ГЪЗар с БМВ в Пловдив

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

ГЪЗар с БМВ в Пловдив

Мнение от opium » 24 Май 2009, 19:18

Колеги бива ли такова нещо днез си карам аз ( карам скутер scooterclub-bg.com ) и от ляво ме минава БМВ 320 поглеждам към водача и пича ми сочи средния си пръст :| дори не разбрах защо, и естествено го настигам на следващия светофар и заставам до него и му подавам моя среден пръст :) ( явно се засегна нещо че беше с приятелката си ) последваха всякакви обиди от негова страна тръгвам пръв на светофара зад мен пилене на гуми ръмжене и хоп някой ми пресича пътя и ме тласка надясно ,подавам газ и излизам пред колата но пак се изръмжава и пак ми се пресича пътя принуден съм да спра иначе или в болница или ... Като спря пред мен аз пак подадох газ и го изпреварвам от ляво в този момент ръката му се просяга да ни докопа с моя фр на мотора добре че му беше къса ръката иначе пак щяхме да посрещнем асфалта и от там вече реших да му изчезна че земе да направи някоя глупост !

ПП. Колеги не всички скутеристи са деца ,не всеки скутерист кара без книжка и е на 15-16 години .Нека на пътя всички бъдем равни !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 24 Май 2009, 19:53

Колега,като сте били 2ма защо не сте му набили шамарите на тоя олигофрен?Ти цениш ли си живота?Ами ако те беше чукнал с колата?Двама натрошени барабар със скутера(аз също имам и обичам да го карам)...
Не всички БМВ Ентусиасти обаче сме такива...

Потребител
Аватар

Мнение от opium » 24 Май 2009, 20:20

Ами оня в БМВ-то беше разплута 100 кила свиня и на бой може би беше по голям и от двама ни ( ако се сещаш има едни тъпи мутри които карат БМВ и си мислят че са царе на пътя ) е тоо беше такъв тъп и грозен ! Съжалявам за нецензурата ,но нямаше нужда да ми се прави на голям след като е на 4 колела ;)

ПП. Все още се надявам въпросния водач да види темата и да си каже мнението !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DanielzZz » 24 Май 2009, 20:28

Е против такива няма лек ! За съжаление...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 24 Май 2009, 21:45

селянията е касическо явление
лека срещу тия е 9 милиметра и героиството им отива под формата на течност в гащите. просто да се нааака пред момичето му. нищо повече. противник съм на всякакви видове насилие

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 24 Май 2009, 22:16

Селяния до шия :help:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320 Ci
Детайли за колата: Black, M6 Rims

Мнение от Xscape » 24 Май 2009, 23:23

Тцтц аман от селяния и простотия... качил к*****а в бмв-то и станал голям мъж... интересно ми е като попадне на по-голям какво ще стане (а такива винаги попадат рано или късно на когото трябва) :twisted: Чудно и ако той беше на скутерчето и не беше с над тон по-тежък какво щеше да прави... :evil:
Think. Believe. Dream. Dare...

Аватар
Кара: Кольо
Мечтае да кара: Параход с шпер
Детайли за колата: ///М паркети

Мнение от drift_streets » 24 Май 2009, 23:37

Xscape написа:Тцтц аман от селяния и простотия... качил к*****а в бмв-то и станал голям мъж...

Еми нали тряя да изпъкне с нещо пред тая пу***а :mhihi: :evil: Селянията и след 100 години пак ще си е има в България :confused:
Нищо неможе да спре жътвата важно е хедера да е здрав Изображение
"..... и един мармот завиваше шоколада в калници от Опел...." из дебрите на бмв-простаци.цоп Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DanielzZz » 25 Май 2009, 8:52

Е че той изпънал ве - 25,23 санта търбух...Как не ми показа на мен...в коша на скутера държа метален амортисьор от стол :mhihi: :mhihi: дето ако го шибна с него там ще го оставя :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 25 Май 2009, 10:10

opium написа:Ами оня в БМВ-то беше разплута 100 кила свиня и на бой може би беше по голям и от двама ни ( ако се сещаш има едни тъпи мутри които карат БМВ и си мислят че са царе на пътя ) е тоо беше такъв тъп и грозен ! Съжалявам за нецензурата ,но нямаше нужда да ми се прави на голям след като е на 4 колела ;)

ПП. Все още се надявам въпросния водач да види темата и да си каже мнението !

След дъжд качулка...Трябвало е да го натупате подобаващо и да се приключи, а не да го търсите по форумите за да дава обяснения. Тва да не е международния съд в Хага? :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DanielzZz » 25 Май 2009, 10:39

Е не прочете ли,че са били по-слаботелесни от него?Тоя сигурно е бил от ония пишман мутри с пистолет за 100лв и Е36 затъмнено отвсякъде.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pLaM3N » 25 Май 2009, 12:55

На бой кантар няма, то такива 100 кила разплути мн се правят, но са най смешни.
Ей такива ги обичам ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Re: ГЪЗар с БМВ в Пловдив

Мнение от p0wEr » 25 Май 2009, 13:05

opium написа:Колеги бива ли такова нещо днез си карам аз ( карам скутер scooterclub-bg.com ) и от ляво ме минава БМВ 320 поглеждам към водача и пича ми сочи средния си пръст :| дори не разбрах защо, и естествено го настигам на следващия светофар и заставам до него и му подавам моя среден пръст :) ( явно се засегна нещо че беше с приятелката си ) последваха всякакви обиди от негова страна тръгвам пръв на светофара зад мен пилене на гуми ръмжене и хоп някой ми пресича пътя и ме тласка надясно ,подавам газ и излизам пред колата но пак се изръмжава и пак ми се пресича пътя принуден съм да спра иначе или в болница или ... Като спря пред мен аз пак подадох газ и го изпреварвам от ляво в този момент ръката му се просяга да ни докопа с моя фр на мотора добре че му беше къса ръката иначе пак щяхме да посрещнем асфалта и от там вече реших да му изчезна че земе да направи някоя глупост !

ПП. Колеги не всички скутеристи са деца ,не всеки скутерист кара без книжка и е на 15-16 години .Нека на пътя всички бъдем равни !
скрии си в багажничето 1 от ключовете за джанти тея дет се разгъват и следващия път бои по главата да не куца :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 25 Май 2009, 13:28

добре де, ако въпросния бмв водач беше написал тема как двама марсоли на едно моторче са криволичили и не са го пускали да ги подмине как щехте да реагирате ми е много инересно.
кой крив кой прав може да се разбере само ако двете страни се изкажат ;)
а и тия с моторчетата да не ми се правят на хитроумни като ми карат с 40 в най-лявата лента и си шарат като на рали шампионат или пък по средата на осовата линия ;)
после не среден пръст ми хубаво че не са ви ошамарили, щото не знам такива хора без нищо да показват средни пръсти, а имам доста луди познати и такива без грам мозък.
не се ли направиш на тарикат си просто един водач на моторче и нищо повече.... не представляваш нито интерес, нито заплаха.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pLaM3N » 25 Май 2009, 17:42

Stanchev , много си прав !

Следваща

Назад към Страхотни истории