Едно преживяване което бих нарекъл незабравимо!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Едно преживяване което бих нарекъл незабравимо!!!

Мнение от blqsu4ko » 16 Авг 2004, 14:26

значи брат ми който е с голф 2 ГТИ 16в което ще ви разочарова но мн варви си кара колицата с мен до него и точно на кръстовището при кулата посока прак хотел москва някво мерцедесче 190 е 2.5 литра(добре ревеше)направи грешката да предизвика брат ми и в крайна сметка се гонеха вече и завиват си те и тоя води брат ми с малко брат ми го засичат и тои издивява и настъпва яко движим се с 120 и тоя е 2 коли пред нас викам на брат ми остави го тоя тайно надявайки се да чуя "да не съм луд?ей сега ще го хапна тоя!"и то4но тва 4ух!!!в крайна сметка се оказахме в насрещното с 175 км все още набирайки с кола срещу нас брат ми дигна 190 издуха го и така се размина с колата срещу нас и гумата със знак на нея казващ може само в тва платно (нали правят метро и там е тясно) 4е ако беше в ъндърграунд 6яха да му дадат неар мис 100х50 и после тоя пак настига брат ми и му се лепва от ново,брат ми вика:
тоя пак 6те го наказваме и дигна 140 напредна и изведнъж колата изгасна-защо ли-питахме се и изведнъж се сетих с брат ми бяхме тръгнали с мисията да намерим най мощния бензин за опразнелия му резервоар и в крайна сметка брат ми бута колата по нанагорнището та да зареди в омв то на гм димитров на бензиностанцияте максимално накефил се защтото за пръв път бях управлявал кола макар и задвижена от брат ми му показах оменията от картинга заобикаляйки дупките за да го олесня макар 4е маи го затрудних ама нищо :wink: (все пак не може да бута кола по нанагорнище и да я управлява!!!)
Live it like you Love it

Назад към Страхотни истории