Случка с мотора
Модератори: mitaka7, Общи модератори
59 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Turbonetics
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 '88 & e34'95
Случка с мотора
Здражетеи реших и аз да споделя с вас една случка.
Значи имам мотор Хонда НСР а едно приателче е с каджива и двата са пистови.Всяка ве1е след 10 ги искарваме и караме обаче никои от двамата няма книжка.И така една вечер излизаме тои качва неговата приателка аз моята обаче забравих да и дам каска и само тя нямаше каска.Обаче ченгетата на били набелязали още одавна.Трагваме по един прав пат изван село...патя е далаг около 2-3 км.По едно време приателката ми вика до ухото:
-Ченгета,ченгета. Викам си сигорно са спрели някаде.Обаче след 2 секунди гледам некви сини светлини в краката ми и се чува как куката вика :
-Спрете моторите веднага(няколко пати).Аз свалих от 4-та на 3-та газ обаче срещу мене о6т един завои искача още една патрулка и ми сякаха патя намаше на каде да избягам...авер4ето беше пред мен и успя да избяга преди да искочи 2-рата патрулка от завоя.Представете си 2 патрулки една срешу друга сас вклиучени сирени и фарове а аз по средата
Общо куките бяха 7 развикаха се защо не сам дал каска на момичето казаха че одажна са ни набелязали и са ни чиждали покраи ОМВ да минаваме с мн сила газ.И едната кука вика :
-Момче даи докоменти,книжка,гражданска,преглед талона и лична карта.А аз:
-Заповядаите ама само талона на мотора и личната ми карта друго немам.После куката:
-А така сега ще ти драснем едни хубави актове и ше те спрем от движение.И така и напраиха 213 лв акт за без книжка и 500 за гражданска и една лепенка на фара:спрян от движение".Обаче казаха ми да бутам мотора до вкащи ...ама 5-6 км не са мн малко
и те закараха моита булка до тях а аз сам в тамното и се чудя как да се прибера щото другата патрулка ме чака на центара в село .Стоя стоя и си викам :
- гася фара и трагвам ебал сам мама му така и така вче ми написаха листовете.Така и направих огасих фара и колкото мойе кам село всички скорости ги вкарвах в крити4ните до 12500-13000 оборота ама до 6-та неможах да стигна Влизам вече в селото и карам по леко стигам до спирката а те отстрани приказват с едни авери мои и пак шут на масура да мина по барзо и едната кука се обраща и со4и с праст и вика спри спри ама няма спиранки тука деректно вка6ти.
ПОЛИЦАИТЕ СА ПЕДЕРАСИ!!!!!!!! и така плащах сумати пари актове мамка му и ся докато не искарам А категориа не се ка4вам да карам
Значи имам мотор Хонда НСР а едно приателче е с каджива и двата са пистови.Всяка ве1е след 10 ги искарваме и караме обаче никои от двамата няма книжка.И така една вечер излизаме тои качва неговата приателка аз моята обаче забравих да и дам каска и само тя нямаше каска.Обаче ченгетата на били набелязали още одавна.Трагваме по един прав пат изван село...патя е далаг около 2-3 км.По едно време приателката ми вика до ухото:
-Ченгета,ченгета. Викам си сигорно са спрели някаде.Обаче след 2 секунди гледам некви сини светлини в краката ми и се чува как куката вика :
-Спрете моторите веднага(няколко пати).Аз свалих от 4-та на 3-та газ обаче срещу мене о6т един завои искача още една патрулка и ми сякаха патя намаше на каде да избягам...авер4ето беше пред мен и успя да избяга преди да искочи 2-рата патрулка от завоя.Представете си 2 патрулки една срешу друга сас вклиучени сирени и фарове а аз по средата

-Момче даи докоменти,книжка,гражданска,преглед талона и лична карта.А аз:
-Заповядаите ама само талона на мотора и личната ми карта друго немам.После куката:
-А така сега ще ти драснем едни хубави актове и ше те спрем от движение.И така и напраиха 213 лв акт за без книжка и 500 за гражданска и една лепенка на фара:спрян от движение".Обаче казаха ми да бутам мотора до вкащи ...ама 5-6 км не са мн малко

- гася фара и трагвам ебал сам мама му така и така вче ми написаха листовете.Така и направих огасих фара и колкото мойе кам село всички скорости ги вкарвах в крити4ните до 12500-13000 оборота ама до 6-та неможах да стигна Влизам вече в селото и карам по леко стигам до спирката а те отстрани приказват с едни авери мои и пак шут на масура да мина по барзо и едната кука се обраща и со4и с праст и вика спри спри ама няма спиранки тука деректно вка6ти.
ПОЛИЦАИТЕ СА ПЕДЕРАСИ!!!!!!!! и така плащах сумати пари актове мамка му и ся докато не искарам А категориа не се ка4вам да карам
B.M.W. Motorsport
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Вариант 1 - Аз съм от мъжки пол(то си е така де) - И много се гордееш сега нали? Такива донори като тебе ги гледаме по новините.
Вариант 2 - Аз съм от женски пол - Йеее, коУко си яяяк пииич, шИ мА пУвозиш ли на тоз твоЙя мУтор вИе?
Вариант 2 - Аз съм от женски пол - Йеее, коУко си яяяк пииич, шИ мА пУвозиш ли на тоз твоЙя мУтор вИе?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i

- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
темата е "енкриптната" трябва ми преводач за да я прочета цялата 

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
с тоя акъл нема да направиш 200 мнения...!!! ше те носат бавно и ше ти пазат сенка с дървен капак!!!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
hemicharger написа:темата е "енкриптната" трябва ми преводач за да я прочета цялата
аз съм твоя преводач

двама селски бабайти, решили да се правят на мъже пред селските си моми обаче куките ги згащили по килоти и на единя му написали актове на стойност 712 лева.
Той обаче нали е бабайт решил да се направи на интересен и решил да се прибере карайки в тъмното без светлини с голяма скорост, щото на бабайтите нищо не може да йм се случи и после някой да ги лежи като за хора. И понеже Господата полицаи го чакали в началото на селото той решил вместо да се измъкне по чорапи, да докаже че е бабайт и да мине през центъра на селото отново с висика скорост покрай тях при положение че са му наредили да спре.
в общи линий е тва

и какъв е извода в крайна сметка:
Ит'с туу куул то би вилидж мен! Дет сей'с хис гърълфренд енд кис хим джъст афтър дъ блоу джоб тет ше дан ат хим, бикос хи ис дъ биг бой(ф=2,3см, л=10см)

Енд нау ай уйл лийв ю бикос хе уил уонт то кил ми, анд ай мъст бе вери фаст то гет рид хим бикос хе ис соу фаст енд фюриъс уйт хис Хонда байк

Гууд бай, уи'л сий ю лейдър

VesoPesa написа:hemicharger написа:темата е "енкриптната" трябва ми преводач за да я прочета цялата
аз съм твоя преводачсега ще ти преведа за какво иде реч
![]()
двама селски бабайти, решили да се правят на мъже пред селските си моми обаче куките ги згащили по килоти и на единя му написали актове на стойност 712 лева.
Той обаче нали е бабайт решил да се направи на интересен и решил да се прибере карайки в тъмното без светлини с голяма скорост, щото на бабайтите нищо не може да йм се случи и после някой да ги лежи като за хора. И понеже Господата полицаи го чакали в началото на селото той решил вместо да се измъкне по чорапи, да докаже че е бабайт и да мине през центъра на селото отново с висика скорост покрай тях при положение че са му наредили да спре.
в общи линий е тва![]()
и какъв е извода в крайна сметка:
Ит'с туу куул то би вилидж мен! Дет сей'с хис гърълфренд енд кис хим джъст афтър дъ блоу джоб тет ше дан ат хим, бикос хи ис дъ биг бой(ф=2,3см, л=10см)![]()
Енд нау ай уйл лийв ю бикос хе уил уонт то кил ми, анд ай мъст бе вери фаст то гет рид хим бикос хе ис соу фаст енд фюриъс уйт хис Хонда байк![]()
Гууд бай, уи'л сий ю лейдър
Ще се разцепя от смях бе колеги!

А поспрете се!

Re: Случка с мотора
Turbonetics написа:ПОЛИЦАИТЕ СА ПЕДЕРАСИ!!!!!!!!
Браво на полицаите

Трябва да ви забранят да гледате филми че.. гледай... това все едно с москвич дванайсетак да се мъчиш да бягаш от полицаите. Има един форум за мотори(дано не прозвучи като реклама), http://forum.moto-zone.bg/ влез там регистрирай се пусни същата тема, те ще ти сипят да ядеш доволно. Тука нещо слаба работа

Имаме някакъв дефицит на чарпаци.

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
59 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4