28.10.04 - Еко

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

т-т-т-тузар
Аватар

28.10.04 - Еко

Мнение от GaD » 29 Окт 2004, 9:25

Сега докато седя и пиша тази история, много ми се иска да мога да е напиша както би написал примернно Ати, ама няма как ще се мъчим... та

Вчера се оформи една интересна тема в тунинг.бг за гонка между мойта бавна ланчия и едно бързо пежо 205 :) Разбрахме се с човека в 10:30 на ОМВ бояна за да решим този скромен спор... Така към 9:20 се прибрах от работа, оставих жената да спинка и да се гушка със печката и заминах към екото. Там беше пълно с хора, може би от 100-те човека там познавах 20-30 :shock: , но както и да е седнахме вътре с семейство МОРКОВИ и бат енджи :) пийнахме по бира, и аз реших че часът за наказание е дошъл... и аз и сем. Моркови тръгнахме към бояна... като преди това аз изпразних целия си багаж в на Дани колата ( все пак трябва да съм по лек). По пътя за там направих 2-3 старта самичък на светофарите, просто за да загрея гумите... След като стигнахме на ОМВ-то момчето вече беше там... пита ме кога ще се гоним ? а аз му отговорих след 15-20 мин.... Но явно пича нямаше търпение и след 2-3 мин отидохме...

1-Ва гонка...

1..2..3. старт на 1-ва стартирахме еднакво след което на втора му всех кола, и на трета още малко... до кум 140 вече бях с 2-3 коли пред него при което пича се отказа... вътрешния кеф беше адски :twisted: :twisted: :twisted: , наказах го, си викам аз... може да имам 100 коня ама са само жребци...та както и да е върнахме се на бензиностанциата и пича веденага...ааа батка айде да идем на резиденцията, че тука немога да тръгна ... хмм викам си аз, бе ти много хубаво тръгна ама айде сега още един старт нищо нема да попречи...

@-ра гонка

Отидохме до резиденциата и пак 1.2.....3 газзззз и съсщата работа само, че там "трасето" е по късо та го бих с кола и малко....

пича пак...айде трети старт, това онова, сега невиждам какво още да се дърпаме ?!? чака ме да тръгна лошо да ми вземе старта после да се изравним и да каже.. еее на кантар сме...!??! е... НЕ СМЕ :twisted:

Та дотук всичко наред...ама сега идва шибаната част....

на връшане от гонката нещо стана и абе нямах съединител... седим с моркова над колата гледаме като изорани и ...нищо... колата си работи , вкарваш 1-ва, отпускаш съедин. обаче си стой на място, дори работи на скорст... :shock: :shock: :shock: Бах, кво да е това...незнам... първо си викам жило после това онова...

както и да е дани звъни на Цанков, да търсат въже, след което енджи ми се обажда и вика "бате кво става? и аз ами нищо преебах колата... той - къде сте? и аз на резиденцията...каза ми само че идва сега.."

след 2-3 мин Един дивак(да същия) се засилил се едно смърта го гони...и спира точно до нас, 2-3 мин след това още 10 бавареца направо профърчаха и ме заобиколиха... ( викам си уоу, немога повярвам колко хора идват на помощ)...

15 мин след това когато всички си казаха диагнозата за това какво и има на колата решихме да я закараме на сервиз... и взехме едно скъсано въже, вързахме колите и тръгнахме... сега тука беше най-готината част ( поне за мен)

Енджи води колоната, след него е Ушана (тя ме дърпа), след това съм аз.. около мен е Сашо, другата страна беше Цанков а отзад Войков....

Малейййй каква гледка само 4-5 бавареца заобиколили мойта ланчия се е дно е кралска усоба...Страшно се кефих всички карахме много бавно в редица и просто беше супер....

По пътя имаше 3-4 катаджий който гледаха така :shock: :shock: :shock: а аз така 8) 8) 8) :lol: 8) изражението на лицата им беше .... абе само за снимка...

преди да влезнем в сервиза енджи и сашо(не съм сигурен) спряха насрочното движение като пракираха напреки на пътя... и ние леко леко с баварката на г-н. Морков преминахме... това много ме изкефи направооооооо нямам думи... та стигнаме там отвързахме количката оставихме я батко дани ме закара...вкъщи...

Момчета и МОМИЧЕТА ( най-вече Ушана) благодаря ви Много !
Честно казано не очаквах такава помощ, и бях супер приятно очарован! Ако ви требва някога нещо - сфиркайте
Неделя ще почерпа обещавам :twisted:

8)

ПС. Ако съм забравим да спомена някой то се извинявам ама адреналина беше на ниво и все едно съм пиян...( непомна моменти)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от metody » 29 Окт 2004, 10:24

Оффтопик :oops: :oops: Щте кажеш ли какво и беше на колата че на един приятел неговата е на същото дередже :oops:

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 29 Окт 2004, 10:39

евала на всички за единството и готовността за взаимопомощ! :yes:

Динко, а на тебе успешен сервиз. Знам, че си е струвало да накажеш френската сапунерка :lol: :lol: :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 29 Окт 2004, 10:59

CheGevara написа:евала на всички за единството и готовността за взаимопомощ! :yes:
Това са точните думи :yes:
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 29 Окт 2004, 11:37

Те с теглене по магистрали и гадове имат опит :welcome:

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 29 Окт 2004, 13:08

metody написа:Оффтопик :oops: :oops: Щте кажеш ли какво и беше на колата че на един приятел неговата е на същото дередже :oops:

по моя беден опит или "преебан" съединител или карето ист капут! Така стана с една старозагорска 320 или 325 преди години пилеше пича гумите на прекъсвач за има-няма 5-10 мин и тъкмо бил казал:" Ехе баси тоя мотор няма чупене" и тръгва лека полека да се прибира вкарва скорост и....баварката стоеше на едно място...съединител била диагнозата...кофти ама какво да правиш...важно е че ГАД показа какво може да прави една добре поддържана Ланчия...Браво пич:)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 29 Окт 2004, 16:59

винаги съм го казавал хората тук са страшни винаги помагат ако могат!!!!Евала отново на тези хора :!: :!: :yes:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 29 Окт 2004, 18:26

каре? :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 29 Окт 2004, 20:24

GaD написа: ...

за теб винаги брат :yes:

krika написа: ...

Говори ми батко:) теб докато те дотегля от Пловдив до София в ония дъжд отслабнах 5 кг:) добре че ги възвърнах бързо 8)
Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 29 Окт 2004, 22:15

Десния ми крак стана на серво за спирачките до софия от натискане.Ама ме довлачи като зил цинкова кофа ме влачи по Тракия.И ушевете гледаха така :shock:.Шото то небеха пилотни коли с буркани заслони ту от лево ту от десно.Са ми е смешно ама тогава бях така :cry: .И пак след толкова време благодаря на влекачите.....те си знаят :wave:

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Мнение от MOPKOB » 30 Окт 2004, 17:49

хмммтакааааа.
Сега и равносметката.
феродов диск на парцалченца, притискатеен или както там му е името на стружки, вътре в самата кутия блокирал лагер, и още едни две работки = 800 лв.
Както вика Ушана - "не е евтино да носиш пишка"
Ето и малко снимки.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Мнение от MOPKOB » 30 Окт 2004, 17:50

още
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 31 Окт 2004, 3:29

А къде ми остана въжето? Може и да беше леко скъсано ама върши работа :lol:

:OT: Пия водка и всякакви алкохолни смеси над 40 градуса ако някой все пак реши да почерпи :drinking: :mha:
Изображение

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 31 Окт 2004, 12:12

X-citer написа:А къде ми остана въжето? Може и да беше леко скъсано ама върши работа :lol:

:OT: Пия водка и всякакви алкохолни смеси над 40 градуса ако някой все пак реши да почерпи :drinking: :mha:

НЕЧОВЕК 8)
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 31 Окт 2004, 18:43

сичко са праи, наковаваи го съединителя , зимаи лагер и чисти притискателя от стружките така че да не остане и една вътре. Феродото се е загряло много и му са е ебала мамата ама 800 лева е мнооо пара , :idea:
ИзображениеИзображение

Следваща

Назад към Страхотни истории