Иди..т с наш стикер

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 Е53 3.0

Иди..т с наш стикер

Мнение от ivo_io » 01 Май 2009, 12:20

Здравейте на всички,искам да споделя с вас следната случка,незнам колко тази история е за този раздел,тъй като не виждам нищо страхотно в нея,та историята е следната и се разиграва на под.балк.път посоката е Горна Малина-Елин Пелин/софия/:
:!: Тръгвам си от работа,и както си карам гледам пред мен една Е36 318ис която странно защо :shock: кара с 40км,а пред нея едно Пежо 205 с младо семейство,с около 2-3год.дете.,та момчето с пежото кара най в дясно,дава път на бързата "ис"-ка :yes: ,но той не,и точно когато реших,че са заедно и реших да ги изпреваря,бързата "ис"-ка се изравнява с пежото и кривна към него :shock: ,избута го в страни от пътя,с/у него идва кола и той намалява и се пребира зад пежото,колата отминава и отново,но сега буквално го избута от пътя в страни и продължи:evil: /на сем.нищо им нямаше/ :roll:
От там аз вече бесен :ranting: настъпвам газта до край,изпреварвам бързата "ис"-ка и го засичам,спирам го,слизам вече побеснял до край след като НАШИТЕ ПАЗИТЕЛИ НА РЕДА ме отрязаха най-нагло по тел.,тръгвам да отварям вратата а той се заключва,след дълги поздрави по :ranting: БГ :maad: се оказва,че момичето е хвърлило през прозореца обелка от вафла :shock: ,и всичко това беше заради една обелка :kuku: ,ЩО ЗА ИДИ..Т ЩЕ ПОГУБИ ЦЯЛО СЕМ.ЗАРАДИ ЕДНА ОБЕЛКА ОТ ВАФЛА :!: :dunno:
Това ли е начина,след което го пуснах
Момичето сигурно повече няма да хвърля хартии през прозореца,не е правилно,но тоя изр..д с бързата "ис"-ка и със стикери на НАШИЯ САЙТ е незнам за кво,аз знам ама после аз щях да съм винован :!:
Що за хора сме,мини,свирни му,размахай му пръст,трябва ли да го убиеш,как може такива хора да са със наши стикери :!: :bgflag:
Изображение

Аватар

Мнение от TUZara` » 01 Май 2009, 12:23

идиот....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ivo_io » 01 Май 2009, 12:24

TUZara` написа:идиот....

:yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 01 Май 2009, 12:30

Поне някой вече ще си е научил урока и няма да хвърля обелки от вафли!
А автора явно е много смел щом тръгва да гони,засича и спирал коли!
За тази цел има полиция ,всичко друго е саморазправа!
И другия път като засичаш коли си помисли ,че може да попаднеш на някой боксюор или джудист и после жална ти майка,това ти го казвам с най-добри чувства защото на един приятел му се случи точно това и изяде голям бой!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ivo_io » 01 Май 2009, 12:47

Nukem написа:Поне някой вече ще си е научил урока и няма да хвърля обелки от вафли!
А автора явно е много смел щом тръгва да гони,засича и спирал коли!
За тази цел има полиция ,всичко друго е саморазправа!
И другия път като засичаш коли си помисли ,че може да попаднеш на някой боксюор или джудист и после жална ти майка,това ти го казвам с най-добри чувства защото на един приятел му се случи точно това и изяде голям бой!

пич полицията ме подмята през цялото време докато се разигра случката,а за смел не съм,но това за мен беше БГ прототия,а това за боклука,не е било правилно както и написах,но пак бих го направил,сори но това за мен не е нормално
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pLaM3N » 01 Май 2009, 12:52

И 3мата участника в тази случка не са прави, правете си изводите сами !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от slowtraveler » 01 Май 2009, 13:31

Лошото е, че полицията наистина нищо не прави...
Разбирам колегата - след като си бил отрязан от тези, които трябва да си свършат работата е решил да спомогне по свой начин...
Колко пъти във Варна са ми излизали в насрещното платно към Аспарухов мост (към Хидродинамиката).
И всеки път се обаждам на полицията (защото не винаги шофьорите са виновни - знаците не са достатъчно ясно поставени).
И всеки път отговора от дежурния в КАТ е 'проблема не е наш, ако стане катастрофа - тогава ще е наш.'...
Доколкото съм чувал от приятели в Германия, там никой не смее да присветне или да притесни някой на пътя, защото ако го направи, полицията ще го спре по телефонен сигнал след десеттина километра...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: към мантинелата

Мнение от BalBosA » 01 Май 2009, 13:37

Това да си хвърляш боклуците през прозореца е ебати селянията :ranting: Обаче и да ги избуташ от пътя е прекалено.В цялата история няма прави.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 01 Май 2009, 14:04

ivo_io написа:
TUZara` написа:идиот....

:yes:

По темата ще кажа следното: Колега, изпуснал си една буквичка в заглавието на темата...добави я ;)

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М6 G-POWER
Детайли за колата: BMW 330D M PAKET

....

Мнение от narcosan » 01 Май 2009, 14:05

Колеги тука в Италия за една облека от вафла сте ти натресат егати глобата и то само по сигнал на друг водач на МПС :!: Неказвам че и тук няма идиоти но са много малко :roll: :roll: Даже преди около година излезе закон че нямаш право да пресвяткаш с фаровете на този пред теб на магистралата а ако решиш да го направиш достатачно е да ти вземе номера този отпред и хапваш глоба :!:
Та по темата Колега и 3мата сте виновни подобре не се занимаваи следвастия пат 4е ти като свидетел накрая можеш да го отнесеш наи много
:!: :!: :!: :!:

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 01 Май 2009, 15:44

Наистина няма прави в ситуацията.

Аз преди месец си карам и пред мен от едно VW Polo излита един от тези големите пликова на МаКДоналдс. Тези най-големите, в които ти сагат храната за вкъщи. И ми се стовари на предното стъкло, само че от скоростта излетя назад! :shock: Тоя ми идеше да го убия, но нямах ентусиазъм да се гоня с него.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 01 Май 2009, 16:51

Естествено, няма никой прав. Ако пежото беше поднесло в банкета оттам в дървото + 3 жертви. Прави щеше да има... но нали обелката е най-тежкото деяние, то смекчава останалите. ;)
Само ще ви кажа, че в съда прави ще има, обелката е НАЙ-ЛЕКОТО деяние, докато предпоставки за ПТП е по-тежкото.

Nukem, пък колега с ИС-а е много смел нали ? Ей много ме кефят такива, значи Ис-а може да засича и не може да попадне на някой боксиор така ли ? Значи той за една обелка от вафла може да засича и да прави какво ли не(това не е ли пак саморазправа), обаче него не трябва да го засичаме. Защото видиш ли можело да бъде боксиор.
ех... тарикати сме всички. ;) Пазете се от ИС-ове, имат косвена връзка с боксьорите.
ЕДИН джигит се е научил да не засича!
Заради една обелка тръгнал да сече, ами представете си че него случайно го засекат, недеите си игра тогава. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 01 Май 2009, 20:39

срещу щанга или бухалка(и голямо сърце де) и нинджа да е .....

по принцип ВЕЧЕ не съм такъв човек(станах на години все пак) но заподобни неща се връщам към миналото

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от biohazard » 01 Май 2009, 20:40

Абе както тоя в ис-а може да е боксьор,така и аз мога сега да излизам от 4-ти км психиатрията и да имам пистолет в мен!Така че наистина не е хубаво да засичаш непознати,понеже външния вид на човека и колата лъжат.Понякога стават големи сакатлъци от такива непремерени рискове.Все пак мисля че има много по ефективни методи за превъзпитание от насилието!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 01 Май 2009, 20:51

Щом те е подминала еволюцията няма значение дали си в ис-ка или дзвиска-това е пълна кретения-ами ако беше затрил хората в другата кола :!: Интересно дали ако беше някоя G класа щеше да се прави на мъж тоя сульо :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

Следваща

Назад към Страхотни истории