Ключ.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- paco_sf
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318IA Cabrio
Без коментар просто. Сега ако бях минал от там и да видя това нали би ми се приискало да помогна на момчето, но при положение, че съм сам ще го отнеса и аз нали, но ако бях с 1-2 ма приятели, които също "обичат" мангалите - нямаше да се замислиме много. Попринцип не съм расист, но циганите са си цигани! Предлагам да спретнем една групучка, да намериме 5-цата и за останалото се досещате 

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Вчера и аз имах разправия с мангасар таксиджия,но се разминах без да ме бият....
Така ще е докато сме овце, и ни управляват турци и комунисти!
А скапаната полиция визирам КАТ действа като корупциона фирма, неможе в тая скапана държава всеки каде е фанал палка и да те спира ца щяло и нещяло и да те плаши с глоби и отнемане на книжка,докато ти изпроси 20лв. А в същото време мангали да ограбват и пребиват хора,точат ДДС,въртят търговия с лични документи и т.н. Незнам дали гледахте БТВ предаването на Миролюбе Бенатова мисля за ВИДИН-ската циганска махала.....
Така ще е докато сме овце, и ни управляват турци и комунисти!
А скапаната полиция визирам КАТ действа като корупциона фирма, неможе в тая скапана държава всеки каде е фанал палка и да те спира ца щяло и нещяло и да те плаши с глоби и отнемане на книжка,докато ти изпроси 20лв. А в същото време мангали да ограбват и пребиват хора,точат ДДС,въртят търговия с лични документи и т.н. Незнам дали гледахте БТВ предаването на Миролюбе Бенатова мисля за ВИДИН-ската циганска махала.....
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Няма оправия. За циганите няма закони, не ги проверяват в градския транспорт, позволяват си да целят полицейски коли с камъни. Супер задружни са, винаги мангал ще защити друг, за разлика от българите. Вярно, че в някои ситуации като тази на пострадалия колега и още един човек да се намеси, ще е излишно, но там по "Шипченски проход" винаги има движение, коли... да наизскачат 5-6 мъже и да ги спукат от бой тъпите мангали.
Ей, ще започнат да ни превземат, ей!
Ей, ще започнат да ни превземат, ей!
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Абе никой ли не знае чия е тази 5ца.Аз ще се оглеждам.Прекалено много бой съм ял от мангали за да си трая.Със сигурност и още ще ям, ама няма да спра да ги мразя и да ги псувам/ако мога и не само/.
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Сега е момента за отмъщение поне номера и знае 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- 7878
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E70
- Детайли за колата: 3.0d "07
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
7878 написа:Сапун!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Добре, има хора във форума, които могат да разшифроват кой стои зад номера на автомобила, после става лесно - само да има желание...
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
страшното е ,че колкото е по-развита държавата ,толкова по-зле в това отношениеtitto написа:Емигриране му е майката!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
мн жалко , че никои не е спрял да помогне на момчето , а да очаква помощ от полицията ... аз , ако съм на него , ще дам пари ако трябва някаде да ми кажат на кои е петицата и къде спира (по постоянния му адрес на гомнара дето е кара) качулката и един по един ще ги истрепа тея говеда , ще ги закова с пирони в гърлото пред входовете им мамичката им мръсна. Аз затова си имам една палка от тея дето се разтягат , винаги си я нося под седалката , без нея не карам , поне единия щях да го отнеса мамичката им мръсна .
It`s party time !
Все някой с връзки има тука,намерете някакъв адрес пък и да не е от мангалите ще си каже каде са
А какво казвате аз ако слезна и аз ще си го отнеса няма смисъл ,слез ти скочи им в гръб пък като види някой ,че сте 2ма и той ще слезне...Всеки като си казва няма смисъл само аз ,ако имах 2-3ма приятели с мене тогава...Нали сме за да си помагаме...То така ако се оставяме да ни мачкат мангалите ,защо 3ма мангала ритат 1 българин ама 3ма българи ако ритат 1 мангал и 100 мангала минат с коли какво ще стане?Еб@ ги у племето дайте да ги намираме да ги мачкаме 

Live it like you Love it
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Цитата не е от авто форум.
Цитата е от мото форум.
Обаче според мен поне няма никакво значение!!
За случилото се с момчето ми стана болно!
Стана ми адсли грозно първо, че цигани си позволяват такива своеволия, мамка му!!
После ми стана криво и заради колата с която са се движели...пак лекета по името на марката.
Колеги...дали на 4 или 2 колела - ние най-напред сме хора!След това сме Българи!
Не-не съм расист, но докато четях поста на пострадалото момче ми стана болно!!Ама много болно!!Просто не доумявам как е възможно тази зган да придобие такова самочувствие и да раздава юмруци на ляво и на дясно!!
Ще намеря въпросната тема и ще едитна поста си с линк към нея!
Едит:
http://www.bikerz.bg/viewtopic.php?f=22 ... 9255a439c7
Цитата е от мото форум.
Обаче според мен поне няма никакво значение!!
За случилото се с момчето ми стана болно!
Стана ми адсли грозно първо, че цигани си позволяват такива своеволия, мамка му!!
После ми стана криво и заради колата с която са се движели...пак лекета по името на марката.
Колеги...дали на 4 или 2 колела - ние най-напред сме хора!След това сме Българи!
Не-не съм расист, но докато четях поста на пострадалото момче ми стана болно!!Ама много болно!!Просто не доумявам как е възможно тази зган да придобие такова самочувствие и да раздава юмруци на ляво и на дясно!!
Ще намеря въпросната тема и ще едитна поста си с линк към нея!
Едит:
http://www.bikerz.bg/viewtopic.php?f=22 ... 9255a439c7
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2