написа:Хем голф, хем с жена вътре... Неочаквано добра комбинация
е това щеше да е върха вече
И с РК регистрация

- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
тъчи написа:bavarcheto.su11 написа:uricatoli написа:BMWPetar написа:Хем голф, хем с жена вътре... Неочаквано добра комбинация
И с РК регистрация
или ТХ
- bavarcheto.su11
- кандидат ентусиаст
-
наистина направихте големи предположения. дано не беше вярно че тогава наистина и назад нямаше да можеш да го оставиш понеже щеше тъпо и упорито да те гони за да пробва дали здраво ти е закачена задната броня 

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
sharksfin написа:тъчи написа:bavarcheto.su11 написа:uricatoli написа:BMWPetar написа:Хем голф, хем с жена вътре... Неочаквано добра комбинация
И с РК регистрация
или ТХ
И през деня да кара маршрутка
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
XaMaB написа:sharksfin написа:тъчи написа:bavarcheto.su11 написа:uricatoli написа:BMWPetar написа:Хем голф, хем с жена вътре... Неочаквано добра комбинация
И с РК регистрация
или ТХ

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
XaMaB написа:sharksfin написа:тъчи написа:bavarcheto.su11 написа:uricatoli написа:BMWPetar написа:Хем голф, хем с жена вътре... Неочаквано добра комбинация
И с РК регистрация
или ТХ
А в почивните такси...

- astoinov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3
uricatoli написа:XaMaB написа:sharksfin написа:тъчи написа:bavarcheto.su11 написа:uricatoli написа:BMWPetar написа:Хем голф, хем с жена вътре... Неочаквано добра комбинация
И с РК регистрация
или ТХ
А в почивните такси...
Хаха онзи ден видях точно голф 4 с жена и с десен волан - 3 в 1

Ако планината не отиде при Мохамед, Мохамед ще отиде до тоалетната!
uricatoli написа:XaMaB написа:sharksfin написа:тъчи написа:bavarcheto.su11 написа:uricatoli написа:BMWPetar написа:Хем голф, хем с жена вътре... Неочаквано добра комбинация
И с РК регистрация
или ТХ
А в почивните такси...
И понякога тира на мъжа си

Правоъгълна кутийка,без бакажник с колела със моторче доста шумно, набедено за кола маика му е костенурка,возиш се във него свит,то в Европа е ненужно,но у нас е супер хит!!захабена немска бричка, със дизайн на всъдеход, то купува се без мярка- от дебил и от идиот!! ремонтираме но знаем - туй е здравата кола!! и на никого не ще признаем що за глупост е това. Седнеш ли обаче в Голфа ще се друсаш здраво знай и от дупки и павета зъбите ще ти окапят май.
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
BladeBMW написа:uricatoli написа:XaMaB написа:sharksfin написа:тъчи написа:bavarcheto.su11 написа:uricatoli написа:BMWPetar написа:Хем голф, хем с жена вътре... Неочаквано добра комбинация
И с РК регистрация
или ТХ
А в почивните такси...
И понякога тира на мъжа си![]()
Е нема такъв цирк,ви го направихте направо на цирк,ама се посмях от сърце

Сега по темата:Наистйна добре че е малкия дявол,можеше сега да имаше двама загинали.Трябва да се внимава по пътищата.
14 мнения
• Страница 1 от 1