До кога ще има идиоти?

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

До кога ще има идиоти?

Мнение от bavareca_2008 » 06 Ное 2008, 4:39

След поредната седмична БМВ сбирка в сторопрестолният град Велико Търново аз и останалите БМВ маняци решихме да идем в Централ Мол да пием по нещо и да се позабавляваме малко.Боулинг това онова кои каквото иска.Според всички това беше идеалното място защото има място на паркинга за всички БМВ-та и няма кои "ИДИОТ" да направи некоя поразия на баварците ни.Да ама не!Оказа се точно обратното.След страхотната сбирка и страхотната вечер която прекарахме всички се е намерило някои "ИДИОТ" да развали всичко.Излизаме на паркинга и какво да видя...........Бимата ми беше на 1 седмица след като я бях взел от бояджията.Бях я направил лащарка от всякаде 3 бона ми струваше боядистането.Като излизам и гледам целият баварец надран до основа :maad: :banghead: побеснях не бях на себе си както и всички колеги!Кога ще се оправи тая наша глупава даржава?Кога ще се промени мисленето на хората?Тея поразии никаде другаде ги няма сам в БГ е така за жалост :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 06 Ное 2008, 5:30

:( Ако ще ти подейства успокойтелно ще вметна,4е дале4 от истината е само в бг. да правят такива поразий.Даже бих казал в гърция е много по разпространено драскането с клю4,реално около 40-45% от колите са надрани.То от това спасение няма.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 06 Ное 2008, 10:00

каско :!:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 06 Ное 2008, 10:04

Да не би да е някой "фен" от страхотната БМВ сбирка, който е слушал колко пари си дал и колко си доволен от работата по колата и е решил, че трябва да ти развали кефа? Жалко, ама по сбирките ги има много такива.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 06 Ное 2008, 10:06

t_andonov написа:каско :!:

да, и всяка седмица ще губя по 2-3 дни да се занимавам със застрахователи и по 2-3 дни на майстор, а на работа кога ще се ходи, не питай! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

bavareca_2008 - съжалявам колега, просто това е реалността! :confused: :(
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 06 Ное 2008, 10:31

vicho написа:

да, и всяка седмица ще губя по 2-3 дни да се занимавам със застрахователи и по 2-3 дни на майстор, а на работа кога ще се ходи, не питай! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

еми аз го нямам тоя проблем щото не бачкам :mhihi:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 06 Ное 2008, 11:58

t_andonov написа:
vicho написа:

Е, значи може да имаш друг проблем! Остави губенето на време по застрахователи и висенето при майстори... ами... говореха ми АРМЕЕЦ плащат, няма проблеми... Плащат, ама как? Имам пълно Автокаско. И понеже казах на няколко човека и нещо никой май не ми вярваше... Какви пари са ми дали за една Щета, да приложим документи. Одрана предна броня, с много лееко хлътване, дължина около 20 см и дебелина 12-13 /яд ме е, че нямам снимки/. Аз си я одрах, при паркиране от бетонно колче пред блока... Та за това - 21 / двадесет и един/ лев. Е, боядисаха ми цялата броня за около 150 лева, имах и още 1-2 малки драскотини. Но това 21 лева направо, хахаха. То май и спрей някакъв не можеш да си купиш за толкова и да го напръскаш...
Имам още една подобна драскотина на задната броня / даже по-голяма/, нея вече някои ми я е забърсал :( ма познайте дали ще ходя да се разправям с Армеец за 21 лева... :evil: Така че с одраното по колите... не знам...
Изображение
Сори за качеството на снимката, ма скенера ми нещо е почнал цветно да сканира :mhihi:
ЕДИТ: Ето и описа, заедно с номера на щетата/претенцията/ ...10008030127202, степен 1 - лека деформация и боя...Баси, не знаех, че карам Е46 , 2000 година!
Изображение
Последна промяна Apassionata на 07 Ное 2008, 8:55, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 06 Ное 2008, 12:24

t_andonov написа:
vicho написа:

е да, ама ние простосмъртните го имаме :winky:

Както каза колежката Боби, дали си струва за 20-30 или 50лв. всеки месец, да губя по една седмица и да ходя да се разправям с глупости?! Май не.

Ако колата е на баница, да! Ама за почукване, драскане и т.н., заеби!

п.с. каското върши точно две неща

- не ти крадат колата
- дават ти пари за тоталка

за другото, човек трябва сам да се справя, колкото и да е мъчно :(
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: е60 525 x-drive
Мечтае да кара: M6

Мнение от Sesko » 06 Ное 2008, 12:38

Аз пък имам една приятелка за едно охлузване на бронята и платиха 150 лева точно от Армеец , после си надра дясната страна на колата вратата и задния калник (тя е с 2 врати) и и платиха 500 лева :shock: , просто не знам сигурно зависи при кой агент си си направила каското ...
Изображение
Изображение

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Re: До кога ще има идиоти?

