Продава се! Не я ща!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Ivo_Dinkov
- Потребител
-
- Кара: C4 2.6E V6 & Fabia 1.4MPI
- Детайли за колата: Стара.
Следя и двете теми и в двата форума, но умишлено не вземам страна
Но понеже се появиха леки искрички, само да ви помоля да не стават караници- и в двата форума има фенове- 'сектанти' и се случва да се изскажат малко по- крайно
Само бих искал да ви помоля темата да е в духа, в който е завършила и самата случка- с поздрав между водачите на двата расови 'противникови' автомобили

Но понеже се появиха леки искрички, само да ви помоля да не стават караници- и в двата форума има фенове- 'сектанти' и се случва да се изскажат малко по- крайно

Само бих искал да ви помоля темата да е в духа, в който е завършила и самата случка- с поздрав между водачите на двата расови 'противникови' автомобили

ей начи.. не разбрахте че цд-то няма никво значение само по себе си...
глейте ква е драг ареа-та... (фронтална площ х цд).. тоз със по-малкото му е по-малка плаващата котва.... един 747 има цд 0.15 че и по-малко - ама дали изпитва по-малко съпротивление от една кола дето е 0.3 примерно... ?
за аудито- ми на мене ми харесва с3-ката. мисля че е подходяща кола за начинаещ шофьор.. примерно на дъщеря ми кат стане на шофьорска възраст бих и купил едно такова...
за състезанието - няма да се косиш - просто са ти били малко кончетата... както сам каза- винаги има някои по-бърз..
глейте ква е драг ареа-та... (фронтална площ х цд).. тоз със по-малкото му е по-малка плаващата котва.... един 747 има цд 0.15 че и по-малко - ама дали изпитва по-малко съпротивление от една кола дето е 0.3 примерно... ?

за аудито- ми на мене ми харесва с3-ката. мисля че е подходяща кола за начинаещ шофьор.. примерно на дъщеря ми кат стане на шофьорска възраст бих и купил едно такова...
за състезанието - няма да се косиш - просто са ти били малко кончетата... както сам каза- винаги има някои по-бърз..
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
М3ката Е46 не съм подозирал, че е толкова зле по отношение на челното... примерно Е46купето след фейслифта 2003 има челно 0.28/0.555 ... което е мнооооого по-добре от М3то.
без реклами в подписа...

54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4