хванак кучката ми да се е.....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
хванак кучката ми да се е.....
Та хъркам си аз като пор и някаде към 02.00 някакъв кучешки лай ме буди,викам си тоя пумиар моя пак лае за няма нищо.Значи да поясня живея в къща и кучето ми е женско(и нещо се е разгонила)
както и да е лягам си ама чушки бате,лаене до безкрай.....след малко затихна,ама аз вече бех побеснел и излизам на терасата и кво да видя
БУМ БУМ,некъв рошав пумиар ми треска кучето ама беше M-POWER
ебеше като са световно
викам си ,оооо тая нема така да се размине,ше прекъснеме снушението
слизам аз леко долу ,и прякора тихата стъпка ми се оправда
взех един кол(прът)дето беше подпрян на къщата и леко леко на 2 метра от играча,тоя така се беше захласнал да треска че не се усети грам
.Замахвам аз като един истински шотландски боец и такъв саблен удар му нанесох че се изпъна като шеста струна на кухарка кремона
.От там 3-4 дълни псувни и се прибрах,след около 20 мин пак нещо подобно некъв лай некви трясаци,викам си еееее сааааа вечееее ше пречукам и мойта и ше и нахлуза бронираните гащи
слизам аз и кво
друг ЧЕРЕН И ПО ГОЛЯМ от предишния пумиар се опитва да я тресне,хванах един камък и за малко да му разбием човката ама избега
както и да е ставам на сутринта тръгвам към бимата ми и гледам до мойта ''ДЕВСТВЕНА КУЧКА" седи накакъв Барни Ръбъл и той се наредил на хорото
Та заключението е че кучката ми е прекалено леко поведение и чакъм кученца 

ебеше като са световно

Имам си една улична котка която гледам на терасата. Давам и ядене и тя се радва. Само че като дойде размножителния период, има поне по 3 мъжки котки на терасата. Ей няма оттърване. С какво ли не ги целих, с чехли с камъни, 1-2 бях изритал. Няма спасение! Та накрая спрях да я храня та да се оттърва от мъжките 

- dare__devil
- кандидат ентусиаст
-
И какво са ти виновни кучетата, че ги биеш с колове?
Като не искаш кученца, има доста по-нормални начини.
Ако твоето куче беше мъжко и го хванеш да клеца кучката на съседа пак ли ще го фраснеш с кол?
Ако твоето куче беше мъжко и го хванеш да клеца кучката на съседа пак ли ще го фраснеш с кол?
- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
аз като бях 6 ти клас имах хамстери и те се е..... , чак не ми го побира акъла как съм забравил да го спомена във форума досега

Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
dare__devil написа:И какво са ти виновни кучетата, че ги биеш с колове?
ми добре брат ше ти докарам 2 кучета да ти вият пред входната ти врата в 02.00 нощес и да видим дали тогава ше си толкова безразличен

ако си глух може и да не ти пречи незнам

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
vladuicho написа:dare__devil написа:И какво са ти виновни кучетата, че ги биеш с колове?
ми добре брат ше ти докарам 2 кучета да ти вият пред входната ти врата в 02.00 нощес и да видим дали тогава ше си толкова безразличен![]()
ако си глух може и да не ти пречи незнам
Е...ти тъпото обяснение...! Трябвало е да ги застреляш на място тези кучета че пречат на съня ти

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..

нек се ебе бре кво ти дреме
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Мишу написа:треало е на чифт да се включиш в купона не да ги падиш и биеш или ти викаш мама им они се ебат я чикии че бием нема да я баде тая

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Какво и е страхотното на тази история? Може би селянията на стопанина на горката разгонена кучка и мъжествените му изпълнения с кола
Какво да се прави в такава държава живеем,те жените си пердашат та домашните любимци ли!
Елементарна култура липсва,прости грижи в съответствие със състоянието на животното не са положени,но нали сме чобани и има кол под ръка,какво пък толкова. Че и да се похвалим може с "героизма" си.
А след 60 дена ще четем тема как е удавил новородените кутрета или нещо от сорта. Може и да оцелеят и да се присъединят към другите по улиците,ма той какво е виновен

Какво да се прави в такава държава живеем,те жените си пердашат та домашните любимци ли!
Елементарна култура липсва,прости грижи в съответствие със състоянието на животното не са положени,но нали сме чобани и има кол под ръка,какво пък толкова. Че и да се похвалим може с "героизма" си.

А след 60 дена ще четем тема как е удавил новородените кутрета или нещо от сорта. Може и да оцелеят и да се присъединят към другите по улиците,ма той какво е виновен

- The Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 96 coupe
NeoPrint написа:Какво и е страхотното на тази история? Може би селянията на стопанина на горката разгонена кучка и мъжествените му изпълнения с кола![]()
Елементарна култура липсва,прости грижи в съответствие със състоянието на животното не са положени,но нали сме чобани и има кол под ръка,какво пък толкова. Че и да се похвалим може с "героизма" си.![]()

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Този проблем много лесно можеш да го предотвратиш с медикаменти-"Нововулин"-това са таблетки, с които можеш да отложиш или прекратиш разгонването на любимката, има го във всяка ветеринарна аптека и не е скъпо
Но ако е стана "заварката", мога само да ти кажа Честито

Никой не мое ма връне на селу!
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2