кофти случка с БМВ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
кофти случка с БМВ
Здравейте.Историята е следната.Понеже бачкам строителство и си карам една ладичка 1500s с газова ала бала и се прибирам към 18 и 30 и съм попаднал в едно задръстване на НДК..
и един с едно БМВ Е36 преди тва по булевард България ми светка,мига,ръмжи се едно му преча а 3-тата лента беше свободна... и в зъдръстването застава до мене и почва да праща разни поздрави и т.н. и отам се ядосвам защото знам,че не съм виновен за некъдерното му каране..... А и си имаше движение той решил да се праи на смелия шивач.Светна зелено и тръгна и аз по него и го настигъм по натам. слезнах и отидох при него да му покажа,че и аз карам БМВ но пича реши да се заключи и неотври... за негово щастите. Но и дори да го бях нашамарил кел фъдъ той си остава селянина с БМВ-то... та мисълта ми е непоценявайте хората с другите коли...

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Re: кофти случка с БМВ
biem_w написа:... та мисълта ми е непоценявайте хората с другите коли...
Прав си!

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- nik4o_83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на ток
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: кофти случка с БМВ
biem_w написа:Здравейте.Историята е следната.Понеже бачкам строителство и си карам една ладичка 1500s с газова ала бала и се прибирам към 18 и 30 и съм попаднал в едно задръстване на НДК..и един с едно БМВ Е36 преди тва по булевард България ми светка,мига,ръмжи се едно му преча а 3-тата лента беше свободна... и в зъдръстването застава до мене и почва да праща разни поздрави и т.н. и отам се ядосвам защото знам,че не съм виновен за некъдерното му каране..... А и си имаше движение той решил да се праи на смелия шивач.Светна зелено и тръгна и аз по него и го настигъм по натам. слезнах и отидох при него да му покажа,че и аз карам БМВ но пича реши да се заключи и неотври... за негово щастите. Но и дори да го бях нашамарил кел фъдъ той си остава селянина с БМВ-то... та мисълта ми е непоценявайте хората с другите коли...
Абсолютно си прав - аз от няколко месеца имам Е46, но си карам и прословутата Голф 2-йка

Никой не е за подценяване - да не говорим, че нещата се променят много бързо в днешни дни...

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Няма недосегаеми и всеки си намира майстора някой ден 

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
За подценяването си много прав - преди години имаше една случка на един светофар в Бояна... Некви двама с S-класа спират на един светофат зад една бяла Лада. Светофара е червен, но ония отзад явно са развили далтонизъм и бият клаксони и светкат на Ладата да ги пусне. Святка се, свири се, и по едно време нервите на момчето в ладата не издържали и излиза и веднага тея от мерцедеса на земята с пукнати тикви... А кво било (доколкото аз разбрах) - момчето било от качулките на СОБТ и се прибирал след гадно дежурство

Si non confectus, non reficiat.
- biem_w
- ентусиаст
-
**Novobraneca написа:Няма недосегаеми и всеки си намира майстора някой ден
Естествено.. рано или късно всеки един от нас 2 метра подземята.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Zagy написа:За подценяването си много прав - преди години имаше една случка на един светофар в Бояна... Некви двама с S-класа спират на един светофат зад една бяла Лада. Светофара е червен, но ония отзад явно са развили далтонизъм и бият клаксони и светкат на Ладата да ги пусне. Святка се, свири се, и по едно време нервите на момчето в ладата не издържали и излиза и веднага тея от мерцедеса на земята с пукнати тикви... А кво било (доколкото аз разбрах) - момчето било от качулките на СОБТ и се прибирал след гадно дежурство![]()
![]()
Е де, е де... тая история във сто варианта я има

Аз пък забелязвам, че вече няма значение кой с каква кола, все тарикати или мацки който засичат и после задават въпроса "какъв е проблема"

- biem_w
- ентусиаст
-
///peter написа:Zagy написа:За подценяването си много прав - преди години имаше една случка на един светофар в Бояна... Некви двама с S-класа спират на един светофат зад една бяла Лада. Светофара е червен, но ония отзад явно са развили далтонизъм и бият клаксони и светкат на Ладата да ги пусне. Святка се, свири се, и по едно време нервите на момчето в ладата не издържали и излиза и веднага тея от мерцедеса на земята с пукнати тикви... А кво било (доколкото аз разбрах) - момчето било от качулките на СОБТ и се прибирал след гадно дежурство![]()
![]()
Е де, е де... тая история във сто варианта я има![]()
Аз пък забелязвам, че вече няма значение кой с каква кола, все тарикати или мацки който засичат и после задават въпроса "какъв е проблема"
няма проблеми.. на пътя всички са равни. Неискам да се отпускам в приказки ... много тарикати с широки усмивки и чакащи кат са останали с пръст в уста и се чудат кво става.. корекни шофери в софия НЯМА всичко се оправя с псувни и караници но като стане фал няма крив няма прав
///peter написа:Zagy написа:За подценяването си много прав - преди години имаше една случка на един светофар в Бояна... Некви двама с S-класа спират на един светофат зад една бяла Лада. Светофара е червен, но ония отзад явно са развили далтонизъм и бият клаксони и светкат на Ладата да ги пусне. Святка се, свири се, и по едно време нервите на момчето в ладата не издържали и излиза и веднага тея от мерцедеса на земята с пукнати тикви... А кво било (доколкото аз разбрах) - момчето било от качулките на СОБТ и се прибирал след гадно дежурство![]()
![]()

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
![]()
Еми кво да се прави, то тая темичка малко като Швейк и неговите истории стана

Si non confectus, non reficiat.
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Да,аз я знам с А8 и москвич дванайсетак.-майтапя се///peter написа:Zagy написа:За подценяването си много прав - преди години имаше една случка на един светофар в Бояна... Некви двама с S-класа спират на един светофат зад една бяла Лада. Светофара е червен, но ония отзад явно са развили далтонизъм и бият клаксони и светкат на Ладата да ги пусне. Святка се, свири се, и по едно време нервите на момчето в ладата не издържали и излиза и веднага тея от мерцедеса на земята с пукнати тикви... А кво било (доколкото аз разбрах) - момчето било от качулките на СОБТ и се прибирал след гадно дежурство![]()
![]()

Според това каква кола има отсреща ни всеки един човек си променя толерантноста
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2