Истинско изтръпване
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- atanasova86
- кандидат ентусиаст
-
вижте айде оставете радо намира.100% съм убедена че поне 40% от вас са имали такива ситуации и са налитали на бой,все пак и му се е насъбрало заради жената.РАЗБЕРЕТЕ ГО.да не говорим че тука има хора които умишлено те засичат,и ти като им свирнеш ти налитат на бой.Има даже от форума един такъв но няма да споменавам имена.
На всеки се случва да набие шамарите на някой,особено когато е виновен на 100000000%
На всеки се случва да набие шамарите на някой,особено когато е виновен на 100000000%
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
zBoost написа:Незнам за тебе, ама мойто мнение е просто - това не трябва да става. Не сме на село, а уж в EU. На всеки му е падало пердето, но според мен самоконтрола е най-важното нещо иначе ще се избием и то от нерви. Аз на колко съм и къв съм не те бърка, просто пиша мнението си. Както искаш го разбирай, няма повече какво да коментирам.
Колега, ако си карал в EU да те питам - и там ли е същия хаос по пътищата? Щото ако не е, всяко сравнение е абсолютно безсмислено. Да, съгласен съм, случката е грозна и такива неща не трябва да се случват. Само че е следствие. В крайна сметка, всички сме хора, а в един момент ти писва от малоумия и ти пада пердето. Кой точно ще опере пешкира е въпрос на късмет.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
SKISA написа:rado_rf написа:Babuna написа:
Ся, може да са жени, но не са дами и с тва поведение заслужават да бъдат стресирани.
Виж, от тая гледна точка не съм разсъждавал, но е много правилно![]()
На пътя няма мъже, няма жени. Всички сме водачи на ППС и участници в движението.
.....и може би всички трябва да сме каратисти,или бейзболисти или републикански с малокалибрен ,за да внедряваме закона за движение по пътищата - директно на пътя....???!!!
А, може би ти ще им се извиниш коленопреклонно когато застрашат живота ти, че дишаш техния въздух

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- atanasova86
- кандидат ентусиаст
-
ей ги пак!! Ама сега кво се оказа
че само радо е тука побойника и заслужава да го разпнем на кръста че си е потърсил правата както дядката си е заслужил
аиде мислете преди да пишете.то е лесно да говорш ама се поставете на негово място.

TheBlame написа:ти май май ... нещо манталитет като циганите имаш ми се струва тебе ако ти метнат един лек бой и знаеш че си виновен после ще търсиш купчина хора за да си го върнеш ли ?![]()
![]()
само циганите и перничани правят така
![]()
пп.нищо лично
а ти май си доста прост... говоря за ония от колата, а не за мен
мноог знаеш на ония колко му е акъла
Е хайде и аз да ви разкажа една страхотна контра-история с БМВ. Т.е. нещата погледнати от страната на чичката.
Говорим за 1993. Трябваше да отида до централна гара за да взема един кухненски шкаф, разглобен на части. За целта имах Москвич 2140 с багажник на покрива и бях облечен в работни дрехи. Натоварих го и тръгнах да се връщам през сточна гара.
Така станах един чичка на 30г, с мръсни дрехи, с гаден ръждясал Москвич и с багажник на покрива.
Когато тръгнах от светофара на колелото на сточна гара, зад мен се залепи едно БМВ (вече не помня модела). Булевардът беше много натоварен и в 3-те ленти имаше безкрайни колони от коли. Всички се движехме с 40-50км/ч. Аз карах в лявата лента, но поддържах скоростта на колоната.
Още след първите 100м БМВ-то зад мен започна да нервничи. Светка ми с фарове, свирка, прави ми разни знаци с ръце. Става ясно че иска да се разкарам от пътя му. Интересно къде да отида, както казах отвсякъде бяхме заобиколени с коли, камиони и автобуси. А дори и да се бях разкарал, нали после предният щеше да му пречи, а след това по-предният и така до хоризонта...Реших да не обръщам внимание. А и защо да си създавам проблеми на себе си. Ако се престроя с 300 мъки вдясно, после как ще се върна в лявата лента с този багаж. При баня Гео Милев трябваше да завия наляво.
Оня отзад обаче започваше да нервничи все повече. Клаксонът му не преставаше да свири. Показваше ми средни пръсти през прозорците, а на светофарът при Радиал си извади главата и започна да ме псува. Естествено вече и аз бях доста раздразнен, обаче бях твърдо решен да не предприемам нищо и се правех че не виждам и не чувам. Така минахме покрай Бързаков и наближихме да се спуснем под надлеза при гара Подуене.
Тогава в средната лента настъпи разреждане. БМВ-то успя да се промъкне и да се изравни с мен отдясно. Обърнахме се един към друг. Погледите ни се срещнаха. Аз бях не по-малко ядосан от него. Да не кажа, че вече направо бях бесен. В БМВ-то седеше един човек с мазна черна брада и с дълга мазна черна права коса, с тлъсти розови бузи, на възраст може би 20-22г. Изгледахме се зверски, след което той даде газ и ме изпревари.
Олекна ми.
Но, не! Вече влизам в сумрака под надлеза на Подуене и виждам че той е спрял БМВ-то в лявата лента в най-ниското място и е излязъл от колата. Беше застанал в дясната лента срещу мен и размахваше юмруци за да ме спре.
В този момент откачих от ярост! Мръсно гъзарско копеле! Ти ли ще ми кажеш как да си карам колата?! Ти ли ще ми кажеш къде да си карам колата!? Кво като си с БМВ?! А!?
Запалих дълги, газ, право срещу него! Газ! Честно ви казвам в този момет исках да го разпилея по асфалта. За милисекунди помислих, че няма други коли около нас. Че никой няма да ни види. А следващите коли ще му разнасят карантиите и никой няма да разбере кой е бил първия.
Разбира се всичко се размина благополучно. На светофара на Оборище беше червено. Той беше с 2-3 коли зад мен в средната лента, но не посмя повече да излезе от колата, нито да ме псува. На сфетофара на баня Гео Милев той продължи направо, аз завих наляво и всичко приключи.
Едва след всичко това се замислих каква фатална глупост щях да направя. И всико това заради някакво дребно заяждане. Колко е хубаво, че все пак всичко свърши добре. Остана една поука:
Внимавайте в чичките. Всички сме хора. Всички си имаме проблеми. Всички имаме право да се движим по пътищата. Не се бъркайте в чуждите работи.
Говорим за 1993. Трябваше да отида до централна гара за да взема един кухненски шкаф, разглобен на части. За целта имах Москвич 2140 с багажник на покрива и бях облечен в работни дрехи. Натоварих го и тръгнах да се връщам през сточна гара.
Така станах един чичка на 30г, с мръсни дрехи, с гаден ръждясал Москвич и с багажник на покрива.
Когато тръгнах от светофара на колелото на сточна гара, зад мен се залепи едно БМВ (вече не помня модела). Булевардът беше много натоварен и в 3-те ленти имаше безкрайни колони от коли. Всички се движехме с 40-50км/ч. Аз карах в лявата лента, но поддържах скоростта на колоната.
Още след първите 100м БМВ-то зад мен започна да нервничи. Светка ми с фарове, свирка, прави ми разни знаци с ръце. Става ясно че иска да се разкарам от пътя му. Интересно къде да отида, както казах отвсякъде бяхме заобиколени с коли, камиони и автобуси. А дори и да се бях разкарал, нали после предният щеше да му пречи, а след това по-предният и така до хоризонта...Реших да не обръщам внимание. А и защо да си създавам проблеми на себе си. Ако се престроя с 300 мъки вдясно, после как ще се върна в лявата лента с този багаж. При баня Гео Милев трябваше да завия наляво.
Оня отзад обаче започваше да нервничи все повече. Клаксонът му не преставаше да свири. Показваше ми средни пръсти през прозорците, а на светофарът при Радиал си извади главата и започна да ме псува. Естествено вече и аз бях доста раздразнен, обаче бях твърдо решен да не предприемам нищо и се правех че не виждам и не чувам. Така минахме покрай Бързаков и наближихме да се спуснем под надлеза при гара Подуене.
Тогава в средната лента настъпи разреждане. БМВ-то успя да се промъкне и да се изравни с мен отдясно. Обърнахме се един към друг. Погледите ни се срещнаха. Аз бях не по-малко ядосан от него. Да не кажа, че вече направо бях бесен. В БМВ-то седеше един човек с мазна черна брада и с дълга мазна черна права коса, с тлъсти розови бузи, на възраст може би 20-22г. Изгледахме се зверски, след което той даде газ и ме изпревари.
Олекна ми.
Но, не! Вече влизам в сумрака под надлеза на Подуене и виждам че той е спрял БМВ-то в лявата лента в най-ниското място и е излязъл от колата. Беше застанал в дясната лента срещу мен и размахваше юмруци за да ме спре.
В този момент откачих от ярост! Мръсно гъзарско копеле! Ти ли ще ми кажеш как да си карам колата?! Ти ли ще ми кажеш къде да си карам колата!? Кво като си с БМВ?! А!?
Запалих дълги, газ, право срещу него! Газ! Честно ви казвам в този момет исках да го разпилея по асфалта. За милисекунди помислих, че няма други коли около нас. Че никой няма да ни види. А следващите коли ще му разнасят карантиите и никой няма да разбере кой е бил първия.
Разбира се всичко се размина благополучно. На светофара на Оборище беше червено. Той беше с 2-3 коли зад мен в средната лента, но не посмя повече да излезе от колата, нито да ме псува. На сфетофара на баня Гео Милев той продължи направо, аз завих наляво и всичко приключи.
Едва след всичко това се замислих каква фатална глупост щях да направя. И всико това заради някакво дребно заяждане. Колко е хубаво, че все пак всичко свърши добре. Остана една поука:
Внимавайте в чичките. Всички сме хора. Всички си имаме проблеми. Всички имаме право да се движим по пътищата. Не се бъркайте в чуждите работи.
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
rado_rf написа:grnka написа:Авторът на темата и останалите които подкрепят действията му са една шепа прасета най-ниско качество,без никаква култура и възпитание....с малко думи който е над 55 млатите го докато шава пред жена му особенно действа възбуждащо и след това се хвалете в някой форум ... загубили сте всякаква мярка тъпи изроди такива...следващия път като изнасилите или убиете някой пишете пак...срам ме е за колегата и едва ли ще пиша друг път във форум с изроди....лек ден
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
grnka написа: защо да влизаш в разходи заради някой си капут бе колега?прави се че влизаш в блока и дебни да му еба майката Evil or Very Mad на един мой приятел бмв-то същата работа...всеки ден по една нова стърготина и всеки ден по една мазна храчка на предния джам докато не я хванахме...беше една комшийка от 4тия етаж която при въпрос защо тя си мълчеше като пън и се опитваше да се махне ама яд ме беше че не беше мъж да й ударя два обратни шамара да й еба мамицата мръсна на нея и нейната лада тъпа...това го правят разни дъртаци на по 40-50 годишни и повече и от яд защото имаш хубава кола...

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
LuBo1 написа:[Georgi] написа:LuBo1 написа:Момчета, не знаете какво е с 200 в най лява лента и...
Абе колега... това е доста над максимално допустимата скорост за магистрала
A ти знаеш ли примерно в Германия че ако караш в лявата лента бавно ще ти вземат книжката а ? Или на магистрала ако караш под 130км/ч
!
Не, не знам. Даже знам друго - действителен случай на германска магистрала. Движи се колата в най-лявата лента. Настигя я друга. Първата не се прибира. Онзи отзад се нерви, свети, свири. На предния шофьор му е през бабината. Спира ги полиция. Мъмри задния и ги пуска по живо по здраво. Та ако може да ми цитираш германския ЗДП ще съм благодарен.
- Гост
-
толко големи мъжкари не бех виждал на едно място! евала! бийте ,докат не са ви били.....!!! прилагайте закона на улицата ,докат го приложат на вас! не говоря само за пусналият темата! човека се изнервил,направил глупост\не малка/ да бие на пътя и сега ни разказал. въпроса е да осъзнае ,че е сбъркал ,а някои го насърчават и подкокоросват. според мен тва е грешката,ма здраве да е! се некой ден ше ви дойде до главата -тогава му мислете. явно от акъл файда нема-ше требва сами да си го научите по болезнения начин......
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
аз имах подобни случки
единия път беше с една чичка която се предстрои пред мен и наби спирачките съответно аз останах без пръскалка за единия фар и с акулова предница вече
както и да е той слезе разкрещя се и ми блъсна вратата като я отвори и затвори и си тръгна докато аз си търся нещо отстро под ръка
след това малко по надолу точно зад моста на НДК имаше засичане, спиране на въпреки пред него, просто когато му опрях отверката в сънната артерия яда му изчезна. Мойта реакция беш: с най-спокойния тон възможен му казах "Г-не, Моля ви другия път подхождайте по културно и цивилизовано. Приятен ден". И всичко това докато жената на човечеца пищеше до него.
Смятам че хладнокръвното спокойно изражение на психопад е много по полезно в такива ситуации отколкото да се правим на бойци
иначе Радо и аз съм зад теб
писнало ми е от такива педали
да земат да се научат на малко повече култура на шофиране
не че аз имам кой знае каква но когато правя грешки се извинявам винаги. БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!
единия път беше с една чичка която се предстрои пред мен и наби спирачките съответно аз останах без пръскалка за единия фар и с акулова предница вече

както и да е той слезе разкрещя се и ми блъсна вратата като я отвори и затвори и си тръгна докато аз си търся нещо отстро под ръка
след това малко по надолу точно зад моста на НДК имаше засичане, спиране на въпреки пред него, просто когато му опрях отверката в сънната артерия яда му изчезна. Мойта реакция беш: с най-спокойния тон възможен му казах "Г-не, Моля ви другия път подхождайте по културно и цивилизовано. Приятен ден". И всичко това докато жената на човечеца пищеше до него.
Смятам че хладнокръвното спокойно изражение на психопад е много по полезно в такива ситуации отколкото да се правим на бойци
иначе Радо и аз съм зад теб
писнало ми е от такива педали
да земат да се научат на малко повече култура на шофиране
не че аз имам кой знае каква но когато правя грешки се извинявам винаги. БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
_65536_kb_sec_ написа:..."Г-не, Моля ви другия път подхождайте по културно и цивилизовано. Приятен ден". И всичко това докато жената на човечеца пищеше до него.
Кефиш!

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"