Едно преживяване което бих нарекъл незабравимо!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Едно преживяване което бих нарекъл незабравимо!!!
значи брат ми който е с голф 2 ГТИ 16в което ще ви разочарова но мн варви си кара колицата с мен до него и точно на кръстовището при кулата посока прак хотел москва някво мерцедесче 190 е 2.5 литра(добре ревеше)направи грешката да предизвика брат ми и в крайна сметка се гонеха вече и завиват си те и тоя води брат ми с малко брат ми го засичат и тои издивява и настъпва яко движим се с 120 и тоя е 2 коли пред нас викам на брат ми остави го тоя тайно надявайки се да чуя "да не съм луд?ей сега ще го хапна тоя!"и то4но тва 4ух!!!в крайна сметка се оказахме в насрещното с 175 км все още набирайки с кола срещу нас брат ми дигна 190 издуха го и така се размина с колата срещу нас и гумата със знак на нея казващ може само в тва платно (нали правят метро и там е тясно) 4е ако беше в ъндърграунд 6яха да му дадат неар мис 100х50 и после тоя пак настига брат ми и му се лепва от ново,брат ми вика:
тоя пак 6те го наказваме и дигна 140 напредна и изведнъж колата изгасна-защо ли-питахме се и изведнъж се сетих с брат ми бяхме тръгнали с мисията да намерим най мощния бензин за опразнелия му резервоар и в крайна сметка брат ми бута колата по нанагорнището та да зареди в омв то на гм димитров на бензиностанцияте максимално накефил се защтото за пръв път бях управлявал кола макар и задвижена от брат ми му показах оменията от картинга заобикаляйки дупките за да го олесня макар 4е маи го затрудних ама нищо
(все пак не може да бута кола по нанагорнище и да я управлява!!!)
тоя пак 6те го наказваме и дигна 140 напредна и изведнъж колата изгасна-защо ли-питахме се и изведнъж се сетих с брат ми бяхме тръгнали с мисията да намерим най мощния бензин за опразнелия му резервоар и в крайна сметка брат ми бута колата по нанагорнището та да зареди в омв то на гм димитров на бензиностанцияте максимално накефил се защтото за пръв път бях управлявал кола макар и задвижена от брат ми му показах оменията от картинга заобикаляйки дупките за да го олесня макар 4е маи го затрудних ама нищо

Live it like you Love it
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Re: Едно преживяване което бих нарекъл незабравимо!!!
blqsu4ko написа:значи брат ми който е с голф 2 ГТИ 16в което ще ви разочарова но мн варви си кара колицата с мен до него и точно на кръстовището при кулата посока прак хотел москва някво мерцедесче 190 е 2.5 литра(добре ревеше)направи грешката да предизвика брат ми и в крайна сметка се гонеха вече и завиват си те и тоя води брат ми с малко брат ми го засичат и тои издивява и настъпва яко движим се с 120 и тоя е 2 коли пред нас викам на брат ми остави го тоя тайно надявайки се да чуя "да не съм луд?ей сега ще го хапна тоя!"и то4но тва 4ух!!!в крайна сметка се оказахме в насрещното с 175 км все още набирайки с кола срещу нас брат ми дигна 190 издуха го и така се размина с колата срещу нас и гумата със знак на нея казващ може само в тва платно (нали правят метро и там е тясно) 4е ако беше в ъндърграунд 6яха да му дадат неар мис 100х50 и после тоя пак настига брат ми и му се лепва от ново,брат ми вика:
тоя пак 6те го наказваме и дигна 140 напредна и изведнъж колата изгасна-защо ли-питахме се и изведнъж се сетих с брат ми бяхме тръгнали с мисията да намерим най мощния бензин за опразнелия му резервоар и в крайна сметка брат ми бута колата по нанагорнището та да зареди в омв то на гм димитров на бензиностанцияте максимално накефил се защтото за пръв път бях управлявал кола макар и задвижена от брат ми му показах оменията от картинга заобикаляйки дупките за да го олесня макар 4е маи го затрудних ама нищо(все пак не може да бута кола по нанагорнище и да я управлява!!!)
Ще се включа навреме за да не станеш неуправляем в постванията си!
Първо човекът с МВ 190 2.5 (ако е било такова) трябва да отивал на пазар пък вие да сте си мислили, че се състезава за да се получи историйката

олесня е грешно написано УЛЕСНЯ е правилно
оменията е грешно написано УМЕНИЯТА е правилно
"6те" такава дума в българският език няма може би си имал впредвид "ще"
Та така брой до 1000 поне преди да пишеш

May the BMW force be with you!
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
lowdriver написа:А Мерцедеса да не е бил 2,5D,защото при 2,5 16V положението става...
Виж как не се сетих

не казвам 4е на брат ми голфа е по бърз просто оня явно не е ималвазможност да настъпи на прат ми голфа е 140 коня и най бързия голф2 г60 въпреки 4е е уникат е над 200 коня и има 100 бройки а голф3 вр6 турбо- да не говорим и защовинаги трябва да развалите кефа на 4овека?понеже сам на 12 това беше едно от редките возения с над 150 3-4 на брой???Василене ти винаги си длъжен да опровергае6 не6то казано от новак
Live it like you Love it
- ludiqdancho
- младши ентусиаст
-

отказвам се да споря........................
Добре де,като говориш за дадени модели(абстрахираме се от марката),поне не говори глупости!Голф Г60
е цифром и словом 160 конски сили!Сега ако говориш за Голф 2 Г60 Rallye ABT(който наистина е произведен
в малка серия),уточни се,че става въпрос за него!...Айде стига,че задълбах в тема,която не ми е на сърцето...
Ех,тези Голфове...
е цифром и словом 160 конски сили!Сега ако говориш за Голф 2 Г60 Rallye ABT(който наистина е произведен
в малка серия),уточни се,че става въпрос за него!...Айде стига,че задълбах в тема,която не ми е на сърцето...
Ех,тези Голфове...

Driver's Racing Team
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
blqsu4ko написа:не казвам 4е на брат ми голфа е по бърз просто оня явно не е ималвазможност да настъпи на прат ми голфа е 140 коня и най бързия голф2 г60 въпреки 4е е уникат е над 200 коня и има 100 бройки а голф3 вр6 турбо- да не говорим и защовинаги трябва да развалите кефа на 4овека?понеже сам на 12 това беше едно от редките возения с над 150 3-4 на брой???Василене ти винаги си длъжен да опровергае6 не6то казано от новак
В обратен ред моето момче, не съм длъжен да опровергавам а да пазя форума ни по-чист нещо което споделят повечето хора тук, а го опровергавам защото е меко казано неразумно като твърдение освен пак казвам ако не бил тръгнал на пазар човека

Да аз не харесвам голфа като кола и никой не е в състояние да ме разубеди в това, за това седя в този форум кефя се с останалите на марката БМВ, защото тя ме е грабнала въпреки богатия ми опит с колите!
Но не отивам да боготворя БМВ във други форуми за да не ги дразня хората, те си имат виждания и аз ги уважавам, но пък не съм съгласен те да идват и да дразнят мен

За това спри с дразнението си за да те уважаваме ако не, каквото повикало такова се обадило, на крехката възраст на която си би трябвало да го знаеш!
Спирам !!!!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
crazy-M
поредния разбирач си и ти ве... АМАН!!!
Тоя форум на кво ли не го не обърнахме...
както и да е
Мерцедес 190 2.5 16V
Общие данные
Количество мест
5
Снаряжённая масса
1300 кг
Допустимая полная масса
1800 кг
Число цилиндров
4
Расположение цилиндров
рядный
Диаметр цилиндра
95,5 мм
Ход поршня
87,2 мм
Рабочий объем
2498 см3
Степень сжатия
9,7
Расположение клапанов и распредвала
dohc
Система питания
многоточечный впрыск
Наличие наддува
нет
МAX мощность двигателя
150 кВт ( 204,00 л.с.) см3
при оборотах
6750 об/мин
MAX крутящий момент
235 Н*м
Порядок работы цилндров
1
Число клапанов на цилиндр
4
и за да не кажеш нещо, ето 2ри източник
Unladen, kg 1300
Max permissible, kg 1800
Maximum speed, km/h 230
Acceleration 0-100 km/h, sek 7.7
MAX power of the engine, KW 150 (204)
with revolutions, rev/min 6750
MAX spinnig moment, H*m 235
Та тоя мерцедес е чисто и просто 204 коня и ТОЧНО 1300 кг.

поредния разбирач си и ти ве... АМАН!!!
Тоя форум на кво ли не го не обърнахме...
както и да е
Мерцедес 190 2.5 16V
Общие данные
Количество мест
5
Снаряжённая масса
1300 кг
Допустимая полная масса
1800 кг
Число цилиндров
4
Расположение цилиндров
рядный
Диаметр цилиндра
95,5 мм
Ход поршня
87,2 мм
Рабочий объем
2498 см3
Степень сжатия
9,7
Расположение клапанов и распредвала
dohc
Система питания
многоточечный впрыск
Наличие наддува
нет
МAX мощность двигателя
150 кВт ( 204,00 л.с.) см3
при оборотах
6750 об/мин
MAX крутящий момент
235 Н*м
Порядок работы цилндров
1
Число клапанов на цилиндр
4
и за да не кажеш нещо, ето 2ри източник
Unladen, kg 1300
Max permissible, kg 1800
Maximum speed, km/h 230
Acceleration 0-100 km/h, sek 7.7
MAX power of the engine, KW 150 (204)
with revolutions, rev/min 6750
MAX spinnig moment, H*m 235
Та тоя мерцедес е чисто и просто 204 коня и ТОЧНО 1300 кг.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
MB е 2 модела-204 и 235 кс.Ама оставете това
А Василен мрази Голфовете толкова много по разбираеми
причини-все пак е карал Кадет GSi

А Василен мрази Голфовете толкова много по разбираеми
причини-все пак е карал Кадет GSi

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2