Тирол с Е61....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Тирол с Е61....

Мнение от SKISA » 26 Яну 2009, 8:27

мдаааа....!
да ви споделя малко изживявания по тиролските и не само места от мойта ваканция....!
снимки-като успея да си намера из багажа апарата....!
снощи се върнах-ето и малко отзиви....:

пистите в сейнт йохан са страхотни/тва с много стръмните е верно-има два сериозни пада ,но чак па да не моем да ги пуснем... Cool /.
дори и през почивни дни-чакане няма. организацията е страхотна. имат две кабинки и не знайно колко лифта и се кара на три крурорта реално.
7дни пас ми излезе с отстъпката 160евра. кицбюел не влиза-за там ако важи паса става по-скъп ,а и нямаше...!! така или иначе нямаше да мога да пусна трасето за състезанието ,щото го затвориха още във вторник пред стартовете в петък,съб и неделя. в кицбюел е супер гъзария,руснаци с астон-мартини,ролсове и ферарита....! скъпо-здраво!!некво зимно монако е там...!!!
пътуването правих през унгария-взех го за 13ч с дремване 40мин на будапеща на един паркинг. карането е здраво ,но и магистралите са перфектни. цената през сърбия е 3х5евра 1х13евро и в унгария винетка-мисля ,че към 5евро за 10дни и в австрия пак толко за 10дни.
хотела беше доста добър,манджата ,обаче е ужас!!
къщите в курорта са като от приказките-просто няма такава красота....!!!!

пудраджиите могат да забравят специално за тоя курорт,а имам чуството и за австрия...!!! всичко е обработено и само ако валне сутрин -тогава има пресен сняг-отстрани горички,извънпистово-забравете! няма такъв филм-не става!
никъде не съм имал проблеми с полицаи ,освен в германия/ходих до мюнхен един следобед/до бмв-велт!!. сърбите имат доста постове ,но май са им обрали радарите и само зяпат ,а и на границата са некви невиждано учтиви...!!
за сметка на тва германците са мръсни ,гадни,долни ,прости капути!!! глобиха колега ,че му била мръсна колата и за колан-отзад на задната седалка 140 евра. на мен ,за това ,че нося голям ловджийски нож и спрей/тва за сърбия си го носех/ ми взеха 90 евра. спират само чужди регистрации...!! ще имам да им връщам тука като срещна немец...!! нека не изпадаме в спорове дали са прави-минаха поне 300 коли -немски и никой нито беше идеално измит ,нито пък слагаха колани отзад!!!! взеха ми и две ампули аналгин от аптечката/джобат навсякъде колата/ ,щото да ги изследвали кво е вътре!! пожелавам им с тия пари да си купят от техните големи ,католически свещи и да ги използват назално и анално преди да ги запалят .....!!!! от ония с инкрустациите да си вземат ,че да им е по-кеф....!!!

та иначе ските са си едно приятно занимание ,когато има сняг и всичко е уредено...!!
във всеки случай не излиза евтино ,нито е като цените тука-не се заблуждавайте! по кафетата и ресторантчета ,а и магазините цените са подобни на наще ,но в евро...!!! бензина е 1евро ,че и отгоре...!!
просто си струва да се опита поне веднъж......

отделно за бмв-велт....!! тва неква ебати сградата....!!! страхотно нещо дори само като сграда ,а вътре като се влезе е направо като да пуснеш наркоман у един декар трева да се въргаля....!!! симулатори,представяния,секви сгоди....!!! напраили са го да не ти се излиза ,особено в салона за индивидуал-имаше една седмицааа....мали майко!!!!!! накупих доста сувенири и джаджи и айде обратно....!!!!
връщането го направих с преспиване в будапеща-любим град!! няма друг град в европа ,който толкова да харесвам!!! всичко е запазено,красиво и приятно,а и цените са като мехлем след австрия и германия...!!!
самото каране е лесно ,според мен! много добри пътища,няма големи задръствания,няма и много коли по пътя. много трябва да се внимава с турските шофери/на камиони и с коли/! имаше няколко камиона в дерето и в канавките-явно заспиват...!! светкайте им от далече особено по тъмно ,за да ви видят...!!! има 10км стеснеие за ремонт в австрия ,но се понася....!!!
баткова баварка не даде ядове-само неква лампа светна за нивото на колата ,ма явно е софтваре-грешка...!!! в сърбия пак ми светна лампа за спукана гума,но явно е от минаване от дъжд на сухо и се бърка налягането на гумите нещо....!!!разход с показана средна скорост 112км/ч -11л с багаж като за малка немска група.....и трима човека вътре!!!!!изминати километри общо-около 3300км!!
това е общо взето... :lol:
Последна промяна SKISA на 26 Яну 2009, 8:52, променена общо 3 пъти

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 26 Яну 2009, 8:43

:ok: Дай боже всекиму! :yes:

А аз последните дни се занимавам с гипсаджии :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 26 Яну 2009, 10:34

а добре си ни дошъл, благородно много ти завиждам за пътуването.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 26 Яну 2009, 11:24

Браво колегата браво!И снимки да ми покажеш,че някой сме виждали тия места само по телевизора и в списанията! :uups:
Иначе евала! :yes:

Аватар

Мнение от SKISA » 26 Яну 2009, 11:35

пожелавам на всички колеги да го напраят тоя тур/ с изкл. на немската простотия/!!!
снимки-кат си намера апарата у багажа довечера.... ;)

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 26 Яну 2009, 11:39

аз като карам Е30-та с българските номера в ГЕР полицайте като ме видят, бягат надалече щото явно си викат "от този нема да смъкнем нищо" :lol: :weed:

иначе явно си уцелил някакви хайки, които наистина много рядко се случват по немските пътища. Всичко е добре, щом свършва добре!! :yes:

Аватар

Мнение от SKISA » 26 Яну 2009, 11:58

некой знаещ да ме светне кво е унтербергер=unterberger....!! ???
има го като надпис на почти секо бмв в австрия! нещо като нашият клуб ли е или що.....? има и цветовете на м-ките с надписа.....

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 26 Яну 2009, 12:34

SKISA написа:некой знаещ да ме светне кво е унтербергер=unterberger....!! ???
има го като надпис на почти секо бмв в австрия! нещо като нашият клуб ли е или що.....? има и цветовете на м-ките с надписа.....

Ами за Унтербергер, доколкото знам аз, е една от големите автокъщи там. Така че това е по-скоро нещо като надписите на Камор или Дару при нас.
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

Аватар

Мнение от SKISA » 26 Яну 2009, 12:37

Pitbull_Germany написа:
SKISA написа:некой знаещ да ме светне кво е унтербергер=unterberger....!! ???

Ами за Унтербергер, доколкото знам аз, е една от големите автокъщи там. Така че това е по-скоро нещо като надписите на Камор или Дару при нас.

е те са им по калници ,по капаци -навсякъде....!!!! явно здраво натискат или шари къщата ...!!! не е само по поставката за номера или само отзад-навсякъде с аги налепили.....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 26 Яну 2009, 13:30

Унтербергер е представителя им на БМВ, мини, ферари, алфа и кой ли още не...абе най-големите автодилъри са в Австрия...

А за гадните германци си напълно прав!
И кой каквото ще да обяснява че не са предубедени и че законите им важат с еднаква сила за местния Ханс и чужденеца - да има да взема!
F**k them all!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 26 Яну 2009, 13:32

Благородно ти завиждам за хубавата екскурзия :)

От доста време обмислям къде да ходя да покарам ски за 1 седмица, когато имам време. Гледам, че си останал доволен от Тирол. Можеш ли да ми кажеш в кой хотел си отседнал, доволен ли си и срещу какви пари разбира се, ако не е тайна :)

Аватар

Мнение от SKISA » 26 Яну 2009, 14:05

курорта е сейнт йохан,хотела е брукенхайм- http://www.brueckenwirt.co.at/...!
не е много евтино ,а и беше организирано през агенция...!просто взех резервацията в последнитя момент от приятел. иначе има вили,които излизат много по-евтино...!! на човек е 55евра на ден със закуска и вечеря на шведска маса е закуската,вечерята е с поръчка на закуска...!! в тва влиза 4 звезден хотел и басейн, с джакузита и разни минерални екстри-в спа-комплекс...! в хотела също има джакузи ,но в бадевелд,което е на 100м от хотела е по-хубаво и голямо...!! самата карта е отделно и за 7 дни ми излезе 160 евра...!!! пистите са страхотни ,който е скиор просто трябва да иде-не може да се опише....!!!
агенцията е акуатур -
http://www.aquatour.bg/02/981-31-33/index.html....!!
аз останах доволен-квото казаха -стана....!
тва е курорта...: http://www.ferienregion.at/en/default.asp

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 26 Яну 2009, 14:21

КРАСОТА :shock:

Мерси за инфо-то! Ще се ходи :idea:

55 евро на човек е по - евтино от в Банско... :evil:

Аватар

Мнение от SKISA » 26 Яну 2009, 14:26

а бе общо не излиза по-евтино от тука...!!! щото като сложиш бензина си е дебело и пътя...!! ма си струва....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 26 Яну 2009, 15:22

Тъкмо се бях зачудил къде изчезна ;)
Аз като се нагледах на Гърция последните две години и половин Европа предишните две, плюс океански круиз с кораб до Израел, Египет, Санторини, Миконос, Кипър, Анталия и т.н. известни туристически дестинации, съм решил тази година да отида до Санкт-Петербург, Трансилвания и Будапеща на връщане, живот и здраве!
А догодина май ще се ходи в Австрия, макар че не мога да карам ски и сноуборд, мисля да ходя да си почина в Залцбург...а и да ми се напълни душата там с най-новите попълнения в автомобилния свят ;)
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Следваща

Назад към Страхотни истории