Неправилно отнемане на книжка!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Неправилно отнемане на книжка!
Здравейте!
Сблъсках се с нещо потресаващо, взеха ми книжката без причина.
Някой ако знае какво мога да направя да помага.
Ще кажа набързо за какво става дума.
Спират ме куките искат да ми правят проба за алкохол (аз не съм пил няма проблеми) надувам и ми показва 0.8 (взимат ми книжката намомента) аз не съм съгласен и искам да дам кръвна проба ОК давам аз проба и ми идват показанията 1.38
. Изисквам повторна експертиза втората експертиза показва 1.69
. Почват да ме съдят защото над 1.2 си за съд. И познайте=>пробата която изследват ( уж моята) се оказва с дата по-ранна от датата на която са ме спрели. Става нещо такова: отивам давам кръв и след 2 дена ме спират
Водят се дела, успорваме че тази кръв не е моята (явно е сменена) и в крайна сметка СЪДА решава че съм оправдан ( с една дума не съм извършил никакво нарушение) и ми връщат книжката. Цялата тази работа се разиграва 9 месеца в който аз нямам книжка
. След 9 месеца ми дават книжката и ми казват ЕМИИИИ извинявай че сме ти взели книжката без причина.
ТА някой може ли да ми кажи какво мога да направя сега. Да пусна някаква жалба ли? Да съдя полицайте ли? Какво мога да спечеля ако предприема нещо такова или няма смисъл да давам пари по адвокати и да си губя времето.
ПОТРЕСЕН СЪМ
ПОМОГНЕТЕ АКО МОЖЕТЕ!!!
Сблъсках се с нещо потресаващо, взеха ми книжката без причина.
Някой ако знае какво мога да направя да помага.
Ще кажа набързо за какво става дума.
Спират ме куките искат да ми правят проба за алкохол (аз не съм пил няма проблеми) надувам и ми показва 0.8 (взимат ми книжката намомента) аз не съм съгласен и искам да дам кръвна проба ОК давам аз проба и ми идват показанията 1.38

ТА някой може ли да ми кажи какво мога да направя сега. Да пусна някаква жалба ли? Да съдя полицайте ли? Какво мога да спечеля ако предприема нещо такова или няма смисъл да давам пари по адвокати и да си губя времето.
ПОТРЕСЕН СЪМ

ПОМОГНЕТЕ АКО МОЖЕТЕ!!!
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
Има смисъл естественно!!! На тия кухи лейки никой нищо не им казва затва се мъчат да ни изнудват по всякакъв начин.

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Никой не мое ма връне на селу!
Мисля, че прокуратурата има вина защото защото от там минава всичко преди да стигне до съда. Има 2 варианта или прокорора който е разглеждал делото не е видял сбърканата дата или я е видял и умишленно е изпратил делото в съда. Могат да ти изплатят парично обещетение, но немисля че ще е повече от 700-800 лв.
"The Beast" (звяра).
- ***BMW-FEN***
- кандидат ентусиаст
-
Предполагам, че първо трябва да намериш полицаите които са те спрели и докторите. Защото явно де работят в екип. Явно дрегера е преправен по някакъв начин за да ти покаже 0.8 и след това са ти сменили нарочно кръвта. Незнам дали трябва да съдиш самите леца извършеле манипулациите или институциите консултирай се с адвокат ако искаш ще ти дам номера на един доста добър.

Абе работата е повече от ясна
спрели са некой който не трябва, и дрегера му е отчел, но човека се е обадил на когото трябва и съответно им трябва изкупителна жертва
и те спират тебе.. и филма почва.
Аз ако съм на твое място ( пази боже ) няма да им цепя басмата въобще !!! Ще ги съдя до дупка за некомпетентност, за злоупотреба със служебно положение, за подаване да неверни данни от които си понесъл косвени щети, като си бил без книжка 9 месеца и си плащал за такси или си наел шофер за тия 9 месеца и т.н. Съдъ щом като те е оправдал, значи всяко дело ответно от твоя страна като ищец с разумните претенции , ще приключи с успех !
Наеми си адвокат и им сцепи шортите ! Просто неможе да изгубиш, проучи до какъв размер обезщетение може да искаш, ако трябва може да си намериш и документи ( фактура ) за извършен редовен таксиметров превоз за тия 9 месеца, който да искаш да ти бъде изплатен в определана степен. Възможностите са много и шансовете ти са повече от добри !

Аз ако съм на твое място ( пази боже ) няма да им цепя басмата въобще !!! Ще ги съдя до дупка за некомпетентност, за злоупотреба със служебно положение, за подаване да неверни данни от които си понесъл косвени щети, като си бил без книжка 9 месеца и си плащал за такси или си наел шофер за тия 9 месеца и т.н. Съдъ щом като те е оправдал, значи всяко дело ответно от твоя страна като ищец с разумните претенции , ще приключи с успех !
Наеми си адвокат и им сцепи шортите ! Просто неможе да изгубиш, проучи до какъв размер обезщетение може да искаш, ако трябва може да си намериш и документи ( фактура ) за извършен редовен таксиметров превоз за тия 9 месеца, който да искаш да ти бъде изплатен в определана степен. Възможностите са много и шансовете ти са повече от добри !
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
99ufo99 написа:Абе работата е повече от яснаспрели са некой който не трябва, и дрегера му е отчел, но човека се е обадил на когото трябва и съответно им трябва изкупителна жертва
и те спират тебе.. и филма почва.

Никой не мое ма връне на селу!
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
баш са си накарали някои дето не е трябвало да го карат да духа и му е отчело , тои си е вдигнал телефона , пуснали са го и са насадили тебе. Съди ги , квото и да вземеш все е кяр.
It`s party time !
- BMW POWER 520
- Потребител
-
Мисля че колегата Евелин е прав съди ги колкото може да изкяриш и тва е.Или пък напрао

Catch me if you can!!!
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Колега съди ги !!!
Ами,ако книжката ти вади хлябът...какво ще е ставало през тези 9 месеца?!
Колегата 99ufo99 даде много добри съвети.
Ами,ако книжката ти вади хлябът...какво ще е ставало през тези 9 месеца?!

Колегата 99ufo99 даде много добри съвети.

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Закон за отговорността на държавата и общините за вреди
Има смисъл. Обезщетенията не са малки. Но си намери адвокат, който е водил такива дела - не са сложни, но са специфични и ако на някой му е за пръв път се ориентира малко трудно.
Има смисъл. Обезщетенията не са малки. Но си намери адвокат, който е водил такива дела - не са сложни, но са специфични и ако на някой му е за пръв път се ориентира малко трудно.
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Да,щом са се опитали да те вкарат във филм и то 9 месеца са си играли с теб заради някой друг....така че имаш право да съдиш...представи си ако не те бяха оправдали и те осъдят при алкохол над 1,2 и 11 месеца без книжка и глоба в солен размер...така че неможе без причина да вкарват в такъв "филм" невинен човек...
Все пак настоявам да разбереш каква е истината на този "филм"..каквито и обещетения да получиш..
Все пак настоявам да разбереш каква е истината на този "филм"..каквито и обещетения да получиш..

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2