Няква нова мода с телефоните

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Няква нова мода с телефоните

Мнение от ineedmoney » 14 Дек 2008, 17:30

колеги, случка от последните минути breaking news кат се казва :mhihi:

седа си аз в къщи на пц-то и по едно време ми звъни телефона...поглеждам :arrow: гледам privete no. calling ?! :wtf:

вдигам:
??: Добър ден, обажда се д-р Георгиева от АГ отделението на еди коя си поликлиника.
АЗ: Да...?!
??: Приятелката Ви е бременна и е оставила този номер като долълнителен за връзка. Понеже не можем да се свържем с нея звъним на вас.
АЗ: :conf: :shock: :wtf: :mhihi: :ahah:
??: Още не знаем кой е бащата ще ви се обадим до 30 мин да ви кажем резултата
Аз вече се заливам от смях и и едва държа телефона
:mhihi: :mhihi: (най-малкото ще се досетите че за 30 мин тест за бащинство при положение че не сам давал материал няма как да стане)

2 мин по-късно получавам смс с инфо че това е телефонна шега и номера който я е поръчал ;)
ест обадих се да поздравя приятеля за това че ми дигна настроенитето :) :)

на някой др да са му правили тая шега....или може би вие сте направили :twisted:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 14 Дек 2008, 18:21

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: ебаси простотията :mhihi: :mhihi: .На някой дядо ако искате да му докарате инфаркт,може да го избъзикате така :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от to6i_Racing » 14 Дек 2008, 18:30

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: е60 525 x-drive
Мечтае да кара: M6

Мнение от Sesko » 14 Дек 2008, 20:29

:mhihi: :mhihi: ммдаа и на мене са ми го правили , обаче беше друго .Обажда се някъв мъж , на който жена му ми е била любовница уж... :shock: :mhihi: Обаче не минава номера .. та както и да е идва SMS , че това е шега и номера , който я е поръчал. Мисля , че само на М-тел ставаше ..
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F80 M3 Competition
Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT

Мнение от GeorgiMarinov » 14 Дек 2008, 21:54

В едно списание преди няколко години го имаше тоя номер :mhihi: много често съм го правил с номера: Мутра да звъни :mhihi: :ahah:
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 14 Дек 2008, 22:22

Аз пък директно си крия номера и звъня с думите: Алооооо Еди си кой ти кога ше ми върнеш парите бе?? Винаги се получава заекване от другата страна :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Съветски зърнокомбайн
Мечтае да кара: ///М3 E36
Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....

Мнение от BMWPetio » 14 Дек 2008, 22:41

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 15 Дек 2008, 0:23

Кви ли не глупости още не са измислили по телефоните :D
Beautiful Mechanical Wonder

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RAM-FR » 15 Дек 2008, 0:39

На мен преди около месец ми звъняха от Организацията на анонимните алкохолици да ми кажат, че молбата ми е приета и на другия ден ще доидат двама с бели престилки да ме заведат при тях да се лекувам :lol: :mhihi: :mhihi:

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 15 Дек 2008, 2:06

Имаше в Австралия един много силен подобен майтап:

Обажда се млад женски глас и почва:
Как можа? Аз съм бременна! Да ти $#~ майката! Аз съм на 16 . . и т.н. .. . гласът звучи истерично, и в общи линий се вписва добре, каквото и да отговориш.

Най крайното беше един познат сърбин, който след този 'разговор' се беше заключил в стаята си и 5 часа се е чудил коя от 3-те скорошни завоевания може да е това.

:mhihi:
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 15 Дек 2008, 5:50

После ми разправяйте, че трябва да си вдигам телефона. Така си ми е добре. :mhihi:
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 15 Дек 2008, 13:48

RAM-FR написа:На мен преди около месец ми звъняха от Организацията на анонимните алкохолици да ми кажат, че молбата ми е приета и на другия ден ще доидат двама с бели престилки да ме заведат при тях да се лекувам :lol: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 15 Дек 2008, 14:12

И аз имам една историйка с един бивш колега...

Така .
Колега излиза с една мацка от край време ,обаче за момента си има приятел мадамата и той се мъчи ,перчи да я сваля и успява.....
Един ден друг мой колега му звъни и се представя за гаджето на мацката и му вика .....

/Ти ли си ..... ? :mhihi:
/С мойта ли мадам се виждаш бе келеш ,ти не знаеш ли че си има дългогодишен приятел бе .... и текива глупости :mhihi:

след една минута мълчание . :( :( :( моя колега казва само ....

:confused: :confused: А А А А ама ама ние такова само си говориме .....заекващо ....
:(

И ние от там смех смех смех и естествено той се усети ....
Така че тези шеги от страни може да са ни малко смешни като ги слушаме ама като ти дойде до главата за един момент направо спичаш ... :twisted: :twisted: :twisted:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 15 Дек 2008, 15:24

на мен веднъж някаква офца ми пуска стрела. втори път. трети път. четвърти.... по принцип цигански смс-и не пускам и не толерирам, но оная беше много нахална и реших да звънна на видя какво става.
и като почна една тирада от думи и изречения (ама без да поема въздух) ставаше въпрос "защо още не съм и бил превел пари да си плати таксата за семестъра, какво съм си въобразявал аз" и още куп други глупости. мисля че ме беше объркала с баща си или мъжа си и аз не знам (горкият човечец, който и да е.....). на 5тата минута като разбра че не е баща и доста се смути....
то това е грешка, де, не майтап, но като прочетох темата и се сетих и реших да споделя.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Agande » 15 Дек 2008, 16:43

RAM-FR написа:На мен преди около месец ми звъняха от Организацията на анонимните алкохолици да ми кажат, че молбата ми е приета и на другия ден ще доидат двама с бели престилки да ме заведат при тях да се лекувам :lol: :mhihi: :mhihi:

И на мен миналата седмица. Една приятелка ми го поръчала. Пукнах се от смях :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории