Простите хора,са си прости завинаги!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от MadFan » 16 Май 2004, 0:54

Fast-and-Furious, благодаря за съвета. Все пак си мисля, че в името на демокрацията и етиката не е любезно да ме наставляваш къде да пиша, още повече когато става дума за дискусионен форум в Интернет, където всеки е свободен да пише каквото си поиска, стига да си дава ясна сметка за евентуалните морални щети, които той/тя би мог(ъ)л/а да нанесе на други участници в него. Знаеш как е - твоят кръг на свобода свършва там, където започва моят. Пък и не ти прави чест да влизаш в ролята на негостоприемен домакин... Нима обаче основният ти критерий за оценка на хората тук е броят на мненията и произхода им? Твърде жалко би било ако е така, колега... Всичко най-добро и бъди здрав!

Penchev, съжалявам за твърде софистицираните изрази, които съм употребил. Едва ли си изпуснал нещо, като не си ме разбрал, бъди спокоен. Не знам за бутона нов отговор, но знам, че обмислях 10 минути регистрацията, така необходима за изявите ми тук. :lol: В този смисъл не бих я окачествил като начинание с неясно дефинирана цел. И да... 20 минути да бях мислил, пак същото щеше да излезе. Колата ми не е нищо особено, което си е очевиден факт междувпрочем. Нито бърза, нито кой знае колко красива. Важното е, че е в състояние да ме транспортира от точка А до точка Б без особени премеждия и резултиращи от тях неприятни спомени в условията на сравнителен комфорт и сигурност за мен, както и самата нея...

P.S. Акцентирам върху тънката подробност, че нямам абсолютно нищо против БМВ или някой член на клуба. Написаното от мен беше адресирано изцяло към desita в отговор на нейното прибързано и необмислено (според мен) мнение. Мисля, че мотивите ми си личат дори от първия прочит на мнението ми. Моля да не ме разбирате погрешно. Идвам с мир и не съм дошъл да се карам с никого.

Поздрави, MadFan
Луд фен (ама за лудницата)

Потребител
Аватар

ОТНОСНО ПИСАНИЦИТЕ НА MadFan...

Мнение от desita » 16 Май 2004, 3:37

Ах,бате,бате...викам ти така,защото сигурно си по-голям от мен,ама теб те тресе май няква яка комплексария. Идваш от кой знае каде и ми разискваш кога съм взела книжка. Явно,4е не си фен на дамите,но ако се понапънеш още те предизвиквам на една гонка или каквото и да е по твой избор,та да си мерим силите на пътя,не на вятърни4ави приказки. Второ - не сам фенка на БМВ от два дни,а сигурно от 13 години,когато за първи път се возих на такава кола. Набърка и славата...от такива като тебе дето са все недоволни от всеки и вси4ко,гаснат наистина славни хора (нямам предвид себе си). А и никой не те кара да се ровиш из такива форуми,след като не ти харесват! Да ти напомня,4е темата на разговор беше за сравнение между ауди 80 и БМВ 3-ка. Ти оба4е беше твърде зает,за да разбереш това. И в заклю4ение ще кажа,да не използваш моя лаф - из отзадзе,щото батка на никой не му е застрахован задния двор,в този слу4ай и твоя. И в заклю4ение ще кажа,4е коментара ти само и единствено ме разсмива,като същевременно потвръждава и заглавната ми тема! Между другото...имаш ли основно образование :?: :roll:
Hora,samo vednaj se jivee...Neka se poglezim s edno hubavo BMW!

Потребител
Аватар

Мнение от desita » 16 Май 2004, 3:51

... забравих да пиша за яката пара дет викаш.4е е взимам :lol: Кой за каквото е у4ил както се казва :yes: Ай със здраве си карай яйцето :wave:
Hora,samo vednaj se jivee...Neka se poglezim s edno hubavo BMW!

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Re: ОТНОСНО ПИСАНИЦИТЕ НА MadFan...

Мнение от MOPKOB » 16 Май 2004, 8:57

desita написа:Ах,бате,бате...викам ти така,защото сигурно си по-голям от мен,ама теб те тресе май няква яка комплексария. Идваш от кой знае каде и ми разискваш кога съм взела книжка. Явно,4е не си фен на дамите,но ако се понапънеш още те предизвиквам на една гонка или каквото и да е по твой избор,та да си мерим силите на пътя,не на вятърни4ави приказки. Второ - не сам фенка на БМВ от два дни,а сигурно от 13 години,когато за първи път се возих на такава кола. Набърка и славата...от такива като тебе дето са все недоволни от всеки и вси4ко,гаснат наистина славни хора (нямам предвид себе си). А и никой не те кара да се ровиш из такива форуми,след като не ти харесват! Да ти напомня,4е темата на разговор беше за сравнение между ауди 80 и БМВ 3-ка. Ти оба4е беше твърде зает,за да разбереш това. И в заклю4ение ще кажа,да не използваш моя лаф - из отзадзе,щото батка на никой не му е застрахован задния двор,в този слу4ай и твоя. И в заклю4ение ще кажа,4е коментара ти само и единствено ме разсмива,като същевременно потвръждава и заглавната ми тема! Между другото...имаш ли основно образование :?: :roll:

:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:[/quote]
Изображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Re: Простите хора,са си прости завинаги!

Мнение от TheBoss » 16 Май 2004, 12:29

Tarantino написа:
Пак да кажа за да не стане дискусия - това си е само мое мнение, не задължава никого и не отправям лични нападки. Не съм лингвист маниак, а обикновен трийсет и малко годишен човек, които е спрял да влиза в чатове преди десетина години и на моменти изпитвам трудности да възприемам някакви мешавици от цифри, букви и специални ASCII знаци.

Наздраве :bchug:

Да бе не отправяш лични нападки. "Аз съм най великия, а вие не можете да пишете на български." Голяма работа, че момичето използвало цифри вместо букви. За твое сведение в американския англииски вече се прокрадва идеята да се приеме за правилно да се пише 2 вместо ТО и още няколко други такива поправки в ортодоксалната граматика. Та не виждам причина тука някой да не си пише така както му е удобно, още повече, че и в правилата на форума не е забранено. А, май и на повечето от изказалите мнение също не им пречи.

БТВ моля да ми обясниш как си спрял да се занимаваш с чатове преди 10 год. защото моята информация е, че IRC е съзадено през 1988, но се появява в България чак през 1995-96 год. (справка: http://www.irc.org/history.html и http://sofia.bgirc.net/history.html ) когато интернета в България беше нещо доста екзотично.
П.С. Всяко съвпадение на никове(т.е. прякори) във втория сайт със други такива в настоящия форум не са случайни.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 17 Май 2004, 0:16

Мадфан направо ме разби!Е взел си ми думите...останалите фаст и пенчев момчето никой не нападнал така че не почвайте поредната кавга за глупости...цялата тема е почнала като глупост на една госпожица (аман!целия форум е пълен стига толкоз!)и идва нашия фен Мадфан и ви приземява и то малко грубичко бих казал ама карай и вие му досаждате с тъпи изказвания от рода "махай са от тука ма!бегай към вашия форум ний ни щем таквиз кат' вас"...спокоено бре!едната причина дето не дойдох на събора и на разни мероприятия е че лично нямам с какво да си контактувам с повечето от вас...да не каже човек нещо друго вие веднага да го критикувате...мир и любов бе братя и сестри :D и какво като има единия Ауди?кво като имам БМВ?помислете малко с горната глава и недей фанатизма да ви ослепява...Аз съм мноо оффтопик ама дано да няма такива инциденти...аха и нещо друго...
подкрепям мнението на Мадфан 100 процента относно топика ама нещо се сдържах и реших да не отговарям ама като има такива хора просто не можах да не отговоря...айде по спокоено топката ....

ПИЙС енд АУТ ЙО!:))

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 17 Май 2004, 0:38

Ах,бате,бате...викам ти така,защото сигурно си по-голям от мен,ама теб те тресе май няква яка комплексария. или каквото и да е по твой избор,та да си мерим силите на пътя,не на вятърни4ави приказки. Второ - не сам фенка на БМВ от два дни,а сигурно от 13 години,когато за първи път се возих на такава кола. Набърка и славата...от такива като тебе дето са все недоволни от всеки и вси4ко,гаснат наистина славни хора (нямам предвид себе си). А и никой не те кара да се ровиш из такива форуми,след като не ти харесват! Да ти напомня,4е темата на разговор беше за сравнение между ауди 80 и БМВ 3-ка. Ти оба4е беше твърде зает,за да разбереш това. И в заклю4ение ще кажа,да не използваш моя лаф - из отзадзе,щото батка на никой не му е застрахован задния двор,в този слу4ай и твоя. И в заклю4ение ще кажа,4е коментара ти само и единствено ме разсмива,като същевременно потвръждава и заглавната ми тема! Между другото...имаш ли основно образование

с това поредното доказваш колко ти е селски манталитета и колко ти е малка мозъчната активност...за да не се мъчи твоята малка главица ще ти го обясня с много прости думи:)
1)"Ах,бате,бате...викам ти така,защото сигурно си по-голям от мен,ама теб те тресе май няква яка комплексария..." чета и пак чета неговия отговор и се опитвам да намеря някакъв детайл дето да показва дали дадения индивид е комплексар...напротив намерих доста изказвания след него да са комплексни така че търси по-надолу...човека нито е тръгнал да си мери пи***та си с твоята че да иска да се гони с тебе...просто НИ писна от такива тъпи постове...грешно ли е??
2)"Идваш от кой знае каде и ми разискваш кога съм взела книжка. Явно,4е не си фен на дамите,но ако се понапънеш още те предизвиквам на една гонка..." вие във ваш'то село така ли решавате кой е мъж и кой не??много интересно...относно книжката първата кола ми беше Форд и много ме кефеше ама като взех да се качвам и на други коли имах по-обективно мнение...доказваш колко комплекси избиваш с малко думи в това изречение..много ме е жал за тебе и себеподобните ти:))
3)"Второ - не сам фенка на БМВ от два дни,а сигурно от 13 години,когато за първи път се возих на такава кола. Набърка и славата...от такива като тебе дето са все недоволни от всеки и вси4ко,гаснат наистина славни хора "...и аз се возих на баща ми камиона и затова няма по-велики от Волво Ф16...човека е недоволен от тъпи постове като твоя...вземи си помисли с горната глава малко...ама съвсем малко:))и кои са тия славни хора които гаснаха??ти ли?съжалявам че ти казах колко е тъп твоя пост...дано да се съвземеш:))
4)"щото батка на никой не му е застрахован задния двор,в този слу4ай и твоя.." бреееейййй....голям прогрес!Взехме да правим лични нападения относно мъжествеността си...да взема да се изрусяваме от утре:)) :lol: :lol:
5)"И в заклю4ение ще кажа,4е коментара ти само и единствено ме разсмива,като същевременно потвръждава и заглавната ми тема"ю
мен да видиш колко ме разсмиват жени като тебе...като ги карам веднъж на седмица с БМВ-то се чувстват велики...евала!Потвърждаваш основната ми мисъл: Независимо какво образование си имаш не си компетентна да водиш нормален разговор...събеседникът ти трябва постоянно да е съгласен с тебе....не е така...
6)"Между другото...имаш ли основно образование?" а ти имаш ли??съмнявам се !! :lol:
и последно...."А и никой не те кара да се ровиш из такива форуми,след като не ти харесват!" вземете си го заключете тогава и да му се радвате вие и твоите подобни...айде заключете темата че ми вдигнахте кръвното за пореден път!: :evil:

Предишна

Назад към Страхотни истории