Истинско изтръпване

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NStorm » 09 Юли 2007, 22:50

Бахти каратеките дето има по пътищата! Не трябваше аз да спирам тренировките, явно не съм подготвен вече... :mhihi:
Към Радо: Направил си глупост! Жена ти е раждала, не дай си боже да беше станало нещо с теб, докато се набираше с 180 да ходиш да отмъщаваш! Ти е трябвало да стигнеш при нея и момента не е бил за нервни изблици! Спираш, слизаш, успокояваш се за 2 минути и продължаваш, щото жена ти и наследника ти са ПО-ВАЖНИ! Пожелавам ти да са живи и здрави!
Иначе към темата с "правосъдието" по пътищата: Искахме ЕС, дойде ЕС, ние къде сме? Културата на шофьорите е толкова ниска, че няма на къде. А по-голяма тъпотия от това да излезеш от колата и да се сбиеш май няма!
21/02/08...speechless

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 09 Юли 2007, 23:14

SKISA написа:толко големи мъжкари не бех виждал на едно място! евала! бийте ,докат не са ви били.....!!! прилагайте закона на улицата ,докат го приложат на вас! не говоря само за пусналият темата! човека се изнервил,направил глупост\не малка/ да бие на пътя и сега ни разказал. въпроса е да осъзнае ,че е сбъркал ,а някои го насърчават и подкокоросват. според мен тва е грешката,ма здраве да е! се некой ден ше ви дойде до главата -тогава му мислете. явно от акъл файда нема-ше требва сами да си го научите по б олезнения начин......

че кои казва че не сме яли шамари , ? аз лично съм ял шамари обаче ще и раздавам .
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 10 Юли 2007, 0:04

_65536_kb_sec_ написа:аз имах подобни случки
единия път беше с една чичка която се предстрои пред мен и наби спирачките съответно аз останах без пръскалка за единия фар и с акулова предница вече :)
както и да е той слезе разкрещя се и ми блъсна вратата като я отвори и затвори и си тръгна докато аз си търся нещо отстро под ръка
след това малко по надолу точно зад моста на НДК имаше засичане, спиране на въпреки пред него, просто когато му опрях отверката в сънната артерия яда му изчезна. Мойта реакция беш: с най-спокойния тон възможен му казах "Г-не, Моля ви другия път подхождайте по културно и цивилизовано. Приятен ден". И всичко това докато жената на човечеца пищеше до него.
Смятам че хладнокръвното спокойно изражение на психопад е много по полезно в такива ситуации отколкото да се правим на бойци
иначе Радо и аз съм зад теб
писнало ми е от такива педали
да земат да се научат на малко повече култура на шофиране
не че аз имам кой знае каква но когато правя грешки се извинявам винаги. БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!

"..твойта плаха ярост, моето свирепо спокойствие.." - цитат из Ъпсурт..

rado_rf по същия начин ли щеше да реагираш ако бум-бум беше зад волана на голфа?
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости

Мнение от AlibiTu » 10 Юли 2007, 11:41

Относно Германия и карането ... и тука има много селяци ;) ... много от хората в БГ говорят на изуст, защото нямат пряка представа. Аз си карам с БГ номер в Немция. Като те видят с чужд номер и отношението им е корено различно. Почват да мизерстват, да те гледат и т.н. Направо са си по-битер и от нас. Много от немците карат също като идиоти, особено в големите градове. Преди няколко години имаше случай ... Тестдрайвър на Мерцедес карал с ЦЛ600 по магистралата с много висока скорост и застига някаква жена с малка колица .. почва да я претиска отзаде и да свети. Жената се поднася и се размазва. На място тя и децата и вътре :confused: . Тоя го уволниха и го осъдиха на няколко годинки ... ама вятър работа. Като цяло обаче имат по-голяма култура на пътя от нас ...

А за случки в БГ ... колко искаш. Тая пролет ходих до Варна и ей така засилил съм се и изпреварвам един Бус .. оня не ме видя и в последния момент мигач и излезна пред мен .. аз яко спирачки и в банкета. Добре, че шофера на Буса с адекватна маневра се прибра веднага и аз успях да удържа колата и да влзена отново в пътя. Нензма, но в такива ситуации винаги оставам спокоен ... баси психопата съм :mhihi:

А защо ли си мисля, че Радо пак щеше така агресивно да отреагира без значение кой седи в другата кола. В най-лошия случай, щеше да се окаже някой по-каратека и да стане кютека ... ама голям работа айде ... бития бит, еб... еб....

Я кажи поне ония гаджета на спирката хубави ли бяха? :mhihi: .. а иначе много добър лаф си им вкарал.
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10

Потребител
Аватар

Мнение от dermeister » 10 Юли 2007, 13:07

Пичове, каква е тая агресия, какви са тия побоища и въобще тука БМВ клуб ли е или клуб на селеската чест и кварталните бабаитковци?

Чета ви форума понякога, защото ми харесват БМВ-тата и ми е интересно да чета за тях, но не издържах при тази тема да не се регистрирам.

80% от хората са с бухалките в колата и само чакат да бият някой ли? А аз си мислех, че е мит, че в БМВ-тата се возят отворковците и най-великите на света. Мен ме засичат по 5 пъти минимум на ден, защото карам в най-големия трафик, но никога не съм тръгнал да се разправям, засичам и т.н., въпреки, че не ми е проблем да се разправям с повечето хора, щото не съм пенсионер или 70 кила пикльо. Да, и аз имам щанга в колата, защото ми потрябва веднъж, поради повреда, но вече знам, че ще мога да се защитя с нея от някой супермен.

Войната по пътищата не е заради чичковците и лелките, които не могат да карат, ами точно заради агресивните типове, които са най-добрите шофьори и трябва да бият лошите шофьори.

И дано следващият път като тръгнете да биете някой не попаднете на някой луд и глупав като вас, като онзи човек, който разпиля с колко патрона бяха там Стойчо Сотилов.

Направо не знам. :confused:

П.П. И като се замисля, за съжаление повечето шофьори на БМВ са такива, гледат страшно, всеки трябва да им прави път, престрояват се както си искат, ако недай си боже нещо сгрешиш спрямо тях се започва едно гонене, перчене и накрая бой явно. Нямам нищо против марката, но според мене БМВ 3ка ще стане новият Голф, а Гофаджия ще се превърне във вие се сетете какво. И няма за какво да ме псувате, надявма се да не съм прав, просто изказвам мнение и впечатление.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости

Мнение от AlibiTu » 10 Юли 2007, 13:15

Ти ся гледай на 30 като взема новата 6-ца на свако за едно завойче .. само некоя бабичка германка да ми се напрай, слизам и я пребивам от бой :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 10 Юли 2007, 14:38

AlibiTu написа:А защо ли си мисля, че Радо пак щеше така агресивно да отреагира без значение кой седи в другата кола. В най-лошия случай, щеше да се окаже някой по-каратека и да стане кютека ... ама голям работа айде ... бития бит, еб... еб....

Нееее, в голяма грешка си. Ако шофьора си признае грешката няма никакви проблеми, най-много да му тегля една майна и да продължа по пътя си, ако не е застрашил живота ми, без значение от огънатите ламарини - пак. Ноооо, да си виновен, да си застрашил живота ми и да ме изкарваш мен малоумен с помощта на неприлични жестове, е, извинявай...

AlibiTu написа:Я кажи поне ония гаджета на спирката хубави ли бяха? :mhihi: .. а иначе много добър лаф си им вкарал.

В интерес на истината не обърнах внимание. Много ме издразни репликата им. Казано накратко тежа 70 кила с напикани гащи, висок съм около 172см. нося цайси шот съм лееко късоглед и мога да твърдя, че визията ми въобще не се покрива с общата представа за мутра.

dermeister написа: Пичове, каква е тая агресия, какви са тия побоища и въобще тука БМВ клуб ли е или клуб на селеската чест и кварталните бабаитковци?

Чета ви форума понякога, защото ми харесват БМВ-тата и ми е интересно да чета за тях, но не издържах при тази тема да не се регистрирам.

80% от хората са с бухалките в колата и само чакат да бият някой ли? А аз си мислех, че е мит, че в БМВ-тата се возят отворковците и най-великите на света. Мен ме засичат по 5 пъти минимум на ден, защото карам в най-големия трафик, но никога не съм тръгнал да се разправям, засичам и т.н., въпреки, че не ми е проблем да се разправям с повечето хора, щото не съм пенсионер или 70 кила пикльо. Да, и аз имам щанга в колата, защото ми потрябва веднъж, поради повреда, но вече знам, че ще мога да се защитя с нея от някой супермен.

Войната по пътищата не е заради чичковците и лелките, които не могат да карат, ами точно заради агресивните типове, които са най-добрите шофьори и трябва да бият лошите шофьори.

И дано следващият път като тръгнете да биете някой не попаднете на някой луд и глупав като вас, като онзи човек, който разпиля с колко патрона бяха там Стойчо Сотилов.

Направо не знам. Confused

П.П. И като се замисля, за съжаление повечето шофьори на БМВ са такива, гледат страшно, всеки трябва да им прави път, престрояват се както си искат, ако недай си боже нещо сгрешиш спрямо тях се започва едно гонене, перчене и накрая бой явно. Нямам нищо против марката, но според мене БМВ 3ка ще стане новият Голф, а Гофаджия ще се превърне във вие се сетете какво. И няма за какво да ме псувате, надявма се да не съм прав, просто изказвам мнение и впечатление.

Нещо ми се струва че си вадиш генерален извод за целия клуб. Аз в случая съм виновен така, че въобще не намесвай клуба. И не е лошо да прочетеш останалите мнения, па тогава пиши.
И аз карам в най-големия трафик, и мен ме засичат постоянно защото съм с номер СО, ама не ми пука. Но едно е да те засичат като караш с 40 друго е със 100 а, съвсем трето с 200. Ако след такива случаи теб те изкарват малоумен и те псуват, а, ти се примиряваш то тогава проблема си е твой.

Пак ти повтарям - не намесвай изобщо клуба в тази случка.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CuMo » 10 Юли 2007, 16:45

:smoke:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 10 Юли 2007, 17:24

ruskin написа:Батко ако му беше оставил на тоя човечец някакъв шанс да ти се извини, и ако го беше оставил да осъзнае какво е направил ама не ти го засичаш, създаваш препоставки за ПТП и тн и тн. Къв е смисъла да го биеш на сред ботевградско. Па и може човека да ти се извинил, ама ти вобще да не си обърнал внимание.
Брато, нито лижа гъзове, нито се навеждам, нито съм овца. Не е нужно да се заяждаш за една объркана дума, не е литературен форум това, а и не е кандидатстудентски изпит.
Изразих мнение, щото явно не са те били на улицата за нема нищо.
Чесно ти казвам, писнало ми е от отворковци, много па сте тарикати сичките, много па сте опасни, много па лесно се палите, вобще неможете да прощавате. Ся станалото, станало, нужно ли е да предизвикваш съдбата с изпълнения.
Чесно ти казвам, ако аз бях на онзи светофар страничен наблюдател, да съм ти разтворил черепа насред кръстовището без да ми мигне окото. Не специално на тебе, а на секи един отворко решил че с нещо е повече от другите и може да раздава правосъдие. Що за инстанция си ти, и всеки един който раздава сам правосъдие. Вервай ми, почти секи ден ми се иска да набия поне 3-ма души от персонала ми, понякога съм си в пълното право да ги пречукам ( последния път ми осраха поръчка за една торба пари ), но никога не го правя, можеше просто да го напсуваш, да му се изплюеш на колата и тн и тн.
Преди около месец един охо наби съвсем невинен човечец, заради това, че оня му свирнал.
Постъпката му е еднакво дебилна с твойта. Бой и шамари. Брато ако те беше засекла кола за 100К български лева, дали щеше да си толкова смел?

Абсулютно съм съгласен с теб.
Големи биячи се извъдиха сички напоследък...
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 10 Юли 2007, 18:03

dermeister написа:

Нормално е ,ако имаш бърза кола да я караш бързо (стига да е безопасно),да изпреварваш,да я форсираш и може би това създава впечатление за арогантност,но определено не съм съгласен ,че каращите БМВ не дават мигачи ,гледат лошо и пр.А тоя които е ял боя е постъпил точно както смяташ ,че карат хората с БМВ.Малко му е било на тоя дебил,които е щял да утрепе колегата.

Потребител
Аватар

Мнение от ivanhow » 11 Юли 2007, 0:02

Пич разбирам те. Но според мен не си реагирал адекватно.На всеки му се е случвало да регира така.Аз лично вече не им се нерва много-много защото ако се нервираш на всеки шофъор по пътищата то ти ще останещ без нерви.Боя не е решение.Може да имаш Глок а другия Макаров.Но ако го извади преди теб.... кво праим тогава. Моята реакция в повечето такива случаи е: Изпреварвам го и щом вече съм пред него-с двата крака на спирачката. Повечето се насират повече отколкото ако тръгна да слизам да ги бия.А това че българина е невероятно некултурен и не дисциплиниран шофъор-Това е друга тема.

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 11 Юли 2007, 14:08

Да ти кажа един пресен случаи
Едно аверче, си кара зад няква нова 7мица. Нашето момче с Пасат Комби :mhihi: Описанието му е 65-70кг на 1,75см. Задръстване , тоя с седмица нервничи на тоя отпреде, слиза и отива и почва да блъска по колата от преде. Тоз моя слиза и му казва да се успокои при което поема един десен. Дам ама голяма грешка , моя с два удара сваля тоя на земята и оня почва да МУ СЕ МОЛИ ДА НЕ ГО БИЕ ! На което аз Вярвам като знам моя колко вдига в фитнеса и колко е жилав, а и кои стои зад гърбът му. Познавам още няколко човека дет карат коли до 5к дет моат счупят цял отбор ДЕБЕЛОВРАТКОВЦИ С КОЛИ ЗА ПО 100к

Не е важно размера , а колко имаш у ГЛАВАТА и дали ти стиска да продължиш :!:
ИзображениеИзображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 11 Юли 2007, 15:32

Ако нямаш нищо в главата не те бърка :) Имам приятел който нокаутира 3-ма по 120 кг само с по една тупалка :) Гъзето е 1,69 около 72кг , но пък от 8 години живее в Щатите и е трениор по Аикидо сещаите се :D

поздрави от Русе:)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 11 Юли 2007, 17:21

RSxRacer написа:Ако нямаш нищо в главата не те бърка :) Имам приятел който нокаутира 3-ма по 120 кг само с по една тупалка :) Гъзето е 1,69 около 72кг , но пък от 8 години живее в Щатите и е трениор по Аикидо сещаите се :D

поздрави от Русе:)

и к'во начи 'сички да почваме да учим бойни изкуства, че да се пазим от биячите ли?

По темата
Колега нормално е да се изнервиш от такава ситуация ама чак да пребиеш човека.... не мисля че е редно! постави се на негово място!Без да искаш да засечеш някоя мутра с Кайен или някоя бронирана Х5-ца или Джи класка и да слезат "приятелчетата" му и да те вкарат в Пирогов!!! :confused:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар

Re: Истинско изтръпване

Мнение от mastorpetko » 11 Юли 2007, 22:33

rado_rf написа:Карам в лявата лента с около 100. Настигам един сив голф двойка, който се е залепил зад един ТИР с дървен материал. В момента когато предницата ми се изравнява със задната врата на голфа той изведнъж решава да изпревари ТИР-а.

Бате, ти наясно ли си, че извън града, включително и на автомагистрала, си задължен да се движиш в най-дясната свободна лента?
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории