първа избегната 99,99%-ова катастрофа :)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

първа избегната 99,99%-ова катастрофа :)

Мнение от DEFLEPPARD » 31 Авг 2004, 20:49

начи чакам си аз на едно кръстовище... пред мене имаше няколко коли.. сичките правим десен завой... светва зелено.. завиваме... тръгваме полека лека да ускоряваме.. всички се изнасяме в лявата лента щото на тоя булевард има един участък където в 99% от случаите има спрели коли отдясно..и незнайно как и защо първата кола се оказва спряла... не видях как точно стана ама в нея се блъсна следащата, а в нея следващата - общо 3, а аз четвъртия... чух спирачки и огъване на ламарина и скочих на спирачката.. успях да спра навреме (карах с около 60) и веднагга се зазяпах в задното огледало да видя тоя зад мене дали ще спре... аха да спре, аха да спре.. ама нъцки.. няква куца лада без спирачки.. в същото време отдясно минаваше автобус (лентата в тоя участък беше свободна, тръгнах (малко с гуми) веднага след автобуса и през същото време чувах спирачките на задния... цялото действие се разви за няколко секунди ( не знам точно колко ) ама съм сигурен че ако не бях тръгнал след автобуса в бавната лента щяха да ме нацелят отзад съответно аз тоя предния.... :) тоя пред мене беше с един нов лъснат Сеат... горкия чак на мен ми стана жал за колицата му...

пожелавам си (че и на вас) и занапред да се измъкваме от подобни кофти ситуации :D :D :D :D :D

П.С. след 1 сфетофар видях линейка да търчи по посока на катастрофата... дано не са утрепали някои пешеходец :x

Потребител
Аватар

Мнение от хранилка » 31 Авг 2004, 20:54

.....цялото действие се разви за няколко секунди ( не знам точно колко ) ......... :D :D :D

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 31 Авг 2004, 21:29

ако си 3тия и назад във верижна катастрофа.. и си успял да спреш- шапка ти свалям... общо взето от 3тия назад нямат шансове...

явно си бил на добра дистанция...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 31 Авг 2004, 21:36

Браво добре си направил.Днес май е било ден за такива неща....и мен днес щяха да ме ударят (даже 3 пъти)...най-тъпото е че всичките пъти се развива едно и също действие...Карам аз пред мен кръстовище ,светофара свети зелено,аз карам направо ,лентата за десен завой пълна и си чака светофара и изведнъж некъв пич излиза без да се огледа на 5 метра пред мен(аз се движа с около 40 км) просто нямах никакъв шанс да спра....гледам насрещното свободно...върти лев после бързо в моята лента....а пича скача на спирачките и гледа :shock: :shock: ....най-интереното е че това се повтаря 3 пъти за около 20 мин(на третия път въоще даже не ми направи впечатление :lol: :lol: )

пс:между тези случки тамън 2 пъти изпадна таза на колата пред мен и започваше да се търкаля и спираше в моята броня......
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 31 Авг 2004, 23:04

Аз снощи щях да направя челен удар с около 60 километра в час....
Влизав м завоя точно под моста на Захарна Фабрика в посока Света Троица ....срещу мен един си кара кротко в неговата си лента но някакъв тъпанар влиза с 80 и го изпреварва .....В МОЯТА ЛЕНТА :shock: :shock: :shock: Нямаше време нито за спирачки, нито даже да му свирна ......леко десен и БМВ-то се занесе и аха да се удари в стените на самия мост ама късмет и бързи рефлекси .... След десетина метра спрях и даже нямаше адреналин ..толкова бързо стана... Нещастни тъпанари :!: Това щеше да е зрелищен удар....

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 31 Авг 2004, 23:26

браво :!:
аз съм бил свидетел, кака човек се показва с муцуната напред пред набрал скорост трамвай и имащ достатъчно съобразителност, хладнокръвие и рефлекси, че да успее да спре и да включи на задна, издърпвайки се миг преди опитващия се да спре трамвай да го отнесе. хубавото в случая беше, че освен, че отърва катастрофата и двамата водачи се оказаха пичаги и единия се изивни на другия и всичко мина добре.
А иначе и на мен един с Голф 2 - ми направи по същия начин място да спра, когато пред него таксиметров шофьор без мигач накова спирачки за да вземе клиент.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

ентусиаст
Аватар

Мнение от DEFLEPPARD » 01 Сеп 2004, 4:44

тва със задната скорост и аз съм го правил като ми светне сфетофара в последния момент и спра много напред, но не е имало опасност някой да ме отнесе... иначе тия тъпи бакшиши направо взеха да ме изкарват извън нерви последно време... не че всичките са такива познавам някой мноо готини ама днеска на едно частично регулирано кръстовище (само от неговата страна има знак "стоп" замалко да ме засече на средата на кръстовището и после ми свири все едно аз съм виновен... едвам се сдържах да не изляза и да му разбия главата в пътния знак...

заслужават си човек да ги спира по улиците като му засекат пътя и да им тегли по един бой... лошото е че са много и след 2-3 светофара ще те хванат десеттина негови колеги... (:

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 01 Сеп 2004, 8:18

DEFLEPPARD написа:едно частично регулирано кръстовище

:shock: :shock: :shock:
:dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 01 Сеп 2004, 9:56

Аз мн се нервих на подобни ситуации ама взех да навиквам - то просто е ежедневие - тъпи бакшиши, прости каки дет не знаят кои педал закакво е и са си взели колите на ЛИЗинг, хора дето не си гледат в огледата...хмммм-замислям да си взема една мощна тромба за ТИР - 45 лева с въженце да буча здраво:)...да видя като свирна на някой как ще подскочи та чак да си счупи люка :lol: :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ngoro » 01 Сеп 2004, 12:27

Проблема според мен е че паплачта се върна от море и ние свикнали да караме летните месеци на спокойствие сме се отпуснали. Нищо са като почне септември лудницата или ще влезем в крак с нея или ще седим в бокса изтрескани от някой ентусиаст.

Да не ни се случват такива неща.

ентусиаст
Аватар

Мнение от DEFLEPPARD » 01 Сеп 2004, 19:21

Ngoro написа:Проблема според мен е че паплачта се върна от море и ние свикнали да караме летните месеци на спокойствие сме се отпуснали. Нищо са като почне септември лудницата или ще влезем в крак с нея или ще седим в бокса изтрескани от някой ентусиаст.

Да не ни се случват такива неща.

по тая логика аз зимата тряба си почивам щото съм от Варна :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 02 Сеп 2004, 14:42

Metallium написа:Аз мн се нервих на подобни ситуации ама взех да навиквам - то просто е ежедневие - тъпи бакшиши, прости каки дет не знаят кои педал закакво е и са си взели колите на ЛИЗинг, хора дето не си гледат в огледата...хмммм-замислям да си взема една мощна тромба за ТИР - 45 лева с въженце да буча здраво:)...да видя като свирна на някой как ще подскочи та чак да си счупи люка :lol: :lol:

еее, къде ги продават ??

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 24 Сеп 2004, 13:57

Най-отзад -> най-рахат...

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 25 Сеп 2004, 19:37

Metallium написа:Аз мн се нервих на подобни ситуации ама взех да навиквам - то просто е ежедневие - тъпи бакшиши, прости каки дет не знаят кои педал закакво е и са си взели колите на ЛИЗинг, хора дето не си гледат в огледата...хмммм-замислям да си взема една мощна тромба за ТИР - 45 лева с въженце да буча здраво:)...да видя като свирна на някой как ще подскочи та чак да си счупи люка :lol: :lol:

А, ти ли ще надуваш бузи у нея :D

Назад към Страхотни истории