Истинско изтръпване
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
евала!
може би наистина е било пресилне до го удряш в носа... можеше и колата да му удариш, но никой не знае какво може да очкава от себе си в такава ситуация...
аз сигурно щях да отбия и да се чувствам тъжен като лайно 10 минути, след което щях да съжалявам че не съм ударил шибаната му кола...
може би наистина е било пресилне до го удряш в носа... можеше и колата да му удариш, но никой не знае какво може да очкава от себе си в такава ситуация...
аз сигурно щях да отбия и да се чувствам тъжен като лайно 10 минути, след което щях да съжалявам че не съм ударил шибаната му кола...
4 8 15 16 23 42
ruskin написа:Колега, а на теб да ти се е случвало да недовидиш нещо, да изпуснеш нещо от погледа си и тн и тн.
Ми кво да ти кажа... ъъ... освен да прочетеш другите ми коментари и по точно:
rado_rf написа: 2. Когато аз направя някаква грешка ВИНАГИ се извинявам. Как ли? Ми намирам начини. Старая се винаги да съм толерантен на пътя.
ruskin написа: Има мъртви точки в колата, понякога наистина се получава така, че правиш нещо съвсем без да изкаш.
Не го отричам. А, ти ще отречеш ли че има и такива които гният в земята заради тия мъртви точки, а? Искам отговор от теб!!!
ruskin написа: Нямам нищо против тебе, но постъпката ти е повече от балкаснака и омирисана с мас.
Страшен нюх имаш

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Я и аз да кажа 2,3 думи
Начи Радо евала за тва че си го натресъл но не и че си му разбил носа.Можело е да се мине само с крак в гърдите и "Стой там да не те почупя" > Случвало се е на всеки да избухне след като са го засичали но няма как... Мен един изгнил опел ме беше засякъл тука в Русе,слизам и само като видях кви джолани се подааат си викам край заминах(сигурно имаше 120 кила) ... но след едно бързо майгири във вратата оня изрева от болка и нямаше нужда да го погвам с брадвичката . Обясних му че другия път ще го утрепя и ся наскоро го видях че даже и му помахах
.Alexi брат с малко си се разминал тук видят ли различни номера от Р...... и не те ебааат затва внимавайте.До сега един единствен път съм засичал кола и тва беше в София.Но когато човека се изравни с мен му се извиних и той каза само да внимавам,но ако беше в Русе не ми се мисли ко меле щеше да е...
поздрави от Русе:)

поздрави от Русе:)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Гост
-
А бе некой ден ше се срешнеме и ше се изтепаме!
Много ни меки спусъците бе!
Тва малко на каубойски филм заприлича ,а говорехме за тва дали е трябвало колегата да реагира така ... и доколко или не! На мен ми се струва ,че маалко е прекалил! Така си мисля,щото:
-ситуацията явно не е била на живот и смърт
-другият е бил чичка-на един шамар живот.
-твърде дълго е продължила жегата-толкова гонене би трябвало да го охлади малко.
-и все пак -всеки може да сгреши! не е нужно да се шамарите винаги... щото понякога може да е за ваше добро!

Тва малко на каубойски филм заприлича ,а говорехме за тва дали е трябвало колегата да реагира така ... и доколко или не! На мен ми се струва ,че маалко е прекалил! Така си мисля,щото:
-ситуацията явно не е била на живот и смърт
-другият е бил чичка-на един шамар живот.
-твърде дълго е продължила жегата-толкова гонене би трябвало да го охлади малко.
-и все пак -всеки може да сгреши! не е нужно да се шамарите винаги... щото понякога може да е за ваше добро!
rado_rf написа:ruskin написа:Колега, а на теб да ти се е случвало да недовидиш нещо, да изпуснеш нещо от погледа си и тн и тн.
Ми кво да ти кажа... ъъ... освен да прочетеш другите ми коментари и по точно:rado_rf написа: 2. Когато аз направя някаква грешка ВИНАГИ се извинявам. Как ли? Ми намирам начини. Старая се винаги да съм толерантен на пътя.ruskin написа: Има мъртви точки в колата, понякога наистина се получава така, че правиш нещо съвсем без да изкаш.
Не го отричам. А, ти ще отречеш ли че има и такива които гният в земята заради тия мъртви точки, а? Искам отговор от теб!!!ruskin написа: Нямам нищо против тебе, но постъпката ти е повече от балкаснака и омирисана с мас.
Страшен нюх имашКолкото до постъпката ми дали е балканска или не... Ми, да, балканска е /предполагам това си имал в предвид защото думата "балкаснака" нищичко не ми говори. Овчедушието, навеждането и гъзолизането не са ми по сърце.
Батко ако му беше оставил на тоя човечец някакъв шанс да ти се извини, и ако го беше оставил да осъзнае какво е направил ама не ти го засичаш, създаваш препоставки за ПТП и тн и тн. Къв е смисъла да го биеш на сред ботевградско. Па и може човека да ти се извинил, ама ти вобще да не си обърнал внимание.
Брато, нито лижа гъзове, нито се навеждам, нито съм овца. Не е нужно да се заяждаш за една объркана дума, не е литературен форум това, а и не е кандидатстудентски изпит.
Изразих мнение, щото явно не са те били на улицата за нема нищо.
Чесно ти казвам, писнало ми е от отворковци, много па сте тарикати сичките, много па сте опасни, много па лесно се палите, вобще неможете да прощавате. Ся станалото, станало, нужно ли е да предизвикваш съдбата с изпълнения.
Чесно ти казвам, ако аз бях на онзи светофар страничен наблюдател, да съм ти разтворил черепа насред кръстовището без да ми мигне окото. Не специално на тебе, а на секи един отворко решил че с нещо е повече от другите и може да раздава правосъдие. Що за инстанция си ти, и всеки един който раздава сам правосъдие. Вервай ми, почти секи ден ми се иска да набия поне 3-ма души от персонала ми, понякога съм си в пълното право да ги пречукам ( последния път ми осраха поръчка за една торба пари ), но никога не го правя, можеше просто да го напсуваш, да му се изплюеш на колата и тн и тн.
Преди около месец един охо наби съвсем невинен човечец, заради това, че оня му свирнал.
Постъпката му е еднакво дебилна с твойта. Бой и шамари. Брато ако те беше засекла кола за 100К български лева, дали щеше да си толкова смел?
ruskin написа:Колега, а на теб да ти се е случвало да недовидиш нещо, да изпуснеш нещо от погледа си и тн и тн. Мислиш ли, че с бой се ремонтират нещата. А ако до тебе некой ден спре некоя А8 излезнат 4 говеда и те усукат около седалката ти, просто защото си ги засекал без да изкаш. Има мъртви точки в колата, понякога наистина се получава така, че правиш нещо съвсем без да изкаш. Повярвай ми, нервите, разправиите и тн и тн са крайно безсмисленни.
Нямам нищо против тебе, но постъпката ти е повече от балкаснака и омирисана с мас.
абе ти книжка имаш ли???кви мъртви точки,кви глупости???естествено че на всеки може да се случи,ма като е виновен се извинява,а не се оправдава и да дава мръсна газ!!!дето се вика -ше спре на магистралата,ше каже едно извинявай,па и приятели може да станат

На мен ми се случи един път на евлоги георгиев-карах в най-дясната лента,а едно бмв беше спряло на разширението за спирка...та минавам оттам и в същият момент пича си отвори вратата

- Mitetooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: VW Passat TDI,Peugeot 106,BMW 520
- Мечтае да кара: E31 850
абе добре го е бил колегата...по някой път си трябва да ошамариш някого>лично аз имам много пресен случай.Преди 2 седмици ходих до София да сварша една работа и си викам чакай да отида до Макдоналтс (моста на влюбените) да хапна един бургер.Та седя си аз на светофара и неква п....... отзад с един RAV 4 като свирка и ръкомаха нещо....гледам червено за мене...оная сваля прозореца и ми казва-"аре карай бе селяк" и поздрав за мама....излизам от колата и отивам към оная.като видя че идвам заключи вратата и дигна прозореца...2 ритника на вратата,пратих поздрави и на нейната майка,изкривих и рамото на чистачката и се изплюх на джама...та мисълта ми е че тая няма да се научи да кара ама не ми обеснявайте че трябва да слезна от колата и да я питам примерно за кво ме псува и да не го прави повече или некви такива... поздрави
Пътят към славата е осеян с бутала и биели...
и какво наби стареца ?
друго си е викаш
ти акъл нямаш май ....
бил си толкова смел щото си видял старец .... абсолютна смешна история...с
и сега сина на стареца те намира и те счупва от бой и после ти го намираш с още двама и го счупваш и така ... кръга се уголемява и си продължава въртележката и т.нат.

друго си е викаш
ти акъл нямаш май ....
и сега сина на стареца те намира и те счупва от бой и после ти го намираш с още двама и го счупваш и така ... кръга се уголемява и си продължава въртележката и т.нат.
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Fking, не знам ти как ще реагираш, ако някоя неориентирана мутреса/ проста лелка ти го направи на теб този номер...
Щото на мен ми се случи съвсем на скоро една такава с Шевролет Каптива да ме пресира отзад и да ми прави номера.
Ся, може да са жени, но не са дами и с тва поведение заслужават да бъдат стресирани.
Язък, че съм добре възпитан.
Щото на мен ми се случи съвсем на скоро една такава с Шевролет Каптива да ме пресира отзад и да ми прави номера.
Ся, може да са жени, но не са дами и с тва поведение заслужават да бъдат стресирани.
Язък, че съм добре възпитан.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
xterminat0r написа:и какво наби стареца ?![]()
друго си е викаш
ти акъл нямаш май ....
ти май май ... нещо манталитет като циганите имаш ми се струва тебе ако ти метнат един лек бой и знаеш че си виновен после ще търсиш купчина хора за да си го върнеш ли ?

пп.нищо лично
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Европеиски взаимоотношения може да има само при европеиско поведение на пътя.Не може всеки ден някакви лумпени да рискуват живота ни и да остават безнаказани.След като държавата не си върши работата и навън е джунгла -на воина като на воина.С боя пича е застрашил много по малко живота му отколкото дъртата педеруга неговия.Хората се държат така както държавата им позволява.Докато има изроди ,които минават на червено ,изпреварват без видимост,правят ляв от дясна лента и не им пука приветствам всяка саморазправа с такива.
Babuna написа:
Виж, от тая гледна точка не съм разсъждавал, но е много правилно

На пътя няма мъже, няма жени. Всички сме водачи на ППС и участници в движението.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Гост
-
rado_rf написа:Babuna написа:
Виж, от тая гледна точка не съм разсъждавал, но е много правилно![]()
На пътя няма мъже, няма жени. Всички сме водачи на ППС и участници в движението.
.....и може би всички трябва да сме каратисти,или бейзболисти или републикански с малокалибрен ,за да внедряваме закона за движение по пътищата - директно на пътя....???!!!