Една НЕстрахотна история

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Една НЕстрахотна история

Мнение от Lenco » 16 Юли 2008, 18:17

Вчера на 15.07.08г. на една колежка сина с приятел пътуват за Поморие и на пътя след Сарафово на правата пред военната почивна станция на ограничение ако не се лъжя 50 и непрекъсната линия срещу тях лети (в насрешната лента) бяло БМВ с Софийска регистрация и за да избегнат челния удар момчетата се хвърлят в канавката.Пилота срещу тях не спира.Надявам се този състезател да не е регистриран в този форум, а ако е да знае, че от В4-ката не става нищо а момчетата са живи и здрави, но изплашени.Не се знае за какъв модел става въпрос, но май има видял и записал номера. Надявам се да има по-малко такива страхотни истории, по-добре да се радваме кой, къде и как се наакал не на пътя.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 16 Юли 2008, 19:05

Колега както колегите казват някви смешни 18 годишни кенефи, като се качат на бима и си мислият че са недосегаеми. Кам всички колеги и особено 18 годишни недорасли ентусиасти не се правете на састезатели щотото така се получава. Колега това което се е случило с твоите приятели е кофти но поне са живи и здрави това е най важното. Ламарите се оправят. От две седмици чета непрекасното катастрофирали младежи карали в нетрезво състояние или несъобразена скорост. Мене също ме кефи да настъпвам бимата ама като гледам какво се получава. Мани мани, колега тоя заслужава една мечка да му се напрай!!!
Респект!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 16 Юли 2008, 19:30

Не мисли,че даже и да го прочете ще напиши "Аз" бях нали се сещаш
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 16 Юли 2008, 19:59

Май идеята е не да го прочете и да си каже, а по скоро да се замисли че света е малък и че следващия път може да не си тръгне без да си понесе отговорноста.Добре че са живи и здрави момчетата, пък за колата дано е имала каско, иначе кофти :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 16 Юли 2008, 20:03

Колега както колегите казват някви смешни 18 годишни кенефи, като се качат на бима и си мислият че са недосегаеми. Кам всички колеги и особено 18 годишни недорасли

Само искам да отбележа, че по мой скормни наблюдедения, макар че съм тъп състезател самоубиец на 18години, чичковците на по 30години, правят абсолютни същите глупости, даже и по-големи от нас 18 годишните. Така че да не обвиняваме само младите.
Лично мнение.

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 16 Юли 2008, 20:51

sk. написа:
Колега както колегите казват някви смешни 18 годишни кенефи, като се качат на бима и си мислият че са недосегаеми. Кам всички колеги и особено 18 годишни недорасли

Само искам да отбележа, че по мой скормни наблюдедения, макар че съм тъп състезател самоубиец на 18години, чичковците на по 30години, правят абсолютни същите глупости, даже и по-големи от нас 18 годишните. Така че да не обвиняваме само младите.
Лично мнение.

Процентът 18 годишни, които ги друса гъзарията е далеч по-голям. Просто трябва да се прави разлика, че като караш някоя умряла е36-ца не си Господ. Дъждът пада еднакво над всички. Казах е36, тъй като смятам, че е най-масова сред по-младите.
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 16 Юли 2008, 21:21

като научиш номера го покажи,някой може да го знае
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gecko » 17 Юли 2008, 3:16

Pitbull_Germany написа:
sk. написа:

Лично мнение.

Процентът 18 годишни, които ги друса гъзарията е далеч по-голям. Просто трябва да се прави разлика, че като караш някоя умряла е36-ца не си Господ. Дъждът пада еднакво над всички. Казах е36, тъй като смятам, че е най-масова сред по-младите.

Наистина не слагайте всички "18-годишни" под общ знаменател.Всяко правило си има изключение и всеки го знае.Всеки ден виждам "гъзари" да изпъват колите си в натоварено движение и то хора на много повече от 18 години.Но все пак войната по пътищата няма да се оправи
:roll: :roll: :roll: Аз карам кола с 200 коня под капака и все пак си седа на задника и не натискам газта.Всичко си е до разум и много други неща .... не е от толкова голямо значение на колко си
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 17 Юли 2008, 8:27

Колега няма смисъл да разваляме темата на колегата с тъпи спорове. Факт е ако погледнеш статистиката кои шофьори на каква възраст предизвикват най много катастрофи. Няма смисъл да спори защото наистина има изключения. Така че колега ако знаеш номера наистина го пусни и може някои да ти помогне който го знае.
Респект!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 17 Юли 2008, 8:49

ufff,писна ми от тъпи теми,това ковто си го описал става секи ден почти навсякаде в България,на мен и един приятел ни се случи поне три пъти да ни излизат луди гастербаитери насреща на пътя за Пловдив и какво да напиша три теми и да опиша подробно ли и всичките колеги и те и какго щв стане!?????Обвиняваи си правителството за което си гласувал че не е отпуснало пари да се направи по широк път който да поеме все по-голямото натоварване,обвиняваи че са дали възможност на такъв калъф като този който описваш да си купи/изкара книжка!

И да ти кажа нещо последно ако пътното платно е било с габарит 2.75 и задължително имаш банкет 1м с наклон 6%/при наклон на платното 2,5% и допълнително разтояние от минимум още 1м до канавката ме нявява за лоша реакция и маневра и на твоя водач защото мястото е достатъчно да се разминат все пак затова имаш водяща ивица+банкет+разтояние до канавката!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 17 Юли 2008, 8:58

:drinking: не съм бил аз :) щото отговарям на описанието :) ама съм на 20

Потребител
Аватар

Мнение от AlpinaPower » 17 Юли 2008, 8:59

Nukem написа:ufff,писна ми от тъпи теми,това ковто си го описал става секи ден почти навсякаде в България,на мен и един приятел ни се случи поне три пъти да ни излизат луди гастербаитери насреща на пътя за Пловдив и какво да напиша три теми и да опиша подробно ли и всичките колеги и те и какго щв стане!?????Обвиняваи си правителството за което си гласувал че не е отпуснало пари да се направи по широк път който да поеме все по-голямото натоварване,обвиняваи че са дали възможност на такъв калъф като този който описваш да си купи/изкара книжка!

И да ти кажа нещо последно ако пътното платно е било с габарит 2.75 и задължително имаш банкет 1м с наклон 6%/при наклон на платното 2,5% и допълнително разтояние от минимум още 1м до канавката ме нявява за лоша реакция и маневра и на твоя водач защото мястото е достатъчно да се разминат все пак затова имаш водяща ивица+банкет+разтояние до канавката!

Абе ей, къв си ти бе?! И ти ли си скочил три пъти в канавка...? Естествено, че няма да ни занимаваш с това, че ти излизат луди на пътя, просто явлението е повсеместно, но не всеки взима решението да жертва себе си.
Ако ти е криво нещо не си го изкарвай на другите, ми ходи си намери друга работа от това да се ежиш по форумите. Калкулациите и заяжданията във виртуалното пространство са леко по-различни от реалния живот, ПИЧ.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 17 Юли 2008, 9:04

AlpinaPower написа:
Nukem написа:ufff,писна ми от тъпи теми,това ковто си го описал става секи ден почти навсякаде в България,на мен и един приятел ни се случи поне три пъти да ни излизат луди гастербаитери насреща на пътя за Пловдив и какво да напиша три теми и да опиша подробно ли и всичките колеги и те и какго щв стане!?????Обвиняваи си правителството за което си гласувал че не е отпуснало пари да се направи по широк път който да поеме все по-голямото натоварване,обвиняваи че са дали възможност на такъв калъф като този който описваш да си купи/изкара книжка!

Абе ей, къв си ти бе?! И ти ли си скочил три пъти в канавка...? Естествено, че няма да ни занимаваш с това, че ти излизат луди на пътя, просто явлението е повсеместно, но не всеки взима решението да жертва себе си.
Ако ти е криво нещо не си го изкарвай на другите, ми ходи си намери друга работа от това да се ежиш по форумите. Калкулациите и заяжданията във виртуалното пространство са леко по-различни от реалния живот, ПИЧ.

Той си пада малко философ, не обръщай внимание... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 17 Юли 2008, 9:07

Пич за толкова време във форума знаех каква ще е реакцията на болшинството още преди да почна да пиша поста!Но просто съм ти написал за какво служи банкета и разтоянието до канавката те се предвиждат отчасти с такава големина точно заради такива случаи,иначе щеше да има две плана по 2,75 и наклони 1:1,5 отстрани на откосите!

П.С:Не искам да кажа нищо лошо за момчето или да оправдавам постъпката на реклес драивара :mhihi: ,просто ти обяснявам за елементите на пътното платно и тяхната употреба!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 17 Юли 2008, 11:10

sk. написа:..... чичковците на по 30години.. .

ей, пикльо, на кой ще викаш "чичко" ти бе?!?!?

Следваща

Назад към Страхотни истории