взломаджийски набези
Модератори: mitaka7, Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
взломаджийски набези
Вчера към 18:30 карах майка ми на едно събиране и се разбрахме около 1:00 часа да я прибера с колата (skoda 120
) Дотук добре-карам я, връщам се вкъщи, залягам пред телевизора и скоро след това вече съм откъртил. Малко след 1 часа ми призвъняват на тел-а, отивам сънен към колата да я прибера, отключвам, обаче след едно изпукване от ръкохватката врата не може да се отвори
Със 101 псувни тръгвам да търся лост да напъна вратата-е да, ама не става:roll: 20 минути-без никакъв резултат, освен ожулени ръце
По същото време пък се прибира съседчето с един джип и точно на завоя спря, осветявайки колата ми, явно помисли, че ми разбиват колата, но му махнах и си продължи към тях. Малко след това идва баща ми, вика ми "няма да се плашиш, ей сега ще стане фатката, аз веднъж тъй заключих ключовете вътре"
. Напъваме вратата-горе, подлагаме трупчета в процепа и със една закривена тел-неръждавейка отворихме вратата до шофьора
По- едно време направо се бях отчаял, викам си-отиде тя, ще се троши прозорец, но по тоя тертип се оправихме. Тази сутрин разбрах каква е аварията и си оправих и вратата-просто един накрайник е излязъл и врата все едно е като заключена-ръкохватката не действа. Сега остава да си оправя и ламарината на вратата, че все едно бомба паднала
В заключение-има истина във приказката "без плюнка и тел-нищо не става"

По- едно време направо се бях отчаял, викам си-отиде тя, ще се троши прозорец, но по тоя тертип се оправихме. Тази сутрин разбрах каква е аварията и си оправих и вратата-просто един накрайник е излязъл и врата все едно е като заключена-ръкохватката не действа. Сега остава да си оправя и ламарината на вратата, че все едно бомба паднала

В заключение-има истина във приказката "без плюнка и тел-нищо не става"

Никой не мое ма връне на селу!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
TongPo написа:направо настръхнах докато четях тази история

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- ForzaBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е61
- Мечтае да кара: алпина
Пич недей да правиш цигании ами направо си поръчай нова врата от Еуратек в Надежда. Иначе при много висока скорост ще ти фучииии и е неприятно
иначе историята е супер давай в същия дух

Първата ми кола брат беше такава шкода.Бях млад зелен на 14 годинки и пълен с ентусиазъм.Имах обратния проблем при мене вратите не се затваряха лесно а трябваше як шут, ама як ти казвам, и дори и така затворени по завоите като се осукваше ръждясалото купе пак се отваряха.Обичах я тая кола ей няма друга такава, много ме е яд че я дадох на едни мангали за 100лв. ся щях да си я стегна и да си бръмча с нея из града като пич дето не го ебе какво кара.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
за тази кола над 50 е адски висока скоростForzaBMW написа: ...при много висока скорост ще ти фучииии ...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
ForzaBMW написа:Пич недей да правиш цигании ами направо си поръчай нова врата от Еуратек в Надежда. Иначе при много висока скорост ще ти фучииии и е неприятно
По-скоро от "Надин" ще е поръчката

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
тва направо не е истина, и да ти се случи на един ден, всичко товааа, неееее, уникално. Трупчетата добре ли ги заровихте, че кат се размиришат, ше се издъни работата със шкодата, от там куките ша разберат за комшията с джипа, после той ше те издаде че нощес си излизал, ти ша признаеш че си разбил колата, бащати ше го пишат съучастник, а ........ чекай че се увлякох 

- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
_BmW_™ написа:Bogat-Beden написа:TongPo написа:направо настръхнах докато четях тази история![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
изрот
![]()
![]()
Намали го тоя подпис бе, момче. И се пише изроД
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
На вас ви е смешно, обаче заради това прибиране цяла вечер не близнах и капка бира, пък нашия беше на "Загорка"
И като стана тази суматоха се изстреля той да прибира майка ми
Знам, че за вас такова соц. возило е нищо, но за мен колата има голяма донякъде сантиментална стойност
, а предвид на това, че се бях примирил, че ще се чупи стъкло и се размина с тази интервенция наитина си отдъхнах.
А ако говорим за емоции, достатъчно ми е едно пътуване по пътя София-Бургас, но честно казано е излишно, понеже всички виждате, че материал за страхотни и недотам-страхотни истории бол, много от тях без хепиенд

Знам, че за вас такова соц. возило е нищо, но за мен колата има голяма донякъде сантиментална стойност

А ако говорим за емоции, достатъчно ми е едно пътуване по пътя София-Бургас, но честно казано е излишно, понеже всички виждате, че материал за страхотни и недотам-страхотни истории бол, много от тях без хепиенд

Никой не мое ма връне на селу!
- Kurt Vagner
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Жената да мърка
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2