Мнение от Runnaway » 06 Ное 2008, 13:00

bavareca_2008 написа:След поредната седмична БМВ сбирка в сторопрестолният град Велико Търново аз и останалите БМВ маняци решихме да идем в Централ Мол да пием по нещо и да се позабавляваме малко.Боулинг това онова кои каквото иска.Според всички това беше идеалното място защото има място на паркинга за всички БМВ-та и няма кои "ИДИОТ" да направи некоя поразия на баварците ни.Да ама не!Оказа се точно обратното.След страхотната сбирка и страхотната вечер която прекарахме всички се е намерило някои "ИДИОТ" да развали всичко.Излизаме на паркинга и какво да видя...........Бимата ми беше на 1 седмица след като я бях взел от бояджията.Бях я направил лащарка от всякаде 3 бона ми струваше боядистането.Като излизам и гледам целият баварец надран до основа :maad: :banghead: побеснях не бях на себе си както и всички колеги!Кога ще се оправи тая наша глупава даржава?Кога ще се промени мисленето на хората?Тея поразии никаде другаде ги няма сам в БГ е така за жалост :confused:

Съжалявам да го чуя, но просто хората са завистливи и всичко, което не могат да си позволят си позволяват да го повредят, за да не може някой друг да му се радва ..

Ех, завист, завист - ненавист!

:evil:

Като си купя моята машина и ако видя някой да ми го драска пред блока просто си нямате идея какво ще се случи ..

Няма да го бия ..

Ще го вържа, ще му сложа на врата една огромна табела - АЗ ДЕРА КОЛИТЕ ВИ! И ще го прекарам от вкъщи до 1 РПУ пеш, за да го види цял Гео Милев и Слатина ..
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

РазБОЙниКА
Аватар

Мнение от Apassionata » 06 Ное 2008, 13:34

Sesko Ми не знам... аз ли съм кърък :confused: По-скоро може би колата й е по-нова и плаща по-сериозна застраховка. Сега, ясно е, че ние с дъртите и евтини коли дет даваме някви никакви пари за Каско, няма как да очакваме да ни плащат всяка драскотина, ама все пак... :roll:
Нали се сещаш, че ... на мен примерно ако Каското ми е 400 лева. И не мога да паркирам :mhihi: ... и на месец по две драскотини, коя по-сериозна , коя не... и за всяка завеждам щета... За половин година - 12 щети / и по 50 лева да ми дават, това са 600 лева! Да не говорим ако недай си боже се ударя по-сериозно... Ще фалират застрахователите ли, що ли? Така че, като караме стари коли, тряя да не ги дерем. Нещо май се отклонихме от темата! Не знам какъв е случая с видимо умишлено надрана с ключ кола. Какво поемат застрахователите... Също ми е интересно, някой ако знае да сподели какво става ако ти изрисуват колата... Цялата на сърчица примерно ;) Или на ... едни други неща :mhihi:
bavareca_2008 Колега, съжалявам... Направо не мога да си представя как се чувстваш... Бягай при застраховятели и сподели...
Последна промяна Apassionata на 06 Ное 2008, 14:05, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е60 525 x-drive
Мечтае да кара: M6

Мнение от Sesko » 06 Ное 2008, 13:42

Apassionata написа:Sesko Ми не знам... аз ли съм кърък :confused: По-скоро може би колата й е по-нова и плаща по-сериозна застраховка.

Не колата е Рено Меган - 94-95 г. :roll:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 06 Ное 2008, 13:43

Ще се оправи някога......но дали ще сме живи да го видим след 30 40 50 60 години :ranting:
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 06 Ное 2008, 13:48

колега паркинга на мола няма ли камери ??? Я отиди питай.. трябва да са го снимали.. ;)
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар

Мнение от Apassionata » 06 Ное 2008, 13:51

Sesko написа:
Apassionata написа:Sesko Ми не знам... аз ли съм кърък :confused: По-скоро може би колата й е по-нова и плаща по-сериозна застраховка.

Не колата е Рено Меган - 94-95 г. :roll:

Ами... не знам тогава. Казвам ви самата истина! Аз като видях какво стана с това боядисване се бях запътила към ДЗИ, щото ми казаха че там и по-стари коли можело да си правиш колата в оторизиран сервиз. Щото при мене това с експертната оценка... :help: Егаси експерта :evil:
Но се оказа... нещо може би полезно за неинформираните колеги тук: В оторизиран сервиз на ДЗИ можеш да правиш кола до 14г., а в Армеец до 12. За коли над 14... можеш да се надяваш да е по... даШТен експерта :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории