Subaru Impreza WRX
Модератори: mitaka7, Общи модератори
63 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Значи-....
принципно това е форум за страхотни преживявания и се допуска(по исключение) да се пише и за други случи с автомобили,но да не става навик-така че според мен можеш да разкажеш туй унуй,пък било то и с нещо друго-само че отвори нова тема,че тази наистина си загуби първоначалния замисъл и ще я заключа-явно по тази тема няма поече какво да се пише,ще пишем по новата
ПС-никой да не се засяга,птравя това с цел по-добра прегледност на съдържанието на темите и форума
PEACE
принципно това е форум за страхотни преживявания и се допуска(по исключение) да се пише и за други случи с автомобили,но да не става навик-така че според мен можеш да разкажеш туй унуй,пък било то и с нещо друго-само че отвори нова тема,че тази наистина си загуби първоначалния замисъл и ще я заключа-явно по тази тема няма поече какво да се пише,ще пишем по новата

ПС-никой да не се засяга,птравя това с цел по-добра прегледност на съдържанието на темите и форума
PEACE
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Ати, аз отключих темата, защото искам да добавя нещо за въпросното субару. Собственикът на субаруто ми предостави резултатите от динотеста на неговата кола - теста е в някакъв си известен стенд в Middlesex. За тези които не знаят, ще спомена, че това са графики на мощността и върт.момент измерени непосредствено от водещите (в неговия случай всички) колела.
STi, HKS induction kit, STi after market exaust back box
Max. Power 278 bhp @ 6660 rpm
Max Torque 248 lb/ft @ 4300 rpm
STi, HKS induction kit, STi after market exaust back box
Max. Power 278 bhp @ 6660 rpm
Max Torque 248 lb/ft @ 4300 rpm
63 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5