Истинска история за една трагедия

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Истинска история за една трагедия

Мнение от labourer » 12 Дек 2008, 19:18

Здравейте на всички!
Пиша това в този форум точно защото става дума за BMW и неговите възможности.
Дано не се оттегчите от написаното, но мисля, че си заслужава да се прочете.
В събота (6-ти) срещу неделя (7-ми) един мой много близък приятел както пресичал бул. Дондуков около 03.00 часа рано сутринта на регулирано кръстовище посока моста Чавдар го връхлита и премазва страхотната кола с марка БМВ, вероятно защото шофьора на тази прекрасна кола е решил или че никой няма право да минава пред него или че иска да разбере какво е да прегазиш човек. След като опита му е успешен и човека е прегазен той не се задоволил с това и решил да пробва и колко е здраво БМВ-то при сблъсък с друга кола и също има пълен успех, като този път не само удря паркиралата кола, но и двете момичета, които слизат от нея. Резултата се оказва 3:0 за БМВ-то.
Резултата от всичко това е, трима човека в реанимацията в Пиригов в много тежко съсътояние и 2 потрошени коли включително БМВ-то предполагам.

П.С. Апелирам към всеки който може да даде някаква информация да го направи. Едно е сигурно тази кола е за ремонт. Освен това искрено се надявам този шофьор да го хванат и никога да не излезе от затвора.
П.С. Крайно време е високите скорости простотиите да спрат или ако някой има проблеми с адреналина да отиде или на Божурище или да играе Need for speed.
labourer

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 12 Дек 2008, 19:44

добре де, ок, прав си не е хубаво тва дето се е случило, ама ми е интересно защо сме ви трън в очите всички бмв-сти? :confused:
като някой голям тарикат с фАстра гси направи някоя поразия не се почва веднага те всички опелджий еди си кво, ама като някой от наще направи нещо се вдига врява до небето :?: :roll:

айде със здраве и дано момичетата и мъжът се отървът без последици :(

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jori » 12 Дек 2008, 19:46

Колега тъжно е но отговор в този форум няма да намериш утеха.
Последна промяна jori на 05 Яну 2009, 12:16, променена общо 1 път
С вратите напред!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от labourer » 12 Дек 2008, 19:57

VesoPesa написа:добре де, ок, прав си не е хубаво тва дето се е случило, ама ми е интересно защо сме ви трън в очите всички бмв-сти? :confused:
като някой голям тарикат с фАстра гси направи някоя поразия не се почва веднага те всички опелджий еди си кво, ама като някой от наще направи нещо се вдига врява до небето :?: :roll:

Няма значение каква е колата, простотия може да се направи и с форд и с опел. Проблема, е че в крайна сметка има заакони и правила които трябва да се спазват и тогава няма да стават подобни събития.

П.С. Аз също много харесвам БМВ, но дори да си купя това не означава, че ще го карам по различно от форда!
labourer

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 12 Дек 2008, 20:27

спокойно колега! ще го намерят, просто няма как да се скрие... дано хората се оправят и дано да бъде наказан справедливо!
4 8 15 16 23 42

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 13 Дек 2008, 18:13

labourer написа:
VesoPesa написа:добре де, ок, прав си не е хубаво тва дето се е случило, ама ми е интересно защо сме ви трън в очите всички бмв-сти? :confused:

Няма значение каква е колата, простотия може да се направи и с форд и с опел. Проблема, е че в крайна сметка има заакони и правила които трябва да се спазват и тогава няма да стават подобни събития.

П.С. Аз също много харесвам БМВ, но дори да си купя това не означава, че ще го карам по различно от форда!

Защото 90% от собствениците на BMW ги купуват за да карат бързо :!:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 13 Дек 2008, 21:30

saleen написа:
labourer написа:
VesoPesa написа:..........:(

........!

Не е вярно. Аз мойто го купих за да се издигна в очите на комшийката :winky: .
Дано се оправят хората а иначе всяко стадо си има мърша. Ако знаеш колко бесни селяни карат БМВ -та и не са регистрирани в този форум, защото след буквара нищо повече не са прочели и си мислят че нета идва от космоса. В този форум повечето са пичове и истински дами и описаната случка не е типична за нас.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 14 Дек 2008, 1:00

Единствената забележка е, че не е и е мястото в "страхотни истории"
Надявам се повече хора да видят темата и да го хванат мизерника

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 14 Дек 2008, 2:44

Моля ви не спамете и тази тема с глупости, а просто се постарайте да помогнете.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Потребител
Аватар

Мнение от labourer » 15 Дек 2008, 8:16

Лекарите в Пирогов казаха, че приятелчето ще се оправи, но това ще е много дълъг и труден период. Претърпял е операция на черния дроб и на белите дробове. Чакаха го една седмица за да може да му се закрепи общото състояние и да му направят операция на крака, който е счупен на 12 места, освен това му е счупена клучицата и едната рака също.
За съжеление незнам какво се случва с двете момичета, които също е помлял онзи драйвер.

П.С. Надявам се този който направи това полицията да го залови и да го заключи завинаги в затвора. И също на всеки който прави гадости на улицата да му вземат книжката, защото мястото му не е там.
labourer

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 15 Дек 2008, 9:47

По мое мнение това не е човек от форума или поне се надявам да не е.Най вероятно е някой пиян циганин и сега се е покрил някъде.Дано всички да се оправят по-бързо.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Xpyc_xpyc » 15 Дек 2008, 15:37

Дам 100% е някой скапан циганин който си мисли че като кара БМВ има пълното право да отнема човешки живот.Аз съм от Варна засичал съм такива индивиди с БМВ който туко що са си измисли краката качили са се в БМВ-то и се мислят за големи шефове.Дай боже пострадалите да се възстановят бързо.Пък това говедо да го хваната и да го счупят от бой в панделата! :maad:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 16 Дек 2008, 11:39

saleen написа:
labourer написа:
VesoPesa написа:...
...

а тия с гси-та, с гти-та и т.н. за какво си ги купуват :?:
тая тема е дългаи широка и не е тук мястото да я разискваме :!:

радвам се че момчето ще се оправи, надявам се и момичетата да се отарвът само с лош спомен :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Enderial » 02 Яну 2009, 12:22

labourer написа: П.С. Надявам се този който направи това полицията да го залови и да го заключи завинаги в затвора. И също на всеки който прави гадости на улицата да му вземат книжката, защото мястото му не е там.

Ама още ли не са го хванали? Къв модел, къв цвят е колата поне знае ли се?

Потребител
Аватар

Мнение от Iago » 02 Яну 2009, 22:45

Да естествено че може да се случи (и се случва) и с ГТИ, ГСИ, Ф16, ПДН, ВГЗ , 1.2, 6.3, 1.8 моно осем клапаново и т.н. автомобили.. но при все че случката е станала с БМВ, къде искаш да си пусне темата колегата? В мерцедес форума ли? Въобще смяташ ли за адекватно мнението ти? Не че нещо ще се промени с тая тема, ама така е решил така е направил.

P.S. И аз много харесвам БМВ, ама фактите са факти. Ужасно много пичлемета и мангали без книжки и завършен 5ти клас се качиха на 36-ци.. което е пагубно.
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории