Спиране от кат и ... (виж 4-та страница!) Хепи енд след 8м.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
70 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- paco_sf
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318IA Cabrio
Спиране от кат и ... (виж 4-та страница!) Хепи енд след 8м.
До сега само съм чел в интерес на истината, но ето че дойде и мойта "страхотна" история. Карам си аз днес по центъра и си слушам музика и по едно време гледам една патрулка зад мен и ми светка. Аварийки, спирачки както си му е реда. Идва полицая и ми вика –Дай си малкия талон и личната карта. Загасете двигателя и оставете ключовете на тавана. Аз е така
Както и да е правя го това и си чакам, тоя идва и ми вика колатата ти е пусната за издирване. Аз още повече
Слезте от колата и елате с мен, отиваме до патрулката и ми вика са ще чакаме, най-вероятно ще ходиме до раионното. Аз ок и след малко сме там вече. Идва едни и почва да ми обеснява колата се издирва от интерпол италия и ще трябва да ти я задържиме. След тва ми вика при тези случай най-бързото връщане на кола на собственика й беше три месеца, но сигурно ще ти я върнеме. И се почуствах доста неприятно (тва е меко казано). Писах обяснения закарах си сам колата до враня и сега ми е доста весело. Губиш нещо много ценно за теб и няма какво да направиш, чустваш се безсилен да направиш каквото и да е, това не го пожелавам на никой. Та тва беше мойта страхотна история колеги, не искам да се оплаквам или нещо подобно, споделя мойто изживяване днес. 

Последна промяна paco_sf на 27 Ное 2009, 21:22, променена общо 2 пъти
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
- ***BMW-FEN***
- кандидат ентусиаст
-
Колега сигурно в този момент каквото и да ти кажа няма да е от голямо значение за тебе. От колко време я имаш тази кола от къде си я купил поне парите да ти възстановят

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
cucko написа:Абе човек как ти познаха колата че е крадена и я издирват...
Все пак с какви номера я караш?!
С български номера си я кара...
Ако е купена скоро има обяснение: Това е често срещано явление напоследък. Италианеца си продава колата, след време писка, че му е открадната и си взима и застраховката. Италианската полиция я пуска за издирване. Ти си я докарваш, регистрираш я, но тъй като вече не се издава временен талон, докато ти проверят колата, ти я регистрират и започваш да си я караш. През това време от нашия КАТ пращат запитване в Интерпол. След време се връща отговор, че колата по номера на рамата се издирва от Италия и тука няма какво друго да направят, освен да ти я обявят за издирване и да ти я вземат. Следва образуване на преписка, събирането на всички документи по покупката, преводи и т.н. После се изпраща в прокуратурата и чакаш да ти я върнат.
- paco_sf
- младши ентусиаст
-
От 2 години я имам. Карам си я с български номера. Минавала е през кат, спирали са ме - нищо. И изведнъж няква камера по центъра ме видяла и патрулката зад мене.
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Аз лично на твое място ще превърна във фикс идея бой по италианеца ако е прав колегата Владос де, ама съм забелязал че той винаги излиза прав за съжаление

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Като влезнем в Шенген тези работи ще се изчистят и проверката ще става на момента при регистрацията. Лошото е, че колегата ще изхаби много нерви докато си вземе колата... а като гледам как я е наточил 

- paco_sf
- младши ентусиаст
-
Колега тва не е нищо. Наточването щеше да започне от утре. Утре ми пристигат новите джанти. През уикенда я очакваше М-пакет. А другата седмица беше на купон в копривщица и поливането на новата визия. Но ще го отложиме, да се надяваме да не е за дълго.
- paco_sf
- младши ентусиаст
-
Така е, но аз си говорих с полицая и той ми каза, че предимно италианките са такива случай. За това ви го казвам това да си имате едно на ум при избора на кола.
- deemov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///M Sport Edition
Няма такъв филм две години си я караш и еи така ти я прибират
Интересно ми е защо не са се свързали с теб когато са разбрали, че е издирвана или това се е разбрало сега...кофти работа, дано да ти я върнат по-скоро 

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Некъв ужас е това... да ти приберат колата...
Един съсед имахме, със много наточено Е46 и му го прибраха и на него. Издирвано било се чу само...Не знам какъв точно му е случая, но мина доста време и сега го гледам с друго BMW... Явно с онова не са се оправили нещата...
Дано при колегата има положително развитие...
Един съсед имахме, със много наточено Е46 и му го прибраха и на него. Издирвано било се чу само...Не знам какъв точно му е случая, но мина доста време и сега го гледам с друго BMW... Явно с онова не са се оправили нещата...
Дано при колегата има положително развитие...
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
Колега, знам само, че щом са я прибрали във Враня е кофти работа и скоро не се надявай да ти я върнат, знам го от личен опит!
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Vlados написа:cucko написа:Абе човек как ти познаха колата че е крадена и я издирват...
Все пак с какви номера я караш?!
С български номера си я кара...
Ако е купена скоро има обяснение: Това е често срещано явление напоследък. Италианеца си продава колата, след време писка, че му е открадната и си взима и застраховката. Италианската полиция я пуска за издирване. Ти си я докарваш, регистрираш я, но тъй като вече не се издава временен талон, докато ти проверят колата, ти я регистрират и започваш да си я караш. През това време от нашия КАТ пращат запитване в Интерпол. След време се връща отговор, че колата по номера на рамата се издирва от Италия и тука няма какво друго да направят, освен да ти я обявят за издирване и да ти я вземат. Следва образуване на преписка, събирането на всички документи по покупката, преводи и т.н. После се изпраща в прокуратурата и чакаш да ти я върнат.
Точно там е проблемът е че като си кара с бг. номера защо не отидат направо по адрес на собственика както е по талона...а това се случва просто по улиците и ти да се чудиш какво става....
И на мен ми е ясно че италиянците така правят...все пак какво е виновен човека....нали вече има собственост..а това че е обявена за издирване не звучи ли малко логично...сякаш минава зад гърбовете на бг. КАТ....как става това със задна дата ако КАТ няма вина.....нали вече е пререгистрирана...?!тук има нещо гнило от страна на италиянците...бах ти смешните застраховки..трябва да се установи следствие върху тези застраховки и около тях...
70 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5