Първите гонки с полицията .
Модератори: mitaka7, Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
Първите гонки с полицията .
Здравейте колеги идеята ми е всеки да разкаже за първата си гонка с органите на реда .
Ето я и моята история :
Беше лятото на 2001 . С приятелите се разхождахме из квартала и се чудихме какво да правим . И така докато си вървяхме отворихме темата за колите и един приятел започна да разказва как карал някакав Москвич . И така ми дойде гениалната идея да откраднем на Дядо ми Лада-та 2104 Комби
. Отиваме ние 5-ма човека към нас , влизам тихичко през входната врата , проверявам дали има будни , уверявам се че всичко е ОК и вземам ключовете . Сега идва най-трудния момент - Изкарването от гаража , защото от гаража до улицата има някаде около 30 метра . Влизаме ние в Ладичката и почваме да бутаме , че да не ни чуят . Какви маневри сме правили незнам но изкарването от тоя пуст гараж отне към 30 минути . Изкарахме я накак и сега аз доволен се качвам в колата . Съедините , вкарвам 1-ва ма нещо не се получи ( бях на 14 и това беше един от първите ми опити за шофиране ) и така 2-3 опита .... и пак нищо . И един от аверите който уж може да кара се обади " Дай аз ще карам в града пак кам полигона ти ще караш" и аз се съгласих . Тръгваме ние и се оказа че тоя найстина може да кара . Минахме 2-3 улички - всичко чисто няма коли , нито полиция се вижда . И така доволни отиваме към полигона и една кола кара срещу нас пак аз супер бях стресиран тогава и му викам на шофьора " Полиция - полицияяяя . Завивай беее " Ония ми отвръща " Ква полиция нормален ли си " И така остана малко да се разминем с въпросната кола , но когато се доближихме малко се оказа найстина ПОЛИЦИЯ ! Шофьора като се уплаши и ..... ПЪЛНА газ с Ладичката . Ония веднага се усетиха и пускат сирените . Влизаме ние в някви улички - ония след нас . Поглеждам километража - 90! Викам му на тоя " СПИРААЙЙ , СКАЧААМ . Ония ме гледа така
и ми вика " Стой , стой ще избягаме . Вече към 2 минути се гоним с куките и ония все на 100-тина метра зад нас , само че вече не беше една партулка ами цели 3 . Караме ние и ония почна някви изпълнения от тип " Бързи и Яростни " да прави и така свършихме в забити в една ограда . Спират куките и на вадят от колата с шамари. Такъв бой ядахме от тая полиция никога няма да забравя . После караха тоя който караше да духа на дрегера , оказа се чист ония викат " Айде сегаа АКТ ще пишем момчета " ние пребити не смеем и дума да кажем . Писаха там кво писаха аз излязох чист за дето съм взел Лада-та . На ония 200 лева акт му казаха . Ама после кво се оказа че нямал 16 ли 18 ли беше и така 8 години след това никой , нищо не е платил .
Ето я и моята история :
Беше лятото на 2001 . С приятелите се разхождахме из квартала и се чудихме какво да правим . И така докато си вървяхме отворихме темата за колите и един приятел започна да разказва как карал някакав Москвич . И така ми дойде гениалната идея да откраднем на Дядо ми Лада-та 2104 Комби

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
И аз наскоро сънувах един такъв сън ама вместо да ме хванат им с измъкнах като Худини в Бързи и Яростни 4 

По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
От него , по чудо не ядох бой
, Сигурно ме е съжелил човека ....
П.П - И до днеска дядо ми няма бастун

П.П - И до днеска дядо ми няма бастун

- ///Mpower6967
- кандидат ентусиаст
-
Ех тия ладички комби само до филми водят аз ако тръгна да разправям за лади,москвичи 12-таци и по късно едно алеко ще ме баннат от форума.. 

Слабите се стремят към порядъка,силните владеят хаоса.
- Svetlqk
- Потребител
-
- Кара: 325 скоро turbo
Яко брат аз наиш кав номер сам им измислил ама неска изкарах колата от бокса и ся тряба да им го сретна та ся на входа на Варна има камери дет уж засицали скорост ,лепя по едно тиксо на номерата и минавам от там на прксвач ма дано тапите им камери могат да ме снимат че маи били много калпави доколкото разбрах 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Svetlqk написа:Яко брат аз наиш кав номер сам им измислил ама неска изкарах колата от бокса и ся тряба да им го сретна та ся на входа на Варна има камери дет уж засицали скорост ,лепя по едно тиксо на номерата и минавам от там на прксвач ма дано тапите им камери могат да ме снимат че маи били много калпави доколкото разбрах
аз наскоро слушах за някакъв образ който налял всичко в силов тунинг и бензин и след 3-тото минаване с парцали на номерата през караулката към магистрала Тракия полицайте спрели да му обръщат внимание как минава с 230-40км/ч

9 мнения
• Страница 1 от 1