хванак кучката ми да се е.....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: bmw е46

хванак кучката ми да се е.....

Мнение от vladuicho » 15 Авг 2008, 9:43

Та хъркам си аз като пор и някаде към 02.00 някакъв кучешки лай ме буди,викам си тоя пумиар моя пак лае за няма нищо.Значи да поясня живея в къща и кучето ми е женско(и нещо се е разгонила) :mhihi: както и да е лягам си ама чушки бате,лаене до безкрай.....след малко затихна,ама аз вече бех побеснел и излизам на терасата и кво да видя :roll: БУМ БУМ,некъв рошав пумиар ми треска кучето ама беше M-POWER
ебеше като са световно :mhihi: викам си ,оооо тая нема така да се размине,ше прекъснеме снушението :lol: слизам аз леко долу ,и прякора тихата стъпка ми се оправда :mhihi: взех един кол(прът)дето беше подпрян на къщата и леко леко на 2 метра от играча,тоя така се беше захласнал да треска че не се усети грам :mhihi: .Замахвам аз като един истински шотландски боец и такъв саблен удар му нанесох че се изпъна като шеста струна на кухарка кремона :D .От там 3-4 дълни псувни и се прибрах,след около 20 мин пак нещо подобно некъв лай некви трясаци,викам си еееее сааааа вечееее ше пречукам и мойта и ше и нахлуза бронираните гащи :twisted: слизам аз и кво :shock: друг ЧЕРЕН И ПО ГОЛЯМ от предишния пумиар се опитва да я тресне,хванах един камък и за малко да му разбием човката ама избега :confused: както и да е ставам на сутринта тръгвам към бимата ми и гледам до мойта ''ДЕВСТВЕНА КУЧКА" седи накакъв Барни Ръбъл и той се наредил на хорото 8) Та заключението е че кучката ми е прекалено леко поведение и чакъм кученца :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 15 Авг 2008, 9:49

Имам си една улична котка която гледам на терасата. Давам и ядене и тя се радва. Само че като дойде размножителния период, има поне по 3 мъжки котки на терасата. Ей няма оттърване. С какво ли не ги целих, с чехли с камъни, 1-2 бях изритал. Няма спасение! Та накрая спрях да я храня та да се оттърва от мъжките :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dare__devil » 15 Авг 2008, 9:55

И какво са ти виновни кучетата, че ги биеш с колове?
Като не искаш кученца, има доста по-нормални начини.
Ако твоето куче беше мъжко и го хванеш да клеца кучката на съседа пак ли ще го фраснеш с кол?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 335i LCI Xdrive
Мечтае да кара: каквото кара
Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd

Мнение от kapitanat » 15 Авг 2008, 11:57

аз като бях 6 ти клас имах хамстери и те се е..... , чак не ми го побира акъла как съм забравил да го спомена във форума досега :mhihi: :help:
Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996

Аватар

Мнение от vladuicho » 15 Авг 2008, 12:46

dare__devil написа:И какво са ти виновни кучетата, че ги биеш с колове?
Ако твоето куче беше мъжко и го хванеш да клеца кучката на съседа пак ли ще го фраснеш с кол?

ми добре брат ше ти докарам 2 кучета да ти вият пред входната ти врата в 02.00 нощес и да видим дали тогава ше си толкова безразличен :mhihi:
ако си глух може и да не ти пречи незнам :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 15 Авг 2008, 13:08

vladuicho написа:
dare__devil написа:И какво са ти виновни кучетата, че ги биеш с колове?

ми добре брат ше ти докарам 2 кучета да ти вият пред входната ти врата в 02.00 нощес и да видим дали тогава ше си толкова безразличен :mhihi:
ако си глух може и да не ти пречи незнам :lol:

Е...ти тъпото обяснение...! Трябвало е да ги застреляш на място тези кучета че пречат на съня ти :banghead:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Аватар

Мнение от vladuicho » 15 Авг 2008, 13:19

eee чак да ги застрелям,ако ми се спеше малко повече и това можеше да стане :mhihi:

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 15 Авг 2008, 13:21

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
нек се ебе бре кво ти дреме
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Аватар

Re: ..

Мнение от vladuicho » 15 Авг 2008, 13:36

bavareca_86 написа::mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
нек се ебе бре кво ти дреме

лаенето ме притесняваше не ебането :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 15 Авг 2008, 13:48

недеи ги притеснява 4е можеш да ги заклещиш :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 15 Авг 2008, 14:24

треало е на чифт да се включиш в купона не да ги падиш и биеш или ти викаш мама им они се ебат я чикии че бием нема да я баде тая

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 15 Авг 2008, 14:26

Мишу написа:треало е на чифт да се включиш в купона не да ги падиш и биеш или ти викаш мама им они се ебат я чикии че бием нема да я баде тая

:mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 15 Авг 2008, 14:29

Какво и е страхотното на тази история? Може би селянията на стопанина на горката разгонена кучка и мъжествените му изпълнения с кола :help:
Какво да се прави в такава държава живеем,те жените си пердашат та домашните любимци ли!
Елементарна култура липсва,прости грижи в съответствие със състоянието на животното не са положени,но нали сме чобани и има кол под ръка,какво пък толкова. Че и да се похвалим може с "героизма" си. :kuku:
А след 60 дена ще четем тема как е удавил новородените кутрета или нещо от сорта. Може и да оцелеят и да се присъединят към другите по улиците,ма той какво е виновен :help:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 M52B20 96 coupe

Мнение от The Shadow » 15 Авг 2008, 14:46

NeoPrint написа:Какво и е страхотното на тази история? Може би селянията на стопанина на горката разгонена кучка и мъжествените му изпълнения с кола :help:
Какво да се прави в такава държава живеем,те жените си пердашат та домашните любимци ли!
Елементарна култура липсва,прости грижи в съответствие със състоянието на животното не са положени,но нали сме чобани и има кол под ръка,какво пък толкова. Че и да се похвалим може с "героизма" си. :kuku:
А след 60 дена ще четем тема как е удавил новородените кутрета или нещо от сорта. Може и да оцелеят и да се присъединят към другите по улиците,ма той какво е виновен :help:

:yes: Недай си боже жена ти да е малко по креслива в леглото... и съседа с кол-а пристига... Едни силиконови тапи за уши са 2 лв в аптеката...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 15 Авг 2008, 15:08

Този проблем много лесно можеш да го предотвратиш с медикаменти-"Нововулин"-това са таблетки, с които можеш да отложиш или прекратиш разгонването на любимката, има го във всяка ветеринарна аптека и не е скъпо :D Но ако е стана "заварката", мога само да ти кажа Честито :mhihi: :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

Следваща

Назад към Страхотни истории