Благодаря на Варна Дрифт тийм-Кирил Илиев,Ивайло Илиев и СИЕ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- YOKOHAMA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-ки
- Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха
Благодаря на Варна Дрифт тийм-Кирил Илиев,Ивайло Илиев и СИЕ
Снощи от Варна си купих поредното БМВ, този път обаче Е30(както казват всеки истински БМВ-фен рано или късно...) купе, троен стоп с доста приятен мотор - М50В25, присъден естественно
Както и да е, реших преди да си тръгна за ВТ да отидем с Иво с АЕ86-та и с Киро с Е34-та на кръговото във Варна под метро да подрифтим. Имайки в предвид че за първи път карам колата, а и тя си е със стандартните пружини и се плакне като лодка чак се чудя как успях да надрифтя кръговото доста пъти преди да я кача на бордюра и да изкривя носача
. Докато сляза от колата и вече няколко души бяха започнали да ми сменят спуканата гума, да носят вода за охладителната система(щот се бях поолял с обиколките и колата хвърли водите) и да разпъват кривия носач, всички бяха като в скудерията на BMW-sauber.
В крайна сметка всичко завърши добре и си прибрах новата придобивка във В.Търново с леко крив носач, но и с него вървеше с 220км/ч
Благодаря Ви момчета, благодарение на Вас си прибрах колата въпреки лекото проишествие!

Както и да е, реших преди да си тръгна за ВТ да отидем с Иво с АЕ86-та и с Киро с Е34-та на кръговото във Варна под метро да подрифтим. Имайки в предвид че за първи път карам колата, а и тя си е със стандартните пружини и се плакне като лодка чак се чудя как успях да надрифтя кръговото доста пъти преди да я кача на бордюра и да изкривя носача

В крайна сметка всичко завърши добре и си прибрах новата придобивка във В.Търново с леко крив носач, но и с него вървеше с 220км/ч

Благодаря Ви момчета, благодарение на Вас си прибрах колата въпреки лекото проишествие!
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Евала на колегите от Варна
Аз също мога да споделя една случка когато се връщах тая година от морето и пъпката на радиатора ми се прецака нещо немаше как да се завие а пак ми требваше вода да налея в радиатора а бяхме закъсали в гората между Омуртак и Котел вечерта към 10часа и тогава мятахме на колите но никой не спираше докато мина едно сиво БМВ Е36 Купе със софииска регистрация и ни даде вода да продалжим до една бензиностанция и нататак се оправихме
Колегата ако е от форума и чете сигорно се сеша затова искрено му благодаря.
Роска честито за новата придобивка и да си я караш както само ти умееш
Аз също мога да споделя една случка когато се връщах тая година от морето и пъпката на радиатора ми се прецака нещо немаше как да се завие а пак ми требваше вода да налея в радиатора а бяхме закъсали в гората между Омуртак и Котел вечерта към 10часа и тогава мятахме на колите но никой не спираше докато мина едно сиво БМВ Е36 Купе със софииска регистрация и ни даде вода да продалжим до една бензиностанция и нататак се оправихме

- FlippeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw e46 330xi Touring
- Мечтае да кара: S50B30 мурбо...
Re: Благодаря на Варна Дрифт тийм-Кирил Илиев,Ивайло Илиев и
YOKOHAMA написа:Снощи от Варна си купих поредното БМВ, този път обаче Е30(както казват всеки истински БМВ-фен рано или късно...) купе, троен стоп с доста приятен мотор - М50В25, присъден естественно![]()
Както и да е, реших преди да си тръгна за ВТ да отидем с Иво с АЕ86-та и с Киро с Е34-та на кръговото във Варна под метро да подрифтим. Имайки в предвид че за първи път карам колата, а и тя си е със стандартните пружини и се плакне като лодка чак се чудя как успях да надрифтя кръговото доста пъти преди да я кача на бордюра и да изкривя носача. Докато сляза от колата и вече няколко души бяха започнали да ми сменят спуканата гума, да носят вода за охладителната система(щот се бях поолял с обиколките и колата хвърли водите) и да разпъват кривия носач, всички бяха като в скудерията на BMW-sauber.
В крайна сметка всичко завърши добре и си прибрах новата придобивка във В.Търново с леко крив носач, но и с него вървеше с 220км/ч![]()
Добре де....нали ти тряяше 30-ка економайзър за зимата

P.S. Ся...и другия проблем ....след като се надивееш вечер с онова със странната боя....

Още 1 път честито Роска...много се радвам

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
колега.. винаги бихме помогнали на някой в помощ
Момчетата са много точни.. имат по една бира от мене 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
FlippeR написа:......май пак опира проблема до камуфлажна кола ....
Това си е проблем подяволите!
Много ми е познато...

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Dovizioso написа:Евала на колегите от Варна
Аз също мога да споделя една случка когато се връщах тая година от морето и пъпката на радиатора ми се прецака нещо немаше как да се завие а пак ми требваше вода да налея в радиатора а бяхме закъсали в гората между Омуртак и Котел вечерта към 10часа и тогава мятахме на колите но никой не спираше докато мина едно сиво БМВ Е36 Купе със софииска регистрация и ни даде вода да продалжим до една бензиностанция и нататак се оправихмеКолегата ако е от форума и чете сигорно се сеша затова искрено му благодаря.
Сещам се колега,съжалявам че с друго не можах да помогна тогава.Радвам се че сте се прибрали благополучно!!!
Поздрави и успех

- YOKOHAMA
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха
FlippeR написа:YOKOHAMA написа:Снощи от Варна си купих поредното БМВ, този път обаче Е30(както казват всеки истински БМВ-фен рано или късно...) купе, троен стоп с доста приятен мотор - М50В25, присъден естественно![]()
Както и да е, реших преди да си тръгна за ВТ да отидем с Иво с АЕ86-та и с Киро с Е34-та на кръговото във Варна под метро да подрифтим. Имайки в предвид че за първи път карам колата, а и тя си е със стандартните пружини и се плакне като лодка чак се чудя как успях да надрифтя кръговото доста пъти преди да я кача на бордюра и да изкривя носача. Докато сляза от колата и вече няколко души бяха започнали да ми сменят спуканата гума, да носят вода за охладителната система(щот се бях поолял с обиколките и колата хвърли водите) и да разпъват кривия носач, всички бяха като в скудерията на BMW-sauber.
В крайна сметка всичко завърши добре и си прибрах новата придобивка във В.Търново с леко крив носач, но и с него вървеше с 220км/ч![]()
Добре де....нали ти тряяше 30-ка економайзър за зимата...май мечтата да имаш икономично бмв отново не се получи
Евала, евала....мнгоо се радвам
Вече ти я честитих...ама пак ! Да ти е честита и само масло и гуми да сервизираш..
![]()
P.S. Ся...и другия проблем ....след като се надивееш вечер с онова със странната боя....и после с онова сивото......май пак опира проблема до камуфлажна кола ....а 30-ката и нея бързо ше научат...та незнам...
Да ти дам едно Рено за камуфлаж
![]()
![]()
![]()
Още 1 път честито Роска...много се радвам
Не забравяй и на вехтия Е36та, тя става за камофлажка, няма затъмнени стъкла, не реве много и не са и изтъркани задните гуми, но като взема нея пък ходим с теб да правим стартове, тъй че май глупостите ни нямат край

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
- YOKOHAMA
- кандидат ентусиаст
-
!
Smoocki написа:A няма ли да постнеш някое снимче да видиме красавицата
Последната снимка в галерията ми.
Иначе в темата нещо не успявам да кача, незнам защо

- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
- Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
- Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake
Роска честита да ти е! Много безаварийн км! Колата изглежда супер! А и би трябвало да върви съвсем добре! А за колегите от Варна,те наистина винаги са били много точни 

- staevski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 36 1,8 i & DK E30
- Мечтае да кара: e 30-ската си преобразена
Re: !
Ей пак в Търново я върна Роска, сега Дидко съвсем ще го е яд като си я виждаYOKOHAMA написа:Smoocki написа:A няма ли да постнеш някое снимче да видиме красавицата

- YOKOHAMA
- кандидат ентусиаст
-
Re: !
staevski написа:Ей пак в Търново я върна Роска, сега Дидко съвсем ще го е яд като си я виждаYOKOHAMA написа:Smoocki написа:A няма ли да постнеш някое снимче да видиме красавицата
Той много ме навиваше да я купя и да я върна във ВТ, сега мисля че поне ще е спокоен,че труда му не е бил напразен и колата се кара, щото във Варна за 1 година е карана 4-5 пъти по 50-тина км.
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
благодаря за добрите думи роска,радвам се че успяхме да помогнем.никога няма да оставим колега в беда
честито за тройката, много безаварийни километри,и само напред с вратите 

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd