Гонка по магистралата с МR2
Модератори: mitaka7, Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Гонка по магистралата с МR2
Значи колеги ситуацията е следната, прибирам се към нас както всеки ден по магистралата за бургас, която повечето от вас знаят какъв баир е в посока бургас.Та карам си по равното преди баира ускорявам си културно до към 120-130 и си ги държа, гледам отзаде някви ксенони греят в страничното огледало и ме настигат доста бързичко, викам си "баси кефа" , задминават ме и гледам червена МR2-ка от ония дето мязат на поршета.Ръчнах на четвърта и с пълна гас след него, за нула време скороста ми се изравни с неговата и почнах да го настигам, личеше си че и той дава гас щото яко ревеше.Това става вече по средата на баира дето под 1,6 повече от 120 не дига.Още бях на 4-та и вече скороста беше към 180 и си личеше че го минавах пича беше готин и ме пусна от ляво като излязохме на леката права, вкарах 5-тата и се укротих на към 190-200 (чесно километржа не съм го зяпал, не ме и интересуваше) Гонката беше много яка пожелавам на всеки да се накефи така на колата си колко и на парите дето е налял в нея, направо в такива ситуации ми ги връща в кеф.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Здравей.Ами дано повече хора имат щастието да се радват на колите си дълго време.Преди малко чето темата на Селф където казва че е загубил по брутален начин своя приятелка на пътя.
И сега тази история не ми се струва много страхотна.Нищо неискам да намеквам всеки преценява за себеси просто ми стана тъпо.
И сега тази история не ми се струва много страхотна.Нищо неискам да намеквам всеки преценява за себеси просто ми стана тъпо.

Значи аз не одобрявам безрасъдното каране наистина не оставайте с погрешно впечатление, просто исках да споделя как се накефих на ситуацията която се случи на подходящото място в подходящото време.Иначе карам по тая магистрала като с включен круиз контрол 100-120.Все пак не съм милионер а една такава дръпка ми струва около 20лв. ако го прая секи ден няма пари за друго да ми остават.А и тая кола доста често иска ремонти за да бяга така.
Съжалявам за момичето наистина не бих понесъл факта да съм виновен за загубата на нечий живот.Та дори и да съм можел само да помогна а не съм.
Съжалявам за момичето наистина не бих понесъл факта да съм виновен за загубата на нечий живот.Та дори и да съм можел само да помогна а не съм.
Binev_OuT написа:Здравей.Ами дано повече хора имат щастието да се радват на колите си дълго време.Преди малко чето темата на Селф където казва че е загубил по брутален начин своя приятелка на пътя.
винаги ли ще има няко такъв като теб да разаваля кефа на хората много моралисти се навъдиха в тоя форум ясно че не е много разумно да се кара с такива скорости и да се гонят хората по улиците но всеки си преценява риска къде и как да кара според мен в тази ситуация на магистралата ако не можеш да караш то къде ............
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
Re: Гонка по магистралата с МR2
Колега радвам се за това което си изпитам при ръчката , но не мога да скрия и моралът който изля в предишната тема . Не е ли малко нелепо .
П.П. не целя да ти скапя темата ,но след всичко което е в цитат , пускаш това ?
drmirchev написа:няма какво да кажа повече тука няма място за критики, ама поне тея дето сте живи помислете с няколко кадъра напреде какво би станало, ако видиш много коли пред тебе на тая магистрала с по ниска скорост от твоята намаляй от по рано, има ли завой не бързай да влизаш в него, изпреварване без видимост НЕДОПУСТИМО и такива неща дето не се учат на листовки а от практиката са важни да се чуят от по опитни щофиори.
П.П. не целя да ти скапя темата ,но след всичко което е в цитат , пускаш това ?
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Cheers
а помежду другото какъв модел и двигател ти е колата?

По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E65
- Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
Аз, с тази кола, повече от 130 не смея да вдигна. Имам чувството, че не е стабилна. Имаме един приятел от Виена(хърватин, живее в Австрия) и човекът си е доста заможен. Та той ме вози в колата на жена си - Porsche Carrera '06 година с 250 по магистралата(и там максималната разрешена скорост е 130) в час пик(намерихме права отсечка). Ама там хем магистралите им магистрали, хем колата му нямаше никакъв проблем със скоростта
.
А той и колагата може да е бил с хубава кола и пак да не е имало проблем
.

А той и колагата може да е бил с хубава кола и пак да не е имало проблем

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
баварка написа:Binev_OuT написа:Здравей.Ами дано повече хора имат щастието да се радват на колите си дълго време.Преди малко чето темата на Селф където казва че е загубил по брутален начин своя приятелка на пътя.
винаги ли ще има няко такъв като теб да разаваля кефа на хората много моралисти се навъдиха в тоя форум ясно че не е много разумно да се кара с такива скорости и да се гонят хората по улиците но всеки си преценява риска къде и как да кара според мен в тази ситуация на магистралата ако не можеш да караш то къде ............
аве ей коя тема съм скапал че не ми е ясно ве.Къф си ти да ми говориш по този начин а?Кой си ти ве!!!!
Според теб онзи който е разфасовал момичето ПРЕЦЕНИЛ ЛИ СИ Е РИСКА ВЕ А!!!Ами оня дето намля рейса на магистрала тракия ПРЕЦЕНИЛ ЛИ СИ Е РИСКА ВЕ А?Ами оня дето миналата година ме просна на пешеходната преценил ли го е а.Не дей да говориш за преценяване на рискове със подобна скорост.Нищо не казвам за колегата нека си кара няма лошо той си знае.Аз не съм го опреквал нито съм му сказвал.Просто си написах мнението във форума което си е мое право ясно.И внимавай как говориш със хора които не познаваш.Не ми е приятно да ми се карат хора които не познавам и които даже не знам че ги има.Замисли се малко със кво право ми говориш така.И дали ако беше на среща ми щеше да ми говориш по същия начин.

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Kaloyan78 написа:Аз, с тази кола, повече от 130 не смея да вдигна. Имам чувството, че не е стабилна..
Ако си смениш окачването,ъпдейтнеш спирачките и смениш гуменките може и да стане по-стабилна

Модела ми е БМВ сбирщайн понеже като я земах и всичко беше за смяна и реших че ще е добре да бъде поне малко по добра.
Та по повод критиките:и най малко съмнение да имам че колата не е подготвена за такова изпълнение няма и да си го помисля
.За тези дето са я виждали колата мога да кажа че леката ръжда по веждата на задния калник и отсъствието на страничните лайсни не оказва влияние върху останалата част от возилото.Сега търся нов мотор че тоя зе да ми се струва че си отива бавно, конете искам да са си фабрични не изстискани до последно.Колкото до бързооборотната тойота
при мене оборотите понякога стртелката не ги фаща.
Та по повод критиките:и най малко съмнение да имам че колата не е подготвена за такова изпълнение няма и да си го помисля

Binev_OuT написа:баварка написа:Binev_OuT написа:Здравей.Ами дано повече хора имат щастието да се радват на колите си дълго време.Преди малко чето темата на Селф където казва че е загубил по брутален начин своя приятелка на пътя.
аве ей коя тема съм скапал че не ми е ясно ве.Къф си ти да ми говориш по този начин а?Кой си ти ве!!!!
Според теб онзи който е разфасовал момичето ПРЕЦЕНИЛ ЛИ СИ Е РИСКА ВЕ А!!!Ами оня дето намля рейса на магистрала тракия ПРЕЦЕНИЛ ЛИ СИ Е РИСКА ВЕ А?Ами оня дето миналата година ме просна на пешеходната преценил ли го е а.Не дей да говориш за преценяване на рискове със подобна скорост.Нищо не казвам за колегата нека си кара няма лошо той си знае.Аз не съм го опреквал нито съм му сказвал.Просто си написах мнението във форума което си е мое право ясно.И внимавай как говориш със хора които не познаваш.Не ми е приятно да ми се карат хора които не познавам и които даже не знам че ги има.Замисли се малко със кво право ми говориш така.И дали ако беше на среща ми щеше да ми говориш по същия начин.
Сега да обясня на моралиста кои съм казвам се Васил Анестиев Василев от град Варна съм ако искаш да се видим явно имаш такова желание нямам нищо напротив ПЪК ДА ВИДИМ ТОГАВА КОИ ПО КАКЪВ НАчИН щЕ ГОВОРИ ще ти дам телефон и адрес на лично ако имаш желанието за срещата ПОБОИНИКО
Някой ще ми подаде ли един чадър ? Че тука почнаха да валят шамари....
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2