Най-силното ви преживяване
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Re: Най-силното ви преживяване
за първи път като се качих да покарам на пистов матор-1100
слизам -10 мин.буквално немога даговоря,немога да запаля цигара-треперят ми ръцете.
това беше наи силния приток на адреналин които съм изпитвал

слизам -10 мин.буквално немога даговоря,немога да запаля цигара-треперят ми ръцете.
това беше наи силния приток на адреналин които съм изпитвал

- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Ноемврийски ден пътувам от Русе за Бургас.Цяла вечер валя цял ден не спря.Пътят между Варна и Бургас има един участък ограничение 20-40км.В колата топличко аз и едно приятелче слушаме музика.Десен завой/Има заведение малко преди него тоест си е на самия завой, но остава малко на зад като се идва от Варна за Бургас.Та караме си ние с 30 и по едно време е36-цата реши да си прави квото иска в дъжда и стеклата се кал по асфалта и задницата на ляво волана и той на ляво задницата на дясно волана тоя път не помогна и отсреща в канавката обърнати по посока на движението.И докато излезем от колата, че се беше килнала на една страна и само си помислих как всичко се е напиляло от дясната страна погледнах спътника нищо му нема.Излизаме от колата и вече имаше 2-3 буса наспрели
койс въже кой с триъгълник.На колата нищо и нямаше само дето 2-те гуми бяха в канавката едната предна на асфалта другата в въздуха.Дърпаха ни с едно ванче но бимата реши да тръгне към края на канафката и за малко да си оставя задната броня.Намерих една плоча /явно останала от самата канафка като са я правили/ и я подложих нагумата и излязох и паркирах на паркинга до това заведение.На вън беше сигурно около 10 градуса а водата от чешмата 5
много добре ми дойде тая вода целия се облях още треперейки и така после до Свети влас без проблемно отидохме.И от тогава когато и да съм минавал по тоя участък си спирам да пия една студена вода преди тоя завой/той на гадния в тоя участък/Само се радвам, че на среща в тоя момент нямаше никой и че скороста беше малка

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Това преживяване не ми промени живота н о ме накара да се замисля:
Имах сблъсък със мотор 120км/ч челно в едно рено 19,отне ми предимството и аз "отнесох" колата.Огинах с тяло и мотор цялата задна половина,прелетях около 20метра полет без каска и бях лилав доста време със спукана кост на китката, доста ожулен гръб и хематон на главата........оттогава по-полека с моторите но по някой път откачам защото ускорението им ми действа като дрога
Имах сблъсък със мотор 120км/ч челно в едно рено 19,отне ми предимството и аз "отнесох" колата.Огинах с тяло и мотор цялата задна половина,прелетях около 20метра полет без каска и бях лилав доста време със спукана кост на китката, доста ожулен гръб и хематон на главата........оттогава по-полека с моторите но по някой път откачам защото ускорението им ми действа като дрога

- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Абе,много имам...не ми се пише толкоа дълго,последното беше че откраднах на дядо ситроена и се нацепих в една черница,от тогава ми го дава да го карам само че с него....другото пък бех сипал пясък в резервара на бимата на тати,щото не искаше да ми дава да карам...просто такава физиономия нямаше когато видя "любимата"....и от тогава в тая кола се возя на задната седалка......(на 16 съм)

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
georgymk написа:Абе,много имам...не ми се пише толкоа дълго,последното беше че откраднах на дядо ситроена и се нацепих в една черница,от тогава ми го дава да го карам само че с него....другото пък бех сипал пясък в резервара на бимата на тати,щото не искаше да ми дава да карам...просто такава физиономия нямаше когато видя "любимата"....и от тогава в тая кола се возя на задната седалка......(на 16 съм)![]()
Колега, много просташки неща си правил! Ама все пак - Наздраве

ПС: С колата съм много добър

- georgymk
- младши ентусиаст
-
Ryapoff написа:georgymk написа:Абе,много имам...не ми се пише толкоа дълго,последното беше че откраднах на дядо ситроена и се нацепих в една черница,от тогава ми го дава да го карам само че с него....другото пък бех сипал пясък в резервара на бимата на тати,щото не искаше да ми дава да карам...просто такава физиономия нямаше когато видя "любимата"....и от тогава в тая кола се возя на задната седалка......(на 16 съм)![]()
Колега, много просташки неща си правил! Ама все пак - Наздраве! Може би най-екстремно - с колело за 10 000лв. в бронята на патулна кола на КАТ с 30. "Аз летя!" беше моята мисъл, части от секундата след сблъсъка. Също така и каране без книжка, което вече спрях да практикувам, щото Бойко бие!
ПС: С колата съм много добър- два дрифта и една череша
.
Знам,за това и другите не споменавам,ама ко да се праи децки ъкъл....ама кой да мисли когато го правя,ееле за последното ...(пясъка в на бимата резервара) съм се изял от яд,ама....
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
georgymk написа:Ryapoff написа:georgymk написа:Абе,много имам...не ми се пише толкоа дълго,последното беше че откраднах на дядо ситроена и се нацепих в една черница,от тогава ми го дава да го карам само че с него....другото пък бех сипал пясък в резервара на бимата на тати,щото не искаше да ми дава да карам...просто такава физиономия нямаше когато видя "любимата"....и от тогава в тая кола се возя на задната седалка......(на 16 съм)![]()
Колега, много просташки неща си правил! Ама все пак - Наздраве! Може би най-екстремно - с колело за 10 000лв. в бронята на патулна кола на КАТ с 30. "Аз летя!" беше моята мисъл, части от секундата след сблъсъка. Също така и каране без книжка, което вече спрях да практикувам, щото Бойко бие!
ПС: С колата съм много добър- два дрифта и една череша
.
Знам,за това и другите не споменавам,ама ко да се праи децки ъкъл....ама кой да мисли когато го правя,ееле за последното ...(пясъка в на бимата резервара) съм се изял от яд,ама....
Май скоро ще си махна стикера на форума от колата ...

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Не мога да определя кое е най силното, но ето няколко доста силни:
когато скочих от Аспаруховския мост със бънджи
когато карах за пръв път БМВ (e30 М3)
когато трябваше да мина между две коли със 160 и им помлях само огледалата
когато излизах от цол-службата в Нойс със вече оправени документи и тръгнах към БГ със така мечтаната е46
когато брат ми подхвърли фалшив фиш от тото със 6-ца
и т.н....все адреналин и вълнения
когато скочих от Аспаруховския мост със бънджи
когато карах за пръв път БМВ (e30 М3)
когато трябваше да мина между две коли със 160 и им помлях само огледалата
когато излизах от цол-службата в Нойс със вече оправени документи и тръгнах към БГ със така мечтаната е46
когато брат ми подхвърли фалшив фиш от тото със 6-ца

и т.н....все адреналин и вълнения

martin_g60 написа:Имах сблъсък със мотор 120км/ч челно в едно рено 19...без каска ...
Не че нещо, колега, амааа.... Ти от отвъдното ли пишеш в момента

- georgymk
- младши ентусиаст
-
uCnaHeTcA написа:martin_g60 написа:Имах сблъсък със мотор 120км/ч челно в едно рено 19...без каска ...
Не че нещо, колега, амааа.... Ти от отвъдното ли пишеш в момента![]()
![]()
![]()
Може да е в тях,ама да се е "почерпил" и да преувеличава скороста..

=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
georgymk написа:uCnaHeTcA написа:martin_g60 написа:Имах сблъсък със мотор 120км/ч челно в едно рено 19...без каска ...
![]()
![]()
Абе момче на теб няма ли кои да ти сложи 1 наказание бе ? Писна ми в всяка тема която влезна се ти да пишеш и да сереш ! Не стига че глупости пишеш ми и продължаваш като си на 15 сядаи и чети като мен !
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
p0wEr написа:georgymk написа:uCnaHeTcA написа:martin_g60 написа:Имах сблъсък със мотор 120км/ч челно в едно рено 19...без каска ...
![]()
![]()
Абе момче на теб няма ли кои да ти сложи 1 наказание бе ? Писна ми в всяка тема която влезна се ти да пишеш и да сереш ! Не стига че глупости пишеш ми и продължаваш като си на 15 сядаи и чети като мен !
Тва за кой се отнасяше

- georgymk
- младши ентусиаст
-
uCnaHeTcA написа:p0wEr написа:georgymk написа:uCnaHeTcA написа:martin_g60 написа:Имах сблъсък със мотор 120км/ч челно в едно рено 19...без каска ...
![]()
![]()
Тва за кой се отнасяше?!
за мен...
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
Случката се разиграва на околовръстното на София. Тогава работех близо до Банкя и ми се наложи да купувам някакви чарколяци от младост. Минава по южната дъга на околовръстното покрай Бояна - нема такова задръстване, по добре да си бях минал през центъра
Сигурно час и половина път. Колата без радио и без климатик, въбоще изнервен на макс. Навръщане решавам, че ще мина по северната дъга - пътя е по-дълъг, но голяма част от него е четирилентов в едната посока, пък и има само един светофар. Минавам Цариградско, пътя широк, аз си карам в най лявата лента със 120. По едно време гледам отпред, някакъв мангал миризлив тираджия, спрял в най-дясната лента, му скимна, че трябва да си прави обратен завой
Гледам го, че е далече още, пускам гаста с надеждата, че докато го доближа, вече ще се е разкарал от пътя. Да ама не. В обратна посока се оказа, че има интензивно движения, и въпросния мангал, миризлив тираджия, препречи и четирите ленти
Е нема такова набиране на спирачките. АБС-а рита, ритам го и аз с 2та крака
Спрях на 10-15м от него . Е в тоя момент просто изключително много съжалих, че и аз като повечето джигите не си нося по някоя тръба в колата направо ми идеше да го извадя от миризливата му кабина и да го наритам на асфалта
Егати безмозъчните хора, да препречи целия път, все едно си завива некъде на село по некой черен път, дето веднъж дневно минава по некоя каруца. После 1-2 км ми трепераха краката от нерви 

- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Тази тема ще я оставя отключена, защото виждам че има развитие, но Ви моля да не изравяте СТАРИ теми.
zigo най- вече се отнася за теб!
zigo най- вече се отнася за теб!