История за ченгета!(Part.1)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- makavel4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320
- Мечтае да кара: 650
История за ченгета!(Part.1)
Става дума за истинска история, но ще променя имената на участниците в нея!
Стамат - шофьор на колата с две сериозни катастрофи и 2-пъти без книжка заради алкохол в кръвта!
Незабраф - общо взето същото положение , но в случая е по-важен Стамат защото той кара колата...
Случката се случва около Димитров ден в Свиленград.
Двамата мои познати прилично пийнали се качват на колата да ходят към Стара Загора когато точно преди да излезнат от града им маха куката със слънчогледа..
Стамат ги игнорира и ги подминават и спират след 200 метра на бензиностанцията...
Стамат слиза от колата и казва на човека да зареди за 10лв. газ...през което време идват ченгетата:
Господин Милиционер:Момче ти защо не спираш на палка бе?
Стамат:Нямам газ ако бях спрял до там сам ...
Господин Милиционер:Добре плати на момчето и ела до патрулката.
Така Стамат плаща на момчето и отиват двамата с Незабраф към патрулката.
Стамат застава от ляво до едната кука Незабраф при другия от Дясно.
Реплика към Стамат!
Господин Милиционер:Момче ти май си пил..?
Стамат:Няма такова нещо...(без резулатат)
Господин Милиционер:Кво ще те правим сега пиян ми караш а....
Стамат:Баща ми е ваш колега капитан от Стара Загора....
В същия момент другия пагон се обръща към колега който говори със Стамат и му казва колга върни документите на момчето..
Колегата му изненадан пита защо той е пил неможе така и излизат двете ченгета от колата свормират 4-ка с мойте приятелчета и Господин Милиционер казва
на колегата си "Върни документите на момчето" , а колегата му пак пита защо и той му отвръща дадоха ни 50лв. върни им документите...
Вземат парите и връщат документите...
Но в този момент полицая който е върнал документите на Стамат се сеща че му е казал че баща му е колега и то капитан!!!!
Двамата пишман полицаии тръгват да гонят Стамат и Незабраф в магазина и почват да ги умоляват да си вземат парите и че няма проблеми и може да си ходят Незабраф взема парите и им казва поне да ви дам 10лв. да се почерпите.. те отказват и отиват към патрулката...
В този момент Незабраф отива към тях опитва да отвори шофьорската врата на патрулката, но ченгето се е заключило вътре и стои чука му той на джама Господин Милиционера се прави че не го вижда и гледа на другата страна тогава Незабраф завърта около колата бързо отваря вратата на колегата му и пуска 10лв. вътре и избягва.
И Те така всички си тръгнали мирни и спокойни...
Стамат и Незабраф че не са изгорели за панделата поне Стамат, а тъпите пагони че още не са уволнени от Капитана - (бащата на Стамат) който всъщност не е капитан и не е полицай от поне 15 години!
Извода какъв е?
Стамат - шофьор на колата с две сериозни катастрофи и 2-пъти без книжка заради алкохол в кръвта!
Незабраф - общо взето същото положение , но в случая е по-важен Стамат защото той кара колата...
Случката се случва около Димитров ден в Свиленград.
Двамата мои познати прилично пийнали се качват на колата да ходят към Стара Загора когато точно преди да излезнат от града им маха куката със слънчогледа..
Стамат ги игнорира и ги подминават и спират след 200 метра на бензиностанцията...
Стамат слиза от колата и казва на човека да зареди за 10лв. газ...през което време идват ченгетата:
Господин Милиционер:Момче ти защо не спираш на палка бе?
Стамат:Нямам газ ако бях спрял до там сам ...
Господин Милиционер:Добре плати на момчето и ела до патрулката.
Така Стамат плаща на момчето и отиват двамата с Незабраф към патрулката.
Стамат застава от ляво до едната кука Незабраф при другия от Дясно.
Реплика към Стамат!
Господин Милиционер:Момче ти май си пил..?
Стамат:Няма такова нещо...(без резулатат)
Господин Милиционер:Кво ще те правим сега пиян ми караш а....
Стамат:Баща ми е ваш колега капитан от Стара Загора....
В същия момент другия пагон се обръща към колега който говори със Стамат и му казва колга върни документите на момчето..
Колегата му изненадан пита защо той е пил неможе така и излизат двете ченгета от колата свормират 4-ка с мойте приятелчета и Господин Милиционер казва
на колегата си "Върни документите на момчето" , а колегата му пак пита защо и той му отвръща дадоха ни 50лв. върни им документите...
Вземат парите и връщат документите...
Но в този момент полицая който е върнал документите на Стамат се сеща че му е казал че баща му е колега и то капитан!!!!
Двамата пишман полицаии тръгват да гонят Стамат и Незабраф в магазина и почват да ги умоляват да си вземат парите и че няма проблеми и може да си ходят Незабраф взема парите и им казва поне да ви дам 10лв. да се почерпите.. те отказват и отиват към патрулката...
В този момент Незабраф отива към тях опитва да отвори шофьорската врата на патрулката, но ченгето се е заключило вътре и стои чука му той на джама Господин Милиционера се прави че не го вижда и гледа на другата страна тогава Незабраф завърта около колата бързо отваря вратата на колегата му и пуска 10лв. вътре и избягва.
И Те така всички си тръгнали мирни и спокойни...
Стамат и Незабраф че не са изгорели за панделата поне Стамат, а тъпите пагони че още не са уволнени от Капитана - (бащата на Стамат) който всъщност не е капитан и не е полицай от поне 15 години!
Извода какъв е?
Последна промяна makavel4o на 13 Ное 2008, 19:55, променена общо 1 път
Не признавам системата Големи-Малки..Има два вида хора Достойни и Жалки!

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
- makavel4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320
- Мечтае да кара: 650
оправих го и аз за сефте го видях сега 

Не признавам системата Големи-Малки..Има два вида хора Достойни и Жалки!

- n3v3rsayn3v3r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Тротинетка :(
- Мечтае да кара: BMW
magareto_yori написа:аватара намали че замалко да ме прегази

Извода е че шапките са тъпи парчета ( в повечето случай )

4 мнения
• Страница 1 от 1