Ето това е дрифт
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Евала! на Събора ще се организира Дрифтинг и ще бъде много яко ако иам все повече лудаци и нормални глави като въпросното момче! Ако не се лъжа беше и на миналия събор и показа доста завидни умения на писта Дракон по време на Свободната програма или т.н. Шоу за Публиката!
Евала!
П.С. И Петко е машина - само дето се загуби последно време
Евала!
П.С. И Петко е машина - само дето се загуби последно време

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Евале, страотно
Не само момчето хубаво кара, но и колата му е пичеловка от всякъде!
Евалата ти праим!

Не само момчето хубаво кара, но и колата му е пичеловка от всякъде!

Евалата ти праим!

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
FlippeR написа:vicho написа:jori написа:нещо си с грешка,Роската няма шпер той ако има колко по красиви неща ще прави не е истинаge_a написа:Не се залъгвайте момчета в шпера е истината![]()
![]()
да, да
тая кола няма ШПЕР, а НИИ пък сме от Левуново![]()
![]()
![]()
и БМВ-та не сме виждали
Колата на YOKOHAMA е без шпер !
И според мен колата е без шпер, макар че от Видео е трудно да се заключи генерално.
Потвръждението на собственика обаче мисля, че е достатъчно доказателство. Не всяка кола, която се върти е задължително да е със шпер. Да кажем, че той е допълнителен подпомагащ завиването агрегат, но не изискване.
Поздравления за клипчето, приятно е.
Искам да поздравя и Bgone за много приятното влизане в кадър - продължавайте все така

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- YOKOHAMA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-ки
- Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха
!
Благодаря на всички за положителните мнения, радвам се че не се намери някой да намери грешките и недостатъците, защото определено има такива и определено дрифта не е нищо особенно, ако не бяха стените и колоните наоколо никой нямаше да обърне внимание. Освен това гладката настилка и изтърканите гуми правят всичко....
П.С.Аз лично не съм искал това клипче да се разпространява, и не съм молил никой да го пуска тук, просто не ми се ще да изглежда като "Вижте какво мога"
П.С.Аз лично не съм искал това клипче да се разпространява, и не съм молил никой да го пуска тук, просто не ми се ще да изглежда като "Вижте какво мога"
- FlippeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw e46 330xi Touring
- Мечтае да кара: S50B30 мурбо...
Re: !
YOKOHAMA написа:определено дрифта не е нищо особенно, ако не бяха стените и колоните .........
Абе как не е нищо особено......опит,владеене и луда глава се искат за каране така м/у тия колони

- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
YOKOHAMA написа:П.С.Аз лично не съм искал това клипче да се разпространява, и не съм молил никой да го пуска тук, просто не ми се ще да изглежда като "Вижте какво мога"
Пич, клипчето го пуснах аз, за което моля да бъда извинен. Просто ми допадна дрифта ти ( и не само на мен) и беше редно да го видят по- вече хора.И можеш да се гордееш с уменията си, защото не всеки може да дрифтира така (включително и аз) Но и да кажеш "Вижте какво мога" едва ли някой ще се засегне, защото найстина си го можеш и то много добре. Накой ден ще мина да се запознаем

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Гледал сам много ДРИФТОВЕ но твоито изпалнение е просто супер,между тези колони малко биха се пристрашили да дрифтят но YOKOHAMATA наистина знае какво може с неговото страхотно BMW.
Проблемът е там че някой ченгета също се ровят из форумите и после се перчат и се правят на голямя ряботаivopicha написа:YOKOHAMA написа:П.С.Аз лично не съм искал това клипче да се разпространява, и не съм молил никой да го пуска тук, просто не ми се ще да изглежда като "Вижте какво мога"
Пич, клипчето го пуснах аз, за което моля да бъда извинен. Просто ми допадна дрифта ти ( и не само на мен) и беше редно да го видят по- вече хора.И можеш да се гордееш с уменията си, защото не всеки може да дрифтира така (включително и аз) Но и да кажеш "Вижте какво мога" едва ли някой ще се засегне, защото найстина си го можеш и то много добре. Накой ден ще мина да се запознаем

С вратите напред!

- FlippeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw e46 330xi Touring
- Мечтае да кара: S50B30 мурбо...
jori написа:Проблемът е там че някой ченгета също се ровят из форумите и после се перчат и се правят на голямя ряботаivopicha написа:YOKOHAMA написа:П.С.Аз лично не съм искал това клипче да се разпространява, и не съм молил никой да го пуска тук, просто не ми се ще да изглежда като "Вижте какво мога"
Пич, клипчето го пуснах аз, за което моля да бъда извинен. Просто ми допадна дрифта ти ( и не само на мен) и беше редно да го видят по- вече хора.И можеш да се гордееш с уменията си, защото не всеки може да дрифтира така (включително и аз) Но и да кажеш "Вижте какво мога" едва ли някой ще се засегне, защото найстина си го можеш и то много добре. Накой ден ще мина да се запознаем![]()
И пишат актове за "Демонстративно каране на автомобила"

YOKOHAMA написа:Благодаря на всички за положителните мнения, радвам се че не се намери някой да намери грешките и недостатъците, защото определено има такива и определено дрифта не е нищо особенно, ако не бяха стените и колоните наоколо никой нямаше да обърне внимание. Освен това гладката настилка и изтърканите гуми правят всичко....
Пич, емала, влазееш я колата, браво, признавам те за дрифтър и то много добър, щото помня и събор 2006. Другия човек, който много уважавам като карач и дрифтър е този, за който споменахте одеве PILOTA, туй момче незнае, що е шпер, ама колата му незнаеше, що е право движение. Има тука едни ръгови в София и всеки път като минавам през тях се сещам за него, защото ако влизаше той там, се щяха да са настрани. Явно търново и горна оряховица са меката на дрифтърите, евала още веднъж

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
YOKOHAMA написа:Благодаря на всички за положителните мнения, радвам се че не се намери някой да намери грешките и недостатъците, защото определено има такива и определено дрифта не е нищо особенно, ако не бяха стените и колоните наоколо никой нямаше да обърне внимание. Освен това гладката настилка и изтърканите гуми правят всичко....
Много добро мнение

Рядко се случва да го кажа.
Поздрави
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил