Веселбата - невъзможна!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Веселбата - невъзможна!

Мнение от acer » 22 Дек 2008, 15:12

Нещо не се бяхме разбрали вкъщи и никой не беше платил нета, приятелите ми кой смазан, кой с гадже, дори и кабелна нямам, не остава много време да се гледа, а съботна вечер ще умра от скука! И тука направих най-голямата грешка, която никога не правя - да излезна без приятели.Приятелката ми често се събира с неини приятелки и се веселят в планета, та реших, че ще ида при тях. Седнах си до тях, отпийвам малко уиски и се забавлявам, 3 мадами до мен танцуват :)
Почна да става супер тясно, маратонките ми бели станаха черни от настъпвания и се домъкнаха някви диваци до нас. Супер тясно е, ние имаме 2 столчета, на еднто аз съм седнал на другото приятелката ми се опира и върху него наще багажи едвам се събират. Въпросните диваци почнаха да слагат тяхните принадлежности върху стола ни и всичко почна да пада. Приятелката ми почна да си вдига чантата и дрешките от земята и единия от въпросните тръгна да й говори нещо на въпреки, при което аз издивях и му се озъбих с няколко думи да се разкара, оня почна и той нещо да вика и след малко изчезнаха всичките. Върнаха се след 10тина мин и ужким нищо, един от тях тръгна да ми говори нещо, ама ние до тонклоните и нищо не се чува, нещо се опитваше да ме правокира. Следващите му думи му бяха "Ставай" и пак "Ставай" "Ставай" "Ставай" и на петото "Ставай" пулса си го усещах по цялото тяло, мноооооооо изнервен, уплашен за собствената си безопасност, щях много лошо да избухна, а и с тия бутилки до мен преспокойно можех да направя няква лоша беля.
Не се правя на тежък или нещо подобно, аз съм супер спокоен и последният път когато се бих, беше преди 5г и в подобна ситуация просто загубих контрол, и щях да хвърля един през прозореца. Супер гадно ми развалиха вечерта, станах отидох в кенефа и викнах приятели да доидат да ми помогнат, преди да пристигнат, приятелката ми се е имала с охраната, и ни изпратиха до колата.... (тва жената под паника е страшно нещо)
ТОВА беше най-к**ва ситуация, която ми се е случвала, няколко да скачат на 1, точно в мангалски стил (като комплимент ли да го приемам?!?!). Трябва ли да си създавам репутация на бияч/луд за да мога да се веселя спокойно?! А, за същите "пичове", ако случайно четат тук, единственото, което ще кажа, е че си създадохте един много злопаметен неприятел и където да се срещнем, не ви чака нищо хубаво, весели празници! :lol:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Re: Веселбата - невъзможна!

Мнение от RSxRacer » 22 Дек 2008, 15:34

acer написа:Нещо не се бяхме разбрали вкъщи и никой не беше платил нета, приятелите ми кой смазан, кой с гадже, дори и кабелна нямам, не остава много време да се гледа, а съботна вечер ще умра от скука! И тука направих най-голямата грешка, която никога не правя - да излезна без приятели.Приятелката ми често се събира с неини приятелки и се веселят в планета, та реших, че ще ида при тях. Седнах си до тях, отпийвам малко уиски и се забавлявам, 3 мадами до мен танцуват :)
Почна да става супер тясно, маратонките ми бели станаха черни от настъпвания и се домъкнаха някви диваци до нас. Супер тясно е, ние имаме 2 столчета, на еднто аз съм седнал на другото приятелката ми се опира и върху него наще багажи едвам се събират. Въпросните диваци почнаха да слагат тяхните принадлежности върху стола ни и всичко почна да пада. Приятелката ми почна да си вдига чантата и дрешките от земята и единия от въпросните тръгна да й говори нещо на въпреки, при което аз издивях и му се озъбих с няколко думи да се разкара, оня почна и той нещо да вика и след малко изчезнаха всичките. Върнаха се след 10тина мин и ужким нищо, един от тях тръгна да ми говори нещо, ама ние до тонклоните и нищо не се чува, нещо се опитваше да ме правокира. Следващите му думи му бяха "Ставай" и пак "Ставай" "Ставай" "Ставай" и на петото "Ставай" пулса си го усещах по цялото тяло, мноооооооо изнервен, уплашен за собствената си безопасност, щях много лошо да избухна, а и с тия бутилки до мен преспокойно можех да направя няква лоша беля.
Не се правя на тежък или нещо подобно, аз съм супер спокоен и последният път когато се бих, беше преди 5г и в подобна ситуация просто загубих контрол, и щях да хвърля един през прозореца. Супер гадно ми развалиха вечерта, станах отидох в кенефа и викнах приятели да доидат да ми помогнат, преди да пристигнат, приятелката ми се е имала с охраната, и ни изпратиха до колата.... (тва жената под паника е страшно нещо)
ТОВА беше най-к**ва ситуация, която ми се е случвала, няколко да скачат на 1, точно в мангалски стил (като комплимент ли да го приемам?!?!). Трябва ли да си създавам репутация на бияч/луд за да мога да се веселя спокойно?! А, за същите "пичове", ако случайно четат тук, единственото, което ще кажа, е че си създадохте един много злопаметен неприятел и където да се срещнем, не ви чака нищо хубаво, весели празници! :lol:

Ами бате и аз съм правил твойта грешка,но аз подкарах единия,после втория и накрая третия,лошото беше че първия явно бързо се съвзе и успя да ме зачеше в гръб с една бутилка :(.Веселото беше,че всичките незнам как се озовахме в една стая в болницата.Няма да ти обяснявам къв побой стана върху ония в стаята от моите маймуни.На единия му бях счупил кракът,но по някви стечения на обстоятелствата се наложи да му гипсират и 2те ръце допълнително :mhihi:

п.п Тъпото от цялата история в последствие е,че се сприятелихме и сега доста се имаме и всеки петък или събота сме с тия момчета заедно.То боя като секса или оправя или разваля :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 23 Дек 2008, 8:32

Мда за жалост това е една от причините поради която не ходя на дискотеки ако нямам запазена маса. Дискотеките в софия отдавна не са това което бяха и нивото им на цивилизованост падна драстично. Помня едно време когато ходях на дискотека бях на 13-14 години обаче винаги имаше къде да седна и нямаше такива глупости както сега. Това беше обаче преди повече от 10 години. В момента маса в що годе прилична дискотека неможеш да си запазиш без да се поизръсиш, а не си ли запазиш това да има къде да седнеш ще е направо МИТ. Да обаче дори маса да си запазиш няма гаранция че няма да ти се натрапят такива навляци като на колегата по горе.
Смешното е че отивам в провинцията един ден в една от най-яките дискотеки в Търново точно по време на абитиуренските балове и познаите какво. Не само че си запазих цяла маса безплатно за вечерта, но и това го направих същия ден 4 часа преди дискотеката. След което си изкарах страхотно. Оказа се че това с запазването си е фирмена политика и всеки може да си запази така. Заведението беше достатъчно голямо и никои не ми ходеше по краката както става в Ориент 33 например.
Изображение

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 23 Дек 2008, 9:31

Колега добре е че не е станал панаира, щото ако не се беше обадил на твоите авери, и можеше да падаш много, щото едно един срещу двама е едно а е друго един срещу трима или четирима. И хубаво че твоита жена се е имала с охраната. Аз преди 5-6 година така в една дискотека в Бургас си денся до една п****, и както се забавлявам се обращам и изяждам два бича от въдуха и след това имаше някъв дъжт от бичове и шутове. Не знаех кво става воъбще, и бях сам докато доидат аверите и аз бях леко насинен. Оказасе че тъпата п*тка е направила тоя целия цирк. Но има една приказка бои и е*ане не се връщат.
Вярно цялата ситуация е супер спекла, щото тея ако бяха един двама щяха да кротуват, но като са повече и са силни. За това следващия път с компанията да си спокоен, аз от оная случка сам не ходя на дискотеки :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 23 Дек 2008, 16:07

Майната им, злетаци колкото искате. Да пият някви антидепресанти.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 комби

Мнение от samsurnik » 23 Дек 2008, 17:16

колега прави като мен едно електрошкче в джоба ставаш бам единия бам другия и като вземат да се превиват на земята без да разберат какво ства осоебено другите около тях направо остават потресени чиеста работа нито телесни повреди нищо малко шок пък после на земята ако искаш ги смчкай от бой но все пак мисля че не трябва в такив аситуации да се правим на мъжкари за кво да те заколят някакви диви селяни по-добре си трай така или иначе ще ти развалят вечерта по-добре не им обръщай внимаие и така няма да навредиш на себе си но все пак малк ток не е излишен

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 23 Дек 2008, 17:41

Повече ходете по селски дискотеки, само така :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 23 Дек 2008, 18:23

колега за планетата в Пловдив ли става въпрос ? Тва е наи селската дупка , аз си ходя само в будоар и ми е мирна главата. А иначе си нося една палка в колата , ебал сам им мамата , вадя палката поне единия ще го отрепа , другите после да ме смачкат :mhihi: миналата година се бяхме сбили точно в тая селяния , почти същатат картинка , 2ма селяци се правиха правиха на интересни , накрая изпратих моита приятелка и ги зачаках пред планетата в колата. По едно време излизат 2мата герои и фанаха пеша надолу посока шел (като по поръчка) и като видях , оставих да идат надолу , кадето няма хора , спрях си наи спокоино и слизам и се развиках деиба вашта мама ся , и тея се обръщат не знаят за кво става въпрос , след първия удар с палката 2рия си запали гуминетката , та неможах да го догона , а първия след 1 център в тиквата си седеше там с разцепена глва , навръщане го испрасках още 1 път и се прибрах. Мамка им мръсна селска , само бои ги оправя.
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 23 Дек 2008, 18:38

Evelin Cotsev написа:колега за планетата в Пловдив ли става въпрос ? Тва е наи селската дупка , аз си ходя само в будоар и ми е мирна главата. А иначе си нося една палка в колата , ебал сам им мамата , вадя палката поне единия ще го отрепа , другите после да ме смачкат :mhihi: миналата година се бяхме сбили точно в тая селяния , почти същатат картинка , 2ма селяци се правиха правиха на интересни , накрая изпратих моита приятелка и ги зачаках пред планетата в колата. По едно време излизат 2мата герои и фанаха пеша надолу посока шел (като по поръчка) и като видях , оставих да идат надолу , кадето няма хора , спрях си наи спокоино и слизам и се развиках деиба вашта мама ся , и тея се обръщат не знаят за кво става въпрос , след първия удар с палката 2рия си запали гуминетката , та неможах да го догона , а първия след 1 център в тиквата си седеше там с разцепена глва , навръщане го испрасках още 1 път и се прибрах. Мамка им мръсна селска , само бои ги оправя.

И у тая тема мутри... :confused: .Колега,как да се изразя...мисля че постъпката ти е била....Неетична(да не използвам по-груба дума).Бих те оправдал само ,ако обясниш каквъв е смисъла да ги причакваш,следиш и нападаш след това>При условие,че всичко в дискотеката се е разминало без ексцесий.Хуу да предположим,че са ти развалили вечерта със селски изпълнения,но ти замислял ли си се какво би последвало от сцепената глава ,недай си боже...За какво толкова си мъстил... :shock: Аз това не мога да разбера....Познай сега чие изпълнение е по-селско... :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 23 Дек 2008, 18:44

че моито е селско селско е , размина се щото си трагнах като мишок и то заради момичето с което бях. Иначе вътре ми се говореха неща , че ако ме мернат някаде съм мъртъв :mhihi: та затова реших да ме мернат , та да видя кво ще стане . По принцип съм против тея неща и пръв не започвам скандал. А цялата работа стана , защото тея искаха да черпят момичето , аз им върнах пиенето и тоя доиде и вика на момичето , амаа ти наиш кои съм , как ще ми връщаш пиенето. И аз му казах да се маща щото ме нерви и да внимава как приказва. След тва бяха репликите , че ако ме видили не знам си кво и да сме ходили вънка. Е ок , нали бяхме вънка тоя що избяга ? Наи ме дразни , че са и пу*ки , поне като са големи маже да са бяха били , като ме набият набият , тоя другия чак избяга а уж са приятели , все едно да бият някои мои приятел аз да бягам , няма как да стане , като ще ни бият ще ни бият всичките .
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 23 Дек 2008, 18:57

Evelin Cotsev написа:че моито е селско селско е , размина се щото си трагнах като мишок и то заради момичето с което бях. Иначе вътре ми се говореха неща , че ако ме мернат някаде съм мъртъв :mhihi: та затова реших да ме мернат , та да видя кво ще стане . По принцип съм против тея неща и пръв не започвам скандал. А цялата работа стана , защото тея искаха да черпят момичето , аз им върнах пиенето и тоя доиде и вика на момичето , амаа ти наиш кои съм , как ще ми връщаш пиенето. И аз му казах да се маща щото ме нерви и да внимава как приказва. След тва бяха репликите , че ако ме видили не знам си кво и да сме ходили вънка. Е ок , нали бяхме вънка тоя що избяга ? Наи ме дразни , че са и пу*ки , поне като са големи маже да са бяха били , като ме набият набият , тоя другия чак избяга а уж са приятели , все едно да бият някои мои приятел аз да бягам , няма как да стане , като ще ни бият ще ни бият всичките .

Да бе ,сещам се тъпо е!!Почувствал си се "посрамен "пред гаджето ти,безсилен че си сам и т.н.Адски малоума ситуация е в която и аз съм попадал(късмет беше,че се разбрахме овреме и немрихме начин да се разберем).Ама е такива пиянски от (от тяхна страна) изцепки водят и до непоправими бели ("студентски град").И аз като тийнейджър съм ходил да "гърбя",ама т'ва са пишлегарски глупости,отминали отдавна...Са не съм некакъв съдник тука,за да ти държа сметка,ама ми направи лошо впечатление постъпката ти и реших да изложа мнението си ,за да се замислиш.... ;).И следащия път умната...ако не ,знаеш...русата :mhihi:

Извинения към автора на тема за отклонението :uups:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 23 Дек 2008, 19:00

Абе и аз съм злопаметен, ама не е арно. :mhihi: От една страна ОК сега оня ще се замисля на кой скача по дискотеките от друга не си струва и нервите да се занимаваш. Иначе вярно има много дразнещи п*тки. Тия дето тръгнаха да ми се правят, аз като са изправих единия вика сядай, сядай, че нещо като станах прав са поизплаши. :mhihi: Все тая минало. Весели празници! :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 23 Дек 2008, 19:00

:bchug: то да не става пък ... а тея дето мн лаят по баровете от тях да не ви е страх , бегат като мишки :mhihi: само трябва първия да го тропясаш мъшката :mhihi: сори за офа
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Agande » 23 Дек 2008, 19:13

Evelin Cotsev написа::bchug: то да не става пък ... а тея дето мн лаят по баровете от тях да не ви е страх , бегат като мишки :mhihi: само трябва първия да го тропясаш мъшката :mhihi: сори за офа

:yes: Верно е че първи бягат путьовците.
Офф: Земи звънни тия дни да се напием. :) Събота е фирмения банкет. Запазил съм Версай ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 23 Дек 2008, 19:17

дивия запад
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Следваща

Назад към Страхотни истории