Прочетете и внимаваите !

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Прочетете и внимаваите !

Мнение от ///ivanE30 » 26 Ное 2008, 17:58

За собствениците на Е30 ! от няколко дена си държа колата която е без мотор в момента в един китен столичен квартал Левски паркирана на една полянка пред един блок....тъи като знам че тъи наречените бъбреци са вече кът за тез стари кошници и аз съм си сложил система "анти кражба" и какво намирам тази вечер ?! Тъи като не са могли да ги откачат янвно и са нямали достатачно време и интструменти сичко е свършило с един шут в средата .... как да реагира човек в тази ситуация ? ами ако утре посегнат на джантите или като сложа мотора и на него....баси...нямам коментар за такива хора........

Дружба Дринк Тийм
Аватар
Кара: Само на БИРА !

Мнение от dizle » 26 Ное 2008, 19:07

Платен паркинг колега..
ИзображениеИзображение

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса! Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от ///ivanE30 » 26 Ное 2008, 19:12

платен паркинг за кола 83та година ???? до каде я докарахме.......... :dunno: разбирам да имах нещо е46 е39 да го държа в платен паркинг но за една нискобюджетна дрифтарка няма смисъл...

Дружба Дринк Тийм
Аватар
Кара: Само на БИРА !

Мнение от dizle » 26 Ное 2008, 19:34

Годината не е от значение колега .... просто живеем в такава държава... може да караш и москвич от втората световна и пак да ти задигнат някоя част... за това най-сигурното е платения паркинг
ИзображениеИзображение

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса! Изображение

Аватар

Мнение от TUZara` » 26 Ное 2008, 20:07

Оправията е платен паркинг,но нали се сещаш,че и там не е кой знае колко сигурна системата....Ако ти я свият от там което се е случвало не носят отговороност..Отговорност носи застрахователя.Ако ти я блъснат..пак,отговорност нови този,който ти я е блъснал,ако се разбере кой е ...Ако ти откраднат нещо пак...Ще кажат ти си го е нямало и точна по въпроса и дори и да се пребориш случайно няма да ти я платят..Е аджеба за кво са тия паркинги тогава?

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 26 Ное 2008, 21:24

TUZara` написа:Оправията е платен паркинг,но нали се сещаш,че и там не е кой знае колко сигурна системата....Ако ти я свият от там което се е случвало не носят отговороност..Отговорност носи застрахователя.Ако ти я блъснат..пак,отговорност нови този,който ти я е блъснал,ако се разбере кой е ...Ако ти откраднат нещо пак...Ще кажат ти си го е нямало и точна по въпроса и дори и да се пребориш случайно няма да ти я платят..Е аджеба за кво са тия паркинги тогава?

Да не гововорим за това, че като ти е на 1 километър път с камили, пардон с токчета през снега платения паркинг... Никога не съм се замисляла да си слагам колата на паркинг, но сега единствения, за който се сещам около нас е на на мин. 1.5 км... Е, мерси :confused: Просто си седиш в къщи на ... сладко червено винце, застраховал си всичко на макс и се молиш да не ти посегнат... Наздраве, сори, колега :confused:
Изображение

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 26 Ное 2008, 21:30

страхотна история...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 26 Ное 2008, 21:55

Гараж в двора,пушка и 2-3 зли каракачанки!Това му е майката!
Аз залагам на номер 1 и 2! :mhihi:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 26 Ное 2008, 22:10

slatanic написа:Гараж в двора,пушка и 2-3 зли каракачанки!Това му е майката!

+1 за гаража. Това остава най-сигурния начин за предпазване от вандали. Има и вариант с DVR наблюдение ако си вманиачен. Кепчър карта и камера в PC вариант ти стъпват на около 110-120 лв. някъде. Има модели със 100 FPS и запис 200-300 MB за цяла нощ. Тук проблем може да ти е колко далече от колата ще монтираш камерата - колкото по-далече толкова по-зле - или по-скъпа камера или по-близо до колата. Има вариант и с камера в колата, но ако ти дигнат колата заминава и техниката.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от ///ivanE30 » 26 Ное 2008, 22:32

знам за тези видеонаблюдения с една гео вижан карта и с една камерка от нас мога да следя колата даже може да се настрои само на движение и ще намалява значително паметта...но това не мисля че е одачен варянт а варянта с камера вътре още по малко (аз се чудя какво да разкача да не тежи от нея :mhihi: ) остава варянта с гараж няколко кучета и 2-3 пистолета и пушки :D

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 27 Ное 2008, 9:04

Ми аз след като ми пукнаха гумата на паркинга през лятото пробвах с камера, ама единствения резултат беше че се скарах с едните съседи от нашия етаж, щото видях на записа как жената чукна колата на моята жена и после даже не слезе да види какво е направила, ми духна. Сега не си говорим...ма не съм я забелязал да кара по-внимателно, щото още един съсед се оплака, че му е бутнала колата тая :)

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 27 Ное 2008, 10:26

хехех, камериии... А на нашия блок откраднаха едната камера :mhihi: :mhihi: Видяха ги - момче и момиче и каквоооо??? Нищо.
Същото и с колата - като видиш двама симпатични младежи как ти отмъкват колата или свалат нещо по нея... КАКВО? Ще вървиш по улиците с белезници в левия джоб, ще се вглеждаш в лицата на хората, белкем разпознаеш Пишлигара?
А иначе ... готино е да си гледаш входа онлайн... разбираш кога се прибира съседката... и с кой :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от ///ivanE30 » 27 Ное 2008, 17:42

аз да ги видя :mhihi: пък ако ги позная няма да ги заключвам с белезници :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 27 Ное 2008, 18:16

Има една стара поговорка/ бай ми бабо да не ме среща мечка че ако ме срещне ще ме изяде :ranting: :ranting: :ranting: такива отвратителни хора има че никой не е застрахован :censored: :censored: :censored:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 28 Ное 2008, 10:12

slatanic написа:Гараж в двора,пушка и 2-3 зли каракачанки!Това му е майката!

:mhihi: :mhihi: :mhihi: или муджихидин на задната седалка препасан със семтекс

Назад към Страхотни истории