За украса ли са огледалата ?

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i & 520i

Мнение от NaKi4_pZ » 16 Дек 2007, 23:54

НЕ е важно колко коня има под капака, ВАЖНО е кое е магарето зад волана :mhihi: :mhihi:

D3BEP :yes: :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Re: За украса ли са огледалата ?

Мнение от Benedetto » 17 Дек 2007, 10:56

BlackTown написа:Привет колеги ,............
И все пак моля ви гледайте огледалата

баце наситина много глупости си изписал. И аз да бях на мястото на пича с форда и аз така щях да постъпя. Като имаш кола със 500 коня, барем сложи едни хубави спирачки. Все пак магистаралата не е за 250 км, колкото ще и да ти върви колата. И си много прав - 500 коньвата ти кола не ти дава право да не се съобразяваш с хората, които спазват правилника.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 17 Дек 2007, 11:36

nandrolon написа:аз затова на цариградско като карам с 150 съм в бус лентата, че в другите все светка някой :roll: :roll: :roll:

е и там ми светкат тролеите ама като настъпя до 170- 180 горе долу им бягам ;)

е все се намери някой с колело да светка ама го пускам да ме изпревари на банкета , пък и на моста си има парапети :mhihi: :mhihi: :mhihi:

хъахаъх е ти изкара икарусите некви ебати самолетите, тея макс да дигат 80 до 100 км.. :mhihi:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alehandro » 17 Дек 2007, 12:59

Не бе ясно че всеки от нас понастъпва - кой с 140 - кой със 160 ... ама пак е доста близо ... по-добре под 200 отколкото по еднопосочния път бавно ...

И нещо за аутобаните -тези от вас които карат и са карали по немско знаят, че Аутобаните без ограничение са без ограничение само в ясни, слънчеви и топли дни ... ако вали, има мъгла, сняг, лед или ниски температури са ограничени ... а това е около 2/3-ти от времето през годината - все пак Германия е по-северна от нас страна ... та остават има няма 80-90 дни в които може да се кара свободно а и през нощта май не даваха - не съм сигурен щото през нощта не съм карал - който знае да каже ...

П.С. качеството на пътя въобще няма какво да го коментираме и сравняваме ...

Извода е: мааалко по-бавно ...
Lope De Vega

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Re: хах

Мнение от Alex 320i Cabrio » 17 Дек 2007, 15:03

BlackTown написа:... Посочете ми 1 само 1 човек тук който си е купил кола с 12 цилиндъра и да спазва ограниченията ! Всъщност ми кажете има ли някой с над 3000 кубика който да спазва законите за движение по пътя. S 500 , S 600 , E 500 , S 8 , S6 , M3,5,6 Porsche и тн както и самите вие.

Не знам колко можеш да караш, а и не ме интересува. Знам обаче, че си пълен пътник в този твой параход с над 200км/ч. Гарантирам ти, че нямаш реакциите, нито уменията да го овладееш. Ограниченията много често са идиотски, аз самия често ги нарушавам, но да ми обясняваш, че влизането с 250км/ч на десния завой на Ихтиман е съобразено с пътните условия? Ти да не си болен?! Как може да е съобразено с пътните условия, при условие, че имаш разлика от 170км/ч с другите участници в движението? Ти може да си Сена, Фитипалди и Шумахер в едно (силно се съмнявам), но Бай Иван с Москвича не е, и затова трябва да се съобразиш с него...

П.П. Като те гледам к'ъв си карач, па и кинти имаш, вземи се качи на мотора или на кораба, има едно място в Германия, където е ЕУР19 на обиколка. Врътни се 2-3 пъти да се посереш от страх, като те задминават с над 100км/ч разлика и тогава пак да си говорим за твоите умения на шофьор...

П.П.1. Сумарно имам около 1212кс в гаража + 330кс на един палет, та не е като да не обичам скоростта...

П.П.2. Нищо лично!
Последна промяна Alex 320i Cabrio на 17 Дек 2007, 15:25, променена общо 1 път
Power is Nothing Without Insanity

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 17 Дек 2007, 15:19

Евала Дзвер, Евала Алекс.

Преди време имаше тема точно заради такива като този експерт със 500-те коня, дето създават предпоставки за ПТПта и се изненадах, че такива като него не написаха поне едно мнение там - срам ли ги беше, нямаше ли ги, не знам.

Сега поне се видя, че и такива пишат във форума.
Дано си вземат бележка.

А на колегата със седмицата дето кара с 250 на завой по магистралата, ще му дам за пример катастрофата със седма серия, която прелетя мантинелата и се заби в автобус - помисли си - със сигурност не си по-добър шофьор от него (Алекс ти обясни защо), но за сметка на това си също толкова самонадеян.
А че онзи, дето се заби в рейса е бил самонадеян колкото тебе, го знам от втора ръка - по разбираеми причини.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 17 Дек 2007, 15:33

То няма нищо за евала да ми правите, лошото е че за нашите хитри новобогаташчета това да нямат култура на пътя е вид... култура. Не знам застигани ли се от ламборджинито на един печално известен наш "бизнесмен", да видите култура. За негови случаи съм чувал, не съм лично ставал свидетел.
Но пък друго съм виждал. "Бизнесмен" с Порше и две коли мутри води "изгората" си на маникюр. Съответно на улицата на маникюриста няма място за паркиране, мутрите почват да викат на всеки, в който се усъмнят че има кола на улицата, да си я разкарва, скачат на бой, щото поршето няма къде да паркира. Викат, заплашват, а ако няма никой почват и да бутат колите, да им задействат алармите. Сорка, ама как ше е на бай ти Минча, който живее там във блока, трабанта паркиран отпред, като минава коцкоджамити Порше...
Та кво се чудите, че искат на пътя да им правите път... Те искат да паркирате по луксозност, вие за магистралата се чудите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

e30

Мнение от KPETEH » 17 Дек 2007, 16:09

Не бре, той за огледалата питаше... :mhihi: :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от interlagos » 17 Дек 2007, 16:15

вие го обьрнахте на богати и бедни, то като дойде оня с косата не пита мутра ли си 4иста4 ли си и тн... нито с ква кола и как си се размазал.
Грешки стават но нашата зада4а е да ги правиме по малко. има правила на пьтя които трябва да се спазват и вси4ко трябва да се прави разумно. имам приятел бивш автомобилен сьстезател който когато бях на 15 год. ми каза 4е грешките на хората са 4е когато трябва да карат БЬРЗО ТЕ КАРАТ БАВНО А КОГАТО ТРЯБВА ДА КАРАТ БАВНО ТЕ БЬРЗАТ вси4ко е вьпрос на вьзпитание и на баланс от страна на шофьора , а като гледам какво става по пьтищата май е най добре да се возиме с танкове щото хората просто не могат да си карат и това е. не одобрявам мом4ето кьдето е карал с 250 и онзи кьдето го е засякьл. като караш с 250+ и много ясно 4е вси4ки от пред са като спрели а ти трябва наистина да си концетриран като шумахер това е твоята вина а вината на оня от пред е 4е огледалата си ги ползва като само когато се брьсне и не дай боже да се слу4и такава двойна комбинация ства си е...о майката ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от interlagos » 17 Дек 2007, 16:25

Nitro^ написа:Да има хора,които забравят да гледат в огледалата - такъв съм и аз.Но от друга страна как очакваш хората да те видят след като летиш с такава скорост.Човека поглежда - няма никой, в следващият момент ти си долетял зад него.

а ти като забравяш що караш кола тогава това да не е фурна та да я забравиш. ЕЙ ЗАПОМНЕТЕ КОЛАТА Е КАТО ОРЬЖИЕ В РЬЦЕТЕ НА НА НЕКАДЬРНИТЕ КОЙТО ЗАБРАВЯ ДА ГЛЕДА В ОГЛЕДАЛАТА ПО ДОБРЕ ДА СЕ ВОЗИ В РЕЙС ПОНЕ ЩЕ СПАСИ ЖИВОТ :banghead:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 17 Дек 2007, 16:29

Бате въпроса е, че и да гледаш в огледалата тея се движат доста бързо и е трудно да се ориентираш, че той не кара с позволените километри, а с 130 отгоре ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от interlagos » 17 Дек 2007, 16:38

е той да не е кьорав нали за да кара с 130+ си е направил сметката 4е трябва да вижда тия пред него, а оня дето изпреварва с 80 ебати реакциите вади, поглежда няма никой трьгва след 20 секунди ве4е се накумил и има някой еми ето за това говоря мама му стара в кой век живееме ве4е , пак казвам 4е хората карат като по време на комунизма то тогава до морето ходеха с приспиване
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 17 Дек 2007, 16:44

Не пич, аз изпреварвах със 140 имаше зад мен някакъв джип, черна точка, вече когато тръгнах да се прибирам, той беше на няколко метра зад мен ;) На прав участък...
Камоли на завой...... :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от interlagos » 17 Дек 2007, 16:55

това е идеята 4е трябва да се сьобразяваме ти с него и той с тебе ти като видиш фаровете му как се движат може да прецениш колко бьрзо идва а като му дадеш МИГА4 той ще знае 4е ти трьгваш и намаля да те пусне кое му е сложното ?
Изображение

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 17 Дек 2007, 17:09

interlagos написа:това е идеята 4е трябва да се сьобразяваме ти с него и той с тебе ти като видиш фаровете му как се движат може да прецениш колко бьрзо идва а като му дадеш МИГА4 той ще знае 4е ти трьгваш и намаля да те пусне кое му е сложното ?

Тук си много прав!

Единствено бих казал, че за мен карането с разлика от над 130км/ч спрямо останалия трафик е липса на съобразяване. Едно е да задминеш някой с релативна скорост от 30км/ч, хайде да е 50км/ч, съвсем друго е със 130км/ч. Вярвай ми, налагало ми се е да спирам от 140км/ч до 20км/ч в състезателна кола заради паднал моторист на писта в завой с нула видимост и НЯМА СПИРАНЕ!!! Та какво остава за нашия герой...

Иначе и аз много се дразня на тези които блеят и не си гледат огледалата... ;)
Power is Nothing Without Insanity

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории