Н\С\О и карането им...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Znajko » 10 Окт 2008, 23:52

FNC_VeNoM написа:"Жив пример от днес..кортежа " за да ти го обесна като на по МАЛОУМЕН (нищо правописа настрана ) казваш че е било кортеж а то не е било просто са минавали от там и сигурно не са били с включени светлини незнм немога да гадая от твоя гениален пост,но няма значение няма за кво да спориме безмислено е просто ти казвам как стоят нещатата и от тяхна страна ма явно трябва да ти го напиша с друг цваят за да разбереш.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Поне да си инсталира програма за правопис :mhihi: То е ясно, че с пунктоацията няма да го докара, да не говорим за елементарно спазване на правилата за компютърната литерация... Ей, децата на какво ги учат в 5-ти клас не е истина истина ли е :mhihi:

Според мен твоята идея към МарТо е, че никой няма право да погазва закона без причина, представете си дори и МарТо :mhihi:
///M Club Member

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от velibg » 15 Окт 2008, 20:44

Уважаеми Колеги!
За някой неща изписани до момента сте прави-ама само за някой.Тъпаци има на всякъде-замислете се че и на вашата месторабота имате колеги който са изключително тъпи, и в нсо има такива единици,и във форема има такива!Но неможе някой си който има В категория да седне и да обяснява кой ,как и какво бил направил защото е от нсо.шофьорите на нсо минават тежък психологически изпип като първо(който ги едостоверява че са психически здрави,за разлика от повечето "шофьори" на пътя), след това минават специализиран курс за водачи на такива коли който не е като курса за обикновенни шофьори - 24учебни часа, а е много повече, и се кара на полигон и къде ли не, и се учи какво ли не-да не говориме че повечето от днешните шофьори на пътя никога не са карали на полигон и незнаят изобщо какво се прави там, и незабравяйте че това са хора който изпълняват нареждания-а не го правят защото така им е кеф.Аз лично работя като шофьор но не там, и познавам голяма част от тях,и мога да ви кажа че шофьорите са много интелигенти и разбрани хора,и освен 30 годишни има и хора на по 50 и карат така както никой от вас неможе....До днес аз несъм чул при тяхно обучение да са учени да блъскат някого, или да причиняват каквото и да е било! А това че има селянчета който като видят че отзад идва кола със специален режим те се пробват коя е по бърза (неговата или тяхната), естествено е че като им пречи те ще го отстранят по техен си начин.И това беше много готино изказване-"Требваше да им натисна няколко пъти спирачката" и т.н.Еми уважаеми колега -натисни им спирачката и се пробвай да засечеш някой от тях и после ше ревеш във форума един месец че са ти направилини незнам си к"во и са те засекли! Ето заради такива със спирачките се получава така, и после се пише че тия от нсо са лайна.Ите работят за хляб като васОпитайте се когато ги видите да направите така че да им оставите достатъчно място за да преминат покрай вас, и да видиме дали ще ви засечат така.Мен до ден днешен не ми се е случвало ,но и аз съм отстъпвал като ги видя.... :!:И за десерт да ви кажа-не нсо гледат от мутрите и се правят на такива , а мутраците гледат от тях и им се иска да са като нсо-е да ама неможе и няма да бъдат като нсо......

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 15 Окт 2008, 21:18

velibg написа:Уважаеми Колеги!
За някой неща изписани до момента сте прави-ама само за някой.Тъпаци има на всякъде-замислете се че и на вашата месторабота имате колеги който са изключително тъпи, и в нсо има такива единици,и във форема има такива!Но неможе някой си който има В категория да седне и да обяснява кой ,как и какво бил направил защото е от нсо.шофьорите на нсо минават тежък психологически изпип като първо(който ги едостоверява че са психически здрави,за разлика от повечето "шофьори" на пътя), след това минават специализиран курс за водачи на такива коли който не е като курса за обикновенни шофьори - 24учебни часа, а е много повече, и се кара на полигон и къде ли не, и се учи какво ли не-да не говориме че повечето от днешните шофьори на пътя никога не са карали на полигон и незнаят изобщо какво се прави там, и незабравяйте че това са хора който изпълняват нареждания-а не го правят защото така им е кеф.Аз лично работя като шофьор но не там, и познавам голяма част от тях,и мога да ви кажа че шофьорите са много интелигенти и разбрани хора,и освен 30 годишни има и хора на по 50 и карат така както никой от вас неможе....До днес аз несъм чул при тяхно обучение да са учени да блъскат някого, или да причиняват каквото и да е било! А това че има селянчета който като видят че отзад идва кола със специален режим те се пробват коя е по бърза (неговата или тяхната), естествено е че като им пречи те ще го отстранят по техен си начин.И това беше много готино изказване-"Требваше да им натисна няколко пъти спирачката" и т.н.Еми уважаеми колега -натисни им спирачката и се пробвай да засечеш някой от тях и после ше ревеш във форума един месец че са ти направилини незнам си к"во и са те засекли! Ето заради такива със спирачките се получава така, и после се пише че тия от нсо са лайна.Ите работят за хляб като васОпитайте се когато ги видите да направите така че да им оставите достатъчно място за да преминат покрай вас, и да видиме дали ще ви засечат така.Мен до ден днешен не ми се е случвало ,но и аз съм отстъпвал като ги видя.... :!:И за десерт да ви кажа-не нсо гледат от мутрите и се правят на такива , а мутраците гледат от тях и им се иска да са като нсо-е да ама неможе и няма да бъдат като нсо......

И ти си прав, но до някъде! Погледни първото мнение в темата и ще намериш истината там някъде! Колегата им е направил достатъчно място което аз с ръка на сърце казвам, че нямаше да го направя а те какво са направили. Естествено нали са с големи превилегии са се втурнали отгоре му като не Мутри ами като ... говеда! НЕ искам да ги обиждам ... да и те са хора и те за хляб се борят, но нека се държат като мъже а не като говна !!! Нищо не им дава право да карат така ....
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 15 Окт 2008, 21:47

SKISA написа:начи аз знам много добре как са инструктирани ...!!ходил съм и на полигона им ,карал съм старите с-класи дет тренират с тех...!!! и няма дума в правилата им да стряскат хората на улицата-дори напротив. най-важното в тяхната работа е да закарат безпрепятствено "обекта" или лайното в случая от едно място до друго. възможно най-безопасно!! а аз не бях препятствие на пътя им,видях ги и те видяха ,че рагирам и се прибирам в дясно и въпреки това се засилиха към мен. специалният режим на движение не предопределя да избиеш и изгазиш всичко по пътя си ,за да минеш...!!дори и на линейките и на полицията и на пожарната/които според мен вършат много по-важна и отговорна работа/ като карат на лампи и сирени им е казано ,че като наближат кръстовище на червено трябва да намалят и да поогледат преди да минат ,защото някой може да не ги види или чуе....!!! а не да минат със 100 и после олеле майко...!!! тия вчера просто направиха излишното и е късмет ,че успях да спра с тоя скапан форд без абс ,защото иначе просто щях да ги ударя и да станат разправии...!!нямаше да е силен удар ,но щехме да се чукнем ,щото форда поднесе...!!
дали имат 20лв в джоба не е критерий-тяхна си работа! извън работа също карат доста предизвикателно ,щото съ свикнали и картата е в джоба му,но и доста от тях напраиха глупости и излетяха ,а някои дори полежаха с месеци и години в пирогов...!!щото той нютон не е знаел ,че ше има н\с\о и си напраил законите от физиката като за сички земни твари....!!!

Незнам на какво ги учат, а и съм се насушал на историите им, а няма да говорим че по манталитет и по акъл са като бившите мутри.
А и не само това, седяхме си на маса с познати и един от познатите , бе няма значение (от н/с/о), " бе момчето ако не влезе студент ние че го земем бе нема проблеми". Та от тук нататък - no comment.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 16 Окт 2008, 8:19

темата стана дълга и преекспонирана! естествено,че има читави хора там и аз ги познавам! други-също ги познавам,но по акъл и манталитет са си дупета и правят точно тия глупости,които описах...!!! аз ако минат нормално и не заплашат някой на пътя няма да седна да пиша тема,щото е тъпо и мисля,че за такова нещо не е нужно да се споменава ,щото така си трябва да бъде.
когато,обаче правят тъпотии им го казвам в очите -па квото-тва!!
и не им се навирам в пътя и да им преча,щото тва им е работата...! ма не требва и да скачат срещу колите и да правят ситуации за птп...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Xpyc_xpyc » 16 Окт 2008, 8:59

velibg написа:Уважаеми Колеги!

Та с каква категория са освен "B" ? :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 16 Окт 2008, 10:26

///MapTo написа:
FNC_VeNoM написа:...

Въпроса не беше за аплодисментите,ма как да ти го обясня на теб,като няма да ме разбереш...и аз бях в нарушение,бях зад трамвая,в улица,в която нямам право да влизам,но тези бяха по-нагли и от мен и бяха в насрешното във въпросната улица...обяснено като за маолумен разбра ли го?
Относно наиграването,това не се води кола със специален режим на движение,щом светлинните сигнали не са придружени със звукови,малко по-назад в темата колега беше цитирал закона...айде сега спри да даваш акъли кой кво ще го боли и си гледай в твойта паница ;)

A ти усети ли се кво каза? Тръгнал си да обясняваш как онези били в нарушение. Ами ти? Ей много големи шофьори се навидиха, че и нагли на всичкото отгоре

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 16 Окт 2008, 17:22

От където и да го погледнеш дразнещо си е някои да са по граждани от гражданите в хубавото ни гражданско общество.Всичките тези привилегии дадени на хора с нисък морал водят именно до това- плужека иска да не чака в задръстванията и пуска бурканите и прави каквото си иска на пътя.Много били свесни, много добре карали хората на НСО и не знам си какво още.Ако гонят терористи или се борят с престъпността с кеф бих им направил място, ама те просто транспортират поредния лайновоз от точка А до точка Б.Затова ги псувам и използвам всяка възможност да не им давам път.Предната седмица на Дондуков задръстени и двете ленти в посока ЦУМ(включително и трамвайната линия) и тия галфони карат в насрещното по трамвайната линия, да ама идва трамвай срещу тях и тия тикви спират до мен и започват да свирят-не разбрах-трамвая ли очакваха да се помести или аз ,който бях в задръстване с разстояние 30см от всички страни на колата.Пълни идиоти и те и тези,които возят. :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 16 Окт 2008, 17:31

ivan1590 написа:От където и да го погледнеш дразнещо си е някои да са по граждани от гражданите в хубавото ни гражданско общество.Всичките тези привилегии дадени на хора с нисък морал водят именно до това- плужека иска да не чака в задръстванията и пуска бурканите и прави каквото си иска на пътя.Много били свесни, много добре карали хората на НСО и не знам си какво още.Ако гонят терористи или се борят с престъпността с кеф бих им направил място, ама те просто транспортират поредния лайновоз от точка А до точка Б.Затова ги псувам и използвам всяка възможност да не им давам път.Предната седмица на Дондуков задръстени и двете ленти в посока ЦУМ(включително и трамвайната линия) и тия галфони карат в насрещното по трамвайната линия, да ама идва трамвай срещу тях и тия тикви спират до мен и започват да свирят-не разбрах-трамвая ли очакваха да се помести или аз ,който бях в задръстване с разстояние 30см от всички страни на колата.Пълни идиоти и те и тези,които возят. :mhihi:
:yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 17 Окт 2008, 10:18

ivan1590 написа:От където и да го погледнеш дразнещо си е някои да са по граждани от гражданите в хубавото ни гражданско общество.Всичките тези привилегии дадени на хора с нисък морал водят именно до това- плужека иска да не чака в задръстванията и пуска бурканите и прави каквото си иска на пътя.Много били свесни, много добре карали хората на НСО и не знам си какво още.Ако гонят терористи или се борят с престъпността с кеф бих им направил място, ама те просто транспортират поредния лайновоз от точка А до точка Б.Затова ги псувам и използвам всяка възможност да не им давам път.Предната седмица на Дондуков задръстени и двете ленти в посока ЦУМ(включително и трамвайната линия) и тия галфони карат в насрещното по трамвайната линия, да ама идва трамвай срещу тях и тия тикви спират до мен и започват да свирят-не разбрах-трамвая ли очакваха да се помести или аз ,който бях в задръстване с разстояние 30см от всички страни на колата.Пълни идиоти и те и тези,които возят. :mhihi:

Аз залагам, че са искали трамваят да се отмести :mhihi:
Иначе във всяко стадо има мърша и тези от нсо-то не са по-назад в това отношение. Има една поговорка: по умния отстъпва. Е не винаги става но може да спести много главоболия след това.

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 18 Окт 2008, 0:41

темата я виждам 4ак сега но мисля да споделя една слу4ка

Преди време ба4ках на ЕКО България :mhihi: :mhihi:
Един ден ба4кам си аз и гледам на бул. България въпросните бими и едно ауди да се вре между тях :mhihi: Така то4но среЩу бензиностанцията този с 5цата притисна аудито да спре и двете коли спряха . Пи4а от аудито излезна и от предната седалка до 6оф(ио)(нз каде е ...)ра от 5цата излезна некъв тип и по4на да налага мом4ето с аудито :shock: развика му се мом4ето падна на земята а тия си отпра6иха :shock:
И кво правим после ..............
Ебаси идиотите ...............
Нямам думи .............
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 18 Окт 2008, 8:15

00Cool написа:темата я виждам 4ак сега но мисля да споделя една слу4ка

Един ден ба4кам си аз и гледам на бул. България въпросните бими и едно ауди да се вре между тях :mhihi: Така то4но среЩу бензиностанцията този с 5цата притисна аудито да спре и двете коли спряха . Пи4а от аудито излезна и от предната седалка до 6оф(ио)(нз каде е ...)ра от 5цата излезна некъв тип и по4на да налага мом4ето с аудито :shock: развика му се мом4ето падна на земята а тия си отпра6иха :shock:
Нямам думи .............

Кой търси там?

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 18 Окт 2008, 12:42

///peter написа:

Нямам думи .............

Кой търси там?

Кои търси там ли???
След като нито са със пуснати светлини звуци или всякакви отли4ителни белези те са най нормални у4астници в движението . Като са НСО какво им дава право да се правят на кой съм аз пък дори да слизат и да бият .
Все едно ба6та ми да кара неква 7ца аз да карам неква 5ца и да сме тръгнали на кафе ти да се провреШ по междуни аз да те спра и да ти надъня кофата (пример ). И да те питам кфо правиШ там
И не казвам 4е цялото НСО са боклуци 6тото имам прятели там :mhihi:
а филма с останалата е39 малко друг ма не е за тука :mhihi:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 18 Окт 2008, 23:28

НСО е най-измекярската службица в БГ. Нарочно не се приема закон за нея. Така служителите могат в извън работно време да ходят да пазат някоя мутра. Отделно от това избухват редовно скандали за политици от опозицията, който са били подслушвани от охраната им от НСО.

Няколко човека обясняват как познавали 10, 20 и т.н. служители на НСО и те всъщност били добри хора и големи професионалисти :mhihi: :help: :mhihi: . Айде стига глупости. Един от охраната на Бай Миле беше преди това водач на пилотната кола на Иван Костов. Беше на около 50 години, когато го застреляха с Бай Миле. Огромната му "професионална" подготовка май нещо не му е помогнала.
Или пък случая, когато камикадзетата от НСО бяха блъснали две жени (със сигурност терористки) в жигула и ги бяха изхвърлили от пътя.
Кварталният тъпак (дебел, с голям задник) стана някакъв шофьор там и всеки път като го видим в служебен костюм се спукваме от смях. Освен това в едно учереждение им слушах глупостите около 20 минути. Шефовете им бяха влезнали навътре и ги бяха оставили като бездомни кучета отвън. Няма такива тъпаци--нещо средно между тираджия и хамалин.
Горе някой беше писал за матовия цвят на колите на НСО. Причината е, че валяците на служебната им автомивка са се изхабили и дерат боята. Но на никой не пука, еб*м ти и професиналистите.

Има разбира се и свестни хора в НСО. Ето един от тях http://www.e-vestnik.bg/2123

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 19 Окт 2008, 10:31

///peter написа:

Нямам думи .............

Кой търси там?

Кой търси там ли??? :evil:
Явно момчето е било с А4 .... ако беше с някой А8ца или някой дебел 7мак дали щяха да го налагат! Щяха ама на 36 март .... мани ги тия комплексарчета. Да, има свестни между тях, но да са най много 5% - за съжаление!!!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории