нова среща с полицаите...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

нова среща с полицаите...

Мнение от DEFLEPPARD » 22 Сеп 2004, 16:05

тая май не е съвсем за тука, защото е едно към едно истина но... къде другаде :)
снощи ми свиха мобилния и 40лв сухо :twisted: .... разбъркаха документите и т.н.
аз като първи гражданин (или по-скоро щот съм леко връзкар :oops: ) отидох в районното...
там ме разпитваха... дааааа точно от ония свиделтелски разпити които траят по 15 минути :D само че моя трая 4 часа.... мдам... не 3, не 5 а 4 часа :D :shock: :D :shock:
и как премина.... обясних за 10 минути кво и как е станало горе долу, после 2 часа диктувах на ченгето докато пишеше рапорта.. горкия пишеше с по 1 пръст на всяка ръка и търсеше буквите по 100 часа...
след усърдно и дълго писане успяхме да напечатаме цяла страница... дааааа ЦЯЛА страница... пусна я той на принтера (иглен принтер отпреди 10 години сигурно, то и пц-то беше таквоз)
ама "гадния" рапорт взе че излезе наполовина... и докато се чудеше кво да прави успя да изтрие и файла дето го писа 2-3 часа.... аз през това време си седях кротко ама видимо загубих търпение... хвърлих един бърз поглед към монитора кво да видя - уйндоус 95 и МС Лорд97... (а си мислех че имат някви по-специални програмки...) питах до дали има фонетичната кирилица (той не знаеше) ама се оказа че я има...
седнах аз да пиша вместо него а той ми диктуваше....
през това време влиза началника и директно пита "кво прайте бе"
и той "ама аз таковато...написах го...ама то таковато... изтри се де... и понеже той пише бързо, аз пиша бавно.... и той пише, аз му диктувам тва дето той трябаше да ми диктува докато за пишех..."

голям сеир ейййй.... :twisted: :twisted:
после му обяснявах 10 минути как му работи принтера и как да си го пуска и кво да прай и т.н..... напрайхме сичко както тряба... ама вместо 15 минути ни отне 4 часа.... :) :)
ама беше много интересна гледка да видиш как полицая върши работата на жертвата, а вертвата на полицая.... :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 22 Сеп 2004, 16:31

аз такава картинка съм наблюдавал на много места(това министерства,съдилища и др.)Много от хората които работят на такива места са от така нареченото старо поколени(без никой да се обижда моля) и те са доста зле с техниката...то затова държавата е в това положение,щото едно писмо се пише цял мандат на правителството...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Потребител
Аватар

Мнение от blade » 22 Сеп 2004, 19:00

мдаам изобщо не се съмнявам, че е истина.. и аз давах наскоро показания по подобен начин, но някак си не се реших да си предложа услугите на 10-пръстната система. :type:
Пък и не ми се щеше да обидя полицая, който в случая беше една приятна усмихната мацка :shock: :wink:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 22 Сеп 2004, 21:48

Всичко тва е адски смешно :lol:
Обаче ей така е цялата ни държава. Отиваш за 5мин да си свършиш работата а си губиш 1/2 ден :twisted:

x3m
Аватар

Мнение от x3m » 23 Сеп 2004, 10:29

лично аз съм работил в данъчната администрация. кво да ви кажа - 50 тъпира пишат 1 документ от 1 страница за (средно) около 1 месц (+ още 1 евентуално, ако дкоумента е 2 страници), а като го напишат ме викаха да им го отпечатвам. на края на работния ден казват "УеУеееееее колко много работа свърших днеска!". Та така работи държавата ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CERT » 25 Сеп 2004, 23:16

Лелееееееее...ЯСНО...каде в данъчната адменистрация си работил и като какъв?
Изображение

x3m
Аватар

Мнение от x3m » 28 Сеп 2004, 16:38

нещо като сисадмин.

Назад към Страхотни истории