Истинска история за една трагедия
Модератори: mitaka7, Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Истинска история за една трагедия
Здравейте на всички!
Пиша това в този форум точно защото става дума за BMW и неговите възможности.
Дано не се оттегчите от написаното, но мисля, че си заслужава да се прочете.
В събота (6-ти) срещу неделя (7-ми) един мой много близък приятел както пресичал бул. Дондуков около 03.00 часа рано сутринта на регулирано кръстовище посока моста Чавдар го връхлита и премазва страхотната кола с марка БМВ, вероятно защото шофьора на тази прекрасна кола е решил или че никой няма право да минава пред него или че иска да разбере какво е да прегазиш човек. След като опита му е успешен и човека е прегазен той не се задоволил с това и решил да пробва и колко е здраво БМВ-то при сблъсък с друга кола и също има пълен успех, като този път не само удря паркиралата кола, но и двете момичета, които слизат от нея. Резултата се оказва 3:0 за БМВ-то.
Резултата от всичко това е, трима човека в реанимацията в Пиригов в много тежко съсътояние и 2 потрошени коли включително БМВ-то предполагам.
П.С. Апелирам към всеки който може да даде някаква информация да го направи. Едно е сигурно тази кола е за ремонт. Освен това искрено се надявам този шофьор да го хванат и никога да не излезе от затвора.
П.С. Крайно време е високите скорости простотиите да спрат или ако някой има проблеми с адреналина да отиде или на Божурище или да играе Need for speed.
Пиша това в този форум точно защото става дума за BMW и неговите възможности.
Дано не се оттегчите от написаното, но мисля, че си заслужава да се прочете.
В събота (6-ти) срещу неделя (7-ми) един мой много близък приятел както пресичал бул. Дондуков около 03.00 часа рано сутринта на регулирано кръстовище посока моста Чавдар го връхлита и премазва страхотната кола с марка БМВ, вероятно защото шофьора на тази прекрасна кола е решил или че никой няма право да минава пред него или че иска да разбере какво е да прегазиш човек. След като опита му е успешен и човека е прегазен той не се задоволил с това и решил да пробва и колко е здраво БМВ-то при сблъсък с друга кола и също има пълен успех, като този път не само удря паркиралата кола, но и двете момичета, които слизат от нея. Резултата се оказва 3:0 за БМВ-то.
Резултата от всичко това е, трима човека в реанимацията в Пиригов в много тежко съсътояние и 2 потрошени коли включително БМВ-то предполагам.
П.С. Апелирам към всеки който може да даде някаква информация да го направи. Едно е сигурно тази кола е за ремонт. Освен това искрено се надявам този шофьор да го хванат и никога да не излезе от затвора.
П.С. Крайно време е високите скорости простотиите да спрат или ако някой има проблеми с адреналина да отиде или на Божурище или да играе Need for speed.
labourer
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
добре де, ок, прав си не е хубаво тва дето се е случило, ама ми е интересно защо сме ви трън в очите всички бмв-сти?
като някой голям тарикат с фАстра гси направи някоя поразия не се почва веднага те всички опелджий еди си кво, ама като някой от наще направи нещо се вдига врява до небето
айде със здраве и дано момичетата и мъжът се отървът без последици

като някой голям тарикат с фАстра гси направи някоя поразия не се почва веднага те всички опелджий еди си кво, ама като някой от наще направи нещо се вдига врява до небето

Колега тъжно е но отговор в този форум няма да намериш утеха.
Последна промяна jori на 05 Яну 2009, 12:16, променена общо 1 път
С вратите напред!

VesoPesa написа:добре де, ок, прав си не е хубаво тва дето се е случило, ама ми е интересно защо сме ви трън в очите всички бмв-сти?![]()
като някой голям тарикат с фАстра гси направи някоя поразия не се почва веднага те всички опелджий еди си кво, ама като някой от наще направи нещо се вдига врява до небето![]()
![]()
Няма значение каква е колата, простотия може да се направи и с форд и с опел. Проблема, е че в крайна сметка има заакони и правила които трябва да се спазват и тогава няма да стават подобни събития.
П.С. Аз също много харесвам БМВ, но дори да си купя това не означава, че ще го карам по различно от форда!
labourer
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
спокойно колега! ще го намерят, просто няма как да се скрие... дано хората се оправят и дано да бъде наказан справедливо!
4 8 15 16 23 42
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
labourer написа:VesoPesa написа:добре де, ок, прав си не е хубаво тва дето се е случило, ама ми е интересно защо сме ви трън в очите всички бмв-сти?![]()
като някой голям тарикат с фАстра гси направи някоя поразия не се почва веднага те всички опелджий еди си кво, ама като някой от наще направи нещо се вдига врява до небето![]()
![]()
Няма значение каква е колата, простотия може да се направи и с форд и с опел. Проблема, е че в крайна сметка има заакони и правила които трябва да се спазват и тогава няма да стават подобни събития.
П.С. Аз също много харесвам БМВ, но дори да си купя това не означава, че ще го карам по различно от форда!
Защото 90% от собствениците на BMW ги купуват за да карат бързо

Никой не мое ма връне на селу!
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Не е вярно. Аз мойто го купих за да се издигна в очите на комшийкатаsaleen написа:labourer написа:VesoPesa написа:..........
........!

Дано се оправят хората а иначе всяко стадо си има мърша. Ако знаеш колко бесни селяни карат БМВ -та и не са регистрирани в този форум, защото след буквара нищо повече не са прочели и си мислят че нета идва от космоса. В този форум повечето са пичове и истински дами и описаната случка не е типична за нас.
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Единствената забележка е, че не е и е мястото в "страхотни истории"
Надявам се повече хора да видят темата и да го хванат мизерника
Надявам се повече хора да видят темата и да го хванат мизерника
Лекарите в Пирогов казаха, че приятелчето ще се оправи, но това ще е много дълъг и труден период. Претърпял е операция на черния дроб и на белите дробове. Чакаха го една седмица за да може да му се закрепи общото състояние и да му направят операция на крака, който е счупен на 12 места, освен това му е счупена клучицата и едната рака също.
За съжеление незнам какво се случва с двете момичета, които също е помлял онзи драйвер.
П.С. Надявам се този който направи това полицията да го залови и да го заключи завинаги в затвора. И също на всеки който прави гадости на улицата да му вземат книжката, защото мястото му не е там.
За съжеление незнам какво се случва с двете момичета, които също е помлял онзи драйвер.
П.С. Надявам се този който направи това полицията да го залови и да го заключи завинаги в затвора. И също на всеки който прави гадости на улицата да му вземат книжката, защото мястото му не е там.
labourer
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
По мое мнение това не е човек от форума или поне се надявам да не е.Най вероятно е някой пиян циганин и сега се е покрил някъде.Дано всички да се оправят по-бързо.

Дам 100% е някой скапан циганин който си мисли че като кара БМВ има пълното право да отнема човешки живот.Аз съм от Варна засичал съм такива индивиди с БМВ който туко що са си измисли краката качили са се в БМВ-то и се мислят за големи шефове.Дай боже пострадалите да се възстановят бързо.Пък това говедо да го хваната и да го счупят от бой в панделата! 

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
saleen написа:labourer написа:...VesoPesa написа:...
а тия с гси-та, с гти-та и т.н. за какво си ги купуват

тая тема е дългаи широка и не е тук мястото да я разискваме

радвам се че момчето ще се оправи, надявам се и момичетата да се отарвът само с лош спомен

Да естествено че може да се случи (и се случва) и с ГТИ, ГСИ, Ф16, ПДН, ВГЗ , 1.2, 6.3, 1.8 моно осем клапаново и т.н. автомобили.. но при все че случката е станала с БМВ, къде искаш да си пусне темата колегата? В мерцедес форума ли? Въобще смяташ ли за адекватно мнението ти? Не че нещо ще се промени с тая тема, ама така е решил така е направил.VesoPesa написа:добре де, ок, прав си не е хубаво тва дето се е случило, ама ми е интересно защо сме ви трън в очите всички бмв-сти?![]()
P.S. И аз много харесвам БМВ, ама фактите са факти. Ужасно много пичлемета и мангали без книжки и завършен 5ти клас се качиха на 36-ци.. което е пагубно.

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2