Защо карам като луд? /опит за самооценка и анализ/

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Защо карам като луд? /опит за самооценка и анализ/

Мнение от BeMyWife » 22 Окт 2004, 22:05

Ето десет ситуации, в които карам бързо

Първо. Голям съм комплексар и обичам да се показвам.Като натискам газта до дъно не мисля толкова за себе си, колкото затова, което си мислят другите.

Второ. Застана ли на светофар - много мразя да ме гледат отстрани. Това е стопроцентова покана да покажа, че съм най-добрия

Трето. Когато возя гадже. Е тогава става страшно. Карам винаги на ръба, иначе тя може да си помисли, че ми е малка оназ работа. И още по-лошо - че не ми става... Затова гледам предварително да я ошашавя. Спирам колата чак тогава, когато очите й заприличат на билярдни топки..

Четвърто. Когато някой ме предреди в колоната на светофара. Не ми дава мира мисълта, че на улицата може да има и по-големи тарикати от мене. Затова съм готов на реванш на всяка цена.

Пето. Когато тръгнем с приятели в провинцията. Огромна радост ми доставя усещането, че моите приятели ми виждат единствено задния номер. техните гаджета - също... А това вече е най-сладкото...

Шесто. Когато някой ми свири с гуми насреща и ми се прави на майстор. Възмутително е да разясняваш пред римския папа принципите на католицизма, нали?

Седмо. Когато видя хубава жена да кара кола. Много е гот да демонстрираш превъзходство пред някоя мадама. Да я накараш да разбере, че биологията завинаги е предрешила, че от нея няма да стане читав шофьор. И по възможност толкова да я уплашиш, че да предпочете градския транспорт. Няма лошо - една беля на пътя по-малко!

Осмо. Когато видя линейка с включени сирени. Задължително се залепям зад линейката и с наслада наблюдавам безбройните балъци, които висят по светофарите. Не че не са се сетили - просто нито са толкова смели, нито са толкова луди.

Девето. Когато много закъснявам. Винаги излизам от къщи впоследния момент и тичам към колата като обезумял. Правя го нарочно - за да се доказвам. Все по-късно излизам, но не закъснявам, защото с всеки изминал ден ставам все по-съвършен

Десето. Когато возя непознати. Непознатите не смеят нищо да ти кажат и затова през цялото време можеш да караш на мръсна газ с яки дрифтове. И с наслада да наблюдаваш в огледалото незавидното положение на седящите отзад...

Сигурно има и още, но за тях ще разберете, когато се качите да ви повозя....

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 22 Окт 2004, 23:29

Fuck yeah, baby -
само за комплексите не съм съгласен - човек не опознал достатъчно добре себе си, за да ги има - не си прав. Иначе за другото - газ докато не ти пропадне крака до цилиндрите да ги погъделичкаш, пък в мрежичките на задните седалки ти предлагам да сложиш пликчета, иначе - дрифт докато има гума още за пилене...
MORE BEER!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 23 Окт 2004, 9:22

Абе ти изобщо караш ли бавно някока?

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 23 Окт 2004, 9:30

а ето и моя отговоро за десетте ситуации:

1. всички хора имаме някакви комплекси - само мъртъвците са се оттървали от тях, но важното е с тях и избиването им да не пречим на останалите

2. по сфетофарите наистина има сякви хора... доста са комплексари (като мен)... важното е да им покажа че съм нещо повече от тях и да ги пусна да се праят на "гъзари" майната им, нека се радват - не ми пречат... :)

3. като возя гадже първо мисля за нейния живот който нямам право да рискувам -> а после как ще се напрая на големия мъж но... в леглото :)

4. пускам ако съм спокоен казвам "майната му", ако съм нервен нещо.... го псувам 5 минути като гледам да не повторя нито една дума и после пак му тегля една майна :)

5. приятелите ми (ако са истински) ме познават много добре и няма смисъл да се правя на какъвто и да било.... пък ако не ме познават кво въобще правя с тях ?!?!

6. в тая ситуация ако е с по- бавна кола от мойта тръгвам полека без гуми и скоро след това се чуди откъде съм ми минал че съм се озовал пред него, ако е с по мощна... си трая :)

7. като видя жена в кола гледам да съм по-далеч от нея... или някъде далеч напред или назад :)

8. винаги правя път на линейките със пуснати сирени... нека ме нарекат тъпак обаче предпочитам да помогна за спасяването на човека когото возят в тая линейка отколкото да го "изтърват" щото не са стигнали навреме в болницата

9. обикновено като бързами закъснявам или попадам на задръствания или ме спират катаджиите...

10. когато нося непознати карам без или с минимален риск за живота им за да мога да ги закарам до "точка Б" без инциденти.

това е моята гледна точка и независимо колко по-глупав съм от вас заради нея нямам намерение да я променям...

пък когато съм сам зад волана и на пътя... :oops: :) :D :twisted: :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 23 Окт 2004, 14:12

BMW8, ти ако караш 328Ci да не би да караш бавно?! :P :wink:
шегувка...

Аз и да искам немога да си направя опит за самооценка, знам, че карам като луд и то на ръба много често, обаче нещото което ме пази да премина ГРАНИЦАТА е страхът и е хубаво човек да го притежава... поне мъничко, не да ъ бъзлив, но именно страхът ни прави предпазливи... :roll:

Снощи за първи път видях с очите си катастрофа и то не беше кой знае какво ами онзи се чукна в бордюр (току що направен) поне 20 см висок с една АСТРА (от бързите)... разминава се точно с полицейската кола... на завоя (който има ограничение 30) и влезе доста бързичко (поне 80-90), немога да преценя точно, не съм радар (както каза едно момче) и не излезе... видях как се удари в бордюра, чу се кривене на ламарина, пукане на гума и некви такива звуци и тоз с астрата отхвръкна на средата на улицата и някак спря и полицайте още не бях излезли от завоя, обърнаха и отидоха да видят ко е станало... естествено и нии отидохме! Дясната страна на предницата беше в плачевно състояние, вследствие сблъсъка с бордюра!!!

Нещо се отплеснах, мисълта ми беше, че ЧОВЕК трябва да си направи сметка.

Милион БЕЗАВАРИЙНИ КМ на всички!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 23 Окт 2004, 14:52

Е ша го натискам, ама няма да е непрекъсната примерно в най-големото задръстване и газ на първа до ламарината за 10 метра и спирачка :twisted: :wink:

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 23 Окт 2004, 15:43

Ето и мойте отговори:

1) Когато настъпвам газта го правя не за да си избия комплекса ала заради факта че ми действа успокойтелно след дълъг ден на университета,отговорности и евентуално рутина.Само аз,тя (баварката ми) и пътя който ни отвежда в други места чакащи да ги събудим с гневния и много зъл звук на 6 цилиндъра под капака...Т.е. хващаш пътя и потегляш 8)

2)Застана ли на светофар и ме поглеждат "умно" е това е което не понасям хич...По-принцип не се зарибявам

3) Когато возя гадже никога ама никога не съм правил простотий на пътя макар че понякога съм чул отзиви от другия пол който возя в момента да ме накара да карам по-бързо,коментари от рода на: " Мале ква баварка и ти караш кат пенсионер" случило ми се е и реакцията ми била да спра до едно такси,дадох й 2 лева и й казах "марш!" . Такива гаджета никога не са ми трябвали пък никога няма да ми трябват..Само от такива коментари разбираш интелектуалното ниво на пачавра която возиш :roll:

4) Ако някой ме предреди на светофара и то в рискови условия единствено което ще отнесе е счупена задна броня+псувни или само псувни от рода колко е готина майка му макар че на голяма възраст..Не съм геронтофил ама истина е че има едни 40годишни каки мале мале :lol:

5) Като тръгнем с приятели в провинцията ми доставя удоволствие да карам бавно с отворен прозорец и да усещам хладния бриз ухаещ на цветя и да разглеждам хубавата природа

6) Когато гледам някой "гъзар" :roll: да пили гуми отсреща веднага ми идва мисълта кой ще бяга утре при бат Сотир да му лепне още 3-4 феродота на така или иначе ш*бан съединител :lol:

7) Когато видя хубава жена да кара готина кола с извинение към останалите от форума, разгадавам по какъв начин си е взела въпросната кола...Според колата има духинг,близинг или МУТРинг... :twisted:

8) Като видя линейка/патрулка с включени сирените винаги отбивам най-дясно и включвам аварийни

9) И да закъснявам гледам да карам спокойно

10) Виж 3

Е това е от мене :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Защо карам като луд? /опит за самооценка и анализ/

Мнение от bozi_bmw » 24 Окт 2004, 18:51

Осмо. Когато видя линейка с включени сирени. Задължително се залепям зад линейката и с наслада наблюдавам безбройните балъци, които висят по светофарите. Не че не са се сетили - просто нито са толкова смели, нито са толкова луди.

Е това ми е един от редовните нумера ,много му се кефя.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от acrimonious » 25 Окт 2004, 9:10

Абе пичове, BeMyWife не я ли пусна тая тема като ирония???!!!
:evil: :!:

bozi_bmw написа:Осмо. Когато видя линейка с включени сирени. Задължително се залепям зад линейката и с наслада наблюдавам безбройните балъци, които висят по светофарите. Не че не са се сетили - просто нито са толкова смели, нито са толкова луди.

А недай си боже някой ден, ако ти се случи нещо, ако съм на мястото, като те качат в линейката смъртно ранен, аз ще карам ПРЕД нея, щото съм НАЙ-ГОЛЕМИЯ ГЪЗАР и ще натискам постоянно клаксона за да си тровиш и без това малко останалия живот, че има и някой по- селски тарикат от тебе... :evil: :!:

Пич, сега сериозно... В тая линейка, с която ти си спестяваш време и си правиш шоуто, се вози (или ще се вози) някой, на когото хич не му е до веселба... И само да ти кажа, че в момента в София има около 20-30 изправни линейки, половината от които са по фалшиви сигнали на циганета... Та мисълта ми е: ТЕЗИ ЛИНЕЙКИ СА ЗА ДА НИ СПАСЯВАТ ЖИВОТА, А НЕ ЗА ДА КАРАМЕ СЛЕД ТЯХ И ДА СИ ВИКАМЕ: "ЕХЕЕЕЙ, ВИЖТЕ МЕ КЪВ СЪМ!"

МОЯТ АПЕЛ: ПЪТ ЗА ЛИНЕЙКАТА!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 25 Окт 2004, 10:20

то из страната е пълно с всякакви модели от изброените.....
така ,че да кара който както му дойде стига да не пречи на останалите... :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 26 Окт 2004, 1:24

acrimonious написа:Абе пичове, BeMyWife не я ли пусна тая тема като ирония???!!!
:evil: :!:

:yes:
Хм. 'Ми то аз не мисля, че има трезвен човек който да напише това нещо на сериозно :roll:
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sasho 28 » 03 Ное 2004, 0:06

bozi_bmw написа:Осмо. Когато видя линейка с включени сирени. Задължително се залепям зад линейката и с наслада наблюдавам безбройните балъци, които висят по светофарите. Не че не са се сетили - просто нито са толкова смели, нито са толкова луди.

Май си гледал "Умирай трудно" 3 :DDD :DDD :DDD
Живота се измерва с моментите,когато сърцето ти спира

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bozi_bmw » 06 Ное 2004, 14:09

Гледал съм го много отдавна.
А когато ми се слу4и да правя така обикновено много бързам за някаде.И мисля 4е със нищто не пре4а на останалите у4астници във движението камули на линеиката.

Потребител
Аватар

Re: Защо карам като луд? /опит за самооценка и анализ

Мнение от sisuk » 13 Ное 2004, 16:55

Относно:"Седмо. Когато видя хубава жена да кара кола. Много е гот да демонстрираш превъзходство пред някоя мадама. Да я накараш да разбере, че биологията завинаги е предрешила, че от нея няма да стане читав шофьор. И по възможност толкова да я уплашиш, че да предпочете градския транспорт. Няма лошо - една беля на пътя по-малко! "

Хах...не претендирам ,4е съм "хубава мадама",но когато някой се опитва да демонстратира превъзходство и да ми доказва че от мен шофиор няма да стане...полудявам и трудно се предавам ;) Не казвам че няам калпави шофири,но те са както мъже,така и жени!!!Мисля.че трябва да приемеш факта че има известни изкючения ;)
А когато карам бързо,го правя не за да се покажа пред някой,а просто защото ми харесва! :twisted:
И мисля,че когато видите хубава кака да кара скупа играчка,трябва пак да се допускате, че може да е изключение,въпреки че тук ви подкрепям:това е можеби е МНООООГООО рядко :yes:
Искам да завърша с това,4е винаги е имало и ще има опитни шофьори,те са били ,са и ще бъдат както мъже,така и жени!Всичко опира до практика :!: :)
Последна промяна sisuk на 15 Ное 2004, 20:31, променена общо 1 път
Po dobre sama,otkolkoto s nqkoi muxlio!

Организазазатор
Аватар

Re: Защо карам като луд? /опит за самооценка и анализ

Мнение от sparco » 13 Ное 2004, 23:53

sisuk написа:А когато карам бързо,го правя не за да се покажа пред някой,а просто защото ми харесва! :twisted:

Потвърждавам тези думи на sisuk,тя така си кара наистина.
Member of HATER CLUB... soon coming
От всичко най-мразим прани дънки и BigBrother!

Изображение
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории