Как си направих боята/колата като нова :)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Как си направих боята/колата като нова :)
В този дух на страхотните истории и аз да кажа нещо. Събота около 13.30 реших да слезна да си измия колата САМ с четката кофичката тубичката и един чаршав
. Всичко това само заради жената
Нали се сещате
Та към историята : Взех решението да я изкъпя пред блока и ровя вкъщи ама нема нищо подходящо за миене на кола позавъртях се и грабнах препарата за миене на чинии (Frosch)
между другото не се сетих изобщо за шампоан или душ гел
Нооо !!! Направо открих топлата вода
Измих колата и направо не мога да повярвам.. Свети ама свети като нова... тогава не обърнах много внимание защото бях още бесен на жената
но вечерта отскочих до един приател и спирам пред тях и що да видя колата свети ама свети като тиган на месечина. Толкова лъскава не съм я виждал никога дори и след пастиране, полиране, и всекви други глезотии. Направо скърцаше като туко що извадена чаша от миялна машина и лъщи лъщи и вече 3 ден така. Може да се каже, че съм горд собственик Бмв и да ОБИЧАМ МОЯТА КОЛА !!!!

но вечерта отскочих до един приател и спирам пред тях и що да видя колата свети ама свети като тиган на месечина. Толкова лъскава не съм я виждал никога дори и след пастиране, полиране, и всекви други глезотии. Направо скърцаше като туко що извадена чаша от миялна машина и лъщи лъщи и вече 3 ден така. Може да се каже, че съм горд собственик Бмв и да ОБИЧАМ МОЯТА КОЛА !!!!
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Айде... в магазина препарати за миене на чинии не останаха... Колега не се ли замисли че може би е от това дето си търкал яко дет те е ядосала жената 

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Интересно... Тряя да вида ако сложа малко гланц, от тези дет в миялната се слагат... дали няма да има още по-добър ефект 

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
VesoPesa написа:абе направо с ЦИФ да я беше измил![]()
![]()
![]()
ей вдигна ми малко настроението поне![]()
![]()
Ти се ебаваш, ама едно приятелче си чисти бронята с ЦИФ и всичко пада .. и Вектрата му свети като нова!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Runnaway написа:VesoPesa написа:абе направо с ЦИФ да я беше измил![]()
![]()
![]()
![]()
Ти се ебаваш, ама едно приятелче си чисти бронята с ЦИФ и всичко пада .. и Вектрата му свети като нова!
А че с ЦИФ всичко пада знаем. То извън темата, ма да споделя... За поддържането на душ-кабина. Коит имат знаят колко гадно се наслоява по стъклото сапун, балсам, гел и квото там още си пляскаме по телата. И как се мазни и няма махане... С какво ли не пробвах, някви специални обезмаслители, препарати и накрая викам абе я да видя с ЦИФ кво ще стане... Светна наистина! Това е най-добрия препарат измилен в последно време

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Apassionata написа:Runnaway написа:VesoPesa написа:абе направо с ЦИФ да я беше измил![]()
![]()
![]()
![]()
А че с ЦИФ всичко пада знаем. То извън темата, ма да споделя... За поддържането на душ-кабина. Коит имат знаят колко гадно се наслоява по стъклото сапун, балсам, гел и квото там още си пляскаме по телата. И как се мазни и няма махане... С какво ли не пробвах, някви специални обезмаслители, препарати и накрая викам абе я да видя с ЦИФ кво ще стане... Светна наистина! Това е най-добрия препарат измилен в последно време
Ама не се знае как действа на боята на автомобилите .. но съм съгласен с теб, че това препаратче е супер сила

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Apassionata написа:А че с ЦИФ всичко пада знаем. То извън темата, ма да споделя... За поддържането на душ-кабина. Коит имат знаят колко гадно се наслоява по стъклото сапун, балсам, гел и квото там още си пляскаме по телата. И как се мазни и няма махане... С какво ли не пробвах, някви специални обезмаслители, препарати и накрая викам абе я да видя с ЦИФ кво ще стане... Светна наистина! Това е най-добрия препарат измилен в последно време
тва ще го кажа на майка ми

- SBS_318ti
- младши ентусиаст
-
- Кара: is-ка S50
- Мечтае да кара: E24 Alpina
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Apassionata написа:Интересно... Тряя да вида ако сложа малко гланц, от тези дет в миялната се слагат... дали няма да има още по-добър ефект
Аз мисля да екпериментирам с пурлан

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
hemicharger написа:Apassionata написа:Интересно... Тряя да вида ако сложа малко гланц, от тези дет в миялната се слагат... дали няма да има още по-добър ефект
Аз мисля да екпериментирам с пурланза да ухае на теменужки
Това за тапицерията ли ?

61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5