мнооо яко,куче ми изяде колата

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

мнооо яко,куче ми изяде колата

Мнение от gugichamp » 12 Юли 2008, 14:29

Здравейте!Ще ви разкажа какво ми се случи вчера.
В четвъртък си взимам колата от цялостно боядисване(Е-46ца комби) и минавам на маркировка в "холдинга".Много щастлив,че си карам "чистак" боядисаната ми кола се прибрах в къщи и легнах да си я сънувам.Вчера,петък станах в 6ч. сутринта да посрещам някакъв автобус на гарата и сънен тръгнах на там.В един момент обаче по пътя виждам някъв помияр как седи и ми гледа колата(карах с не повече от 30-40км/ч),и когато го доближих тоя изрод се хвърли и почна да лае и да се блъска в колата (викам си на ум и се смея:еб*** ти лудото куче),а тва не спира.След 50ина метра се отказа,а аз продължих да му се смея.Обаче кат' стигнах на гарата вече не ми беше хич смешно!Тъпия пес ми беше наял боята по вратите,калниците,изкъртил ми лайсната и ми счупил пластмасовия капак на прага! :shock:
Направо ме върна в изходна позиция!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 12 Юли 2008, 14:33

И ти да не си ял с дни, и ти ще ядеш всичко. :mhihi: :mhihi: Наистина много смешна и неприятна случка. Имаме едни кучета пред блока и те вечер си дебнат колите, но не всички коли нападат подбират си ги по някавкав критерии, и съм виждал как им дъвчат брониите...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 12 Юли 2008, 14:36

:shock: :shock: деба тия пумяри ебимо маиката глад маика глад

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 12 Юли 2008, 16:18

просто си точат зъбките..
ама и тея 46-и май крехки идват!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Drinker
Аватар
Кара: E36 Touring 328i
Мечтае да кара: нормално

Мнение от ///Milen_bmw » 12 Юли 2008, 17:01

Застреляй го да не се мъчи :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 12 Юли 2008, 18:13

---Убиф го :bang: :bang: :bang: :bang: :bang:

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 12 Юли 2008, 18:27

Те кучетата не харесват коли, щото колите им ръмжат и бягат. Пък бмв-тата "много ръмжат и много бягат".

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 12 Юли 2008, 18:31

Що не се върна да го сгазиш? :mhihi: :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 12 Юли 2008, 19:21

На следващата сутрин му приготви скара с подправка от черна отрова и ще си решиш проблемът! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 12 Юли 2008, 19:32

Я съм газил един пумияр така.# пъти минавам покрай него и собственика явно живее в къщата на пътя и му викам "прибери си кучето ще ухапе някой" оня ми се смее на среща и ми вика "кат те е страх не минавай от тука" пък кучето много голямо немска овчарка ама огромна ви казвам и скача на колите и оня си седнал пред къщата и се кефи как се шашкат хората.Та аз минавам пак от там и гледам псето излиза на пътя и се готви да скочи на колата отстрани и бавничко го приближавам, леко , леко и онова кат се откри на пътя яко газ на бевето, през това време чувам собственика на кучето го вика настоятелно, явно видял какво ще стане, ама онова не приема и кат посрешна бронята с отворена уста, завъртя се и падна за малко после стана, пак падна, пак стана и леко накуцвайки тръгна към тротоара, стопанина бесен нещо ми крещи, викам му "недей вика че да не дам назаде" :twisted: прибра си после породистия помияр, ама с доста изпочупени зъбчета.

Обръщам се към всички такива тарикати дето си избиват комплексите с огромни кучета дето ги озлобяват да скачат на невинните хора.ДРЪЖТЕ СИ ПСЕТАТА.И аз имам огромно куче каракачанска овчарка, обаче си го държа на каишката където си му е мястото, а не насирам хората с него и да се смея отстрани.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 12 Юли 2008, 21:10

drmirchev напълно те подрепям, хората в тая държава съвсем полудяха ебаси. Още преди години ми скачаха всякви от пумияри до питбули...
Почвам сериозно да си мисля, че парите в тая държава няма да ни направят щасливи колкото и всички да се стремим към тях, абсурдите са навсякъде около нас. Не, че съм толкова перфектен, но гледам да не права тъпотии.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 12 Юли 2008, 22:16

мойто куче,горкото и то много яко излезе...!! бях го повел навънка-никога не е връзвано и си слушаше много ,ма одърте яко и явно се заплесна и както си вървеше по тротоара кривна на шосето! викам аз-викам,ма нема кой да ме чуе...!вината си беше моя,щото кучето просто вече си оглушаваше от старост! и като го понесе един москвич-прати го на 10м!викам си-край! тичам към него,а тоя се изправи и аре към къщи! извиних се на човека с мускала и бегом след него. мислех,че нема да искара повече от час ,ма живя още 3г след тва и умря на 16г . преклонна възраст! та се пребори с цел москвич моят пес....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 12 Юли 2008, 22:35

и аз минах пред някфо мъничко японска порода песче с 10км/ч пред блока щото на стопанина му е по яко да си върти каишката. Та после ме искара че съм карал с 60км/ч в задънена уличка където търчат деца и прочие и има ебаси дупките :banghead: :banghead:
в крайна сметка му теглих една майна и се прибрах.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gugichamp » 13 Юли 2008, 0:53

и аз имам куче цял живот,и ги псувам някви селски терикати подкарали на цялата газ из квартала,а там дете-куче-дете пак куче...,все едно са на рали,ама тва ме захапа на "Сливница",де**а и мутанта...
от свинята лебед не става...

младши ентусиаст
Аватар

аа

Мнение от nigh7lif3 » 13 Юли 2008, 9:22

pavlin_e30 написа:просто си точат зъбките..
ама и тея 46-и май крехки идват!

:mhihi: :ahah: :mhihi:

Следваща

Назад към Страхотни истории