Любовта боли...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
68 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Я вЕрно изкарай нещо да четем, че много скука, пък все пак сесия е, трябва да се чете нещо. 

От тогава русото не е на мода.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
То6е... ти ко се прайш ся
Я вади нещо от домашното и утре история: Една пиянска вечер със зайо... Той кирето доста продължения да е написал вече 

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Шш-ш-ш-ш-шшт! Че сега разтривам едно е38 "lowrider" да видим: кого, какво, що. И после ще пиша. Само вдигнаха бензина, ще минавам на газ, пък то газ няма, мъка-мъка-а-аа.
П.С. Много подместихме темата, дай да пренесем чата другаде.
П.С. Много подместихме темата, дай да пренесем чата другаде.
От тогава русото не е на мода.
- Illusion
- Бургаското явление
-
uricatoli написа:Той кирето доста продължения да е написал вече
Той покрай теб едва ли е в състояние да пише.

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Illusion написа:uricatoli написа:Той кирето доста продължения да е написал вече
Той покрай теб едва ли е в състояние да пише.
айде сега аз съм бил виновен

uricatoli написа:
Колеги в момента ви признавам, че не знам какво да правя.. Просто залагах толкова много на една връзка, отдавах всичката си енергия за да може да има някакво бъдеще.. Каквото и да кажа ще бъде напразно написано, защото всичко се сведе до едно място... Краят!!!
Благодаря ви на всички...
Колега, от половин час се чусвтвам точно като теб... Давах всичко от себе си, толкова саможертви, колкото направих за нея, не съм правил никога през живота си.. но явно някой хора не мгоат да го оценят.. в момента съм в някакъв транс... но нали знаеш

Цаката не е да умреш за родината си, а да накараш копелето отсреща да умре за неговата!
- svetlaka_rs
- кандидат ентусиаст
-
uricatori ти си моя Гуру в живота!!! 

Живей...мечтай...карай мечтата си...BMW..
--- BMW - марка немски автомобили, които не са пригодени за движение в дясната лента.

--- BMW - марка немски автомобили, които не са пригодени за движение в дясната лента.
((:BuKcu:)) написа:Feanor написа:
И това не е така, колежке. И на мен така ми се струва понякога, но и аз не съм прав в тези моменти.Има чудесни хора, приятели, които са готови винаги да те подкрепят, такива, които винаги ще ти кажат истината в очите, дори когато не е приятна. Запази си вярата в хората, ценна е... Както се казваше в една книга - довери се и ще те предадат, не се доверявай и ще предадеш сам себе си. А колкото и да е странно, от второто боли повече.
За останалото мога да ти кажа само:
Може да я ги има тези качества у някои хора т.е да знаеш, че ги има, защото не въднъж са ти доказвали, че е така - приятели, семейство.
Като цяло хората са станили по-озлобени, по-недружелюбни, по-сиви...не допускат никой до себе си, станали са едни консуматори.
Рядко ще срещнеме хора с принципи като нашите, хора, на които да се доверяваме да ни доказват, че можеме да го правиме.....но трябва да се научиме да не вярваме сляпо на думи без тежест.
Да, трябва да се опариме няколко пъти, за да разбере, че не всички могат да мислят за другите в отплата. На никой до сега не съм направила лошо, не смятам да го и правя, казвам това, което ми е на душата....лошо или хубаво...но съм честна към останалите, не се крия или бягам от същността.
Вярно, че не може животът ни винаги да е розов и да летиме в облаците, не може всички да споделят нашите мисли, чувства, принципи и идеали.....за това хората са различни, някои от лошата страна, други не. Може би трябва да се научиме да преценяваме хората и според това да си правиме изводи.
Абсулютно си права, колежке!
Точно това трябва да правим - да гледаме напред! Защото както каза колегата по-горе това е кръговрата - ти си готин човек, доверчив, наивен дори - вярваш на хората и така се хващаш с един човек, после с втори, трети, 15ти, 20ти всичките до един те разочароват по един много циничен и вулгарен начин и ти си казваш - абе аз такъв балък ли съм та да ги зачитам тея, които ме правят на идиот и от своя страна се превръщаш в гадното копеле, което му дреме за чувствата на някой и възприема всички като к**ва и прави всичко живо на по 5 ст. и от там идва някое добро момиче със същатата първоначално добра нагласа - ти я правиш на 5ст, правят го и други 50-100 мъже и в един момент тя се усеща, че така няма да си намери сродната душа и си казва, а пък аз що не се хващам по сметка..и това е гадния кръговрат. Така се опорочават хората един през друг, коренно преобръщаш света на другия, без дори да се замислиш, мислещ се за меродавен, а замислете се след още няколко такива случки, че ще си променил живота и на други хора, дори и без да го осъзнаваш. Никой не е перфектен - това мисля е ясно, просто преди да направиш някоя глупост с човека до теб породена от чист егоизъм или тъпотия направо, седни и поговори с него - комуникацията, компромисите и доверието са най-важните в една връзка.
А ти колега uricatoli, който уважавам невероятно много, не ставай такъв, продължавай да бъдеш истински, продължавай да търсиш любовта с най-искрените си чувства, може да те изиграят още няколко пъти, но аз съм сигурен, че ще я намериш малко се крие ама ти ще си настоятелен(къде е mihihi иконката ;( )
А тази раздяла я приеми като, нейна грешка - щом не е оценила жертвите и компромисите, които си направил заради нея - тогава не те заслужава!
Айде и успех!
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
68 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5