ГЪЗар с БМВ в Пловдив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
ГЪЗар с БМВ в Пловдив
Колеги бива ли такова нещо днез си карам аз ( карам скутер scooterclub-bg.com ) и от ляво ме минава БМВ 320 поглеждам към водача и пича ми сочи средния си пръст
дори не разбрах защо, и естествено го настигам на следващия светофар и заставам до него и му подавам моя среден пръст
( явно се засегна нещо че беше с приятелката си ) последваха всякакви обиди от негова страна тръгвам пръв на светофара зад мен пилене на гуми ръмжене и хоп някой ми пресича пътя и ме тласка надясно ,подавам газ и излизам пред колата но пак се изръмжава и пак ми се пресича пътя принуден съм да спра иначе или в болница или ... Като спря пред мен аз пак подадох газ и го изпреварвам от ляво в този момент ръката му се просяга да ни докопа с моя фр на мотора добре че му беше къса ръката иначе пак щяхме да посрещнем асфалта и от там вече реших да му изчезна че земе да направи някоя глупост !
ПП. Колеги не всички скутеристи са деца ,не всеки скутерист кара без книжка и е на 15-16 години .Нека на пътя всички бъдем равни !

ПП. Колеги не всички скутеристи са деца ,не всеки скутерист кара без книжка и е на 15-16 години .Нека на пътя всички бъдем равни !
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Колега,като сте били 2ма защо не сте му набили шамарите на тоя олигофрен?Ти цениш ли си живота?Ами ако те беше чукнал с колата?Двама натрошени барабар със скутера(аз също имам и обичам да го карам)...
Не всички БМВ Ентусиасти обаче сме такива...
Не всички БМВ Ентусиасти обаче сме такива...
Ами оня в БМВ-то беше разплута 100 кила свиня и на бой може би беше по голям и от двама ни ( ако се сещаш има едни тъпи мутри които карат БМВ и си мислят че са царе на пътя ) е тоо беше такъв тъп и грозен ! Съжалявам за нецензурата ,но нямаше нужда да ми се прави на голям след като е на 4 колела
ПП. Все още се надявам въпросния водач да види темата и да си каже мнението !

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
селянията е касическо явление
лека срещу тия е 9 милиметра и героиството им отива под формата на течност в гащите. просто да се нааака пред момичето му. нищо повече. противник съм на всякакви видове насилие
лека срещу тия е 9 милиметра и героиството им отива под формата на течност в гащите. просто да се нааака пред момичето му. нищо повече. противник съм на всякакви видове насилие
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Тцтц аман от селяния и простотия... качил к*****а в бмв-то и станал голям мъж... интересно ми е като попадне на по-голям какво ще стане (а такива винаги попадат рано или късно на когото трябва)
Чудно и ако той беше на скутерчето и не беше с над тон по-тежък какво щеше да прави... 

Think. Believe. Dream. Dare...
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
Xscape написа:Тцтц аман от селяния и простотия... качил к*****а в бмв-то и станал голям мъж...
Еми нали тряя да изпъкне с нещо пред тая пу***а

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
Е че той изпънал ве - 25,23 санта търбух...Как не ми показа на мен...в коша на скутера държа метален амортисьор от стол
дето ако го шибна с него там ще го оставя 

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
opium написа:Ами оня в БМВ-то беше разплута 100 кила свиня и на бой може би беше по голям и от двама ни ( ако се сещаш има едни тъпи мутри които карат БМВ и си мислят че са царе на пътя ) е тоо беше такъв тъп и грозен ! Съжалявам за нецензурата ,но нямаше нужда да ми се прави на голям след като е на 4 колела
След дъжд качулка...Трябвало е да го натупате подобаващо и да се приключи, а не да го търсите по форумите за да дава обяснения. Тва да не е международния съд в Хага?

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
Е не прочете ли,че са били по-слаботелесни от него?Тоя сигурно е бил от ония пишман мутри с пистолет за 100лв и Е36 затъмнено отвсякъде.
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
Re: ГЪЗар с БМВ в Пловдив
скрии си в багажничето 1 от ключовете за джанти тея дет се разгъват и следващия път бои по главата да не куцаopium написа:Колеги бива ли такова нещо днез си карам аз ( карам скутер scooterclub-bg.com ) и от ляво ме минава БМВ 320 поглеждам към водача и пича ми сочи средния си пръстдори не разбрах защо, и естествено го настигам на следващия светофар и заставам до него и му подавам моя среден пръст
( явно се засегна нещо че беше с приятелката си ) последваха всякакви обиди от негова страна тръгвам пръв на светофара зад мен пилене на гуми ръмжене и хоп някой ми пресича пътя и ме тласка надясно ,подавам газ и излизам пред колата но пак се изръмжава и пак ми се пресича пътя принуден съм да спра иначе или в болница или ... Като спря пред мен аз пак подадох газ и го изпреварвам от ляво в този момент ръката му се просяга да ни докопа с моя фр на мотора добре че му беше къса ръката иначе пак щяхме да посрещнем асфалта и от там вече реших да му изчезна че земе да направи някоя глупост !

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
добре де, ако въпросния бмв водач беше написал тема как двама марсоли на едно моторче са криволичили и не са го пускали да ги подмине как щехте да реагирате ми е много инересно.
кой крив кой прав може да се разбере само ако двете страни се изкажат
а и тия с моторчетата да не ми се правят на хитроумни като ми карат с 40 в най-лявата лента и си шарат като на рали шампионат или пък по средата на осовата линия
после не среден пръст ми хубаво че не са ви ошамарили, щото не знам такива хора без нищо да показват средни пръсти, а имам доста луди познати и такива без грам мозък.
не се ли направиш на тарикат си просто един водач на моторче и нищо повече.... не представляваш нито интерес, нито заплаха.
кой крив кой прав може да се разбере само ако двете страни се изкажат

а и тия с моторчетата да не ми се правят на хитроумни като ми карат с 40 в най-лявата лента и си шарат като на рали шампионат или пък по средата на осовата линия

после не среден пръст ми хубаво че не са ви ошамарили, щото не знам такива хора без нищо да показват средни пръсти, а имам доста луди познати и такива без грам мозък.
не се ли направиш на тарикат си просто един водач на моторче и нищо повече.... не представляваш нито интерес, нито заплаха.

45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3