Беда и щастие на пътя
Модератори: mitaka7, Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Беда и щастие на пътя
Значи купих си аз Е34ката миналата година. Много доволен. Много хубава зелен металик, кожа, климатроник, пълен ел пакет, подгряване, голям борд компот (абе направо с-класа) и си карам един ден така с малко повечко газ. Тръгвам рязко от 1 светофар и какво става засече ми газта и оборотомера не мога да го извадя от лютеницата. Сменям скорости, пробвам разни неща но нищо не става. Пускам аварийките и отбивам в дясно, но колата продължава да ръмжи с пълна газ. В същото време гледам една Е30ка отби пред мене и слизат 2ма младежи по-млади от мене и ми викат "какво стана пич?" и аз "еми нещо засече газта май". (от коли почти нищо не разбирам). Казаха да загася и отворя капака. Бутнаха жилото на газта и то взе че се оправи. Ама да се сетя аз такова нещо - забрави. Благодарих им безкрайно и предложих да ги черпя дори някъде, но те отказаха като поясниха че след като аз карам БМВ, помощ не може да ми се отрече на пътя. Ето такива хора като срещна и ми се пълни душата с кеф. Още 1 път им благодаря на тези момчета и само хубави неща да им се случват по пътищата!
Не е толкова важно какво караш, а как го караш!
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Евала на колегите и друг път да не се захласваш толкова по звука на 6-така-гасиш маторя и това е...! 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
4 мнения
• Страница 1 от 1