Дано не са ме снимали снощи на Вапцаров ...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Дано не са ме снимали снощи на Вапцаров ...

Мнение от johny bravo » 22 Окт 2008, 15:16

Колеги, снощи като се прибирах по Вапцаров след светофара на София ленд идвайки от телевизионната кула някакъв с митсубиши лансер нещо се пънеше отдясно. Както си бях в настроение с наполовина изключено асц просто го издухах, да не говорим че целия беше и в дим щото бимчо е дизел. След това оня моля ти се спира до мен на следващия светофар (видимо умрял от ад) и ми вика честита глоба. Мен не ми е за глобата но кажете моля колеги има ли в тази част камери аз мисля че са в другата ама знам ли, и дали пращат глоби, щото на много места има но не всички ти пращат честитка.

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 22 Окт 2008, 15:56

Нощно време мисля че не работят

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 328i Е46 '99

Мнение от arabian » 22 Окт 2008, 16:04

Абе, това ти е бил словесния удар в отговор на това, което си сторил. Готов съм да се обзаложа на един ляв носач за Е36, че никаква глоба не си заработил :mhihi:

Доколкото знам вечерно време ако няма светкавица не се вижда номера, ама това е стара информация.
Усмихвайте се широко пред камерите на КАТ!

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 22 Окт 2008, 16:09

arabian написа:Абе, това ти е бил словесния удар в отговор на това, което си сторил. Готов съм да се обзаложа на един ляв носач за Е36, че никаква глоба не си заработил :mhihi:

Доколкото знам вечерно време ако няма светкавица не се вижда номера, ама това е стара информация.

На някой май му трябва ляв носач за ИС :mhihi: Иначе и аз, доколкото съм запознат, там няма камери или поне мен още не са ме сюрпризирали :)
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

Потребител
Аватар

Мнение от johny bravo » 22 Окт 2008, 16:34

дано сте прави колеги, БМВ рулирааааа....

Потребител
Аватар

Мнение от CONSUL » 22 Окт 2008, 16:48

мен са ме снимали 2 пъти на Вапцаров точно в този участък, но и двата пъти призовките "отидоха" в шредера :mhihi:
п.с. в моите призовки пишеше час:9.00- 9.15сутрин

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от arabian » 22 Окт 2008, 17:36

А, да, забравих да ти кажа известно време да не ходиш до пощата, независимо какво известие получиш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 22 Окт 2008, 17:53

:lol: Най- ме е яд на такива, дето не умеят да губят :D "Don`t hate the player if you can`t play the game" както се пее :D
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 22 Окт 2008, 18:06

CONSUL написа:мен са ме снимали 2 пъти на Вапцаров точно в този участък, но и двата пъти призовките "отидоха" в шредера :mhihi:
п.с. в моите призовки пишеше час:9.00- 9.15сутрин

+ 1
Да си снимат като им аресва :mhihi:
F**k them all!

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 24 Окт 2008, 12:37

Точно в този участък са сложени най-ОЧЕВАДНИТЕ камери - едната е точно срещу Софияленд на един стълб на осветлението между двете платна. Тази камера снима автомобилите идващи от бул. Черни Връх, а другата е срещу Лукойла - сложена е по същия начин и снима автомобилите идващи от Кулата .. Там ограничението е 60 .. аз карам макс със 69-70, а вечер даже има и куки, което е доста странно при условие, че има камери. Може би наистина камерите вечер не работят, но само ако някой се опари може да разберем каква е истината 8)
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от arabian » 24 Окт 2008, 12:57

Аз камери само в центъра съм виждал и пред София Ленд. В 99% от случите се бъркат с антени на мобилните оператори. Казвам го защото четох темата за камерите и се подразних малко. според автора има камери пред изложбения център на Цариградско и в двете посоки, а това ОЧЕВАДНО СА АНТЕНИ. Тези кръглите най-отгоре, дето ви мязат на радари са всъшност релейки. Казали са ми го лично хора, които работят към съответните фирми. Не се паникьосвайте. Опасно е по центъра да не минавате на червено и да не газите пешеходци. Гадни са и тези "мобилните" отряди, които слава богу още не съм срещал.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 24 Окт 2008, 16:12

arabian написа:А, да, забравих да ти кажа известно време да не ходиш до пощата, независимо какво известие получиш.

получавш ги в пощенската кутия ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от arabian » 24 Окт 2008, 19:29

kiko написа:
arabian написа:А, да, забравих да ти кажа известно време да не ходиш до пощата, независимо какво известие получиш.

получавш ги в пощенската кутия ;)

Получаваш ги, обаче не си се подписал на обратната разписка и няма сила, която да докаже, че си ги получил!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S 70/3 » 25 Окт 2008, 17:53

няма логика да има радар и камера на стьлб и на сьщото място да има куки с кола и радар явно тези на стьлба не работят...аз ще си купя бинокал ама силен и някои ден ще мина навсякаде и внимателно ще огледам каде са камерите (за спорните места) и кои са предавателни антени и после ще си има карта кадето може и не може...но за камерите има едни специялни фолия дето се слагат на номера нещо като калаф4е прозра4но от плексиглас..виждал сам го на няколко скьпи коли и са ми казвали 4е вьрши работа на снимката не се вижда номера...ще си направя експеримент с нормална камера с светкавица и такава с ув светлина...трябва да има на4ин..4е ми писна от тия ве4е..само като ги видя дори да не сам направил нищо ми се поврьща...ама така си е те са престьпници и долни сьщества.ако имах много пари бих ги избил вси4ки на4ело с мазните им директори дето карат поршета сл и други екзотики... :twisted: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от HA_PEMOHT » 26 Окт 2008, 2:06

Споко, тия камери не снимат, иначе досега да съм си направил цял фотоалбум само на това място
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....

Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна

Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията

Следваща

Назад към Страхотни истории