Благодаря на Варна Дрифт тийм-Кирил Илиев,Ивайло Илиев и СИЕ

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М-ки
Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха

Благодаря на Варна Дрифт тийм-Кирил Илиев,Ивайло Илиев и СИЕ

Мнение от YOKOHAMA » 03 Окт 2008, 17:42

Снощи от Варна си купих поредното БМВ, този път обаче Е30(както казват всеки истински БМВ-фен рано или късно...) купе, троен стоп с доста приятен мотор - М50В25, присъден естественно :mhihi:
Както и да е, реших преди да си тръгна за ВТ да отидем с Иво с АЕ86-та и с Киро с Е34-та на кръговото във Варна под метро да подрифтим. Имайки в предвид че за първи път карам колата, а и тя си е със стандартните пружини и се плакне като лодка чак се чудя как успях да надрифтя кръговото доста пъти преди да я кача на бордюра и да изкривя носача :mhihi: . Докато сляза от колата и вече няколко души бяха започнали да ми сменят спуканата гума, да носят вода за охладителната система(щот се бях поолял с обиколките и колата хвърли водите) и да разпъват кривия носач, всички бяха като в скудерията на BMW-sauber.
В крайна сметка всичко завърши добре и си прибрах новата придобивка във В.Търново с леко крив носач, но и с него вървеше с 220км/ч :shock:
Благодаря Ви момчета, благодарение на Вас си прибрах колата въпреки лекото проишествие!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 03 Окт 2008, 17:59

Евала на колегите от Варна

Аз също мога да споделя една случка когато се връщах тая година от морето и пъпката на радиатора ми се прецака нещо немаше как да се завие а пак ми требваше вода да налея в радиатора а бяхме закъсали в гората между Омуртак и Котел вечерта към 10часа и тогава мятахме на колите но никой не спираше докато мина едно сиво БМВ Е36 Купе със софииска регистрация и ни даде вода да продалжим до една бензиностанция и нататак се оправихме :D Колегата ако е от форума и чете сигорно се сеша затова искрено му благодаря.

Роска честито за новата придобивка и да си я караш както само ти умееш

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw e46 330xi Touring
Мечтае да кара: S50B30 мурбо...

Re: Благодаря на Варна Дрифт тийм-Кирил Илиев,Ивайло Илиев и

Мнение от FlippeR » 03 Окт 2008, 18:21

YOKOHAMA написа:Снощи от Варна си купих поредното БМВ, този път обаче Е30(както казват всеки истински БМВ-фен рано или късно...) купе, троен стоп с доста приятен мотор - М50В25, присъден естественно :mhihi:
Както и да е, реших преди да си тръгна за ВТ да отидем с Иво с АЕ86-та и с Киро с Е34-та на кръговото във Варна под метро да подрифтим. Имайки в предвид че за първи път карам колата, а и тя си е със стандартните пружини и се плакне като лодка чак се чудя как успях да надрифтя кръговото доста пъти преди да я кача на бордюра и да изкривя носача :mhihi: . Докато сляза от колата и вече няколко души бяха започнали да ми сменят спуканата гума, да носят вода за охладителната система(щот се бях поолял с обиколките и колата хвърли водите) и да разпъват кривия носач, всички бяха като в скудерията на BMW-sauber.
В крайна сметка всичко завърши добре и си прибрах новата придобивка във В.Търново с леко крив носач, но и с него вървеше с 220км/ч :shock:
Благодаря Ви момчета, благодарение на Вас си прибрах колата въпреки лекото проишествие!

Добре де....нали ти тряяше 30-ка економайзър за зимата :mhihi: ...май мечтата да имаш икономично бмв отново не се получи :mhihi: Евала, евала....мнгоо се радвам :) Вече ти я честитих...ама пак ! Да ти е честита и само масло и гуми да сервизираш.. :mhihi:
P.S. Ся...и другия проблем ....след като се надивееш вечер с онова със странната боя.... :mhihi: и после с онова сивото......май пак опира проблема до камуфлажна кола ....а 30-ката и нея бързо ше научат...та незнам... :mhihi: Да ти дам едно Рено за камуфлаж :mhihi: :) :) :)
Още 1 път честито Роска...много се радвам :)
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 03 Окт 2008, 19:34

колега.. винаги бихме помогнали на някой в помощ ;) Момчетата са много точни.. имат по една бира от мене :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 03 Окт 2008, 21:15

FlippeR написа:......май пак опира проблема до камуфлажна кола ....

Това си е проблем подяволите!
Много ми е познато... :lol:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 03 Окт 2008, 22:39

Dovizioso написа:Евала на колегите от Варна

Аз също мога да споделя една случка когато се връщах тая година от морето и пъпката на радиатора ми се прецака нещо немаше как да се завие а пак ми требваше вода да налея в радиатора а бяхме закъсали в гората между Омуртак и Котел вечерта към 10часа и тогава мятахме на колите но никой не спираше докато мина едно сиво БМВ Е36 Купе със софииска регистрация и ни даде вода да продалжим до една бензиностанция и нататак се оправихме :D Колегата ако е от форума и чете сигорно се сеша затова искрено му благодаря.

Роска честито за новата придобивка и да си я караш както само ти умееш

Сещам се колега,съжалявам че с друго не можах да помогна тогава.Радвам се че сте се прибрали благополучно!!!

Поздрави и успех :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха

Мнение от YOKOHAMA » 04 Окт 2008, 8:47

FlippeR написа:
YOKOHAMA написа:Снощи от Варна си купих поредното БМВ, този път обаче Е30(както казват всеки истински БМВ-фен рано или късно...) купе, троен стоп с доста приятен мотор - М50В25, присъден естественно :mhihi:

Добре де....нали ти тряяше 30-ка економайзър за зимата :mhihi: ...май мечтата да имаш икономично бмв отново не се получи :mhihi: Евала, евала....мнгоо се радвам :) Вече ти я честитих...ама пак ! Да ти е честита и само масло и гуми да сервизираш.. :mhihi:
P.S. Ся...и другия проблем ....след като се надивееш вечер с онова със странната боя.... :mhihi: и после с онова сивото......май пак опира проблема до камуфлажна кола ....а 30-ката и нея бързо ше научат...та незнам... :mhihi: Да ти дам едно Рено за камуфлаж :mhihi: :) :) :)
Още 1 път честито Роска...много се радвам :)

Не забравяй и на вехтия Е36та, тя става за камофлажка, няма затъмнени стъкла, не реве много и не са и изтъркани задните гуми, но като взема нея пък ходим с теб да правим стартове, тъй че май глупостите ни нямат край :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 04 Окт 2008, 10:18

A няма ли да постнеш някое снимче да видиме красавицата
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

!

Мнение от YOKOHAMA » 04 Окт 2008, 13:00

Smoocki написа:A няма ли да постнеш някое снимче да видиме красавицата

Последната снимка в галерията ми.
Иначе в темата нещо не успявам да кача, незнам защо :(

DS Motorsport
Аватар
Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake

Мнение от Денислав Шишев » 04 Окт 2008, 13:43

Роска честита да ти е! Много безаварийн км! Колата изглежда супер! А и би трябвало да върви съвсем добре! А за колегите от Варна,те наистина винаги са били много точни :clap:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 36 1,8 i & DK E30
Мечтае да кара: e 30-ската си преобразена

Re: !

Мнение от staevski » 04 Окт 2008, 18:41

YOKOHAMA написа:

Ей пак в Търново я върна Роска, сега Дидко съвсем ще го е яд като си я вижда :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: !

Мнение от YOKOHAMA » 06 Окт 2008, 8:42

staevski написа:
YOKOHAMA написа:

Ей пак в Търново я върна Роска, сега Дидко съвсем ще го е яд като си я вижда :mhihi:

Той много ме навиваше да я купя и да я върна във ВТ, сега мисля че поне ще е спокоен,че труда му не е бил напразен и колата се кара, щото във Варна за 1 година е карана 4-5 пъти по 50-тина км.

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 11 Окт 2008, 21:01

благодаря за добрите думи роска,радвам се че успяхме да помогнем.никога няма да оставим колега в беда ;) честито за тройката, много безаварийни километри,и само напред с вратите :bgflag:

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 12 Окт 2008, 12:02

:mhihi: Роска , не се обади значи ...Митака все му се чудих за какво си я купи тая кола , като му седи в двора постоянно. Евала че наи после отиде при някои дето ще я кара винаги с вратите. Пък Митачето да бере яда на е92ката :mhihi:
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MAiK » 03 Дек 2008, 21:07

arii бе и аз искам е30 и е36 и е46 и другите там :mhihi:
BMW FOREVER!!!

Следваща

Назад към Страхотни истории