Благодарности на Engi
Модератори: mitaka7, Общи модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Благодарности на Engi
Здравейте на всички:) Не ме познавате, ама това не мисля, че пречи да изкажа благодарности на Engi и за тва, което направи... Та карам си аз каляската преди няколко вечери ( ауди а3 1.8 20в) кротко по патриарха към 12 часа и гледам пред мен едно сиво бмв купе...спряхме заедно на светофара и се почудих дали да не се изстреляме от светофарчето максимално бързо имайки предвид че нямаше коли, когато забелязах отличителните знаци на клуба и тогава ми хрумна, че от много време си мечтая някой да ме повози на такава машинка. Тръгнахме ние, изравнихме се, свалих джама и вкарах директно предложение:))) имайки предвид, че не съм рус и определено немам готини цици си мислех, че ще ме понапсуват па ше си продължим, ама момчето се оказа супер точен пич и каза - айде скачай да те воза... Остаих каруцата преди петте кифтета и се качих... Кво да ви кажа повече, просто поста ми приключва тук...
RESPECT RESPECT RESPECT for BMW i Engi...
Колицата е уникална, просто ми напълни душата...А и много малко са хората, които биха качили непознат прангиш 190см в 12 часа за да повозят... Абе кво да ви обяснявам като всички изпитвате тоя кеф нон-стоп:))))) Блазе Ви...
Само едно въпросче имам - това купе беше без греда доколкото си спомям, а съм виждал и такива с греда...от годината на производство ли зависи или?
П.с. някой от вас със сиво купе да се е прибирал снощи от морето към 6 часа...
RESPECT RESPECT RESPECT for BMW i Engi...

Колицата е уникална, просто ми напълни душата...А и много малко са хората, които биха качили непознат прангиш 190см в 12 часа за да повозят... Абе кво да ви обяснявам като всички изпитвате тоя кеф нон-стоп:))))) Блазе Ви...
Само едно въпросче имам - това купе беше без греда доколкото си спомям, а съм виждал и такива с греда...от годината на производство ли зависи или?
П.с. някой от вас със сиво купе да се е прибирал снощи от морето към 6 часа...
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Енджи си е точен това всички го знаем 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
bravo написа:Engi![]()
![]()
I want too .
Ти нали знаеш кой и къде................

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
10х сили
а spe е не4овешки манияк:)
много се искефих, до са не ме бяха офертирали така директно за возене, ама мнооооооого ме израдва:) пусна ли вече А3ката да се продава?:)

а spe е не4овешки манияк:)
много се искефих, до са не ме бяха офертирали така директно за возене, ама мнооооооого ме израдва:) пусна ли вече А3ката да се продава?:)

а
От директна оферта по-добро нема
Някой ще обясни ли това с гредата? че наистина мисля да се поогледам за такова...Еngi ако пак те забележа пак ще те спра:) тоя път ше черпавам бири или там квот пиеш;)

- Engi
-
Нощния ездач
-
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
а
именно за таз греда говоря...между предната врата и джама. ама съм виждал е36 две врати (не компакт) дето имат такава греда?
- Engi
-
Нощния ездач
-
gazzzar написа:bravo написа:Engi![]()
![]()
I want too .
Ти нали знаеш кой и къде................
аз трябва вече да се уговоря с всички

Вече на Е46 ще се возя , сега очаквам оферти за Е30 318ис , 320 и т.н..... както и Е36 3хх.....

Снимам добре(имам камера) и не ми пука от скорост или посока на движение

Най-мразя да съм прав!!!
- Engi
-
Нощния ездач
-
bravo написа: и не ми пука от скорост или посока на движение
всеки така казва, пък после като погледна намерил и двете дръжки и се опитва да ги криви

39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3