Случка с мотора

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e30 '88 & e34'95

Случка с мотора

Мнение от Turbonetics » 18 Сеп 2008, 9:42

Здражетеи реших и аз да споделя с вас една случка.
Значи имам мотор Хонда НСР а едно приателче е с каджива и двата са пистови.Всяка ве1е след 10 ги искарваме и караме обаче никои от двамата няма книжка.И така една вечер излизаме тои качва неговата приателка аз моята обаче забравих да и дам каска и само тя нямаше каска.Обаче ченгетата на били набелязали още одавна.Трагваме по един прав пат изван село...патя е далаг около 2-3 км.По едно време приателката ми вика до ухото:
-Ченгета,ченгета. Викам си сигорно са спрели някаде.Обаче след 2 секунди гледам некви сини светлини в краката ми и се чува как куката вика :
-Спрете моторите веднага(няколко пати).Аз свалих от 4-та на 3-та газ обаче срещу мене о6т един завои искача още една патрулка и ми сякаха патя намаше на каде да избягам...авер4ето беше пред мен и успя да избяга преди да искочи 2-рата патрулка от завоя.Представете си 2 патрулки една срешу друга сас вклиучени сирени и фарове а аз по средата :mhihi: Общо куките бяха 7 развикаха се защо не сам дал каска на момичето казаха че одажна са ни набелязали и са ни чиждали покраи ОМВ да минаваме с мн сила газ.И едната кука вика :
-Момче даи докоменти,книжка,гражданска,преглед талона и лична карта.А аз:
-Заповядаите ама само талона на мотора и личната ми карта друго немам.После куката:
-А така сега ще ти драснем едни хубави актове и ше те спрем от движение.И така и напраиха 213 лв акт за без книжка и 500 за гражданска и една лепенка на фара:спрян от движение".Обаче казаха ми да бутам мотора до вкащи ...ама 5-6 км не са мн малко :!: и те закараха моита булка до тях а аз сам в тамното и се чудя как да се прибера щото другата патрулка ме чака на центара в село .Стоя стоя и си викам :
- гася фара и трагвам ебал сам мама му така и така вче ми написаха листовете.Така и направих огасих фара и колкото мойе кам село всички скорости ги вкарвах в крити4ните до 12500-13000 оборота ама до 6-та неможах да стигна Влизам вече в селото и карам по леко стигам до спирката а те отстрани приказват с едни авери мои и пак шут на масура да мина по барзо и едната кука се обраща и со4и с праст и вика спри спри ама няма спиранки тука деректно вка6ти.
ПОЛИЦАИТЕ СА ПЕДЕРАСИ!!!!!!!! и така плащах сумати пари актове мамка му и ся докато не искарам А категориа не се ка4вам да карам
B.M.W. Motorsport

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 18 Сеп 2008, 9:50

Вариант 1 - Аз съм от мъжки пол(то си е така де) - И много се гордееш сега нали? Такива донори като тебе ги гледаме по новините.
Вариант 2 - Аз съм от женски пол - Йеее, коУко си яяяк пииич, шИ мА пУвозиш ли на тоз твоЙя мУтор вИе?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5C

Мнение от Cinder » 18 Сеп 2008, 9:53

Страхотна история наистина :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 18 Сеп 2008, 10:04

Сега вече си герой у село!!!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 18 Сеп 2008, 10:14

:banghead: :banghead: :censored: :ranting: :banghead: :banghead: <- това е всичко, което имам да кажа по тази "страхотна" история, щото иначе трябва да те псувам много и може и да ми спрат достъпа до форума :!: :!: :!:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 18 Сеп 2008, 10:18

Най-големия си :help:
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 18 Сеп 2008, 10:25

Едвам го прочетох. Научи се да пишеш първо па после "страхотните истории"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 18 Сеп 2008, 10:57

темата е "енкриптната" трябва ми преводач за да я прочета цялата :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от twice » 18 Сеп 2008, 11:20

1-во - аз съм от женски пол и ще кажа :wtf: Караш без книжка, нямаш никакви документи, качвате се без никакви протектори и куките били "педераси"??? А ти какво очакваше - да ти затворят 2-3 улици, за да можеш да се ръчкаш на спокойствие?

И 2-ро - за начина ти на писане са го казали преди мен :)

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 18 Сеп 2008, 11:27

с тоя акъл нема да направиш 200 мнения...!!! ше те носат бавно и ше ти пазат сенка с дървен капак!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 18 Сеп 2008, 11:28

hemicharger написа:темата е "енкриптната" трябва ми преводач за да я прочета цялата :mhihi:

аз съм твоя преводач :mhihi: сега ще ти преведа за какво иде реч :mhihi:

двама селски бабайти, решили да се правят на мъже пред селските си моми обаче куките ги згащили по килоти и на единя му написали актове на стойност 712 лева.
Той обаче нали е бабайт решил да се направи на интересен и решил да се прибере карайки в тъмното без светлини с голяма скорост, щото на бабайтите нищо не може да йм се случи и после някой да ги лежи като за хора. И понеже Господата полицаи го чакали в началото на селото той решил вместо да се измъкне по чорапи, да докаже че е бабайт и да мине през центъра на селото отново с висика скорост покрай тях при положение че са му наредили да спре.

в общи линий е тва :mhihi:

и какъв е извода в крайна сметка:
Ит'с туу куул то би вилидж мен! Дет сей'с хис гърълфренд енд кис хим джъст афтър дъ блоу джоб тет ше дан ат хим, бикос хи ис дъ биг бой(ф=2,3см, л=10см) :winky:

Енд нау ай уйл лийв ю бикос хе уил уонт то кил ми, анд ай мъст бе вери фаст то гет рид хим бикос хе ис соу фаст енд фюриъс уйт хис Хонда байк :roll:

Гууд бай, уи'л сий ю лейдър 8)

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 18 Сеп 2008, 11:51

VesoPesa написа:
hemicharger написа:темата е "енкриптната" трябва ми преводач за да я прочета цялата :mhihi:

аз съм твоя преводач :mhihi: сега ще ти преведа за какво иде реч :mhihi:

двама селски бабайти, решили да се правят на мъже пред селските си моми обаче куките ги згащили по килоти и на единя му написали актове на стойност 712 лева.
Той обаче нали е бабайт решил да се направи на интересен и решил да се прибере карайки в тъмното без светлини с голяма скорост, щото на бабайтите нищо не може да йм се случи и после някой да ги лежи като за хора. И понеже Господата полицаи го чакали в началото на селото той решил вместо да се измъкне по чорапи, да докаже че е бабайт и да мине през центъра на селото отново с висика скорост покрай тях при положение че са му наредили да спре.

в общи линий е тва :mhihi:

и какъв е извода в крайна сметка:
Ит'с туу куул то би вилидж мен! Дет сей'с хис гърълфренд енд кис хим джъст афтър дъ блоу джоб тет ше дан ат хим, бикос хи ис дъ биг бой(ф=2,3см, л=10см) :winky:

Енд нау ай уйл лийв ю бикос хе уил уонт то кил ми, анд ай мъст бе вери фаст то гет рид хим бикос хе ис соу фаст енд фюриъс уйт хис Хонда байк :roll:

Гууд бай, уи'л сий ю лейдър 8)

Ще се разцепя от смях бе колеги! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
А поспрете се! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Случка с мотора

Мнение от rever » 18 Сеп 2008, 12:08

Turbonetics написа:ПОЛИЦАИТЕ СА ПЕДЕРАСИ!!!!!!!!

Браво на полицаите :!: Ако бях свидетел на случката и е било така както го казваш, организирано и че са те набелязали.. щях да пусна до областния или до общината ли.. не знам как се водят селата точно, ПОХВАЛА :!: Пък и ти с този пърдялник дет трябва му месиш бензин и масло в резервоара къде си тръгнал да се правиш на мъж, даже шамари е трябвало да ядеш дето си се мъчил да бягаш... ако бях аз щях да ти махна и горивния маркуч. Много поздрави щях да пратя в началото на селото. :mhihi: Ще бяга... алоу, то селото не е Лос Анджелис бе, къде ще идеш, нали след 1 месец ще спреш пред селото да си купиш дъвка от някой барака и ще ти накривят фенера преди да си я лапнал.. пък после, "паднал от мотора". :)
Трябва да ви забранят да гледате филми че.. гледай... това все едно с москвич дванайсетак да се мъчиш да бягаш от полицаите. Има един форум за мотори(дано не прозвучи като реклама), http://forum.moto-zone.bg/ влез там регистрирай се пусни същата тема, те ще ти сипят да ядеш доволно. Тука нещо слаба работа :confused:
Имаме някакъв дефицит на чарпаци. :lol:

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Мнение от bozukov_g » 18 Сеп 2008, 12:10

То тва селската кратуна не е чаша да я напълниш ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от 4efito8898 » 18 Сеп 2008, 14:47

е как само до 12 500 - 13 000, до 16 000 оборота ще го пържиш

Следваща

Назад към Страхотни истории