За украса ли са огледалата ?

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alehandro » 17 Дек 2007, 22:15

А ти си вече на 16 нали ... страннаработа ако не си измисляш си много безразсъден, а ако си измисляш - смешен ...

Искаш ли да ти кажа нещо за големите спирачни дискове - при скорости от 250км.ч са ти полезни керамични ЛЕКИ дискове а не 16 инчови грамадни и тежки - като се въртят с такава скорост знаеш ли каква инерция имат - не можеш да ги спреш и палиш накладките - при такава скорост можеш - я да спреш веднъж ако натиснеш рязко спирачки - я не ... но накладките са ти на въглен 100%

Контрол - пълни глупости ... никакъв контрол нямаш - пълен зрител си ... проблема на темата не е в това , че ни пука за теб .. но дано не удариш друг човек, ако наистина караш де ...
Lope De Vega

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alehandro » 17 Дек 2007, 22:18

А ти си вече на 16 нали ... страннаработа ако не си измисляш си много безразсъден, а ако си измисляш - смешен ...

Искаш ли да ти кажа нещо за големите спирачни дискове - при скорости от 250км.ч са ти полезни керамични ЛЕКИ дискове а не 16 инчови грамадни и тежки - като се въртят с такава скорост знаеш ли каква инерция имат - не можеш да ги спреш и палиш накладките - при такава скорост можеш - я да спреш веднъж ако натиснеш рязко спирачки - я не ... но накладките са ти на въглен 100%

Контрол - пълни глупости ... никакъв контрол нямаш - пълен зрител си ... проблема на темата не е в това , че ни пука за теб .. но дано не удариш друг човек, ако наистина караш де ...
Lope De Vega

Потребител
Аватар

Мнение от BlackTown » 17 Дек 2007, 22:24

Който иска да изреже 500 коня кола нека пише на лс ! много ми е интересно като дам на някой да изпъне колата ми как ще я кара с 50 или с 250 ! Ако някой иска нека пише офертата не е безкрайна
BlackTown | Living oN A Video !!!

Порядъка е за слабите , силните владеят хауса !!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 17 Дек 2007, 22:28

BlackTown написа:Който иска да изреже 500 коня кола нека пише на лс ! много ми е интересно като дам на някой да изпъне колата ми как ще я кара с 50 или с 250 ! Ако някой иска нека пише офертата не е безкрайна

А който не ти пише? Не е в час може би? Или не е истински мъж?
Не знам пич. Аз съм се возил на доста дълъг път с Gl, че и на няколко пъти. Пак там са му конете. И 250 си ги дига без усилия, като е доста по трудно да отлети. Само че рядко вдигаше и 200. С професионален, а след това и с луд шофьор. Колата е 2007 ма година, мисля, ч твоята не може да й излезе по каквото и да е.

Потребител
Аватар

Мнение от BlackTown » 17 Дек 2007, 22:30

Alehandro написа:А ти си вече на 16 нали ... страннаработа ако не си измисляш си много безразсъден, а ако си измисляш - смешен ...

Мне на 11 съм. Колкото до дисковете смятам че всички инжинери работили и изчислявали до милиметър всеки детаил по колата са преценили как тя да бъде максимално ефективна и надеждна.

Потребител
Аватар

Мнение от BlackTown » 17 Дек 2007, 23:00

D3BEP написа:
BlackTown написа:Който иска да изреже 500 коня кола нека пише на лс ! много ми е интересно като дам на някой да изпъне колата ми как ще я кара с 50 или с 250 ! Ако някой иска нека пише офертата не е безкрайна

Не знам пич. Аз съм се возил на доста дълъг път с Gl, че и на няколко пъти. Пак там са му конете. И 250 си ги дига без усилия, като е доста по трудно да отлети. Само че рядко вдигаше и 200. С професионален, а след това и с луд шофьор. Колата е 2007 ма година, мисля, ч твоята не може да й излезе по каквото и да е.

Дали колата ми може да му стъпи незнам по какво преценяваш това екстри или други неща. Аз съм на 22 и съм доволен баща ми има МЛ 63 АМГ и на него немога да стъпа . Говорим за различни неща. Колата ми не е нищо особенно просто седма серия такива има навсякъде. За мен обаче е много повече защото това е първата ми кола която е купена чисто нова. Обичам си я и си я харесвам. За мен няма по хубаво бмв от е38. Не е въпроса 200те километра. Много добре знаем всички че когато колата е мощна самата тя те подтиква да я настъпваш. Мой приятели имат 2000 пъти по бързи коли и по скъпи. А и немога да разбера защо 250 ви се вижда толкова много просто немога да си го обясня. Както и да е не смятам да споря повече. Нито да се защитавам. Само ще наблюдавам

П.С
Колкото до литването моята седмица тежи 3157 килограма. ГЛ а е 3500кг. и двете немогат да литнат. Но ГЛа може да се обърне
Последна промяна BlackTown на 18 Дек 2007, 0:08, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 18 Дек 2007, 0:03

BlackTown написа:
D3BEP написа:

Дали колата ми може да му стъпи незнам по какво преценяваш това екстри или други неща. Аз съм на 22 и съм доволен баща ми има МЛ 63 АМГ и на него немога да стъпа . Говорим за различни неща. Колата ми не е нищо особенно просто седма серия такива има навсякъде. За мен обаче е много повече защото това е първата ми кола която е купена чисто нова. Обичам си я и си я харесвам. За мен няма по хубаво бмв от е38. Не е въпроса 200те километра. Много добре знаем всички че когато колата е мощна самата тя те подтиква да я настъпваш. Мой приятели имат 2000 пъти по бързи коли и по скъпи. А и немога да разбера защо 250 ви се вижда толкова много просто немога да си го обясня. Както и да е не смятам да споря повече. Нито да се защитавам. Само ще наблюдавам
250 не били много.Ти си куку бе.Видял ли си на кво мясаше онова БМВ от катастрофата краи Вакарел(лека им прах на загиналите)?И то с 240.Дано не се засечем никога на пътя.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nandrolon » 18 Дек 2007, 0:21

какво искате бе пичове, младежа е на 22, според него 250 е нормална скорост , какво повече има да се каже ....

п.с. 500те коня не са само за последната предавка :!: :!: :!:

а за литването :mhihi: :mhihi: :mhihi: 3 тона не може да литне :mhihi: :mhihi: :mhihi:

и танк да караш можеш да литнеш от някой мост

п.с.2 по голяма простотия не бях чел , като е 3 тона и край - залепене за пътя :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от BlackTown » 18 Дек 2007, 0:28

nandrolon написа:какво искате бе пичове, младежа е на 22, според него 250 е нормална скорост , какво повече има да се каже ....

п.с. 500те коня не са само за последната предавка :!: :!: :!:

421 коня е

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 36/ 318iS '94

Мнение от saphir » 18 Дек 2007, 0:32

ае колеги вие с тая тема се оляхте, не че не ми е приято да я чета ама ако почнете да спорите освен за мощността, скороста ами и теглото до грамове не знам на къде е тръгнала темата. Убеден съм, че колегата със седмицата разбра че не подкрепяме пилотите не му го натяквайте. На една от предните страници писах: нека всеки кара както иска, но ще добавя от утре съм пеша.

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 18 Дек 2007, 1:17

Ай да ме повозиш малко аз неща да карам че ша са насера
как е с 250 пътя стеснява ли се както викат сички
колко дига
имали чип ?!
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 18 Дек 2007, 8:20

Да, разбрах.
И седмицата му я е купил баща му. Даже не знае вероятно как се вадят пари.
Ами живи и здрави значи към горната класация мога да добавя само възпитание. Мисля, че спорът стана излишен. Спорим със зле възпитано дете, видяло от живота само как му се угажда от родителите.

ПП. Разликата между седмицата 2001 и ГЛ-а 2007 (и двете към 500 коня) освен в доста напредналите системи за сигурност, управление, джанти, вместимост, коравина е и в това, че седмицата струва към 30 бона, а ГЛ-а - към 300

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 18 Дек 2007, 9:45

Абе аз ви казах ...Ако е това хлапе което засякох до 125то училище в младост изобщо не ме учудва че говори такива неща...То вижте само правописа...

Другото което мога да му кажа...Пич не си мисли че си бог...Всеки е като тебе...Всеки може да кара с 250км/ч...Въпроса е че не го прави... Защото има мозък в главата си... Тъпо е да караш по ония завои с 250км/ч не виждаш ли че е заледено..Че са завои...ДенивЕлация се пише и айде не я ползвай тая дума като незнаеш дори какво значи...Иначе знаеш колко са ти големи дисковите спирачки ама понякога те не спасяват...Представи си че пръснеш гума...Къде отиваш... 2 метра под земята... При 120км/ч може да се спасиш дори имаш реален шанс да спреш... Ама не ги мислиш тия неща....

И аре стига с тия тъпи изказвания...Ако искате мога да ви дам да карате...Все едно мога да ви дам мойта играчка да си поиграете.. Споко мене не може да ме съблазниш...Карал съм коли доста по-бързи и доста по устойчиви на пътя от Е38 750и ... Можех да си купя скоро такава...Друг въпрос е че се разубедих...Незнам още мисля че имаш детско мислене...Като се качиш в тая кола можеш да станеш с това мислене един абсолютен убиец на пътя...

Другото което е не мога да си обясня как баща ти ти купува такава кола за първа кола...Ама това всеки си го решава.... Аз на моя син не бих му купил ковчег...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 18 Дек 2007, 9:50

Другото което е ...Разбери следното.. Е38 750ил е ЛИМУЗИНА... Тоест се кара мазно и готино...Не да я юркаш като М3 примерно... Килограмите нищо не значат..Те не те залепват за пътя...Тая кола е с такова голямо междуосие че тръгне ли няма да можеш да я овладееш пък какъвто и да си.. Особенно с 250км/ч...И 50 системи за сигурност няма да те спасят... Повярвяй ми...
Не се заяждам с тебе.. Просто ти казвам че правиш лапешки работи и ще се очистиш някъде...А недай си боже и някой друг...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 18 Дек 2007, 12:07

а бе какво се занимавате с тая грозна мутра бе да му еба майка мръсна до преди 17 години карал жигулето на баща си и сега като купил колата все едно подписал договор с бога да не го закача...влез в магистралата опъни там 290 и ходи се утрепай бе селски само да не утрепеш някой от нас тук че горко ти се пише...може да имаш пари и да си купиш 2-3 съдии но от отмъщение едва ли ще се спасиш,панимаеш ли? ще ми се възмущава анаболната тлъста к**ва че не го пропуснали на магистралата с 250...накъде си разбързал бе?на погребението на майка ти ли?кажи бе помияр? бил и моторист пфу мама ти дееба проста дееба

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории