Дано не са ме снимали снощи на Вапцаров ...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- johny bravo
- Потребител
-
Дано не са ме снимали снощи на Вапцаров ...
Колеги, снощи като се прибирах по Вапцаров след светофара на София ленд идвайки от телевизионната кула някакъв с митсубиши лансер нещо се пънеше отдясно. Както си бях в настроение с наполовина изключено асц просто го издухах, да не говорим че целия беше и в дим щото бимчо е дизел. След това оня моля ти се спира до мен на следващия светофар (видимо умрял от ад) и ми вика честита глоба. Мен не ми е за глобата но кажете моля колеги има ли в тази част камери аз мисля че са в другата ама знам ли, и дали пращат глоби, щото на много места има но не всички ти пращат честитка.
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- arabian
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 328i Е46 '99
Абе, това ти е бил словесния удар в отговор на това, което си сторил. Готов съм да се обзаложа на един ляв носач за Е36, че никаква глоба не си заработил
Доколкото знам вечерно време ако няма светкавица не се вижда номера, ама това е стара информация.

Доколкото знам вечерно време ако няма светкавица не се вижда номера, ама това е стара информация.
Усмихвайте се широко пред камерите на КАТ!
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
arabian написа:Абе, това ти е бил словесния удар в отговор на това, което си сторил. Готов съм да се обзаложа на един ляв носач за Е36, че никаква глоба не си заработил
На някой май му трябва ляв носач за ИС

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- arabian
- кандидат ентусиаст
-
А, да, забравих да ти кажа известно време да не ходиш до пощата, независимо какво известие получиш.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Никой не мое ма връне на селу!
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
CONSUL написа:мен са ме снимали 2 пъти на Вапцаров точно в този участък, но и двата пъти призовките "отидоха" в шредера![]()
п.с. в моите призовки пишеше час:9.00- 9.15сутрин
+ 1
Да си снимат като им аресва

F**k them all!
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Точно в този участък са сложени най-ОЧЕВАДНИТЕ камери - едната е точно срещу Софияленд на един стълб на осветлението между двете платна. Тази камера снима автомобилите идващи от бул. Черни Връх, а другата е срещу Лукойла - сложена е по същия начин и снима автомобилите идващи от Кулата .. Там ограничението е 60 .. аз карам макс със 69-70, а вечер даже има и куки, което е доста странно при условие, че има камери. Може би наистина камерите вечер не работят, но само ако някой се опари може да разберем каква е истината 

- arabian
- кандидат ентусиаст
-
Аз камери само в центъра съм виждал и пред София Ленд. В 99% от случите се бъркат с антени на мобилните оператори. Казвам го защото четох темата за камерите и се подразних малко. според автора има камери пред изложбения център на Цариградско и в двете посоки, а това ОЧЕВАДНО СА АНТЕНИ. Тези кръглите най-отгоре, дето ви мязат на радари са всъшност релейки. Казали са ми го лично хора, които работят към съответните фирми. Не се паникьосвайте. Опасно е по центъра да не минавате на червено и да не газите пешеходци. Гадни са и тези "мобилните" отряди, които слава богу още не съм срещал.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
arabian написа:А, да, забравих да ти кажа известно време да не ходиш до пощата, независимо какво известие получиш.
получавш ги в пощенската кутия

- arabian
- кандидат ентусиаст
-
kiko написа:arabian написа:А, да, забравих да ти кажа известно време да не ходиш до пощата, независимо какво известие получиш.
получавш ги в пощенската кутия
Получаваш ги, обаче не си се подписал на обратната разписка и няма сила, която да докаже, че си ги получил!
няма логика да има радар и камера на стьлб и на сьщото място да има куки с кола и радар явно тези на стьлба не работят...аз ще си купя бинокал ама силен и някои ден ще мина навсякаде и внимателно ще огледам каде са камерите (за спорните места) и кои са предавателни антени и после ще си има карта кадето може и не може...но за камерите има едни специялни фолия дето се слагат на номера нещо като калаф4е прозра4но от плексиглас..виждал сам го на няколко скьпи коли и са ми казвали 4е вьрши работа на снимката не се вижда номера...ще си направя експеримент с нормална камера с светкавица и такава с ув светлина...трябва да има на4ин..4е ми писна от тия ве4е..само като ги видя дори да не сам направил нищо ми се поврьща...ама така си е те са престьпници и долни сьщества.ако имах много пари бих ги избил вси4ки на4ело с мазните им директори дето карат поршета сл и други екзотики...

Споко, тия камери не снимат, иначе досега да съм си направил цял фотоалбум само на това място
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2