Не вярвах че толкова много обичам БМВ-то си
Модератори: mitaka7, Общи модератори
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Не вярвах че толкова много обичам БМВ-то си
От както карам БМВ съм голям фен на марката, но през цялото време се въздържах от крайности. Опитвах се да разсъждавам реално и все спорех със сектантите че това е просто кола и си има своите предимства и недостатъци и не е необходимо да го обръщаме на религия. Даже от време на време съжалявах, че не съм си купил чисто нова кола за тези пари или поне някой две годишен Форд. После се качвах в моята принцеса и бързо забравях тези мисли. Все пак на моите години трябваше да мисля реално, защото някак не ми отиваше да си създавам религия на базата на една машина, пък била тя и най-добрата в своята област. Естествено през това време си купих водоструйка и две торби с различни пепарати, защото ми се стори че в автомивките не отдаваха достатъчно опчит на моята кола. След това бяха фирмените запалки, шапка, тениска и така докато един ден осъзнах че както съм почнал, накрая и връзките ми за обувки ще носят запазения знак на марката. И като се замисля до ден днешен не съм позволил на никой да седне на шофьорското място на БМВ-то ми. Дори е излишно да споменавам че майстор не беше припарвал до колаа ми, но и не беше необходимо. До вчера....
Е наложи се да отида в сервиз защото навън валеше, гаражът ми беше доста тесен, а колата беше вече за ремонт. И като започнаха ония ми ти майстори да разглобяват без дори да се замислят че тази кола от както е при мен е докосвана само така както Ромео е докосвал Жулиета. Със свалянето на всеки детайл, все едно късаха парче от мен. Накрая не издържах на напрежението и си тръгнах. И после се случи нещото, което ме потресе - от очите ми се стичаха две сълзи. Изтрих ги и се опитах да се успокоя с мисълта че това е само една кола, но това че я бях оставил на онези "касапи" ме съсипваше тотално. И тогава се замислих, че за послеен път бях плакал преди 12 години на погребението на баща ми.....

Колега това е напълно нормално...всички зарибени сме така....Може да скачаме в дупки и да затваряме вратата с крак ако щеш,но ни боли когато някой се подиграва с машните ми ...за пример ще дам последната случка-отивам в реномиран сервиз да ми сменят механизма на врата и ми пращат най-големия новобранце да сваля кората....Той изобщо не знаеше от къде да започне и ръчкаше ли с оная ми ти отвертка .. после седна на седалката и така дръпна кората,че ме заболя сърцето чак...Имам чувството,че само не отиде от към външната страна и не зарита вратата докато падне сама ... Нормално е да си уважаваш колата....Недай си боже ако я чукнеш няма да те заболи толкова много,колкото ако се сабудиш и я видиш ударена,а макар и малко....Ебало си е майката-човек кат си привикне с колата и ...
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
saleen написа:Човек се отнася с колата си както със себе си, напълно те разбирам
По-правилно не може да се каже

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
- dido_lom
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 тдс
- Мечтае да кара: 740
Незнам кои и колко е вманячен,но когато излезем някаде с жена ми и приятели ,тя винаги казва че обичам колата си повече от сина ми и нея,дори в момента те 2-та спят а аз все още чета в форума,наи-полезното за мен и луБимата.

- B2R
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: VARBORGHINI
не мога да се съглася с вас! нищо лично но крайностите не са нещо хубаво. според мен. все пак това са коли и нищо повече. не можем да караме една кола доживотно. колкото и да са хубави бмв-тата не са вечни.
аз карам чисто нов нисан и от снимката на аватара се вижда кога карам БМВ. не ми харесва това в доста от колегите "виждат сламката в окото на другия, но не и гредата в своето" когато се каже друга марка отговора който чувам е ''да бе пежо'' без да се гледа реално и това че всеки един модел на бмв е с уникален дизайн. не мога да се съглася с необективността и замъгленото от крива манящина мислене. няма мултифункционална кола и жена
. всичко трябва да е в разумни граници колеги.
разбирасе никои не задължавам или обиждам с това мое мнение; но колата е измислена предимно за да се придвижваме по бързо и след това да върши работа/физическа/ и чак след това е меренето на пиш
караите за удоволствие и не му мислете толкова 

разбирасе никои не задължавам или обиждам с това мое мнение; но колата е измислена предимно за да се придвижваме по бързо и след това да върши работа/физическа/ и чак след това е меренето на пиш

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
B2R написа:но колата е измислена предимно за да се придвижваме по бързо и след това да върши работа/физическа/ и чак след това е меренето на пиш цензура караите за удоволствие и не му мислете толкова Very Happy
И е така и не.Когато свикнеш толкова много с едно нещо, което те радва то става част от тебе и няма как да не изпитваш чувства.Просто се привързваш.С жените е същото

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- mavrut
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на бензин
- Мечтае да кара: всичко
ебахти болните мозаци, за една купчина желязо ше ми се къса сърцето хаха , ташак ли си праите ве малеее, мойче земи отиди на лекар да те прегледа че нещо не си добре с мозъка, напрао човек не знай да те удари ли да ти се смее ли, ти си толкова зле че чак не подозираш, ше кайш БМВ е най голямата ф света,тооо направо не намирам думи как да опиша простотията и глупоста която цари тук !
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- Azrail
- UFO Pilot
-
mavrut и saleen
ако искате да си продължите разговора, направете го чрез лични съобщения.
mavrut, това е БМВ форум и много голяма част от хората са фанатизирани (включително и аз). Абсолютно нито една гледна точка не ти дава право да ни съдиш по този начин. Занапред - преди да пуснеш мнение, имай едно наум в кой форум пишеш.

mavrut, това е БМВ форум и много голяма част от хората са фанатизирани (включително и аз). Абсолютно нито една гледна точка не ти дава право да ни съдиш по този начин. Занапред - преди да пуснеш мнение, имай едно наум в кой форум пишеш.
MORE BEER!
Не намирам думи за да опиша наглостта ти бе, противяга! Разкарай се! BMW е начин на живот...тази "купчина жлязо" има неповторим дух! Това няма как и не може да го има който и да е японски автомобил да речем...напъни се да разбереш обитателите на това място бе тулуп безчуствен!
mavrut написа:ебахти болните мозаци, за една купчина желязо ше ми се къса сърцето хаха , ташак ли си праите ве малеее, мойче земи отиди на лекар да те прегледа че нещо не си добре с мозъка, напрао човек не знай да те удари ли да ти се смее ли, ти си толкова зле че чак не подозираш, ше кайш БМВ е най голямата ф света,тооо направо не намирам думи как да опиша простотията и глупоста която цари тук !
- Azrail
- UFO Pilot
-
Kol, както бях написал - лични нападки и обиди не се приемат в публичните форуми. Има ЛС за тази работа.
MORE BEER!
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4