опит за удавяне на комбинация Е61...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

опит за удавяне на комбинация Е61...

Мнение от SKISA » 23 Юли 2009, 18:57

:evil: :evil: :evil:
днес ,като съвестен съпруг и домакин -зех ,че най-накрая се занесох след около две-три седмици отлагане да налея минерална вода на халите! поради скапанячество на тъпия форд и пълнота с багаж-отидох с 5цата! напече ме жегата и реших ,че тряа си ползвам машинката за охлаждане на вода ,че не се живее.
след като си налях водица и след дълга борба за паркиране и разпаркирване в центъра се понесох към офиса и ...честито!!
бам грешка на окачването,докато спрем ,бам грешка на чистачките и от там като се почна и -коледна елха на таблото!! и светна един червен крик и вика-спрете си е обесете веднага!!!
сичко светна,после почна сичко само да работи ,после сичко спря и тва е!
обадих се на майстора ми и той вика-идвай!
занесох се до сервиза и там след като почовъркахме и се опитахме да ни каже през компа ква и е болката отворихме задния капак!
и честито!
отзад си бех монтирал един прекрасен аквариум!!
едната туба се изляла и за по-сигурно и паднала капачката !!
целото вода -у легена за резервната гума!там,обаче нема пробка като на секи себеуважаващ се москвич и водата си шлимбурка! и в нея си шлимбуркат три компютъра и три релета!! хуу ,че компа за радиото и музиката е малко над нивото на река дунав в сантиметри и само се беше поохладил ,та се чудим що бах ми свири толко добре!! е така!!
от сутринта вадим кори и секво,сушим,духам-като на околовръстно...!! е такиа...!!
след целодневно сушене и бърсане -резултата е следния:
неам връзка с кан-шината -едната! явно некой от комповете не пуска сигнала ,щото на тях захранване идва и просто не го връща обратно до нея!
не ми работи софт-клоуз затварянето на задната врата!
не работи асистента за паркиране!
не работи задната чистачка!
дава грешка -т.е. напрао не си работи и нов-регулатора на задния мост!
за са е тва!
са продължавам да суша и да пръскам със спрейове ,ма надеждата е малка!
единствено ,което ме успокоява ,е че е имало такава интервенция и от преди ,ма не от мен ,защото има позеленели купленги и писти по платките -явно са я давили и преди тва!съответно ми даваше през около 5 месеца грешки на ниво-регулатора!
са решението е таа нощ -още сушене и утре ако нищо не тръгне пак от тия неща-нови компове!
20л вода -минерална ше ми излезат около 1300лв!
честито на печелившите ,дет се вика!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 23 Юли 2009, 19:25

случва се де ,аз пълня от бутончето на иваняне и съм с 405глд слизам чак до долу .
дано да е останал още некои датчик и комп здрави и като изсъхнат да работят ,божа работа ,то както се казва след като се разсипе водата пътища много ! но я аз съм правил аквариуми дръж я с отворен багажник да не мухляса

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 23 Юли 2009, 21:16

имаш ли дехумидифор? ... или там както му се вика на тая машинка за изсушаване на въздуха?

затваряш едно такова в багажника и го оставяш да работи цяла нощ.. всичката влага ще изсмуче... аз така изсушавам давени автомобили...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Аватар

Мнение от SKISA » 23 Юли 2009, 21:26

нямам дехюмидифайър ,ма има некви дето се продават по железариите -те са само с химикал без ток и мисля с тех да пробвам!
то няма вода вече вътре ,щото сичко изсуших почти ,а комповете съхнат на балкона,ма се пак...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 24 Юли 2009, 9:00

Остави я днес отворена на слънце. Хората (синоптиците) обещават 40 градуса.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

Аватар

Мнение от SKISA » 24 Юли 2009, 9:11

вчера целия ден тва правих!
вечерта изчистих платките до блясък-като нови са!
нищо не стана!
квото си беше тръгнало си върви,квото не тръгна не ебава!
честито на печелившите!
поне разбрах ,че ако маана резервната имам още 150л за багаж от долу....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 24 Юли 2009, 9:48

кофтито е,че понякога евтиното излиза скъпо,даже прекалено скъпо

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 24 Юли 2009, 10:15

Скиса, ако това може да те успокои.....в багажника се разля сок от ягоди...и сега има червени петна :mhihi: :mhihi: и не може да се изчисти :mhihi: Много прилича на кръв...некой ще си каже...тия са колили тука :mhihi:

Щом е поправимо, не се ядосвай толоква..верно че е скъпо...ама...тва за урок следващия път :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 24 Юли 2009, 10:37

Тя колата сега ти е само с имидж на БМВ,иначе си е проста ладичка

По темата:
Нещата не са сложни,разглодяват се платките и със 100 %(95%) спирт и една четка за зъби започваш да чистиш,най-добре ги потопи платките директно във спирта,спирта се свързва с водата и после изпарява,но е важно да се знае че спирта трябва да е минимум 95%
р-р.
Положението е такова защото под някой процесор е останала влага,платките са поне двойно филирани,само спитра отстранява грижата.
както е казал доктор Ливайн от едноименната реклама "Оправил съм хиляди..." такива платки и дъна на компютри

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 24 Юли 2009, 11:01

Лошо, много лошо .. :confused:
Течности само в купето, особено вода! (не че и там не могат да навредят) ..

Дано колегата със спирта да помогне, че 1300лв са си едно море в общи линии .. :confused:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 24 Юли 2009, 11:37

Е.Димитров написа:Тя колата сега ти е само с имидж на БМВ,иначе си е проста ладичка

По темата:
Нещата не са сложни,разглодяват се платките и със 100 %(95%) спирт и една четка за зъби започваш да чистиш,най-добре ги потопи платките директно във спирта,спирта се свързва с водата и после изпарява,но е важно да се знае че спирта трябва да е минимум 95%
р-р.
Положението е такова защото под някой процесор е останала влага,платките са поне двойно филирани,само спитра отстранява грижата.
както е казал доктор Ливайн от едноименната реклама "Оправил съм хиляди..." такива платки и дъна на компютри

подкрепям четката за зъби и спирта, така съм спасявал къпана в морето Нокия. 3 години по късно продължава да работи.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 24 Юли 2009, 12:14

що говорите глупости ,тия електроники са били под напрежение когато да залети ,а водата е проводник .. има нагорели неща по тях няма да стане само със сушене работата ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 24 Юли 2009, 12:45

((:BuKcu:)) написа:Скиса, ако това може да те успокои.....в багажника се разля сок от ягоди...и сега има червени петна :mhihi: :mhihi: и не може да се изчисти :mhihi: Много прилича на кръв...некой ще си каже...тия са колили тука :mhihi:

Малко :OT: Намокри петната, сложи обилно върху тях лимонтозу (продават го в хранителните магазини на пакетчета) и хубаво го натъркай в плата, остави така да постои около 30 минути поне върху петната и после изчисти внимателно с мокра кърпа и ще се махнат.
Да караш Peugeot е страст!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 24 Юли 2009, 16:23

точно щях да кажа че каквото е било залято докато е работело.. шанса да се е окъсило е голям... но според зависи

изсушаването е необходимо, но каквото е изгоряло е... изгоряло...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 25 Юли 2009, 21:27

:mhihi: :mhihi: искам да съм там отстрани да те гледам как псуваш...тая минерална вода вземи я продай на интернет..10 литра 1300 лв нито от швейцарските езера да си я донесъл бе! и това бмв много кекаво да му еба майката :roll:

Следваща

Назад към Страхотни истории